Ο Άγιος Κοσμάς

Τη μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού τιμά σήμερα, 24 Αυγούστου, η Εκκλησία μας. Ο Άγιος Κοσμάς υπήρξε φωτοφόρος απόστολος του Ευαγγελίου, στα μαύρα χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς. Η Εκκλησία του Χριστού, για να τιμήσει τον αγώνα και την προσφορά του, τον ονόμασε Ισαπόστολο.

Εξόδιος Ακολουθία

 https://www.youtube.com/watch?v=X-J4rV2mAOw


Πρός ενδιαφερόμενο αναγνώστη --- Kyprianos Christodoulides

 


Ρούντολφ Ζόσεφ Λόρενς Στάινερ (*)

(https://www.eyewideopen.org/?p=836)


Άν θέλετε νά μάθετε πώς φθάσαμε μέχρις εδώ : Εμβόλια, Τεχνητή Νοημοσύνη, Γενετικές Μεταλλάξεις κλπ., διαβάστε, αντικαθιστώντας τήν λέξη πίστη, που δέν υπάρχει, μέ τήν λέξη συνείδηση, που υπάρχει - υπογράμμιση τού γράφοντος. Γιά πληροφορίες, ρωτήσατε Ψυχολόγους, Κοινωνιολόγους καί Ψυχιάτρους.


Ρούντολφ Ζόσεφ Λόρενς Στάινερ (Rudolf Joseph Lorenz Steiner, 27 Φεβρουαρίου 1861 – 30 Μαρτίου 1925)


"Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα. Με το πρόσχημα μιας ” υγιούς απόψεως “, θα υπάρξει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν άμεσα κατά τη γέννηση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει τη σκέψη της ύπαρξης ψυχής και πνεύματος.

Σε υλιστικούς γιατρούς, θα ανατεθεί το καθήκον να αφαιρέσουν την ψυχή της ανθρωπότητας. Όπως σήμερα, οι άνθρωποι εμβολιάζονται ενάντια στην μια ή στην άλλη ασθένεια, έτσι στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία που μπορεί να παραχθεί ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι, χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό, να είναι απρόσβλητοι να ασθενήσουν με την «τρέλα» της πνευματικής ζωής.

Θα είναι εξαιρετικά έξυπνος, αλλά δεν θα αναπτύξει συνείδηση, και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος ορισμένων υλιστικών κύκλων.

Με ένα τέτοιο εμβόλιο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε το αιθερικό σώμα στο φυσικό σώμα. Μόλις το αιθερικό σώμα αποκολληθεί, η σχέση μεταξύ του σύμπαντος και του αιθερικού σώματος θα γίνει εξαιρετικά ασταθής και ο άνθρωπος θα γίνει αυτόματο, γιατί το φυσικό σώμα του ανθρώπου πρέπει να γυαλιστεί σε αυτήν τη Γη με πνευματική βούληση.

Έτσι, το εμβόλιο γίνεται ένα είδος αρειμανικής δύναμης, ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον να απαλλαγεί από ένα δεδομένο υλιστικό συναίσθημα. Γίνεται υλιστική ιδιοσυγκρασία και δεν μπορεί πλέον να ανέβει στο πνευματικό."


Ένθετο

Κατωτέρω παρατίθενται λεπτομέρειες τού βίου του καί οποίος διαβάσει τήν σχετική Βιογραφία απορεί. Αναφέρει ότι ο Χίτλερ τόν θεωρούσε "εργαλείο τών Εβραίων" ! Αλλά, τόσο ο Ρούντολφ Στάϊνερ, όσο καί ο Χίτλερ, μία νέα ράτσα ανθρώπων υποσχέθηκαν. Ο πρώτος μέ εμβόλια, ο δεύτερος μέ τήν ευγονική. Τά χρωμοσώματα ήταν φορείς παθολογικών γονιδίων καί λαοί μέ μακρό ιστορικό, που έφθανε στήν πηγή προέλευσης τού ανθρώπου, θεωρήθηκαν υπεύθυνοι φορείς τών νοσηρών κληρονομικών παθήσεων. Ήταν τό αποτέλεσμα ενδογαμίας - προπατορικόν αμάρτημα. 

Αυτή ήταν η αιτία τής αντισημιτικής μανίας κατά τών Εβραίων, τήν περίοδο τής Ναζιστικής Γερμανίας καί αυτό διδάσκονταν οι φοιτητές Ιατρικής τήν 10ετία τού 1960. 


Αργότερα τό άλλαξαν, γιά νά τό επαναφέρουν (: εννοώ τήν ευγονική) σήμερα - ιατρικώς καί δήθεν ευσεβώς - συγκεκαλυμμένα : Μέ τά γενετικώς τροποποιημένα (mRNA) εμβόλια, που υπόσχονται νά μάς κάνουν όλους υγιείς, καί ανθρώπους τής μιάς νοημοσύνης ! Δηλαδή, τής τεχνητής ή καλύτερα εικονικής : Ό,τι μαθήματα μάς παραδίδουν τά ραδιοτηλεοπτικά (συστημικά καί χρηματοδοτούμενα) μέσα, αυτή τήν νοημοσύνη αποκτούμε. Είναι, φυσικά, καί τά Ινστιτούσιον (Όργανα θεσμών). Κριτική σκέψη δέν υπάρχει, η Κοινωνική Μηχανική βασιλεύει … αλλ' ουκ αιωνίζει.

(*)

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%86_%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%81