Περίπου 30 υγειονομικοί έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας

 Στον Focus FM 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησαν ο πυρηνικός ιατρός, κ. Ζήσης Δεληχάς και ο νευροχειρουργός, κ. Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης.

“Είμαστε εδώ, περιμένουμε αποφάσεις, στην ουσία κορυφώνουμε την όλη προσπάθειά μας. Δε θα τους περάσει”, υπογράμμισε ο κος Δεληχάς.

“Κλιμακώνουμε τον αγώνα, υπάρχουν άτομα που ξεκινουν σήμερα απεργία πείνας.Είναι μία ένδειξη ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι” τόνισε ο κος Μπαϊραμίδης. “Είναι τελείως αστείοι οι λόγοι για τους οποίους είμαστε εκτός εργασίας. Σε λίγο αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σταθούν και στα δικαστήρια”, πρόσθεσε.

“Εχθές υπήρξε μία πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα. Ήρθαν υγειονομικοί από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν χιλιάδες πολιτών. Το ηθικό μας είναι ακμαιότατο. Είχαμε πολύ έντονο παλμό, φάνηκε οτι είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι τέλους.” συμπλήρωσε ο κος Δεληχάς.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ο κος Μπαϊραμίδης ανέφερε: “Όλη η Ελλάδα έχει κολλήσει, δεν ευσταθεί κανένα μέτρο, κανένα πιστοποιητικό. Όποιος υποστηρίζει αυτά τα πράγματα, για μένα μόνο γιατρός δεν είναι, είναι για δέσιμο.”

“Η απάντηση στον κύριο Βασιλακόπουλο, είναι να καταργηθεί το ακαταδίωκτο”, συμπλήρωσε ο κος Δεληχάς. “Το αφήγημα έχει καταπέσει, από μελέτες γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται κι εδώ το υπουργείο συνεχίζει το βιολί του”, είπε.

“Περίπου 30 υγειονομικοί σχεδιάζουν να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Είναι ντροπή. Μεταξύ μας ευτυχώς υπάρχει πραγματική αλληλεγγύη. Αντέξαμε και θα αντέξουμε” ανέφερε ο κος Μπαϊραμίδης.

Ακούστε εδώ:

 

focusfm.gr    __   "O.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια: