ΑΛΛΑΧ-ΟΥ-ΑΚΜΠΑΡ !!!

Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες δεν είναι οι λαθρομετανάστες. Είναι οι ξενόδουλοι του τόπου τούτου, η ξενοδουλεία τους και τα ξενοδουλικά τους κόμματα και τηλεαποκόμματα των μέσων μαζικής διαβουκόλησης.
Θρασύτατοι και αναίσχυντοι ξενοδουλάρχοντες ψέγουν τους γονιούς των λαϊκών τάξεων γιατί δεν επιθυμούν την υποβάθμιση των δημόσιων σχολείων των παιδιών τους και τον επαπειλούμενο εξισλαμισμό της χώρας τους, την στιγμή που όλοι αυτοί οι κερατάρχοντες και οι σουργελαρχόντισσες στέλνουν τα δικά τους βιολογικά παράγωγα σε ιδιωτικά σχολεία, προστατευμένα από την «λαϊκή μπόχα», πιστοί στην αριστερή τους αδιάντροπη υποκρισία. Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται για τους σόρος και τους μόρος που σχεδιάζουν, καταβάλλοντας τα σχετικά αργύρια της προδοσίας, την μετατροπή της πατρίδας μας σε πολυφυλετική και πολυθρησκευτική χαβούζα, σε μια ανθρώπινη τάφρο που θα ανακόψει την περαιτέρω φυλετική και θρησκευτική «ρύπανση» της άσπιλης, αμόλυντης και αντισηπτικής χρηματευρ(ε)όπης (τι οπή χαίνουσα και αυτή), εις δόξαν ημών των καρόϊδων.
Είμαστε όμως όντως τα κορόϊδα της υποθέσεως ή απλώς πληρώνουμε την ανικανότητά μας να κρατήσουμε τη χώρα μας ζωντανή; Η λαϊκίστικη επέλαση του πασοκαντρέα της δεκαετίας του ’80 απέδωσε στις μέρες μας τους σάπιους και σκωληκόβρωτους καρπούς της. Η επιδημία του πληθωρισμού των πανεπιστημίων, και των αμφίβολης ποιότητας σπουδών και πτυχίων τους, γέμισε τον τόπο με άνεργους πτυχιούχους που θεωρούν τους ομφαλοσκοπούντες στις καφετέριες εαυτούς τους ότι δικαιούνται διευθυντικών θέσεων, αποστερώντας έτσι τη χώρα από τα εργατικά χέρια που όφειλαν να παραμείνουν και να οργώνουν την ελληνική γη.
Η άφιξη των λαθρομεταναστών αφροασιανών, υπό τα χειροκροτήματα και τις επιδοκιμασίες της άρχουσας πολιτικής και τηλεοπτικής ηλιθιότητας, θα επιλύσει ενδεχομένως το πρόβλημα, με κόστος την μετατροπή της χώρας μας σε Ινδογρεκία. Μικρό το κακό θα μου πείτε. «Τέτοιοι» που καταντήσαμε, αυτά μας πρέπουν. Άλλωστε, αυτά που δεν είναι ικανοί να κάνουν σήμερα οι Έλληνες, δεν αποκλείεται να τα κάνουν αργά ή γρήγορα οι «άλλοι» Έλληνες με τα «μουτζουρωμένα πρόσωπα». Η ιστορία προσφέρει το ανάλογο των «κάραπιντάδας» (των κομάντος και αλεξιπτωτιστών της Αργεντινής με τα «βαμμένα πρόσωπα») υπό την διοίκηση του Μωχαμέτ Αλί Σεϋνελντίν (1933-2009). Μέγας ο Θεός.
Αλλάχ-ου-Άκμπαρ!!!


Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Οι "Ορθόδοξοι" Ρώσοι κατακρεουργούν με εκτρώσεις το 70% των αγέννητων παιδιών τους !!!

70% of pregnancies end in abortions in Russia – expert

admin | 15 September 2016
Moscow, September 14, Interfax - Majority of pregnancies in Russia are consciously aborted, head of the movementWomen for Life Natalya Moskvitina says.
70% of pregnancies end in abortions in Russia – expert
Natalya Moskvitina
  “70% of pregnancies end in abortion. Three quarters of marriages ends in divorce during first four years of life together. Every three seconds a baby is killed in abortion clinics,” Moskvitina said during a video bridge Moscow-Kazan on Wednesday.
  She is a mother of four children and three times doctors persuaded her to make an abortion, saying that her next baby would have certain deviations.

  ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ ~ Ι.Μ.ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ -- Orthodox Hymns


  O Συναξαριστής της ημέρας.

  Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

  Ευφημίας μεγαλομάρτυρος, Μελιτινής μάρτυρος.

  Ἔζησε καὶ μαρτύρησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορα Διοκλητιανοῦ.
  Γεννήθηκε στὴν Χαλκηδόνα ἀπὸ οἰκογένεια θεοσεβῆ καὶ εὐγενική. Οἱ γονεῖς της Ψιλόφρων καὶ Θεοδωριανὴ φρόντισαν ὥστε ἡ θυγατέρα τους νὰ ἀναπτύξει κάθε χριστιανικὴ ἀρετή. Ἡ Εὐφημία ἐξελίχθηκε σὲ ἄνθρωπο μὲ σπάνια χαρίσματα καὶ δυνατὸ χριστιανικὸ φρόνημα, τὸ ὁποῖο ἐπέδειξε ὅταν ὁ εἰδωλολάτρης ἀνθύπατος τῆς Μικρᾶς Ἀσίας Πρίσκος διέταξε νὰ παρευρεθοῦν ὅλοι οἱ κάτοικοι τῆς Χαλκηδόνας σὲ γιορτή, τὴν ὁποία ὀργάνωνε πρὸς τιμὴ τοῦ θεοῦ τῶν εἰδωλολατρῶν Ἄρη.

  Τότε ἡ Εὐφημία ἀποφάσισε μαζὶ μὲ ἄλλους χριστιανοὺς νὰ ἀπέχει ἀπὸ τὴ γιορτὴ τῶν εἰδωλολατρῶν καὶ γιὰ τὸ λόγο αὐτὸ συνελήφθη καὶ φυλακίσθηκε. Κατὰ τὴ διάρκεια τῆς αἰχμαλωσίας της οἱ ἐχθροὶ τοῦ Χριστοῦ προσπαθοῦσαν μὲ κάθε τρόπο νὰ πείσουν τὴν Ἁγία νὰ ἀρνηθεῖ τὴν πίστη της καὶ νὰ ἀσπασθεῖ τὰ εἴδωλα. Ὅταν συνειδητοποίησαν πὼς ἡ Εὐφημία δὲν ἐπρόκειτο νὰ ἀλλάξει τὴν πίστη της μὲ τοὺς λόγους, τὴν βασάνισαν φριχτά. Ὅμως μὲ τὴ θεία χάρη, ἡ Ἁγία δὲν ἔπαθε τίποτα ἀπὸ τὰ βασανιστήρια. Τελικὰ οἱ δήμιοι, τὴν ἔριξαν σὲ ἄγρια θηρία καὶ ἡ Εὐφημία βρῆκε τὸ θάνατο ἀπὸ μία ἀρκούδα.

  Ο ΠΟΛΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚ...":

  Η Ορθοδοξία δεν είναι δυνατόν να είναι μαζί με την Αίρεση. Η αλήθεια δεν είναι δυνατόν να είναι μαζί με το ψεύδος. Το καθαρό και ενάρετο δεν είναι δυνατόν να είναι μαζί με το βρώμικο και βορβορώδες. Το Πνεύμα Του Θεού δεν μπορεί να είναι ένα με το πνεύμα της πλάνης. Ορθόδοξοι και Αιρετικοί Οικουμενιστές και φιλοοικουμενιστές δεν μπορούν να είναι ένα και μαζί από την ώρα που αποδείχθηκε έμπρακτα και επίσημα η ύπαρξη της Αιρέσεως. Και όμως πολλοί αυτή την αφύσικη συνύπαρξη Ορθοδόξων και Αιρετικών Οικουμενιστών και φιλοοικουμενιστών την ονομάζουν Κανονική Τάξη και τον επιβαλλόμενο, από τα γεγονότα πλέον χωρισμό, Σχίσμα. Όσο σκέπτονται με αυτό τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος Της Εκκλησίας θα μένει Αιχμάλωτο στην Αίρεση και οι ίδιοι αιχμάλωτοι των Εχθρών Του Κυρίου.

  π. Ιουστίνος, Ηγούμενος Ι.Μ.Φρέαρ του Ιακώβ : Αφού δεν υπάρχει Εκκλησιαστική ηγεσία στην Ελλάδα χρειάζεται ένας Πατακός να πει Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!


  Ολοι στη Λάρισα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ. . Ομιλία του Γέροντα Σάββα Λαυρεώτου


  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!!

  «Πάτερ μου, σε λίγο καιρό, όχι μακριά, σε πολύ λίγα χρόνια, θα υπάρξη μία εκκλησία σε όλον τον κόσμο… παπικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι, θα υπάρχει μία λέξη, αυτή που επικρατεί στις ημέρες μας, «ενότητα»· υπό το πρίσμα τῆς ενότητος. Από κάτω θα γίνει ένας ακταρμᾶς, δηλ. ο καθένας θα κρατάει την πίστη του, αλλά εδώ θα βλέπετε καρδινάλιο. Αυτός θα κρατάει την πίστη του, εγώ την πίστη μου, θα έχουμε όμως κοινό ποτήριο. Και θα μεταλαμβάνουμε και σείς τα κορόïδα θα μᾶς βλέπετε και δεν θα αντιδράτε. Ξέρετε γιατί δεν θα αντιδράτε; Γιατί θα σᾶς λένε «Κάντε υπακοή στην Εκκλησία». «Κάντε υπακοή», έτσι θα σᾶς λένε.»  

  Διαβάζω από την επιστολή του Αγιορείτου Μοναχού Παϊσίου:

  ....Τότε φυσικά θα πρέπει να χωριστούμε απ’ αυτήν την «εκκλησία» που θα έχει γίνει αιρετική λόγω της ενώσεως με τους αιρετικούς, αλλ’ όμως, δεν οφείλουμε να δείξουμε από τώρα την αποστροφή μας σ’ αυτούς που οδηγούν φανερά την Εκκλησία μας σ’ αυτόν τον γκρεμό.....

  σ.σ. Μη βιάζεσαι "γέροντα" Παϊσιε, έχουμε καιρό. Τα πρώτα 1000 χρόνια είναι λίγο δύσκολα, μετά θα φτιάξουν τα πράγματα. Άλλωστε τα αδελφάκια μας οι Παπικοί κάνουν υπομονή 1000 χρόνια τώρα και περιμένουν με την προσευχούλα να τους φέρει ο Κύριος Ορθόδοξους Πάπες. Είχαν διορατικό χάρισμα και γνώριζαν του Επιφάνιου το: "υπομονή άχρι καιρού"...

  (η πρόταση του "μοναχού" Παϊσίου είναι απο εδώ: http://logia-tou-aera.blogspot.ca/2016/09/blog-post_16.html )

  H σιωπή μας είναι απαράδεκτος!!!

  Τι λόγο θα δώσουμε στον Θεό, αν αφήσουμε ανενόχλητους τους διαφθορείς της Δογματικής διδασκαλίας της Εκκλησίας οικουμενιστάς, να ουνιτίζουν τα τέκνα της Ορθοδoξίας, «δι’ α Χριστός απέθανε»;
  Η μεγάλη δυστυχία της εποχής μας δεν είναι ότι υπάρχουν οι τερμίτες οικουμενιστές, που καταστρέφουν την Εκκλησία, αλλά οι  «καλοί» χριστιανοί , που σιωπούν για το κακό που γίνεται στην Εκκλησία του Χριστού μας!

  Μέγα πρόβλημα είναι η εξάπλωση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, της οποίας θιασώτες είναι πολλοί επίσκοποι, όπως π.χ. ο Κων/πόλεως κ. Βαρθολομαίος, ο Αυστραλίας κ. Στυλιανός, ο Γερμανίας κ. Αυγουστίνος, ο Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, ο Καναδά κ. Σωτήριος κ.α. Όταν και οι πέτρες φωνάζουν εναντίον της μεγάλης αυτής προδοσίας της Ορθοδοξίας, η σιωπή μας είναι απαράδεκτος!!!

  Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για τον Κληρικό π. Ματθαίο Βουλκανέσκου

  Εν Πειραιεῖ τῇ 15 Σεπτεμβρίου 2016

  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
  Κατόπιν ἠθελημένης ἤ ἀθελήτου παρερμηνείας ἀνακοινώσεως τῆς Ἱ. Μητροπόλεως Μουντένιας καί Ντόμπροτζας τοῦ Πατριαρχείου Ρουμανίας πού ἀφορᾶ στήν μή παροχή κανονικῆς ἀδείας στόν Αἰδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο Ματθαῖο Βουλκανέσκου, Κληρικό τῆς καθ’ἡμᾶς Ἱ. Μητροπόλεως γιά τήν τέλεση ἱεροπραξιῶν στήν κανονική της δικαιοδοσία μέ τόν φαιδρό τίτλο: «Σέ ἀκοινωνησία Κληρικός τῆς Μητροπόλεως Πειραιῶς ἀπό τό Πατριαρχεῖο Ρουμανίας» διευκρινίζουμε ὅτι προδήλως συγχέεται ἡ κανονική ποινή τῆς ἀκοινωνησίας μέ τήν ἁπλή ἄρνηση τοῦ ἐπιχωρίου Ἐπισκόπου νά παράσχη τήν κανονική του ἄδεια γιά τήν ἱεροπαραξία ἑνός ξένου Κληρικοῦ στά ὅρια τῆς Κανονικῆς του δικαιοσδοσίας.  ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  

  Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Κυριακή των Νεομαρτύρων [mp3 - 2016].