Γαλλία : Αναρτήθηκαν σκίτσα του Charlie Hebdo σε κυβερνητικά κτίρια

Τον πόλεμο κατά του ισλαμικού φανατισμού κήρυξε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δίνοντας  άδεια ώστε να φωτιστούν κυβερνητικά κτίρια με τα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που απεικονίζουν τον Μωάμεθ.

 Police stand guard as Charlie Hebdo cartoons of Muhammad were projected onto a town hall in Montpellier, France as a tribute to the history teacher who was beheaded by a Muslim refugee. In 2015, 12 people at Charlie Hebdo magazine were killed by jihadists. pic.twitter.com/yOmzUWZJtM

-----------------------

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Αφού μάζεψαν εκατομμύρια τζιχάντια δήθεν και καλά ότι είναι υπέρ της πολυπολυτισμικότητας και της ενσωμάτωσης τώρα αναρτούν σκίτσα του Μωάμεθ σε κτήρια... Λογικό και επόμενο... Πώς θα έρθει ο Αντίχριστος αν δεν χτυπηθούν σφοδρότατα οι πιστοί της κάθε θρησκείας που δεν ανοίγονται στην πανθρησκεία! Αφού έφτιαξαν και χρησιμοποίησαν τους Μουσουλμάνους για να χτυπήσουν την Αλήθεια του Χριστού σε συνδοιασμό με τους Οικουμενιστές τώρα φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να κοντρολάρουν και τους ισλαμοφασίστες. Αντιπρόσωπος των απανταχού ακραίων του Ισλάμ αναδείχθηκε η Τουρκία και ο τουρκικός κόσμος γενικά(όχι τυχαία προφανώς)... Η οριστική συντριβή τους θα έρθει επομένως με την ταυτόχρονη συντριβή των Τούρκων...Το σχέδιο των αντιχριστων δυνάμεων επομένως, αν κανείς δει την μεγάλη εικόνα, προωθείται μέσω της καταστροφής των Τούρκων που ταυτίζονται πλέον μαζί με το Ιράν με τις ακραίες εκδοχές του Ισλάμ("θεοκρατικά" καθεστώτα).

 Andy Ngô (@MrAndyNgo) October 21, 2020

 Ο Εμανουέλ Μακρόν, σε ομιλία του έκανε για πρώτη φορά λόγο για τον θρησκευτικό απομονωτισμό και παρουσίασε ένα πλάνο το οποίο βασίζεται σε πέντε άξονες και περιλαμβάνει μέτρα πρόληψης κατά της «ριζοσπαστικοποίησης» των νεαρών μουσουλμάνων και της πάταξης των αποσχιστικών τάσεων στην κοινωνία.



 

Επιπλέον, ο Εμανουέλ Μακρόν έδωσε ειδική άδεια προκειμένου κυβερνητικά κτίρια σε όλη της Γαλλία να φωτιστούν με τα σκίτσα του Charlie Hebdo που σατιρίζουν τον Μωάμεθ και έγιναν η αιτία για τον πρόσφατο αποκεφαλισμό του καθηγητή. Η αρχή έγινε με τον φωτισμό κυβερνητικών κτιρίων στο Μονπελιέ.

 

Charlie Hebdo cartoons, including one of Mohammed, projected onto Montpellier government building. pic.twitter.com/pnhU0EXTsc

 

— Chris Tomlinson (@TomlinsonCJ) October 21, 2020

 

https://www.tanea.gr/2020/10/24/world/polemo-ston-islamofasimo-kirykse-o-makron-entoli-na-anartithoun-skitsa-tou-charlie-hebdo-se-kyvernitika-ktiria/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού μάζεψαν εκατομμύρια τζιχαντια δήθεν και καλά ότι είναι υπέρ της πολυπολυτισμικοτητας και της ενσωμάτωσης τώρα αναρτούν σκίτσα του Μωάμεθ σε κτήρια... Λογικό και επόμενο... Πώς θα έρθει ο Αντίχριστος αν δεν χτυπηθουν σφοδροτατα οι πιστοί της κάθε θρησκείας που δεν ανοίγονται στην πανθρησκεια! Αφού έφτιαξαν και χρησιμοποίησαν τους Μουσουλμάνους για να χτυπήσουν την Αλήθεια του Χριστού σε συνδοιασμο με τους Οικουμενιστες τώρα φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να κοντρολαρουν και τους ισλαμοφασιστες. Αντιπρόσωπος των απανταχού ακραίων του Ισλάμ αναδείχθηκε η Τουρκία και ο τουρκικός κόσμος γενικά(όχι τυχαία προφανώς)... Η οριστική συντριβή τους θα έρθει επομένως με την ταυτόχρονη συντριβή των Τούρκων...Το σχέδιο των αντιχριστων δυνάμεων επομένως, αν κανείς δει την μεγάλη εικόνα, προωθείτε μέσω της καταστροφή των Τούρκων που ταυτίζονται πλέον μαζί με το Ιράν με τις ακραίες εκδοχές του Ισλάμ("θεοκρατικα" καθεστώτα).