Δ. Κούβελας, Καθηγητής Πανεπιστημίου: Είμαι ενθουσιασμένος με τα μέτρα! Η μάσκα παντού είναι εξαιρετικό μέτρο…

 Δημήτρης Κούβελας

Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας,
Διευθυντής του ομώνυμου Εργαστηρίου του Τμήματος Ιατρικής
της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Είμαι ενθουσιασμένος με τα μέτρα!
Η μάσκα παντού είναι εξαιρετικό μέτρο.
 Για την προστασία μας δε, εναντίον ανεύθυνων… αντιδραστικών, θα πρότεινα να κουβαλάμε ραβδιά ή και δόρατα καλύτερα, για να κρατάμε σε ασφαλή απόσταση τους ανεύθυνους που μας πλησιάζουν.
Η μεταμεσονύκτια απαγόρευση κυκλοφορίας είναι επίσης κορυφαία ιδέα.
 Έτσι συμμαζεύονται όλοι νωρίς και θα μηδενιστούν τα θύματα από επιθέσεις κυρίως βρυκολάκων και όλων των νυχτόβιων τεράτων (λυκάνθρωποι, ζόμπι, καλικάντζαροι, κλπ) που συνήθως οδηγούν το σύστημα υγείας σε κατάρρευση.
Το πρόστιμο τέλος είναι απίστευτα χαμηλό.
 Δηλαδή μόνο 150 ευρώ από έναν κάθέξιν παραβατικό δολοφόνο; Εδώ σε ελαφρύτερα αδικήματα επιβάλλονται εξουθενωτικά πρόστιμα. Το πρόστιμο θα έπρεπε να ανέρχεται στα 5.000 ευρώ και αν δεν τα έχεις πάνω σου, να οδηγείσαι σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, όπου θα γίνονται έργα συνέχεια και δωρεάν για κοινωφελή ιδρύματα, όπως καζίνο, ξενοδοχεία, ιδιωτικές πισίνες και βίλες κλπ που θα φέρουν ανάπτυξη.
Μην τυχόν και σπαταληθούν χρήματα για άλλες αρρώστιες ακίνδυνες
 (γρίπη, καρκίνος, καρδιαγγειακά κλπ) όλοι θα περιμένουμε το εμβόλιο που προφητικά ξέρουμε ότι οσονούπω φθάνει.
Όσον δεν αφορά στους νέους,
 θεωρώ ότι πρέπει να απαγορευτεί η εκπαίδευση. Τα ημίμετρα (μείωση χρηματοδοτήσεων σε πανεπιστήμια, αύξηση μαθητών ανα τάξη κλπ), δεν είναι σοβαρά. Να κλείσουν τα σχολεία και να αναλάβουν οι γονείς την παιδεία των παιδιών. Η ανάγνωση βιβλίων φυσικά να απαγορευτεί, διότι το χαρτί είναι αντιοικολογικό, και τα παιδιά θα μορφώνονται από την τηλεόραση με μυητική διαδικασία. Τα παιδιά θα βλέπουν και θα παραδειγματίζονται από σειρές όπως big brother, batselor κλπ και δεν θα αποπροσανατολίζονται από απαρχαιωμένους Σωκράτες, Όμηρους κλπ.
Η επιστήμη και η έρευνα είναι αποπροσανατολιστικά και παράγουν περίεργους που είναι αυτιστικοί και αντικοινωνικοί και αντιδρούν στις θεόπνευστες και σωτήριες οδηγίες. Έχετε ακούσει ποτέ να κινδυνεύουμε μαζικά από τρελό τσαγκάρη ή καστανά; Ποτέ. Όλοι ξέρουν ότι κινδυνεύουμε από τρελούς επιστήμονες.
Πιστεύω ότι με λίγη παραπάνω σκληρότητα θα σωθούμε όλοι!!!

----------------------------

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὡραιότατον εἰρωνικόν ἄρθρον, τό μόνον πού ἁρμόζει πλέον εἰς τήν περίστασιν!


Ἀπίστευτον: Τὸ ΚΚΕ «ἑώρτασε» παιδομάζωμα!

Η ΕΘΝΙΚΗ μνήμη εἶναι ἀπαραίτητη καὶ δὲν θὰ πρέπει νὰ λογίζεται ὡς «ἀναμόχλευση παθῶν», ὅπως θέλουν νὰ τὴν παρουσιάζουν οἱ σύγχρονοι ἐθνομηδενιστές. Ἡ τραγικὴ δεκαετία τοῦ 1940-1950 συγκαταλέγεται στὶς χειρότερες καὶ μαρτυρικότερες ἐθνικές μας περιόδους. Ὅ,τι ἀπόμεινε, ἀπὸ τὴν καταστροφὴ ποὺ μᾶς προξένησαν οἱ ξένοι εἰσβολεῖς (Ἰταλοί, Γερμανοὶ καὶ Βούλγαροι), ἀνάλαβαν νὰ τὸ ἀποτελειώσουν οἱ «δικοί» μας ἀνταρτομαρξιστὲς τοῦ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, οἱ ὁποῖοι πῆραν τὰ ὅπλα, στρέφοντάς τα κατὰ τῶν Ἑλλήνων, γιὰ νὰ ἁρπάξουν τὴν ἐξουσία. Γιὰ τέσσερα χρόνια δεινοπάθησε ὁ λαός μας ἀπὸ τὰ χιλιάδες ἀνείπωτα ἐγκλήματά τους καὶ τὶς ὁλοκληρωτικὲς ὑλικὲς καταστροφές. Τὸ χειρότερο ἔγκλημά τους ἦταν τὸ φρικτὸ παιδομάζωμα. Ἀποσποῦσαν διὰ τῆς βίας ἀπὸ τὶς ἀγκαλιὲς τῶν μανάδων τους  ἀθῷα παιδιά, τὰ ὁποῖα χρησιμοποιοῦσαν ὡς ζωντανὲς ἀσπίδες κατὰ τῶν βομβαρδισμῶν ἀπὸ τὸν ἐθνικὸ στρατό. Περισσότερα ἀπὸ 28.000 παιδιὰ μεταφέρθηκαν στὶς γειτονικὲς χῶρες, ἐκ τῶν ὁποίων τὰ περισσότερα ἐξαφανίστηκαν. Τὸ ἀμετανόητο ΚΚΕ, ἀντὶ νὰ ζητήσει συγγνώμη, ἔστω καὶ μετὰ ἀπὸ 80 χρόνια, «ἑόρτασε» ἐφέτος τὸ τραγικὸ αὐτὸ γεγονός! «Ἑόρτασε», σύμφωνα μὲ ἀνακοίνωσή του, τὸν «ἡρωισμὸ» τῶν ἀνταρτῶν νὰ …σώσουν ἀπὸ τὸν ἐθνικὸ στρατὸ χιλιάδες παιδιά, μεταφέροντάς τα στὸν «παράδεισο» τῶν κομμουνιστικῶν χωρῶν τῆς Βαλκανικῆς! Αἶσχος καὶ ἀποτροπιασμὸς γιὰ τὸ «κόμμα τοῦ λαοῦ», γιὰ τὴν ἀδιάντροπη κακοποίηση τῆς ἱστορίας καὶ τὴν φρικτὴ βεβήλωση τῆς μνήμης τῶν χιλιάδων μαρτυρικῶν Ἑλληνόπουλων!

"Ορθοδοξος Τύπος"

-------------------------

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Γιά πολλές δεκαετίες, τό ΚΚΕ πρωτοστατοῦσε στήν ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ! Δυστυχῶς, σήμερα τό συναγωνίζονται τά ἄλλα βρωμο-κόμματα καί δή ἡ «ΝΔ» καί ὁ ΣΥΡΙΖΑ!

“ Oρθόδοξος Τύπος” : «Μετὰ τοὺς πολιτικοὺς καὶ αἱ κεφαλαὶ τῆς Ὀρθοδοξίας ξεπωλοῦν τὰ ἱερὰ καὶ τὰ ὅσια “τῆς Πίστεως”»

Εἰς τὸ Φανάριον ἰσοπεδώθησαν διὰ μίαν ἀκόμη φορὰν τὰ δόγματα τῆς Πίστεως καὶ ἀνεκηρύχθη ὡς κανονικὸς Ἀρχιερεὺς τῆς Ἐκκλησίας ὁ Πάπας μὲ ἀνταλλαγὴν ἀσπασμοῦ πρὸ τῆς Ἁγίας Ἀναφορᾶς. Ἡ συντριπτικὴ πλειοψηφία τοῦ πιστοῦ λαοῦ, ποὺ παρηκολούθει ἀπὸ τηλεοράσεως τὸ Συλλείτουργον διερωτήθη «τί συμβαίνει» καὶ εἰς τὰς συζητήσεις ἔλεγον: «Μετὰ τοὺς πολιτικοὺς καὶ αἱ κεφαλαὶ τῆς Ὀρθοδοξίας ξεπωλοῦν τὰ ἱερὰ καὶ τὰ ὅσια “τῆς Πίστεως”».  (Αριθ. φ. 2049).

Τη ΚΕ΄ (25η) του Οκτωβρίου, μνήμη των Αγίων Μαρτύρων και νοταρίων ΜΑΡΚΙΑΝΟΥ και ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ.

Μαρκιανός και Μαρτύριος οι Άγιοι Μάρτυρες ήσαν νοτάριοι του Πατριαρχείου, όταν ο Άγιος Παύλος ο Ομολογητής και Ιερομάρτυς επατριάρχευεν εις την Κωνσταντινούπολιν, μετά τον θάνατον του Κωνσταντινουπόλεως Αλεξάνδρου, κατά τους χρόνους του βασιλέως Κωνσταντίου, εν έτει τλζ΄ (337), ο οποίος εξηπατήθη, φευ! Από τους Αρειανούς και έπεσεν εις την αίρεσιν αυτών. Τότε λοιπόν οι ευσεβέστατοι ούτοι του ρηθέντος Πατριάρχου νοτάριοι και γραμματικοί, αναγινώσκοντες εις τον λαόν τας Ιεράς βίβλους, διέλαμπον πανταχού με ευλάβειαν, με σεμνότητα τρόπων και με πάσαν αγιότητα και αρετήν, μάλιστα δε και εξαιρέτως με Ορθοδοξίαν.

Οι Άγιοι Πατέρες και ο σύγχρονος Οικουμενισμός -- ΙΕΡΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ

…Εάν, αντίθετα, πραγματοποιήσετε πρώτα αισχρώς τον εκλατινισμό που θέλετε, και τότε για να εξαπατή­σετε τους απλουστέρους βάλετε χρονικά όρια(κοινόν ποτήριον) τάχα και ελπίδες λόγων και συζητήσεων(διαλόγων), το συμπέρασμα του κακού αυτού διαβήματος θα είναι αυτό που πολ­λές φορές είπα. Εγώ τότε, έστω κι αν όλη η Ανατολή πάη στην Δύσι, δεν πηγαίνω. και αν όλη η Δύσις έλ­θη στην Ανατολή, εγώ θα σιωπήσω. και ήδη από τώ­ρα σιωπώ. Διότι, αν όλοι εσείς και η δήθεν σύναξίς σας γίνετε Λατίνοι, με ποίους και για ποίους και τι να ομιλή πλέον ο ταπεινός Γεννάδιος υπέρ του πατρίου δόγματος; Αυτά τα έγραψα εκτενέστερα και στον μέγα δού­κα, όπως γνωρίζουν οι τιμιώτατοι που ανέφερα. Τώρα μόνο τα κυριώτερα σταχυολόγησα. Έχω κοντά μου και αντίγραφο του γράμματος εκείνου, στο οποίο μου απήντησε ο μέγας δούκας με τρόπο που με εξέπληξε: «Ματαίως κοπιάζεις, πάτερ, διότι αποφασίσθηκε να ε­παναφέρωμε το μνημόσυνο του Πάπα και είναι αδύνα­το να γίνη αλλοιώς. Με την προϋπόθεσι ότι δεν θα φέρης κανένα εμπόδιο, διότι τίποτα δεν θα πετύχης, έ­λα να βοηθήσης να το κάνουμε». Και εγώ του απή­ντησα: «Έλεγα (ότι θα έλθω), με την προϋπόθεσι ότι δεν θα γίνετε Λατίνοι. Εάν αποφασίσατε να γίνετε, και ήδη εγίνατε με το μνημόσυνο του Πάπα, όλα τελείωσαν και εγώ δεν έχω ευθύ­νη γι' αυτό».

Γαλλία : Αναρτήθηκαν σκίτσα του Charlie Hebdo σε κυβερνητικά κτίρια

Τον πόλεμο κατά του ισλαμικού φανατισμού κήρυξε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δίνοντας  άδεια ώστε να φωτιστούν κυβερνητικά κτίρια με τα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που απεικονίζουν τον Μωάμεθ.

 Police stand guard as Charlie Hebdo cartoons of Muhammad were projected onto a town hall in Montpellier, France as a tribute to the history teacher who was beheaded by a Muslim refugee. In 2015, 12 people at Charlie Hebdo magazine were killed by jihadists. pic.twitter.com/yOmzUWZJtM

-----------------------

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Αφού μάζεψαν εκατομμύρια τζιχάντια δήθεν και καλά ότι είναι υπέρ της πολυπολυτισμικότητας και της ενσωμάτωσης τώρα αναρτούν σκίτσα του Μωάμεθ σε κτήρια... Λογικό και επόμενο... Πώς θα έρθει ο Αντίχριστος αν δεν χτυπηθούν σφοδρότατα οι πιστοί της κάθε θρησκείας που δεν ανοίγονται στην πανθρησκεία! Αφού έφτιαξαν και χρησιμοποίησαν τους Μουσουλμάνους για να χτυπήσουν την Αλήθεια του Χριστού σε συνδοιασμό με τους Οικουμενιστές τώρα φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να κοντρολάρουν και τους ισλαμοφασίστες. Αντιπρόσωπος των απανταχού ακραίων του Ισλάμ αναδείχθηκε η Τουρκία και ο τουρκικός κόσμος γενικά(όχι τυχαία προφανώς)... Η οριστική συντριβή τους θα έρθει επομένως με την ταυτόχρονη συντριβή των Τούρκων...Το σχέδιο των αντιχριστων δυνάμεων επομένως, αν κανείς δει την μεγάλη εικόνα, προωθείται μέσω της καταστροφής των Τούρκων που ταυτίζονται πλέον μαζί με το Ιράν με τις ακραίες εκδοχές του Ισλάμ("θεοκρατικά" καθεστώτα).

Άγιος Μάξιμος Γραικός: Διάλογος της ψυχής με τον νου, με την μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων σχετικά με την προέλευση των παθών μέσα μας

Λόγος Β΄: Διάλογος της ψυχής με τον νου, με την μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων σχετικά με την προέλευση των παθών μέσα μας. Επίσης λόγος περί θείας πρόνοιας και κατά των αστρολόγων

Ψυχή: Αγαπημένε νου μου! Προς σε στρέφω τώρα τούτα τα απλά μου λόγια: 

Αποτειχισμένος Ιερομάρτυς Γέρων Χριστόδουλος

AKOYΣΤΕ Η ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ

 https://agiooros.org/viewtopic.php?f=75&t=15168&p=38717#p38717

 ΠΑΛΑΙΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟΝ (Ιερομόναχος Θεοδώρητος Μαύρος)ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο Π.ΑΛΥΠΙΟΣ

 https://agiooros.org/viewtopic.php?f=100&t=15991

ΑΛ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΟΥ : Διατί έγινε η αλλαγή του εορτολογίου το 1924;

Ποίος εμελέτησε την πρόσφατον Εκκλησιαστικήν Ιστορίαν και δεν γνωρίζει ότι η αλλαγή αυτή ήτο το πρώτον συγκεκριμένον βήμα του Οικουμενισμού εις τον Ελληνικόν χώρον; Οι Νεοημερολογίται, διά να παραπλανήσουν τον λαόν, είχον ισχυρισθή ότι προέβησαν εις μίαν διόρθωσιν διά λόγους αστρονομικής ακριβείας. Εάν τούτο ήτο αληθές θα είχεν εφαρμοσθεί εις την Ελλάδα ημερολόγιον αστρονομικώς τελειότερον του πεπαλαιωμένου ήδη ημερολογίου του Πάπα Γρηγορίου. Διατί εφαρμόσθη το επίσης εσφαλμένον ημερολόγιον του Πάπα; Μα απλούστατα, σκοπός δεν ήτο η επίτευξις αστρονομικής ακριβείας. Αυτό που επεδιώκετο ήτο η επίτευξις εορτολογικής ενότητος μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και των αιρετικών "Εκκλησιών" της Δύσεως. Επεδιώκετο η Ένωσις των Εκκλησιών τουλάχιστον εις τον εορτολογικόν τομέα, και τούτο ως πρώτον βήμα. Η τακτική των Οικουμενιστών είναι πρόοδος διά βαθμίδων. Η πρώτη βαθμίς ήτο η εορτολογική ένωσις των Εκκλησιών.

-------------------------

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὁ ἀείμνηστος ἀδελφός Ἀέξανδρος Καλόμοιρος ἔγραψε τά αὐτονόητα καί αὐταπόδεικτα! Δυστυχῶς, ὅμως, τό 99,99% τῶν «ὀρθοδόξων» ὄχι μόνον δέν τά δέχεται, ἀλλά καί πολεμεῖ μέ σφοδρότητα ὅσους ἀνθίστανται, λόγοις καί ἔργοις, εἰς τόν Οἰκουμενισμόν, ἀποκαλῶντας αὐτούς «ἡμερολάτρας», «εἰδωλολάτρας» κ.λπ. Ὑπάρχουν δέ καί οἱ κρυπτο-οικουμενισταί, οἱ ὁποῖοι ἀφενός μέν «ἀνθίστανται» εἰς τόν Οἰκουμενισμόν, ἀφετέρου δέ θεωροῦν τό ἑορτολογικόν ζήτημα ὡς θέμα ἐπιλογῆς ἡμερολογίου τινός, ὅπως π.χ. τοῦ Μακεδονικοῦ, συκοφαντοῦντες ἀναισχύντως ὅσους παραμένουν είς τό Ἰουλιανόν, ὡς δῆθεν λάτρεις αὐτοῦ!

---------------------------

@ 24 Οκτωβρίου 2020 - 6:17 μ.μ.: «Δεν βλέπει ο τάλας ότι η Εγκύκλιος του 1920 γράφει για ένα 

ημερολόγιο που θα αναγκάζει τους Ορθόδοξους και τους κακοδόξους να εορτάζουν την ίδια ημέρα 

το Άγιον Πάσχα(ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΌ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΏΝ ΕΟΡΤΩ);;;»


Ὥστε, λοιπόν, τά Χριστούγεννα, τά Θεοφάνεια, τῆς Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου κ.ἄ. δέν εἶναι γιά σένα 

μεγάλες Χριστιανικές ἑορτές; Νέα αἵρεσις αὐτή!!! Τώρα, πάρε αὐτό τό σχόλιόν μου καί τρέχα 

στόν δικηγόρον σου μήπως μέ βάσιν αὐτό μπορεῖς νά μέ μηνύσῃς!!!