Το 97% των "θανάτων COVID" στην Ιταλία, δεν ήταν COVID !

Το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας μείωσε δραστικά τον επίσημο αριθμό των θανάτων από COVID στη χώρα κατά πάνω από 97% μετά την αλλαγή του ορισμού του θανάτου σε κάποιον που πέθανε από COVID και όχι με COVID.

Η ιταλική εφημερίδα Il Tempo αναφέρει ότι το Ινστιτούτο αναθεώρησε προς τα κάτω τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν από COVID και όχι με COVID από 130.000 σε κάτω από 4.000.

"Ναι, καλά διαβάσατε. Αποδεικνύεται ότι το 97,1% των θανάτων που μέχρι τώρα αποδίδονταν στην COVID δεν οφειλόταν άμεσα στην COVID", γράφει ο Toby Young. 

Από τους 130.468 θανάτους που έχουν καταγραφεί ως επίσημοι θάνατοι από την έναρξη της πανδημίας, μόνο 3.783 αποδίδονται άμεσα στον ιό και μόνο.

-----------------------------

 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Καλά τα πιστεύετε αυτά και τα κάνετε ανάρτηση; Είπαμε αλλά όχι και έτσι... Εντελώς στην άλλη άκρη...Συνέλθετε και μην ιατρικοποιείτε το ιστολογιο... Όπως δεν μπορώ να ακούω δημοσιογράφο να μιλάει για θεολογικά ζητήματα παίρνοντας το μέρος των οικουμενιστων έτσι και δεν μπορώ να ακούω εσάς να μιλάτε ως βασιλικοτεροι του βασιλέως για ιατρικά ζητήματα...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Και αν θέλετε να το δούμε θεολογικά, γιατί απορρίπτετε το ενδεχόμενο ο Θεός να επέτρεψε να έρθει αυτή η πληγή λόγω της ανομίας που επικρατεί; Γιατί πρέπει όλα να είναι των μασονων; Θεωρείτε δηλαδή ότι δεν μας αξίζει μία τιμωρία; Πόσες πληγές έχουμε διαβάσει στα ιερά κείμενα σε Αίγυπτο, Βαβυλώνα και Μέση Ανατολή γενικότερα; Οι γενιές μας είναι τόσο καλές που δεν αξίζουν τίποτα από όσα υφιστάμεθα; Ρητορικα βεβαίως τα ερωτήματα...

Ξεκαθάρισμα θεμελιωδῶν ἐννοιῶν πρός ἀποτροπήν ἀφανισμοῦ τῆς Ἑλλάδος

 Εποικισμός, παρασιτισμός και ανθρώπινα δικαιώματα. Όχι, ο παρασιτισμός δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα…

Η προσφυγιά του Κούκου

«…Ξεγελάστηκε νομίζοντας ότι ταΐζει το παιδί του και τελικά τρέφει το φονιά του….»

Ένας απαραίτητος επαναπροσδιορισμός των εννοιών μπροστά στην κόλαση της σήψης και της παρακμής μέχρι τελικού μηδενισμού, που οδηγούνται μεθοδευμένα οι κοινωνίες με πρώτη στο στόχαστρο την ελληνική, απο τον ιμπεριαλιστικό διεθνισμό της Υπερεθνικής Ελίτ. Ένα βίντεο που επιβάλλεται να δουν όλοι οι πολίτες, ειδικά η νέα γενιά.

-------------------------------
Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἐπείγει νά γίνῃ ξεκαθάρισμα τῶν θεμελιωδῶν ἐννοιῶν «ἀνθρωπισμός», «ἀνθρώπινα δικαιώματα» καί ἄλλων παρομοίων λέξεων ἀπό τό «ρεπερτόριον» τῆς ἄκρως βρωμερᾶς «πολιτικῆς ὀρθόπτητος», τίς ὁποῖες οἱ νεοταξῖται (=Σατανισταί) πιπιλίζουν συνεχῶς πρός ἐξαπάτησιν τῶν ἀφελῶν, καθότι τρέφουν θανάσιμον μῖσος διά τόν ἄνθρωπον καί δή διά τούς Ἕλληνας. Αὐτό πρέπει νά εἶναι τό πρῶτον βῆμα πρός ἀποτροπήν ἀφανισμοῦ τῆς Ἑλλάδος. Θά πρέπῃ, βεβαίως, νά τό κάμουν μόνοι των οἱ Ἕλληνες Πατριῶται, χωρίς δηλαδή νά περιμένουν τέτοιου εἴδους πρωτοβουλίας ἀπό τούς ψευδο-πολιτικούς, τούς ψευδεπισκόπους, τούς ψευδο-καθηγητάς κ.ἄ.


Οικουμενισμός : Το βδέλυγμα της ερημώσεως εστώς εν τόπω Αγίω!


 

Τὸ βαθὺ μυστήριο τῆς Ὀρθοδοξίας. Ἂς τὸ διαφυλάξουμε -- Φώτη Κόντογλου

Μεγάλο, πολὺ μεγάλο καὶ σπουδαῖο εἶναι ἕνα ζήτημα ποὺ δὲν τοῦ δώσανε σχεδὸν καθόλου προσοχὴ οἱ περισσότεροι Ἕλληνες. Κι αὐτὸ εἶναι τὸ ὅτι ἀπὸ καιρὸ ἀρχίσανε κάποιοι δικοί μας κληρικοὶ νὰ θέλουν καὶ νὰ ἐπιδιώκουν νὰ δέσουν στενὲς σχέσεις μὲ τοὺς παπικούς, ποὺ ἐπὶ τόσους αἰῶνες μᾶς ρημάξανε. Γιατί, στὰ ἀληθινά, δὲν ὑπάρχει πιὸ μεγάλος ἀντίμαχος τῆς φυλῆς μας, κι ἐπίμονος ἀντίμαχος, πού, σώνει καὶ καλά, θέλει νὰ σβήσει τὴν Ὀρθοδοξία. Οἱ δεσποτάδες ποὺ εἶπα πὼς τοὺς ἔπιασε, ἄξαφνα κι ἀναπάντεχα, ὁ ἔρωτας μὲ τοὺς Λατίνους, λένε πὼς τὸ κάνουνε ἀπὸ «ἀγάπη». Μὰ αὐτὸ εἶναι χονδροειδέστατη δικαιολογία καὶ καλὰ θὰ κάνουνε νὰ παρατήσουνε αὐτὰ τὰ ροσόλια τῆς «ἀγάπης», ποὺ τὴν κάνανε ρεζίλι. Ὁ διάβολος, ἅμα θελήσει νὰ κάνει τὸ πιὸ πονηρὸ παιγνίδι του, μιλᾶ, ὁ ἀλιτήριος γιὰ ἀγάπη. Ὅ,τι εἶπε ὁ Χριστός, τὸ λέγει κι αὐτὸς κάλπικα, γιὰ νὰ ξεγελάσει. Τώρα, στὰ καλὰ καθούμενα, τοὺς ρασοφόρους μας στὴν Πόλη, τοὺς ἔπιασε παροξυσμὸς τῆς ἀγάπης γιὰ τοὺς Ἰταλιάνους, ποὺ στέκουνται, ὅπως πάντα, κρύοι καὶ περήφανοι καὶ δὲν γυρίζουνε νὰ τοὺς δοῦνε αὐτοὺς τοὺς «ἐν Χριστῷ ἀδελφούς», ποὺ ὅσα τοὺς κάνανε ἀπὸ τὸν καιρὸ τῶν Σταυροφόρων ἴσαμε τώρα, δὲν τοὺς τἄκανε μήτε Τοῦρκος, μήτε Τάταρος, μήτε Μωχαμετάνος. Ἴσως καὶ οἱ δικοί μας νὰ κάνουν ἀπὸ παρεξηγημένη καλωσύνη.

Απολυτίκιο Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης


 

Τη Θ΄ (9η) Νοεμβρίου, μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ Μητροπολίτου Πενταπόλεως της εν Αιγύπτω και κτίτορος της εν Αιγίνη Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδος, των Μοναζουσών, κοιμηθέντος οσίως κατά το έτος 1920.

Δεν θα παύση η Αγία του Χριστού Ορθόδοξος Εκκλησία να αναδεικνύη Αγίους έως της συντελείας του αιώνος. Και τούτο είναι αναντίρρητος απόδειξις της εν αυτή τεθησαυρισμένης δογματικής αληθείας και των λοιπών αγίων παραδόσεων, τας οποίας κρατεί και διατηρεί ανοθεύτους και αναλλοιώτους, καθώς τας παρέλαβεν, ως πολύτιμον παρακαταθήκην και πηγήν ύδατος ζώντος, «αλλομένου εις ζωήν αιώνιον», κατά την του Ευαγγελίου φωνήν, δια του οποίου ποτίζει και δροσίζει τα ευσεβή αυτής τέκνα. Καυχάται λοιπόν η Αγία του Χριστού Εκκλησία δια τους εν αυτή Αγίους του Θεού, τους πάλαι διαλάμψαντας, και χαίρει και σεμνύνεται εις τα κατορθώματα και εις το πλήθος των αρετών και των παραδόξων θαυμάτων αυτών, αλλά πολύ περισσότερον σκιρτά και χορεύει εν Πνεύματι Αγίω, και αγαλλιάται αγαλλίασιν αγίαν, δια τους νεοφανείς Αγίους, τους εσχάτως εν ταις πονηραίς ταύταις ημέραις διαλάμψαντας, και δια της εναρέτου αυτών ζωής, και του πλούτου των αρετών και των ποικίλων θαυμάτων τον Θεόν δοξάσαντας, και το ουράνιον κύρος της Ορθοδόξου πίστεως άπαξ έτι σφραγίσαντας.

Παναγία η Προυσιώτισσα

 




Ψηλά, στις ελατόφυτες βουνοκορφές της νοτιοδυτικής Ευρυτανίας, και σφηνωμένη ανάμεσα σε κάθετους γκριζωπούς βράχους με άγρια μεγαλοπρέπεια, προβάλλει η ιερά μονή του Προύσου.
 
Είναι σταυροπηγιακό και ιστορικό μοναστήρι, με μεγαλόπρεπα τριώροφα κτίρια. Ανάμεσα τους υπάρχει σπήλαιο λαξευμένο, που φιλοξενεί στο εσωτερικό του τον πρώτο και παλαιό ναό της μονής. Μέσα σ' αυτόν φυλάσσεται ή θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που επονομάζεται Προυσιώτισσα.
 
Σύμφωνα με την παράδοση, ή εικόνα αυτή ήταν τοποθετημένη σ' ένα ναό της Προύσας. Στα χρόνια της εικονομαχίας (829) την παρέλαβε κάποιος άρχοντας, ποα σκόπευε να τη μεταφέρει στην Ελλάδα για ασφάλεια. "Οταν όμως έφθασε στην Καλλίπολη, έχασε την εικόνα, η οποία κατευθύνθηκε θαυματουργικά στο σημείο πού βρίσκεται σήμερα η μονή του Προύσου. Το γεγονός σύντομα διαδόθηκε. Δεν άργησε να φθάσει και στ' αυτιά του άρχοντα που τη μετέφερε. Έτρεξε, την αναγνώρισε συγκινημένος, εκάρη εκεί μοναχός και θεωρείται ο πρώτος κτίτωρ της μονής.
 

Η Καχεξία του Ελλαδικού Κράτους -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Είναι πρόδηλο ότι η κοινή λογική εν Ελλάδι, πνέει τα λοίσθια και η Πατρίδα μας έχει περιαχθεί εις βέβαιον κρημνόν καθότι οι Κρατικοί Θεσμοί έχουν αντικατασταθεί καθ’ ολοκληρίαν από την στυγνή κομματοκρατία, εξ αυτού λοιπόν του λόγου, ουδείς εκ των θεσμικών αρμοδίων, καίτοι προβλέπεται, εις την νομοθεσία, δεν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αυτόχρημα κατάφωρης παραβιάσεως θεμελιωδών ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων εξ  αφορμής της πανδημίας.

Συλλυπητήρια στην Ελληνική κοινωνία των εγκλωβισμένων -- Toυ Δρ. Κωνσταντίνου Φαρσαλινού

Μετά τα συλλυπητήρια στην εστίαση και τη διασκέδαση που τα έχω δώσει από τις 14 Ιουλίου (https://tinyurl.com/2wk2zaf9) ήρθε πλέον και η σειρά του λιανεμπορίου.

Η προστασία της δημόσιας υγείας επιτάσσει ακόμη και σε ανοιχτό χώρο σε εστίαση/διασκέδαση να απαιτείται τουλάχιστον rapid test. Ο εγκλωβισμός στη φαρσοκωμωδία του τυφλού, επαναλαμβανόμενου και μαζικού ελέγχου υγιών πολιτών, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Το ίδιο συμβαίνει και με την αθλιότητα να παρουσιάζεται αυτό ως μέτρο για τη δημόσια υγεία. Δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη ειλικρίνεια και φιλότιμο να παραδεχτούν ότι είναι άλλο ένα μέτρο χυδαίου εκβιασμού των πολιτών, διαχωρισμού της κοινωνίας

Η πολιτική εξουσία και σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα συμμετέχει ενεργά στον εκμαυλισμό της κοινωνίας και στην οικονομική, κοινωνική, επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική καταστροφή χιλιάδων Ελλήνων. Αυτή τη φορά όχι λόγω χρεωκοπίας και οικονομικών προβλημάτων της χώρας αλλά για την προστασία και σωτηρία τους. Δύσκολο να σκεφτεί κάποιος πως θα μπορούσαν όλοι αυτοί να είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Το ίδιο συμβαίνει και με μια συγκεκριμένη παρέα επιστημόνων, που έχουν εδώ και καιρό μετατραπεί σε ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ* (αν και δεν υπάρχει κάτι επιστημονικό σε αυτή την ιστορία πλέον).

----------------------------

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἡ μεγαλυτέρα ἀπάτη ὅλων τῶν ἐποχῶν ἐν ἐξελίξει!

ΛΟΓΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΣΙΣ ΤΙΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Εις τρεις τάξεις είναι μοιρασμένα τα ποιήματα του Θεού, ευλογημένοι Χριστιανοί, εις νοητά, εις αισθητά και εις μικτά. Και αισθητά μεν λέγονται όσα βλέπονται με τους οφθαλμούς, και πιάνονται με τας χείρας, και γενικώς όσα εννοούνται με τας πέντε αισθήσεις του ανθρώπου, με την όρασιν, με την γεύσιν, με την ακοήν, με την όσφρησιν και με την αφήν, εκείνα είναι και λέγονται αισθητά, ως οι λίθοι, τα ξύλα, τα δένδρα και τόσα άλλα. Μικτά δε είναι όπως ο άνθρωπος, όστις είναι νοητός και αισθητός· νοητός μεν, διότι έχει την ψυχήν, ήτις είναι άϋλος και αόρατος και αθάνατος· αισθητός δε, διότι έχει το σώμα, όπερ είναι αισθητόν και υλικόν και φθαρτόν. Νοητά κτίσματα του Θεού είναι τα άϋλα πνεύματα, όπως οι Άγγελοι, των οποίων Αγγέλων την Σύναξιν σήμερον εορτάζομεν· όχι δε μόνον των Αγγέλων αλλά και όλων των νοητών κτισμάτων του Θεού την Σύναξιν σήμερον πανηγυρίζομεν. Νοητά δε λέγονται όσα είναι άνωθεν του ουρανού. Νοητά επίσης κτίσματα είναι και οι δαίμονες, οίτινες ήσαν πρώτον Άγγελοι και εξέπεσαν δια την υπερηφάνειαν του Αρχηγού αυτών Εωσφόρου. Των δε Αγίων Αγγέλων πρώτοι Αρχηγοί είναι οι θείοι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, περί των οποίων βούλομαι σήμερον να διηγηθώ, θα είπω όμως πρώτον ολίγα τινά περί του τι είναι οι Άγγελοι και πόσα Τάγματα ουράνια είναι και τότε θέλω έλθει και εις τα θαύματα των παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Reading from the Synaxarion:

Synaxis of the Archangel Michael & the other Bodiless Powers: Gabriel, Raphael, Uriel, Salaphiel, Jegudiel, & Barachiel

All the Angels, according to the Apostle Paul, are ministering spirits, - sent forth to minister to them who shall be heirs of salvation - (Heb. 1:14). God set them as overseers of every nation and people, and guides to that which is profitable (Deut. 32:8); and while one Angel is appointed to oversee each nation as a whole, one is also appointed to protect each Christian individually. He commands them to guard them that hope on Him, that nothing should harm them, neither should any evil draw nigh to their dwelling (Ps. 90:10-12). In the Heavens they always behold the face of God, sending up to Him the thrice-holy hymn and interceding with Him in our behalf, seeing they rejoice over one sinner that repents (Esaias 6:2-3; Matt. 18:10; Luke 15:7).

«ΒΟΜΒΕΣ» από κορυφαίο συντάκτη ιατρικού περιοδικού: Αυτό ισχύει για τα εμβόλια M-RNA, «παίζει» παντού το ΒΙΝΤΕΟ

 Όλο και περισσότεροι επιστήμονες εκφράζουν ανοιχτά τις αντιρρήσεις τους! Η κρατική επιστημονική άποψη είναι πως τα εμβόλια βοηθούν στην καταπολέμηση του COVID

Ο Δρ Peter Doshi (αρχισυντάκτης του BMJ – Ιατρικό περιοδικό υψηλής επιρροής) δίνει στοιχεία ως μέρος μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων σχετικά με τις πολιτικές υποχρεωτικότητας των εμβολίων και τις πιθανές βλάβες μετά από αυτά.

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από μια συζήτηση 3 ωρών, με οικοδεσπότη τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2021.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε:

«Γεια σας, είμαι ο Dr Peter Doshi. Ανήκω στο διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου του Maryland και συντάκτης στο BMJ.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με μερικά παραδείγματα που όλοι γνωρίζουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έπρεπε να είμαστε τόσο βέβαιοι.

Όλοι λένε ότι πρόκειται για πανδημία των ανεμβολίαστων. Όμως στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι περισσότερες νοσηλείες και θάνατοι από κόβιντ συγκαταλέγονται μεταξύ των εμβολιασμένων,-όπως είπε ο γερουσιαστής Jonhson.

Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για πανδημία των ανεμβολίαστων;

Αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι οι δοκιμές εμβολίων έδειξαν εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην διάσωση ζωών, έκαναν λάθος. Οι δοκιμές δεν το απέδειξαν αυτό!

Είμαι ένας από τους ακαδημαϊκούς που υποστηρίζουν ότι, αυτά τα προϊόντα mrna που όλοι αποκαλούν εμβόλια, είναι ποιοτικά διαφορετικά από τα παραδοσιακά εμβόλια και γι’ αυτό βρήκα συναρπαστικό πως έμαθα ότι το (λεξικό) Merriam-Webster άλλαξε τον ορισμό του εμβολίου στις αρχές αυτής της χρονιάς.

Τα προϊόντα mrna, δεν πληρούσαν τις τον ορισμό του εμβολίου που ισχύει  εδώ και 15 χρόνια στο Merriam-Webster, αλλά ο ορισμός επεκτάθηκε έτσι ώστε τα προϊόντα mrna να είναι πλέον εμβόλια».

---------------------------------

 Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὅταν ὁμιλοῦν κορυφαῖοι γιατροί ὅπως οἱ L. Montagnier, S. Bhakdi, B. Zelenco κ.ἄ., ἀρχισυντάκται ἐπιστημονικῶν περιοδικῶν ὅπως αὐτός τοῦ BMJ, οἱ συντάκται τοῦ Ἐπιστημονικοῦ Ὑπομνήματος τῆς 5ης Αὐγούστου πού συνώδευε τό Ἐξώδικον τοῦ Δικηγόρου κ. Ἀντωνιάδου κ.λπ., οἱ προπαγανδισταί ψευδο-επιστήμονες τρέχουν νά κρυφθοῦν στά λαγούμια τους χωρίς νά δύνανται ν' ἀρθρώσουν τό παραμικρόν! Τόσον ἐξευτελισμένοι εἶναι! Ἄντε ντέ! Σᾶς βαστάει; Ἤ εἶσθε μόνον γιά μαγκιές στό «Σκάϊ» ἐναντίον κάποιου νοσηλευτοῦ;