Η πόλις Εάλω την 10η-07-2020 και οι εύλαλες Ελλαδικές μαριονέτες σιωπούν.

Η ιταμή και άκρως προκλητική στάση της Άγκυρας να μετατρέψει τον πάνσεπτο Ιερό Ναό της Ορθοδοξίας, το επίκεντρο του Ελληνο-Χριστιανικού μας πολιτισμού σε Ισλαμικό Τέμενος, συνιστά ένα βαθύτατο πλήγμα εις τον πυρήνα της εθνικής και εν γένει ιστορικής και πολιτισμικής μας ταυτότητας.
Η συμβολική αυτή κίνηση, του Σουλτάνου, να επιβεβαιώσει την παντοδυναμία του και να εξάρει το εθνικιστικό φρόνημα των Τούρκων, ο οποίος έναντι των ιδικών του διεκδικήσεων, δεν υπολογίζει ούτε την Ε.Ε, αλλά ούτε και διεθνείς φορείς, τρέφοντας το όραμα της οιονεί «Μεγάλης Ιδέας» της Τουρκίας.
Το πολιτισμικό Ισλάμ, διαπλέκει άρρηκτα την πολιτική επικυριαρχία, γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά της Τουρκίας, με την επιβολή των θρησκευτικών στοιχείων και της παραδόσεως των Μουσουλμάνων.
------------------------------
Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Κατσιβαρδᾶς: «φρονώ ότι η Ελλάς παραμένει όρθια χάρη εις τις προσευχές των Μοναχών του Αγίου όρους».

Ἀγαπητέ μου κ. Κατσιβαρδᾶ, κατ' ἀρχάς σᾶς συγχαίρω θερμότατα γιά τά ἄρθρα σας, τά ὁποῖα ἀποπνέουν ἄρωμα Ὀρθοδοξίας καί Ἑλληνισμοῦ. Ὡστόσον, νομίζω ὅτι ἡ ὡς ἄνω φράσις σας δέν εἶναι ὀρθή, διότι ἀναφέρεται εἰς ὁλόκληρον τό Ἅγιον Ὄρος. Δυστυχῶς, εἰς τήν συντριπτικήν των πλειοψηφίαν, οἱ Ἁγιορεῖται ἔχουν συνταχθῆ μέ τούς Οἰκουμενιστάς (=Σατανιστάς) καί διώκουν ἀπηνῶς τούς ὀλίγους Ὀρθοδόξους πού ἔχουν ἀπομείνει, ὅπως π.χ. τήν ἀληθινήν Ἱ.Μ. Ἐσφιγμένου καί τούς νεοαποτειχισθέντας πατέρας. Καί τό Ἅγιον Ὄρος ἑάλω, κ. Κατσιβαρδᾶ! Ἔκλιναν γόνυ τῷ Βάαλ καί κατήντησαν διῶκται τῶν Ὀρθοδόξων!

Η αποκοτιά και η αυθαίρετη αυτή, ενέργεια του Ερντογάν, έπεμψε το μήνυμα ότι η Τουρκία προκρίνει και εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του Τουρκικού λαού και ύστερα διαλέγεται, ως  πολιτικά αυτόνομη ισχυρή δύναμη, με τα άλλα έθνη κράτη εις τα πλαίσια των Διεθνών σχέσεων, επιβάλλοντας τους όρους και καθορίζοντας καταλυτικά, τις εξελίξεις, εις τις εύθραυστες διεθνείς ισορροπίες.
Ενώ ο Τούρκος επισφράγισε ότι είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης και δεν ορρωδεί έναντι ουδενός κατ’ ουδένα τρόπο, εις την Ελλάδα, οι οσφυοκάμπτες ανύπαρκτοι πολιτικοί ηγέτες, με ανάστημα, εμβέλεια και διαμέτρημα, νάνου, κομψευάμενοι, επιδίωκαν να αρθρώσουν μία κουβέντα, άκρως ετεροχρονισμένα εκ της ανακοινώσεως της κατάπτυστης αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας, ήτοι του ανώτατου ακυρωτικού  Δικαστηρίου της Τουρκίας.
Εις τον αντίποδα οι Ελλαδικοί θεσμικοί παράγοντες, αμήχανοι, αδύνατοι να σταθούν με νηφαλιότητα αυτοπεποίθηση και ιστορική αυτοσυνειδησία του παρελθόντος και του μέλλοντος τους, προκειμένου να αρθρώσουν σοβαρό, δηκτικό και εμπεριστατωμένο αντίλογο, ανάλογο του βάθους και του πλούτου της ιστορίας και του Ελληνισμού, στρουθοκαμηλίζοντας εμφανώς, σπεύσανε, να αντιπαρέλθουν το ακανθώδες αυτό ζήτημα, με διατυπώσεις άνευρες, άχρωμες, άτοπες, άκαιρες και συνάμα άσχετες δηλώσεις, οι οποίες αφίσταντο του πυρήνα της βαναύσου προσβολής της πολιτισμικής μας ταυτότητας, παρελκύοντας την κοινή γνώμη, σε μία ρητορική περί παγκόσμιου πολιτισμικού μνημείου, το οποίο αμαυρώθηκε, και ότι δήθεν οι διεθνείς «θεσμοί», και η Ε.Ε, δέον όπως παρέμβουν.
Η Ελλάς, ως προτεκτοράτο, αδιόρατων, ανθελληνικών δυνάμεων κυβερνάται, ανέκαθεν από έμμισθες ελληνόφωνες μαριονέτες, οι οποίες αφενός δεν νιώθουν έλληνες, αφετέρου δεν έχουν γαλουχηθεί με τα νάματα της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως, μολονότι τούτο το επιτάσσει ο Υπέρτατος Νόμος του Κράτους μας, ήτοι η Συνταγματική έννομη τάξη.
Τούτο τεκμαίρεται από το γεγονός ότι αδυνατούν να υποστηρίξουν τον Ελληνισμό, ιδίως εις τις κρίσιμες στιγμές,  δια τον λόγο ότι δεν θίγεται η συνείδηση τους, ακριβώς επειδή δεν νιώθουν, έλληνες, καθίστανται έκγονοι άλλων πολιτισμών, και πιστοί άλλων θρησκευτικών συνιστωσών ή θρησκειών.
Ο νους ενός απλού πολίτη, δεν χωρεί ότι η παρούσα κυβέρνηση, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν αντέδρασαν με το προσήκον σθένος και την δέουσα σφοδρότητα, αλλά προέβησαν υποτελώς σε ήπιες δημόσιες δήθεν δηλώσεις, ασφαλώς και καταδήλως δυσανάλογες της έντασης και της βαρύτητας του απαράδεκτου αυτού γεγονότος, το οποίο κονιορτοποιεί ανυπερθέτως την ψυχή μας, θίγει οντολογικά την υπόστασή μας και μας πλήττει ανεπανόρθωτα ως ήδη καθημαγμένο και λαβωμένο έθνος.
Η παντελής αυτή αδιαφορία από την κυβέρνηση αλλά και την Διοικούσα Εκκλησία, όπου αμφότεροι αντέδρασαν, μη καθώς πρέπει, με μία επουσιώδη ρητορική, επιβεβλημένης πολιτικής ορθότητας, (περί παγκόσμιων μνημείων, προστασία των δικαιωμάτων και της παγκόσμιας ειρήνης), ως ανώτεροι μηχανισμοί ενταγμένοι ή συνδεόμενοι, εις τις τάξεις, ή άλλως υπακούοντας γηθοσύνως και ασμένως, εις τις άνωθεν επιταγές και κελεύσματα της Νέας Τάξεως πραγμάτων, της εγκαθιδρυθησομένης παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Εν ολίγος, οι ως άνω δηλώσεις των ουδόλως προσιδίαζαν εις το επίκεντρο της επιλήψιμης αυτής εξελίξεως της Αγίας Σοφίας, τουναντίον δε, ήσαν καθ’ υπαγόρευση του οράματος της παγκοσμιοποιήσεως, μία στογγυλοποιημένη περιγραφή των γεγονότων, με άμβλυνση των εξ αντικειμένων αιχμηρών σημείων, εις βάρος της πατρίδας μας.
Φρονώ, ότι η Ελλάς έχει προδοθεί εσχάτως, από μηχανισμούς οι οποίοι βούλονται και βουλεύονται τους επίγειους παραδείσους του άκρατου υλισμού, προφανώς παρεμπίπτον γέννημα της μονολιθικής παρακμιακής μαρξιστικής θηριωδίας η οποία έχει διαποτίσει το συλλογικό υποσυνείδητο της πολιτικής σκέψεως εις την Ελλάδα επί μισό αιώνα.
Η Διοικούσα Εκκλησία συντάσσεται με την παγκόσμια τάξη πραγμάτων, εξοβελίζοντας τα Ιερά και Όσια της Πατρίδας μας, την παράδοση μας και εν γένει τα πρωτοτόκια μας, εν αγαστή συμπνοία με την ψοφοδεή αφελληνισμένη Κεντροδεξιά και την χρόνια ανθελληνική αριστερά  και την εν γένει συνακόλουθη σταλινο-φασιστική της νοοτροπία, (τάγματα εφόδου, εγκληματικές συμμορίες, επιθέσεις και απειλές σε αντιφρονούντες, αστυνόμευση του ιδιωτικού τους βίου και εν γένει μη δημοκρατικές πρακτικές εκφοβισμού εν γένει της πολυφωνίας αλλά και της διαφορετικής απόψεως).
Η ανθελληνική και επονείδιστη Αριστερά με την ανοχή της Δεξιάς, συντάσσεται ευθέως με την προπαγάνδα του Ερντογάν τόσον εις τον Έβρο όσο και εις την Τουρκία, δρώσα  ευθέως και απεριφράσεως, ως Δούρειος ίππος, εντός της Πατρίδας μας, στηλιτεύοντας τους Έλληνες ως Φασίστες και υπεραμυνόμενοι του Τουρκικού επεκτατισμού.
Η σχιδοειδής αυτή κατάσταση επιπολάζει εις την εν Ελλάδι Αριστερά, η οποία διασπείρει το ανθελληνικό μίσος προς την Πατρίδα, το Έθνος και το Χριστιανισμό, με αποτέλεσμα, σήμερον η Ελλάς να έχει εκ βάθρων αλωθεί και οι πολίτες της να έχουν αλλοτριωθεί εις το μέγιστο βαθμό, έχοντες αυνειδήτως μετατραπεί σε ανδράποδα τα οποία δεν γνωρίζουν, ποια είναι η εθνική του κατεύθυνση και εν γένει πορεία της ζωής τους, με αποτέλεσμα να προτιμούν την πνιγηρή σκλαβιά και τον Οθωμανικό ζυγό παρά να υπερασπιστούν το έθνος και την πίστη των προγόνων τους, να περιφρουρήσουν την ταυτότητα τους, την ιδιοπροσωπία τους, ήτοι την καταγωγική τους προέλευση.
Η Ελλάς αυτή την στιγμή, πνέει τα λοίσθια, πυορροεί και ψυχορραγεί πανταχόθεν, διότι έχε προδοθεί πλειστάκις, ενώ έχει βεβηλωθεί η μνήμη των πεσόντων αγωνιστών δια την ιδική μας ημέτερη εθνική ανεξαρτησία, πράγμα όμως το οποίο ουδένα εν προκειμένω συγκινεί ή ενδιαφέρει.
Ό Έλλην έχει μετατραπεί σε ένα καταναλωτικό όν, το οποίο έχει αναγορεύσει τις μικρο-ανέσεις του, ως Θεό του, προσβλέποντας εισέτι και εις την υποδούλωση του, διότι καθίσταται ανήμπορος να διακρίνει αρετές ή εκλείποντα σήμερα υγιή ιδανικά, προκειμένου να αγωνιστεί δια να τα διεκδικήσει ή να τα  κατακτήσει.
Η Ελλάδα έχει, δυστυχώς μη αναστρέψιμα αφιονιστεί από το παραισθησιογόνο των χρεωκοπημένων ιδεολογημάτων της εθνομηδενιστικής και χρεωκοπημένης μαρξιστικής αριστεράς, στρέφοντας εξ οικείων τα βέλη, κατά του ιδίου του πολιτισμού της, εξυπηρετώντας, εξ ενσυνειδήτου αμελείας, ανόητα και άφρονα, τα σχέδια των ιθύνοντων ταγών της, οι οποίοι ενεργούν, κατ’ ουσίαν ως ηθικοί αυτουργοί της κατακρήμνισης του ιδίου του εαυτού της.
Σήμερα η Ελλάς, επιβιώνει από θαύμα, το μέγεθος της αποσύνθεσης όζει προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν υπάρχει η σπίθα, το όραμα της ανάνηψης και της  πίστης προς αφύπνιση και ανατροπή ενός ριζωμένο σαθρού αλυσιτελούς καταστημένου, το οποίο αυτήν την στιγμή εξυπηρετεί την πολιτική και οικονομική ελίτ, βαθαίνοντας το χάσμα μεταξύ αυτής και των μαζών, τούτο δε το επικροτεί, το συντηρεί και το καλλιεργεί η ίδια η αριστερά δια των πράξεων και παραλείψεων της, μολονότι ότι θεωρητικώς και μόνον, μετέρχεται  συνθήματα περί δήθεν του αντιθέτου.
Εν κατακλείδι, φρονώ ότι η Ελλάς παραμένει όρθια χάρη εις τις προσευχές των Μοναχών του Αγίου όρους και του Ελέους της Παναγίας και των Αγίων μας, άλλως θα είχαμε καταβαραθρωθεί από τους προβατόσχημους λυκοποιμένες των έτερων κακόβουλων πνευματικών δυνάμεων καθώς και των αλλότριων, ανθελληνικών υπερκρατικών πολιτικών διευθυντηρίων.
Συνελόντι ειπείν παραθέτω το δημώδες άσμα το οποίο ενέπνευσε την εθνεγερσία του 1821 : «Της Αγίας Σοφίας οι πόρτες δεν ανοίγουν με κλειδιά». «Μόν’ ανοίγουν με μαχαίρια και με ελληνικά σπαθιά»

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
6944-938836
www.katsivardas-dimitriadou.gr

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Κατσιβαρδᾶς: «φρονώ ότι η Ελλάς παραμένει όρθια χάρη εις τις προσευχές των Μοναχών του Αγίου όρους».

Ἀγαπητέ μου κ. Κατσιβαρδᾶ, κατ' ἀρχάς σᾶς συγχαίρω θερμότατα γιά τά ἄρθρα σας, τά ὁποῖα ἀποπνέουν ἄρωμα Ὀρθοδοξίας καί Ἑλληνισμοῦ. Ὡστόσον, νομίζω ὅτι ἡ ὡς ἄνω φράσις σας δέν εἶναι ὀρθή, διότι ἀναφέρεται εἰς ὁλόκληρον τό Ἅγιον Ὄρος. Δυστυχῶς, εἰς τήν συντριπτικήν των πλειοψηφίαν, οἱ Ἁγιορεῖται ἔχουν συνταχθῆ μέ τούς Οἰκουμενιστάς (=Σατανιστάς) καί διώκουν ἀπηνῶς τούς ὀλίγους Ὀρθοδόξους πού ἔχουν ἀπομείνει, ὅπως π.χ. τήν ἀληθινήν Ἱ.Μ. Ἐσφιγμένου καί τούς νεοαποτειχισθέντας πατέρας. Καί τό Ἅγιον Ὄρος ἑάλω, κ. Κατσιβαρδᾶ! Ἔκλιναν γόνυ τῷ Βάαλ καί κατήντησαν διῶκται τῶν Ὀρθοδόξων!