Η σκανδαλώδες ανομία της κυβερνήσεως -- Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Η επέκταση του εμβολιασμού, προς τις ηλικίες άνω των 60 σαφώς καθίσταται προδήλως αντισυνταγματική διότι αφενός μεν παραβιάζει την αρχή της ισότιμης μεταχειρίσεως των πολιτών, καταλύοντας το αναφαίρετο δικαίωμα επιλογής επί της σωματικής του ακεραιότητας αλλά και εξ ετέρου το αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα του, να εκδηλώσει την βούληση του ανεπηρέαστα και παντελώς ελεύθερα, εφόσον προηγουμένως ενημερωθεί περί της αποτελεσματικότητας του εμβολίου.

Ωστόσο τα ως άνω θα συνέβαιναν εάν υφίστατο δημοκρατική κοινωνία και συντεταγμένοι θεσμοί, όπου οι αφενός μεν οι πολίτες θα είχαν την δυνατότητα ελεύθερης επιλογής αλλά και εξ ετέρου θα είχαν την ευχέρεια να ενημερωθούν αντικειμενικά και πλουραλιστικά από την μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Εις τον αντίποδα, η έννοια του Κράτους Δικαίου έχει καταργηθεί, η Δημοκρατία νοσεί εκ βάθρων και η κυβέρνηση, σφετεριζόμενη την λαϊκή κυριαρχία, επιβάλλει την ιδική του νέα τάξη πραγμάτων καταστρατηγώντας ανενδοίαστα το Σύνταγμα και τις Διεθνείς συμβάσεις εν ονόματι της πανδημίας.

Εν τη πατρίδι μας δεσπόζει ο παραλογισμός καθότι η κυβέρνηση καταρχάς καθίσταται ανθελληνική δια των πράξεων και παραλείψεων της  και αδιαφορεί παντελώς δια το δημόσιο συμφέρον και την δημόσια υγεία την οποία απλώς την μεταχειρίζεται υποκριτικά ως πρόσχημα ίνα προωθήσει τα εμβόλια, πρόκειται δια «Στυαροφορία εμβολίων», εξυπηρετώντας τοιουτοτρόπως τα υπερεθνικά συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης.

Η αδιαφορία περί της υγείας καθίσταται πρόδηλη διότι επιβάλλει στανικά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό  υπό την επιβολή διοικητικού προστίμου, εξαρτώντας δηλαδή την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας και της εργασίας, εξ ενός εμβολίου αμφιβόλου ποιότητας, το οποίο καθίσταται αποδεδειγμένα αλυσιτελές.

Η μανία τοιαύτη προς τα εμβόλια, ασφαλώς δεν συνιστούν ανιδιοτελές ενδιαφέρον δια την κοινωνία, όταν αντιμετωπίζεις του πολίτες ως πειραματόζωα επιβάλλοντας μία ιατρική πράξη με απειλές και ύβρεις, τιμωρώντας του αντιδρώντες με ιδιαζόντως επαχθή διοικητικά πρόστιμα.

Ασφαλώς το αυτό όπως πλειστάκις έχουμε επαναλάβει δεν εφαρμόζεται προς τους πολύφερνους μετανάστες, ήτοι την Ιερά αγελάδα του συστήματος δια της οποίας η Πολιτεία, οραματίζεται να επιλύσει το οξύ δημογραφικό, καθομολογεί δηλαδή ευθέως τον διωγμό των Ελλήνων.

Εντούτοις επανέρχομαι εις το ζέον τούτο ζήτημα περί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, παρά το γεγονός ότι η ίδια δυναμική του ιού έχει καταρρίψει εκ των ενόντων το κίβδηλο αφήγημα της απατηλής κυβερνήσεως, περί της λυσιτέλειας του εμβολίου, ούχ ήττον η ιδία, ούσα πλέον ευρέως εκτεθειμένη εις τα όμματα της κοινωνίας, εξακολουθεί να πειθαναγκάζει τους πολίτες επιστρατεύοντας την κουλτούρα του φόβου, καθοιονδήποτε τρόπο.

Το μέγα σκάνδαλο το οποίο μεταξύ άλλων αποδεικνύει πανηγυρικά τις προθέσεις της κυβερνήσεως καθώς και τον απύθμενο εμπαιγμό προς τους πολίτες, είναι το ήδη ακαταδίωκτο των λοιμοξιολόγων, όπερ και τούτο σημαίνει ότι δηλαδή οι ημέτεροι ιατροί, διορισμένοι παρά τω Πρωθουπουργώ, απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας και ουδείς δεν δύναται να στραφεί εναντίον τους.

Υπό τις συνθήκες λοιπόν αυτές, οι εν λόγω κύριοι, επιδιώκουν εκ του αφαλούς και από καθέδρας να ασκήσουν ιδεολογική τρομοκρατία προπαγανδίζοντας υπέρ των εμβολίων, εξοβελίζοντας οιαδήποτε σοβαρή επιστημονική άποψη.

Εν άλλοις λόγοις οι εν λόγω ιατροί, αφότου έχουν εξοσρακίσει και πατάξει αμείλικτα οιαδήποτε έτερη επιστημονικά έγκυρη άποψη,  ενεργούν αυτοκλήτως ως διαπρύσιοι κήνσορες της κυβερνητικής πολιτικής, αποπειρώμενοι αφενός μεν να νουθετήσουν προς την κατεύθυνση βεβαίως του εμβολιασμού τους πολίτες  και εξ ετέρου να τους απειλήσουν εν είδει εισαγγελέως.

Τα καταγέλαστα αυτά υποκείμενα, αντί να ομιλήσουν αμιγώς επιστημονικά με το ήθος το οποίο θα έπρεπε να τους διέπει, όλως τουναντίον εκβιάζουν ψυχολογικά τους πολίτες κατά τρόπο μαφιόζικο και εγκληματικό.

Αντί να αναλύσουν προς τους πολίτες τι σημαίνει εμβόλια ως προληπτικό μέσο, να καταγράψουν τις τυχόν παρενέργειες, ή να διενεργήσουν τυχόν έγκυρες νεκροψίες προκειμένου να εντοπιστεί η ταυτότητα του ιού, αλλά και να επισκοπηθεί ακόμη η αιτιώδης σύνδεση των θανάτων με τα εμβόλια, ασκούν πλύση εγκεφάλου ως οιονεί έμποροι των εμβολίων και όχι ως ιατροί που ενδαφέρονται για την δημόσια υγεία.

Η συστηματική προπαγάνδα των ημέτερων εγκάθετων και εξ ορισμού αφερέγγυων ιατρών του συστήματος, εν συνδυασμώ με τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, συνιστούν ανυπερθέτως δύο θεμελιώδη εργαλεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης, διότι  ο αυτοσκοπός καθίσταται το εμβόλιο και όχι η  αντικειμενική ενημέρωση εξ αυτού δια την υγεία του ανθρώπου τόσο προληπτικά αλλά και μετέπειτα.

Εκ παραλλήλου με την μεμφιστοφελική επίνευση των μηχανισμών του συστήματος περί της ασυλίας των ιατρών, ασφαλώς πάσχει εκ βάθρων και η δικαιοσύνη η οποία ουδαμώς καθίσταται λειτουργικά ανεξάρτητη, με αποτέλεσμα να έχει καταλυθεί η φερόμενη περιλάλητη οριοθέτηση των τριών εξουσιών του άρθρο 26 του Συντάγματος.

Η Δικαιοσύνη καθεύδει τον νήδυμον ύπνο και καθίσταται, ιδίως δια τέτοια μείζονα ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος μυωπικά προσκολλημένη προς τις άτεγκτες οδηγίες του συστήματος, δηλώνοντας υποτακτικά απόλυτη συμμόρφωση και υποταγή, διότι εις περίπτωση που εκδώσουν ως αντισυνταγματική μία διάταξη νόμου, ιδίως όταν θίγονται τεράστια πολιτικά και κοινωνικά συμφέροντα, θα κλυδωνιστεί εκ βάθρων το ίδιο το πολιτικό σύστημα και νομοτελειακά θα προκληθούν ετερόκλητοι θορυβώδεις τριγμοί.

Ως εκ τούτου λοιπόν, βάσει των ανωτέρω, αποδεικνύεται ότι οι μηχανισμοί του συστήματος καθίστανται ιδιαίτεροι σιδηροί και έχουν καταλάβει όλο το κράτος ανά την Επικράτεια εκβιάζοντας τους πολίτες του να υποταγούν, και να εξανδραποδιστούν αμελλητί  άνευ ετέρου τινός, διότι η Δικαιοσύνη μεροληπτεί έχουσα καταστεί παράρτημα της εκάστοτε κυβέρνησης και οι ενταύθα ιατροί και πρωταγωνιστές της πανδημίας, ενδοιάζουν να αποκαλύψουν δημοσίως τι τεκταίνεται επακριβώς περί της ταυτότητας αλλά και της εν γένει δράσης του εν λόγω ιού.

Η πρωτοφανής αυτή εξομοίωση όλων των πολιτών άνω των 60, αμιγώς με ηλικιακά  κριτήρια, δίχως να γίνεται ουδεμία μνεία δια την διαφορετική υγεία του καθενός ξεχωριστά, εξ ορισμού συνιστά μία μορφή ισοπεδωτισμού και υποτίμησης προς το ανθρώπινο πρόσωπο, διότι η υγεία καθενός εκάστου λειτουργεί διαφορετικά, ανεξαρτήτως ηλικίας, ως εκ τούτου η παράκαμψη οιουδήποτε ιστορικό συνιστά μία μορφή προσβολής της προσωπικότητας των πολιτών διότι η Πολιτεία αντιμετωπίζει τους πολίτες ως αναλώσιμα πειραματόζωα, τα οποία αφιονίζονται ένεκεν της αδιαλείπτου και εμπεδούς ψευδολογίας των μέσων μαζικής ενημερώσεως, τα οποία διαστρεβλώνουν ολοκληρωτικά την κείμενη πραγματικότητα.

Η ασύλληπτη αυτή δικτατορία, αποκλεισμού της διαφορετικής απόψεως, του στίγματος του αντιφρονούντος, η αστυνόμευση του ιδιωτικού βίου κλπ, αποτελούν μείζονες εκφάνσεις του αντιδημοκρατικού καθεστώτος το οποίο βιώνουμε, διότι ο δρομολογούμενος αφελληνισμός ο οποίος προάγεται μέσω από το σύστημα αποβλέπει προς την αμαύρωση του φρονήματος των Ελλήνων.

Με βάσει τα ως άνω λοιπόν το σύστημα, με αντιεπιστημονικά κριτήρια, επιδιώκει να καταπείσει τους πολίτες παντελώς απατηλά και αόριστα δια τον εμβολιασμό ανεξαρτήτως των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, επιβάλλοντας την  προ-ποινή εν είδει διοικητικού προστίμου, το οποίο θα επιβάλλεται μέσω της εφορίας, εις τους δήθεν «εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου», ένεκεν του γεγονότος ότι καθίστανται μη εμβολιασμένοι.

Η λύση ως προς το πρόστιμο καθίσταται να αποσαφηνιστεί εις την πράξη πώς επιβάλλεται, προκειμένου να προπαρασκευαστούν επαρκώς τυχόν προσφυγές ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων, ή άλλως ανακοπές κατά των προστίμων αφότου όμως καταλογιστούν εις τα προσωπικά Α.Φ.Μ και εκδοθεί κατά τον Κ.Ε.Δ.Ε ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων χρεών με επισυνημμένη την πράξη δηλαδή της ταμειακής βεβαίωσης η οποία συνιστά την προδικασία της αναγκαστικής εκτελέσεως.

Το γε νυν έχον, ο αγών προς την αξιοπρέπεια του ανθρώπινου προσώπου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς και ως προς τους απατεώνες του συστήματος οι οποίοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε διανοητικά λοβοτομημένα πρόσωπα, οι οποίοι υποτάσσονται στα έμμισθα ακροβολισμένα φερέφωνα της δικτατορικής κυβέρνησης μέσω των εξωνημένων μέσων μαζικής ενημερώσεως.

Εν κατακλείδι, ας νήφουμε και ας αγρυπνούμε μέχρι την εκκωφαντική καταβαράθρωση του συστήματος το οποίο συνακολούθως θα συμπαρασύρει  όλα τα σηψαιμικά σκύβαλα που την απαρτίζουν και ο χρόνος τω όντι, γαρ εγγύς.

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Δεν υπάρχουν σχόλια: