O Παπισμός υποκλέπτει την προσδοκία!

Πρέπει να θλιβώμεθα, διότι συνεορτάζομε τα Χριστούγεννα με τους Φράγκους της Δύσεως και όχι με τους Ορθοδόξους των Αγίων Τόπων. Το Βατικανό υποκαθιστά την Βηθλεέμ και ο Παπισμός υποκλέπτει την προσδοκία! Πότε θα αντιληφθώμεν την θανατηφόρον αυτήν παγίδα εκ του οικουμενιστικού συνεορτασμού;

3 σχόλια:

ΧΑΡΙΛΑΟΣ είπε...

Παπικοί ,Νεοημερολογίτες ,Προτεστάντες,Αγγλικανοί και λοιποί μέτοχοι του Οικουμενισμού,αφού εώρτασαν τον αντίχριστο Οικουμενισμό την περασμένοι Κυριακή [η Εκκλησία θα εορτάσει τα Χριστούγεννα το μεθεπόμενο Σάββατο] τώρα,ετοιμάζονται και για την πρωτοχρονιά,η οποία θα λάβει χώρα μετά από δεκατρείς ημέρες.
Κι΄όμως ,οι Ακακιοφλωρινικοί,εχθροί της Εκκλησίας και αυτοί,είναι οι υπερασπιστές των εκτός Εκκλησίας σχισματοαιρετικών Νεοημερολογιτών.

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

Πρέπει να θλιβώμεθα, διότι συνεορτάζομε τα Χριστούγεννα με τους Φράγκους της Δύσεως και όχι με τους Ορθοδόξους των Αγίων Τόπων. Το Βατικανό υποκαθιστά την Βηθλεέμ και ο Παπισμός υποκλέπτει την προσδοκία! Πότε θα αντιληφθώμεν την θανατηφόρον αυτήν παγίδα εκ του οικουμενιστικού συνεορτασμού; ΠΟΤΕ ???? ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ?? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Οι εκτός της εκκλησίας, δηλητηριώδη κύριε ΧΣ, ήταν είναι και θα είναι οι Ματθαιϊκοί, των οποίων είστε αυλοκόλακας!!!!