ΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ -- Αθωνικά άνθη

«Ω Κύριε, ανήσυχος είναι η ψυχή μας, έως ου εύρη ανάπαυσιν εν Σοι».

Έμαθον δια της «Εκκλησίας», ότι εις τας Αθήνας αφίχθη τελευταίως ένας Γιόγκι και πολλοί έσπευσαν εις συνάντησίν του, «δια να μάθουν παρ’ αυτού την μέθοδον της κατακτήσεως της αληθούς χαράς και ευτυχίας», την οποίαν υπέσχετο «ο απόστολος ούτος του ανατολικού εξωχριστιανικού μυστικισμού». Οι Γιόγκι, ως γνωστόν, είναι μοναχοί βουδδισταί, οι οποίοι ακολουθούντες τας υποδείξεις του πρίγκηπος Σιντάρτα – τον οποίον ανεγνώρισαν ως Θεόν – αγωνίζονται δια την απαλλαγήν των από την εσωτερικήν δυστυχίαν των, δια μεθόδων τινών. Ο βουδδισμός στηρίζει όλην την περί λυτρώσεως θεωρίαν του και μακαριότητα – «νιρβάνα» -- εις την νέκρωσιν του αισθήματος της ζωής, της βουλήσεως.

Όπως ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό έτσι και ο Επιφάνιος πρόδωσε και μένα

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, στο Κίεβο πραγματοποιήθηκε το εκκλησιαστικο-κοινωνικό Φόρουμ των Διανοουμένων, όπου εγκρίθηκε η διατήρηση του «Πατριαρχείου Κιέβου» υπό τον κ.Φιλάρετο.
Την παραμονή της εκδήλωσης, ο κ. Φιλάρετος έδωσε συνέντευξη στο «Glavkom» όπου μίλησε για όλα τα θέματα.
Μεταξύ των άλλων ο κ.Φιλάρετος ανέφερε τα εξής αποκαλυπτικά για το πώς έδρασε το Φανάρι με σκοπό να εξαπατήσει τον ίδιο αλλά και ολόκληρο τον Ουκρανικό λαό.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω τις διαπραγματεύσεις με το ίδιο Μητροπολίτη Εμμανουήλ (ένας από τους εκπροσώπους του Οικουμενικού Πατριάρχη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για τη χορήγηση της αυτοκεφαλίας σε περιόδους της προεδρίας του Βίκτορ Γιούσενκο. Μας πρότεινε μια συμφωνία να γίνουμε μέρος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπως η Εκκλησία της Κρήτης. .
Τότε είπα ότι κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν θα υπακούσουμε. Και απερρίψαμε αυτήν την προσφορά. Και τώρα έκρυψαν από εμάς ότι στον Τόμο θα είναι σχεδόν το ίδιο. Αρχικά, κατείχαν το Συμβούλιο και στη συνέχεια έδωσαν στον Τόμο τις ίδιες διατυπώσεις που προτάθηκαν νωρίτερα.
Το 2008, ρώτησα τον Μητροπολίτη Εμμανουήλ πότε θα πάρουμε την αυτοκεφαλία. Και μου είπε: «Λοιπόν, ίσως σε ένα χρόνο, ή ίσως πέντε ή δέκα χρόνια …». Τότε σκέφτηκα: «Ίσως μετά από εκατό χρόνια;»

Αυτοκτονούμε. 18.110.000 εκτρώσεις στην «αγιοτόκο» Ελλάδα !!!

Ιανουάριος 1970---Δεκέμβριος 2018
18 .110 .000, (δεκαοκτώ  εκατομμύρια εκατόν δέκα χιλιάδες) ελληνόπουλα κατακρεουργήθηκαν από εκτρώσεις!!!
Με το εθνικό έγκλημα της νομιμοποιήσεως των αμβλώσεων και μάλιστα με δαπάνες του κράτους, δια του Ν. 1609 του 1986.
 Με την έντεχνη από το  1980  αλλοίωση της ομοιογένειας των Ελλήνων με περίπου 2.500. 000 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
 Και τώρα με την  σταδιακή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και λαθρομετανάστες, είναι όντως τραγικόν, ευρισκόμεθα προ της  αλλοιώσεως και μειώσεως του ελληνικού πληθυσμού, και οι υπεύθυνοι του έθνους συνεχίζουν να νομιμοποιούν και να πληρώνουν δια 350 χιλιάδες περίπου, εκτρώσεις, ετησίως.
 Αυτοκτονούμε!!!

ΙερόςΛόχος 2012 Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων : ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ επιτέλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την τρομοκρατία των λαθρομεταναστών

Φωτογραφίες από την ΠΟΡΕΙΑ της ΔEYTEPAΣ 24/6 στην περιοχή των AΓIΩN ΠANTΩN. 


ΚΥΡΙΕ ΕΚΕΚΡΑΞΑ --- Orthodox Hymns


O Συναξαριστής της ημέρας.
Τρίτη, 25  Ιουνίου 2019

Τη ΚΕ΄ (25η) Ιουνίου, μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος ΦΕΒΡΩΝΙΑΣ.                 
Φεβρωνία η Αγία του Χριστού Μάρτυς ήθλησεν επί του αυτοκράτορος Διοκλητιανού, ότε μέγας διωγμός ηγέρθη υπό τούτου κατά των Χριστιανών. Κατά τους χρόνους δηλαδή του βασιλέως αυτού, έζη εις την Ρώμην έπαρχος τις, ονόματι Άνθιμος, όστις είχεν υιόν καλούμενον Λυσίμαχον, τον οποίον είχεν αρραβωνιασμένον με την θυγατέρα ενός συγκλητικού, Προσφόρου ονόματι. Ούτος ο έπαρχος ησθένησε βαρύτατα, και προσκαλεσάμενος τον αδελφόν του, Σελήνον καλούμενον, είπεν αυτώ:

ΙερόςΛόχος 2012 Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων : Μόλις αναρτήθηκε βίντεο:

Νομικά άκυρη η συμφωνία των Πρεσπών

Ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνουν δεκάδες πανεπιστημιακοί, νομικοί, στρατηγοί, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, ζητώντας του να προχωρήσει ως πρωθυπουργός στην ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Απευθυνόμαστε σε εσάς που θα έχετε τον αναγκαίο θεσμικό ρόλο ως ο αυριανός πρωθυπουργός και κάνουμε έκκληση να γίνετε ο σημαιοφόρος της ακύρωσης της επαχθούς συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία η συντριπτική πλειονότητα του Ελλήνων τη θεωρεί απαράδεκτη και την εκλαμβάνει ως εθνική ήττα και καταστροφή. Σας καλούμε να το διακηρύξετε αυτό σαφώς, πριν από τις επερχόμενες εκλογές, πράξη που είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα την ανταμείψει με την ψήφο του και η ιστορία θα σας εντάξει σε περίοπτη θέση μέσα στο Πάνθεον των εθνικά δρώντων πολιτικών.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ H ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο και η νέα Εκκλησιολογία του Φαναρίου»