«Ορκίζομαι να πω την αλήθεια» για όσα βρίσκουμε τώρα στο αίμα εμβολιασμένων ( ; ), vid

https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%89-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%b2/

 

Ίσως η πιο σοκαριστική μαρτυρία μέχρι τώρα… Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Μεγάλη Εβδομάδα, Πάσχα 2023.docx

 


Μεγάλη Εβδομάδα, Πάσχα 2023


Η καρδιά είναι η κινητήρια ενέργεια - απόρροια δυνάμεως - τής Ζωής. Ο εγκέφαλος η διαχείριση αυτής τής ενέργειας. Ο άνθρωπος παραπαίει ανάμεσα στό δυνάμει ή τό ενεργεία. Νομίζει ότι είναι δύναμη, αλλά δέν είναι. Έτσι, γίνεται ενεργούμενο τού διαβόλου, αφού έθεσε πρόταγμα στήν Εύα τό "έσεσθε ως θεοί".    

 Ήταν βλάξ. Άν έλεγε "έσεσθε ωσεί θεοί ", δηλαδή σάν θεοί, θά ήταν διαφορετικά τά πράγματα. Δέν ήξερε γράμματα. …


... Κι έτσι, μέ τό "ωσεί παρών" τού τότε χαρισματικού Ανδρέα Παπανδρέου, αθωώθηκε ο κατηγορούμενος, αφού η ιθαγενής Δικαιοσύνη, έκτοτε, ασκείται "ωσεί δικαιοσύνη", απόντος τού κατηγορουμένου. Αλλά ήταν παρών. Δέν ήταν πεθαμένος.


Καλύτερα, λέω, νά μή ψαχνόμαστε. Άς κάνουμε τό μάθημα τών Θρησκευτικών, μάθημα θρησκειολογίας καί "ωσεί ορθόδοξοι", μή έχοντας ανάγκη τά Θρησκευτικά, άς ανεβάζουμε στό φέησμπουκ, μέρες που είναι, φωτογραφίες καί βίντεα(κια) κατάλληλα τής εκκλησιαστικής μας εποχής.

Σημείωση

Η φωτογραφία αναρτήθηκε Μ. Παρασκευή.


Καλή Ανάσταση αναγνώστη, εσύ που έμαθες νά λές αβασάνιστα " ο χριστιανισμός δέν είναι θρησκεία, είναι εκκλησία ".


Μεγαλοβδομαδιάτικες παρατυπίες και θεατρινισμοί ΕΡΕΥΝΑ: πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Αθανασίου

Αφιερωμένο στους σύγχρονους παραδοσιακούς super ορθοδόξους (παλαιού και νέου ημερολογίου)  που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί για την Εκκλησία μας την καρδιά και το κέντρο της πνευματικής ζωής της. Μέσω της υμνογραφίας της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας η Εκκλησία βιώνει το λυτρωτικό δόγμα και την πνευματικότητά της, εορτάζει την ολοκλήρωση της οικονομίας του Θεού για τον άνθρωπο με το μέλος και την ανθρώπινη γλώσσα, συμμετέχει μυστικά στο σωτήριο πάθος του Χριστού, θρηνεί την κάκωση και τον θάνατο του μεγάλου της Νεκρού, ο Οποίος με το θάνατο και τον ενταφιασμό Του συνέτριψε τον διάβολο, κατάργησε την αμαρτία, έπαυσε τον θάνατο, τον οποίο έσπειρε αλόγιστα η παρακοή των πρωτοπλάστων στην Εδέμ και άνοιξε το δρόμο της ουράνιας βασιλείας.