«Εφημερίδα των Συνταχτών»: Η Ιστορία τιμωρεί τους χλευαστές της…

Δεν μπορεί να ξεγελάσεις, για πολλά χρόνια, την Ιστορία. Οι «ομάδες κρούσης» του Σόρος, όταν κυριαρχούσε ο «εκσυγχρονιστικός νεοφιλελευθερισμός», εμφανίζονταν με αριστερά προσωπεία και τρομοκρατούσαν κάθε έναν που αμφισβητούσε τις νέες «ιδεολογίες» του πλανητικού ιμπεριαλισμού…
Αυτά τα «αριστερά» μορφώματα έπαιζαν τον πιο ύπουλο ρόλο στα ΜΜΕ:

Στρατιές πρώην αριστερών, «ανανεωτών», «εκσυγχρονιστών» σοσιαλδημοκρατών και κάποιων «αριστεριστών» μαζί με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους και ταυτοχρόνως, «γραικύλους εξ επαγγέλματος και αθύρματα εξ επιλογής», σχημάτιζαν ένα ευρύ φάσμα που εξωράιζε τη βαρβαρότητα του πλανητικού ιμπεριαλισμού και παρείχε εμμέσως, ακόμα και ευθέως, «προοδευτικές» ιδεολογικές υπηρεσίες στη Νέα Τάξη.

Στην εμπροσθοφυλακή αυτών των «στρατιών» του Σόρος βρισκόντουσαν οι διαβόητοι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας».

Οικουμενισμός το μυστήριο της ανομίας


ΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ -- Orthodox Hymns




O Συναξαριστής της ημέρας.

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Τη  ΙΓ΄  (13η) Ιανουαρίου, μνήμη των Αγίων Μαρτύρων ΕΡΜΥΛΟΥ και ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΟΥ.      

Έρμυλος και Στρατόνικος οι Άγιοι Μάρτυρες ήκμασαν επί του δυσσεβούς Λικινίου, όστις είχε πολλήν σπουδήν εις την θυσίαν των ειδώλων ο δόλιος, τους δε Χριστιανούς εκόλαζεν άσπλαγχνα και διαφόρως αυτούς εβασάνιζεν, ίνα αρνηθούν την ευσέβειαν και τους εθανάτωνε χαλεπώτατα. Και όστις ήθελε καταμηνύσει προς τον βασιλέα τινά Χριστιανόν, ελάμβανεν απ’ αυτόν πολλήν την ανταμοιβήν. Όθεν όλοι Έλληνες εφρόντιζον να εύρουν Χριστιανούς, δια να φανούν προς τον βασιλέα ευγνώμονες και ευσεβείς προς τα είδωλα.

Μήπως; -- Τοῦ ἰατροῦ κ. Θρασυβούλου Κετσέα

«Οὕτω καὶ ἡμεῖς ὅταν ἴδητε ταῦτα πάντα, γινώσκετε ὅτι ἐγγὺς ἐστιν ἐπὶ θύραις» (Ματθ. κδ´33). 
Πολλὰ βλέπουμε στὶς ἡμέρες μας. Ὁ πληθυσμὸς τῆς Γῆς αὐξάνεται γρήγορα στὰ ὑπανάπτυκτα κράτη χωρὶς νὰ προχωρεῖ καὶ ὁ πολιτισμός. Ὁ πολιτισμός! Τὸ καύχημα τοῦ ἀνθρωπίνου γένους. Αὐτὸ ποὺ ξεχωρίζει τοὺς ἀνθρώπους ἀπὸ τὰ θηρία. Ἕνας ἄγριος φανατισμὸς ξεκινάει ἀπὸ τὸ Ἰσλάμ, καὶ ὁρμᾶ νὰ καταλάβει ὅλη τὴ Γῆ. Οἱ φανατικοὶ ἰσλαμιστὲς σφάζουν ἀθώους μπροστὰ στὶς κάμερες καὶ τρῶνε τὴν καρδιά τους. Ἐννοεῖται ὅτι ἀναρίθμητοι εἶναι οἱ ἄλλοι, χριστιανοὶ καὶ ὄχι μόνο ποὺ σφάζονται χωρὶς τὶς κάμερες. Τὸ Ἰσλάμ ἔχει εἰσχωρήσει σ᾽ ὅλες τὶς χῶρες τῆς Εὐρώπης καὶ ἐπωφελεῖται ἀπὸ τὶς ἀνθρωπιστικὲς ἀρχές, ποὺ ἔχει ἐμπνεύσει στὴν Εὐρώπη ὁ Χριστιανισμός, χωρὶς τὸ Ἰσλάμ νὰ συμμερίζεται αὐτὲς τὶς ἀρχές οὔτε νὰ προτίθεται νὰ τὶς ἐφαρμόσει· ἄν ἐπικρατήσει, θὰ ἐφαρμόσει τὴν Σαρία.

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - α) Ήταν ο Χριστός "πρόσφυγας";;


π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - α) Ήταν ο Χριστός "πρόσφυγας";; 2) Παιδαγωγικό συνέδριο "Ανθρώπινα δικαιώματα" Καπήλευση, διασφάλιση (video-2019)
π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης - α) Ήταν ο Χριστός "πρόσφυγας";; 2) Παιδαγωγικό συνέδριο "Ανθρώπινα δικαιώματα" Καπήλευση, διασφάλιση (video-2019)
https://www.impantokratoros.gr/036D8152.el.aspx

Καταγγελία Λεβέντη: Με απείλησαν ο Γερμανός και ο Αμερικανός πρέσβης με (πολιτική) εξαφάνιση

Καταγγελίες του Λεβέντη για διεθνείς πιέσεις, ώστε να πει «ναι» στις Πρέσπες
Σε σοβαρές καταγγελίες για απειλές που του ασκούνται από Γερμανία και ΗΠΑ για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών προχώρησε ο Βασίλης Λεβέντης, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ότι συνεχίζεται η επέμβαση του ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της πατρίδας μας, πρακτική που στο παρελθόν είχε καταστροφικές συνέπειες. 

Ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων μίλησε ανοιχτά, υποστηρίζοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δέχτηκε απειλές από τον Γερμανό και τον Αμερικανό πρέσβη προκειμένου πει το «ναι» στην επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή. «Ηρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε. Μου είπε “αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα μπείτε στη Βουλή”.
Ο δε Αμερικανός πρέσβης να δείτε τι μου είπε», όπως δήλωσε επί λέξει ο κ. Λεβέντης.

Το Περιβόλι της Παναγίας αποσαθρωμένο οπωροφυλάκιο Ορθοδοξίας !!! -- Του αείμνηστου Ιωάννου Κορναράκη, Ομοτίμου Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

«Ο Θεός ήλθοσαν έθνη εις την κληρονομίαν σου, εμίαναν τον ναόν τον άγιόν σου, έθεντο Ιερουσαλήμ ως οπωροφυλάκιον» (Ψαλμ. 78, 1) 

Η επέλαση της παπικής αιρέσεως, τον Νοέμβριο του 2006, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, μετέβαλε το Άγιο Όρος ή μάλλον την πνευματική του ηγεσία, τους ηγουμένους των είκοσι Ι. Μονών του, σε εγκαταλελειμμένο και έρημο οπωροφυλάκιο Ορθοδοξίας!

Ο λαός του Θεού, το πλήρωμα της Εκκλησίας, ανέμενε την άμεση, δυναμική παρέμβαση του Αγίου Όρους στα διαδραματισθέντα στο Φανάρι, με την επίσκεψη-συλλειτουργία του Πάπα, ως αυτονόητη παρουσία ορθόδοξης αντιδράσεως και μαρτυρίας, όπως ακριβώς συνέβη στο παρελθόν επί Πατριάρχου Αθηναγόρα, με την άρση των αναθεμάτων, όταν σύσσωμο το Άγιο Όρος, η πνευματική του ηγεσία, διέκοψε τη μνημόνευση του ονόματός του!

Αλλά η πνευματική ηγεσία του Αγίου Όρους των ημερών μας, δεν έπραξε το ίδιο!
Δεν διετράνωσε μαχητικά την ορθόδοξη μαρτυρία με το γνωστό κύρος του αγιορείτικου λόγου, ως διορθωτική παρέμβαση στις αυθαίρετες και κραυγαλέες πατριαρχικές παραβιάσεις των ι. Κανόνων της Εκκλησίας.
Αντίθετα επιβράβευσε τις πατριαρχικές αυτές αντορθόδοξες ενέργειες με τη διακήρυξη της ευλαβείας της στο πρόσωπο του κ. Βαρθολομαίου!

«Εθνικό είναι ό, τι είναι αληθινό» -- του Στέλιου Παπαθεμελή*

Αν κυρωθεί, ο μη γένοιτο, η ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών θα είναι για τον Ελληνισμό  μια δεύτερη Μικρασιατική Καταστροφή. Αυτό οφείλει να συνειδητοποιήσει ο κάθε Έλληνας και να το καταστήσει σαφές στον κάθε βουλευτή.

    Το «Μακεδονικό», που κατά τον κ. Τσίπρα «τώρα (το) τελειώνει», στην πραγματικότητα, αν κυρωθούν οι Πρέσπες, τώρα αρχίζει!

      Αυτό που ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται κατά δήλωσή του ως εθνικά ωφέλιμο, είναι δυστυχώς εθνικά ολέθριο. «Εθνικό είναι ό,τι είναι αληθινό» είχε πει ο Διονύσιος Σολωμός. Δεν είναι όμως αληθινό να ονομάζονται Μακεδόνες (=Έλληνες) οι αλβανοσλάβοι των Σκοπίων και να προσκτούν με ελληνική υπογραφή μακεδονική ταυτότητα, εθνικότητα και γλώσσα.

      Ο μόνος προσδιορισμός που θα ταίριαζε σε όλα αυτά είναι το «Ψευδο».

Θρίλερ! Κι άλλοι τρομοφάκελοι ισλαμιστών σε πανεπιστήμια

Ανακαλύφθηκαν νέοι τρομοφάκελοι! Εξελίσσεται θρίλερ σε τουλάχιστον 20 εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας
Κορυφώνεται το θρίλερ με την αποστολή τρομοφακέλων από την Ινδία. Σε περισσότερα από 20 εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας βρέθηκαν ύποπτοι φάκελοι με φυλλάδια που μιλούν για «νίκη του Ισλάμ». 
Την ίδια στιγμή σε συναγερμό συνεχίζουν να παραμένουν η ΕΛ.ΑΣ., η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ, που προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν την ταχυδρομική «εκστρατεία» ισλαμιστών κατά της χώρας μας, ωστόσο απαιτείται η συνεργασία των ινδικών Αρχών και ξένων υπηρεσιών.

Ανοικτή Επιστολή Παμμακεδονικών Ενώσεων στους Έλληνες Βουλευτές για τη Συμφωνία των Πρεσπών



Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,
Τα μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου διαφωνούμε ευθαρσώς με την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών», καθώς αυτή βλάπτει καίρια την υπόσταση της Ελλάδας και τον ελληνισμό. Πρώτιστο και υψίστης σημασίας γεγονός είναι το ότι η «Συμφωνία» αυτή έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όπως και το ότι προέρχεται από μία διασπασμένη κυβέρνηση κατά την εισήγηση της εν λόγω «Συμφωνίας» η οποία δεν διέθετε πλειοψηφία, καθώς ο κυβερνητικός εταίρος, ΑΝΕΛ, απαραίτητος για την ύπαρξη της κυβέρνησης, επίσημα έχει δηλώσει την αντίθεσή του στην παραχώρηση του ονόματος της «Μακεδονίας».