Ο Λουκ Μοντανιέ στο Μιλάνο και στη Βουλή του Λουξεβούργου.

 Σε λαοθάλασσα στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 ο Luc Montagnier : “Υπάρχουν πολλοί νεκροί! Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά..”

Σε διαδήλωση λαοθάλασσα κατά υγειονομικής τυραννίας στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του AIDS ο Luc Montagnier : “αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου, δεν προστατεύει από τη μετάδοση σε αντίθεση με ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Είναι αναγνωρισμένο από όλον τον κόσμο στην πραγματικότητα ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA κι εμπεριέχεται στο εμβόλιο είναι τοξική για τα κύτταρα.

Είναι ένα δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι αθλητικοί που έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω του εμβολίου! Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά να προστατεύουν. Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά.”

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του τόνισε ότι η σωτηρία της ανθρωπότητας και το τέλος αυτής της έκτακτης ανάγκης θα είναι στα χέρια των μη εμβολιασμένων. Θα είναι οι αμόλυντοι να σώσουν την Ανθρωπότητα.

Πολλές χώρες έχουν ξεχάσει τις θεραπείες, δεν υπάρχει μόνο το εμβόλιο, αλλά και τα φάρμακα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και που λειτουργούν.……..Τα επακόλουθα εξαρτώνται από εσάς, ειδικά τους μη εμβολιασμένους, που μια μέρα θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν από ιατρικά κέντρα».

Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει, εμείς θα σώσουμε τους άλλους, με Αγάπη και ανθρωπιά».

Πρόσθεσε ότι πρώτα απ ‘όλα, η ασθένεια που προκαλείται από τον ιό Covid-19 θα μπορούσε να θεραπευτεί με ένα αντιβιοτικό, επειδή είναι ο συνδυασμός ιού-βακτηρίου που προκαλεί τη σοβαρή ασθένεια και όχι απλώς ο ιός.
Τα εμβόλια, τύπου RNA, εκτός από το ότι δεν προλαμβάνουν τη μόλυνση, μπορούν να προκαλέσουν, ειδικά με επαναλαμβανόμενες δόσεις, πολύ σοβαρές βλάβες σε διάφορα όργανα, ιδιαίτερα στο κυκλοφορικό σύστημα, και νευρολογικές βλάβες

Αποθέωση.. Μοντανιέ Μοντανιέ κραύγαζε το πλήθος.

«Ζητώ από όλους τους συναδέλφους μου να σταματήσουν τον εμβολιασμό κατά του Covid με αυτό το είδος εμβολίου. Το μέλλον της ανθρωπότητας διακυβεύεται» είπε.”Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για το εμβόλιο είναι δηλητήριο και αγγίζει όργανα όπως η καρδιά, τόσο πολύ που αρρωσταίνουν πολλοί αθλητές. Το εμβόλιο γίνεται για να προστατεύει, όχι για να σκοτώνει.”

https://twitter.com/i/status/1482428450871078912

dimpenews.com    

https://orthodoxostypos.gr/%ce%bf-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ad-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb/


Δεν υπάρχουν σχόλια: