Ο Μπάιντεν και η φιλελεύθερη συμμαχία ομοφυλοφίλων: ποιος και γιατί συμμετέχει

 

Ο επικεφαλής του Φαναρίου και οι επίσκοποί του, καθώς και ο Πάπας, συνεχάρησαν θερμά τον Μπάιντεν, υποστηρικτή των αμβλώσεων και των ΛΟΑΤ ατόμων, για την «προεδρία» του. Γιατί το έκαναν αυτό;

Τον Τζο Μπάιντεν συνεχάρησαν για τη νίκη του ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο Πάπας Φραγκίσκος, για να αναφέρουμε μερικά. Και το ερώτημα δεν είναι μόνο ότι οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει ακόμη και ο Τραμπ μπορεί κάλλιστα να γίνει ο νικητής. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπάιντεν είναι ειλικρινής υποστηρικτής των αμβλώσεων και των ΛΟΑΤ ατόμων. Γιατί οι ηγέτες της εκκλησίας βιάζονται να συγχαρούν κάποιον του οποίου οι απόψεις και οι πράξεις είναι κατάφωρα αντιχριστιανικές;

Γιατί το Φανάρι συγχαίρει τον Μπάιντεν για την ανύπαρκτη προεδρία;

----------------------------

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

«Γιατί οι ηγέτες της εκκλησίας βιάζονται να συγχαρούν κάποιον του οποίου οι απόψεις και οι πράξεις είναι κατάφωρα αντιχριστιανικές;»

Ἔ, ὄχι καί γιατί; Ἀφοῦ τά πιστεύω τους ταιριάζουν! Ὅλοι τους λατρεύουν τόν Διάβολον!

Το γεγονός ότι αυτή η φιλελεύθερη ελίτ βιάζεται να ανυψώσει τον Μπάιντεν στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι κατανοητό, αλλά όχι μόνο οι πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί, αλλά και οι ηγέτες ορισμένων θρησκευτικών οργανώσεων. Αποδεικνύεται ότι συμμετέχουν επίσης σε μια εκστρατεία ψυχολογικής πίεσης στον Τραμπ και την ομάδα του, προσπαθούν επίσης να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αναπόφευκτης ήττας γύρω του και να τον κάνουν να παραδεχτεί αυτήν την ήττα. Ανακύπτει το ερώτημα: γιατί;

Και αυτή η ερώτηση απαντήθηκε ανοιχτά από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο στην ενθουσιώδη συγχαρητήρια επιστολή του : «Εφόσον γνωρίζετε καλά τα συναισθήματά μου για σένα καθ ‘όλη τη διάρκεια της φιλίας μας, μπορείτε μόνο να φανταστείτε τη μεγάλη μου χαρά και υπερηφάνεια για την επιτυχημένη εκλογή σας ως 46η Πρόεδρος του εξέχοντος λαού σας, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. <…> Η χαρά και ο ενθουσιασμός για την εκλογική σας επιτυχία δεν είναι απλώς προσωπικά συναισθήματα. Μοιράζονται επίσης το Οικουμενικό Πατριαρχείο μας και οι αρχές του σε όλο τον κόσμο <…> καθώς και πολίτες ολόκληρου του ελεύθερου κόσμου, στους οποίους τώρα προσφέρετε ελπίδα (θα μπορούσα να πω την πεποίθηση) για ένα καλύτερο μέλλον, όπου οι αιώνιες αξίες και τα ιδανικά μιας πολιτισμένης ανθρωπότητας μπορεί να επικρατήσει … “

Με αυτά τα λόγια, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος μιλά για τις «αξίες» και τα «ιδανικά» που προσωποποιεί ο Μπάιντεν και που πρέπει να επικρατήσει στον «πολιτισμένο κόσμο». Αυτές οι αξίες δεν είναι μυστικό σε κανέναν.

Ο Μπάιντεν είναι ένας ειλικρινής προπαγανδιστής LΟΑT

Ο Joe Biden “παντρεύει” δύο άντρες. Φωτογραφία: nypost.com

Η δέσμευση του Μπάιντεν προς τους ΛΟΑΤ είναι γνωστή. Το 2016, παντρεύει ένα αρσενικό ομοφυλόφιλο ζευγάρι στο σπίτι του, για το οποίο οι καθολικοί επίσκοποι των Ηνωμένων Πολιτειών απαίτησαν να αφομοιωθεί από την Εκκλησία, αλλά αυτό δεν συνέβη. «Είμαι περήφανος που πάντρεψα τον Brian και τον Joe στο σπίτι», έγραψε ο Μπάιντεν εκείνη την εποχή.

Τώρα ασχολείται τόσο με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ανθρώπων που, πριν αναλάβει την προεδρία, υποσχέθηκε ότι οι πρώτες 100 ημέρες της προεδρίας του θα σηματοδοτηθούν από τον αγώνα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υποσχέθηκε να περάσει την “Πράξη των Ίσων Δικαιωμάτων” για την κοινότητα των ΛΟΑΤ. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Μπάιντεν, έχοντας μάθει ότι υπάρχουν «ζώνες χωρίς ΛΟΑΤ» στην Πολωνία, ανέφερε θυμωμένα: «Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω: τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ είναι ανθρώπινα δικαιώματα και δεν υπάρχει χώρος για« ζώνες χωρίς ΛΟΑΤ »ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε οπουδήποτε στον κόσμο “.

Νωρίτερα, ως αντιπρόεδρος υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπάιντεν, σε μια από τις ομιλίες του ενώπιον μιας ομάδας ακτιβιστών δικαιωμάτων ΛΟΑΤ από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες, είπε ότι αυτά τα δικαιώματα είναι υψηλότερα από τις παραδόσεις και τους πολιτισμούς. «Δεν με νοιάζει ποια είναι η κουλτούρα σου. Ο απάνθρωπος παραμένει απάνθρωπος και η προκατάληψη παραμένει προκατάληψη “, είπε ο Μπάιντεν και κάλεσε τους υποστηρικτές των παραδοσιακών αξιών” τρογλοδύτες “: ” Εκπροσωπείτε την πλειοψηφία και αυτές, άλλοι, είναι τρογλοδύτες “

Ο Μπάιντεν προωθεί τα δικαιώματα των μουσουλμάνων μεταναστών

Σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα προς το Μουσουλμανικό Δικηγορικό Σύλλογο, ο Μπάιντεν υποσχέθηκε ότι αν κερδίσει τις εκλογές, οι Μουσουλμάνοι θα εκπροσωπούνται σε όλα τα επίπεδα της διοίκησής του. Και σε μια τηλεοπτική συζήτηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάιντεν έφτασε στο σημείο να λέει μια λέξη από τη μουσουλμανική προσευχή: “Inshallah”, που μεταφράζεται ως “Θεός πρόθυμος”. Η υποστήριξη του Μπάιντεν και ολόκληρου του Δημοκρατικού Κόμματος του κινήματος BLM, του οποίου οι υποστηρικτές ήταν γνωστοί για τη βεβήλωση των εκκλησιών, την κατεδάφιση των μνημείων και τον ξυλοδαρμό των χριστιανών πιστών, είναι μέρος της πολιτικής του.

Ο Μπάιντεν είναι υπέρμαχος της άμβλωσης

Η ομάδα του Μπάιντεν έχει ήδη ανακοινώσει την κατάργηση των αμερικανικών νόμων που αποσκοπούν στην προστασία των αγέννητων παιδιών και θα χρηματοδοτηθεί η χρηματοδότηση του Planned Parenthood, το οποίο παρέχει υπηρεσίες έκτρωσης στις ΗΠΑ.

Με όλα αυτά, ο Τζο Μπάιντεν συνηθίζει να αποκαλείται Καθολικός. Είναι αλήθεια ότι δεν το πιστεύουν όλοι. Το 2019, ο Robert E. Morey, ιερέας στην Εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στη Νότια Καρολίνα, αρνήθηκε τον Τζο Μπάιντεν το μυστήριο λόγω της υποστήριξής του για την άμβλωση. Και ο Rick Stika, ένας Αμερικανός ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας, ο Επίσκοπος του Knoxville, Tennessee, διέπραξε : «Δεν καταλαβαίνω πώς ο κ. Μπάιντεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι καλός και πιστός Καθολικός καθώς αρνείται τόση διδασκαλία της Εκκλησίας ειδικά στο απόλυτο κακοποίηση παιδιών και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πιο αθώων, των μη γεννημένων. ” Ωστόσο, ο επικεφαλής του Βατικανού, Πάπας Φραγκίσκος, είναι πολύ λιγότερο σχολαστικός από τον κλήρο που υπάγεται στη δικαιοδοσία του. Ο Πάπας συγχαίρει τον Μπάιντεν για την εκλογική του νίκη.

Πάπας και Τζο Μπάιντεν. Φωτογραφία: npr.org

Είναι εύκολο να δούμε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος υποστηρίζει επίσης ενεργά τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ανθρώπων και των μουσουλμάνων μεταναστών. Φιλάει τα πόδια τους και δηλώνει ότι τα πολιτικά ομοφυλόφιλα σωματεία πρέπει να καλύπτονται νόμιμα.

Σχηματισμός φιλελεύθερης-ομοφυλοφιλικής συμμαχίας

Έτσι, βλέπουμε τον σχηματισμό μιας φιλελεύθερης-ομοφυλοφιλικής συμμαχίας που βεβαιώνει τις ιδέες της παγκοσμιοποίησης στην οικονομική σφαίρα, τα δικαιώματα της κοινότητας των ΛΟΑΤ, ενθαρρύνοντας τη μετανάστευση, τις αμβλώσεις και ούτω καθεξής. Όλα αυτά χαιρετίζονται και ευλογούνται από τους ηγέτες του Βατικανού και του Φαναρίου, και οι ίδιοι, ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ποτέ δεν κουράζονται να μιλήσουν για την ενοποίησή τους στο εγγύς μέλλον. Έτσι, γίνονται μέρος αυτής της συμμαχίας.

Είναι γνωστό, ωστόσο, ότι όλοι στην Καθολική Εκκλησία δεν συμμερίζονται τις φιλελεύθερες-ομοφιλικές ιδέες του Πάπα Φραγκίσκου. Υπάρχει μια ομάδα συντηρητικών επισκόπων που αντιτίθενται σε αυτές τις ιδέες και μάλιστα κατηγορούν ανοιχτά τον επικεφαλής του Βατικανού για αίρεση. Ωστόσο, η θέση του Πάπα Φραγκίσκου ανησυχεί τους Καθολικούς. Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τη συμμετοχή των Τοπικών Εκκλησιών σε αυτήν τη συμμαχία.

Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του ΧΧ αιώνα, το Φανάρι προσπαθούσε να διεκδικήσει την αποκλειστική του θέση στην Οικουμενική Ορθοδοξία και στην εξουσία των υπόλοιπων Τοπικών Εκκλησιών. Αλλά μόλις πρόσφατα αυτές οι προσπάθειες έχουν μετατραπεί σε μια ενεργή και επιθετική φόρμα. Πρώτον, το Φανάρι αναγνώρισε απολύτως ανυπόμονα τους Ουκρανούς σχισματικούς και δημιούργησε την «Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας» από αυτούς, και δεύτερον, άρχισε να ασκεί πίεση σε άλλες Τοπικές Εκκλησίες για να τους κάνει να αποδεχτούν τις παράνομες ενέργειές του. Έτσι, το Φανάρι άρχισε να σχηματίζεται γύρω από τους υποστηρικτές του από άλλες Τοπικές Εκκλησίες, αναγνωρίζοντας την εξουσία του Πατριάρχη της Κωνσταντινούπολης και το αλάθητο του στην επίλυση των εκκλησιαστικών ζητημάτων. Μια τέτοια εντατικοποίηση της δραστηριότητας του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης σχετίζεται με τον Μπάιντεν»

Επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στο Phanar το 2014. Φωτογραφία: Relig.unian.ua

Ως αποτέλεσμα αυτών των επισκέψεων, ο Μπάιντεν υποσχέθηκε πλήρη υποστήριξη στους Φαναριώτες και έλαβε σε αντάλλαγμα το Βραβείο Πατριάρχης Αθηναγόρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που ιδρύθηκε από το Συμβούλιο Αρχών του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης.

Τι είδους υποστήριξη ακολούθησε; Ο Πρεσβευτής της Μεγάλης Διεθνούς Θρησκευτικής Ελευθερίας Samuel Brownback και άλλοι εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ διαπραγματεύονταν ενεργά στο Φανάρι, στο Αγ. Όρος, στο Κίεβο, στην Αθήνα κ.λπ. , δημιουργήθηκε η OCU, η οποία διαίρεσε την Οικουμενική Ορθοδοξία σε εκείνες τις Τοπικές Εκκλησίες που δεν αναγνωρίζουν την υπαγόρευση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, και εκείνους τους ιεράρχες των Αλεξανδρινών και Ελληνικών Εκκλησιών, καθώς και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, που αναγνώρισαν  την σχισματική εκκλησία.

Έτσι, εντός της Ορθοδοξίας, πραγματοποιείται ο σχηματισμός της «ορθόδοξης» πτέρυγας της προαναφερθείσας συμμαχίας. Ο Μπάιντεν και οι δυνάμεις που προσωποποιεί χρειάζονται την υποστήριξη θρησκευτικών ηγετών, και αυτοί οι ηγέτες χρειάζονται την υποστήριξη των ισχυρών. Και τέτοια «μικροπράγματα» όπως οι εντολές του Ευαγγελίου, οι Βιβλικές παραδόσεις και οι κανόνες της Εκκλησίας, μπορούν απλώς να παραμεληθούν και εκείνοι που εκφράζουν την προσήλωσή τους στο δόγμα του Ευαγγελίου κατηγορούνται για την αμαρτία της καταδίκης. Αυτό ακριβώς το έθεσε ο εκπρόσωπος του Φαναρίου, Αρχιεπίσκοπος Ιώβ, σε συνέντευξή του στην «Θρησκευτική Αλήθεια», όταν ρωτήθηκε εάν «ένας πολιτικός που διακηρύσσει τον Χριστιανισμό μπορεί να υποστηρίξει δημόσια τόσο την άμβλωση όσο και τον γάμο του ίδιου φύλου; ” Στη συνέντευξη ο Αρχιεπίσκοπος Ιώβ σημείωσε ότι “κάθε άτομο πρέπει να δει και να καταδικάσει τις δικές του αμαρτίες¨.

Εδώ έχουμε μια Jesuit αντικατάσταση των εννοιών. Αν ο Μπάιντεν αμάρτησε προσωπικά με σοδομία ή διάπραξη βρεφοκτονίας, τότε ίσως θα ήταν δυνατό να εφαρμοστεί αυτό που είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιώβ. Αν και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ένα παράδειγμα από το Ευαγγέλιο όταν ο ιερός προφήτης Ιωάννης ο Πρόδρομος κατήγγειλε τον πονηρό Ηρώδη: «Δεν πρέπει να έχεις τη γυναίκα του αδερφού σου». Αλλά ο Μπάιντεν καλεί το κοινό να διαπράξει αυτές τις αμαρτίες, τους καλεί να τις νομιμοποιήσουν και να τις χρηματοδοτήσουν από τις τσέπες των φορολογουμένων. Και σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι πλέον δυνατό να προσποιούμαστε ότι αυτό είναι προσωπικό ζήτημα του Μπάιντεν και ότι δεν μπορεί να κριθεί από τα λόγια του Ευαγγελίου.

https://spzh.news/

"O.T."

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

«Γιατί οι ηγέτες της εκκλησίας βιάζονται να συγχαρούν κάποιον του οποίου οι απόψεις και οι πράξεις είναι κατάφωρα αντιχριστιανικές;»

Ἔ, ὄχι καί γιατί; Ἀφοῦ τά πιστεύω τους ταιριάζουν! Ὅλοι τους λατρεύουν τόν Διάβολον!