Απάντηση στις ανοησίες του ΣΚΑΪ περί «Ορθόδοξου Novavax»!!

Ομιλεί ο π. Στυλιανός Καρπαθίου

*Είναι αμερικανικής κατασκευής και προελεύσεως, όπως λέγαμε και στον στρατό για τα όπλα!!!
*Καταρχάς αυτό είναι ένα πρωτεϊνικό όπως λέγεται εμβόλιο.
*Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τον ίδιο κυτταρικό υποδοχέα, ο οποίος παράγεται στο εργαστήριο με αυτούς τους υποδοχείς τους οποίους γνωρίζουμε με τα ήδη κυκλοφορούντα εμβόλια.

*Κατευθύνεται και τούτο στο κύτταρο.

*Γίνεται χρήση νανοσωματιδίων.

*Όπως λειτουργούν και οι άλλοι κορωνοϊοί, όπου δεν βλέπουμε να υπάρχει το φαινόμενο της μνήμης, κατά παρόμοιο τρόπο δεν βλέπουμε κι εδώ να έχουμε φαινόμενο μνήμης.

*Για να υπάρξει φαινόμενο μνήμης έχουν κάνει το εξής: Πέρα από την όποια εμβολιαστική δυναμική την οποία μπορεί [να έχει] το novavak, αυτοί έχουν βάλει μέσα κι έναν ανοσοενισχυτή από ένα φυτό της Χιλής που ονομάζεται Quillaja Saponaria. …

*Καλλιεργούνται σε νυχτοπεταλούδες ή σε ωοθήκες χάμστερ και πάει λέγοντας.

*Και το σημαντικότερο για εμάς, το πνευματικό θέμα, είναι ότι και πάλι στην τρίτη προκλινική φάση χρησιμοποιούνται ανθρώπινα εμβρυικά κύτταρα. Έχουμε ακριβώς το ίδιο παραμύθι με τον ίδιο τρόπο.

Αν στα άλλα [«εμβόλια»] έχουμε έναν άμεσο γενετικό τροποποιητή, εδώ έχουμε έναν έμμεσο γενετικό τροποποιητή και πρέπει να τονίσουμε ότι επειδή ο ιός δεν είναι καθαρός/φυσικός ιός αλλά είναι μία χίμαιρα, δηλαδή είναι ένα παζλ θα λέγαμε ιών, γι’ αυτόν λοιπόν τον λόγο είναι δυνατόν θραύσματα από τους άλλους ιούς όπως από το έιτζ -είναι κάτι που το έχει σημειώσει και ο Μοντανιέ με έναν διαφορετικό τρόπο- να αλλάξουν τα δεδομένα και με την αντίστροφη μεταγραφάση να συνεχίσουμε να έχουμε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με αυτά τα αποτελέσματα τα οποία έχουμε μέχρι σήμερα. … Με τα αποτελέσματα του έιτζ. Όχι ότι κολλάει ο άνθρωπος έιτζ αλλά τα αποτελέσματα του έιτζ.

Ναι μεν η πρωτεΐνη δεν περνάει στο dna, επειδή όμως ο ιός δεν είναι φυσικός ιός αλλά είναι ένα παζλ ιών. Mε άλλα λόγια έχουμε θραύσματα έιτζ πάνω στον ιό και [θραύσματα] άλλων ιών, γι’ αυτόν λοιπόν τον λόγο μπορεί εισερχόμενο μέσα στο κύτταρο του ανθρώπου με τα νανοσωματίδια, και με βάση την αντίστροφη μεταγραφάση, να συνεχίσουμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα τα οποία έχουμε και με τα m-RNA και με τα viral vector.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: … Λένε ότι θα έλθει Μάρτιο το εμβόλιο. Άρα θα ξεκινήσει μία διαδικασία εμβολιασμού Μάρτιο, Απρίλιο…

Κύριε Δαμιανίδη με συγχωρείτε. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. Πότε γίνονται τα εμβόλια; Τα εμβόλια γίνονται το Φθινόπωρο. Τί θέλουν τον Μάρτιο τα εμβόλια, όταν έρχεται το καλοκαίρι και δεν έχουμε ιώσεις; Κοινή λογική.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ…

00:00
-22:17
2,441121

1 σχόλιο:

Unexpected Opponent είπε...

Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , οι πιο αποτελεσματικοί εμβολιασμοί για τον coronovirus είναι αυτοί οι οποίοι δ ε γίνονται !!