Λαθραίοι βιαστές συνειδήσεων. -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Η συνειδησιακή άλωσις συνιστά το πρώτιστο μέλημα της καθεστηκυίας τάξης, τούτο επιτυγχάνεται δια του πνευματικού ευνουχισμού της κοινωνίας και της μετατροπής της σε υδαρή μάζα δια της φαιάς προπαγάνδας των συντεταγμένων Μ.Μ.Ε τα οποία  συνεργούν αγαστώς, εις τους στόχους, της εκάστοτε απηνούς επιβολής της ιδιότυπης δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας.
Η πλύση εγκεφάλου, η φαλκίδευση της ελευθερίας του λόγου, η λογοκρισία συνιστούν παρεμπίπτοντες στόχοι της αστυνομίας της σκέψεως και της εξουδετερώσεως οιουδήποτε αρθρώνει τυχόν εμπεριστατωμένη αντίρρηση προς το σιδηρούν παραπέτασμα του συστήματος.

Η διάχυτος  ιδεολογική τρομοκρατία εκπορεύεται σήμερον, όπως πλειστάκις έχω επισημάνει, από τον περίπυστο νόμο «περί του ρατσισμού», αν αρθρώσεις κριτικό λόγο, στιγματίζεται και διώκεσαι ως φασίστας, ρατσιστής, μισαλλόδοξος.
Ο όρος λαθρομετανάστης όμως συνιστά ένα  άρτια ορθώς νομικό όρο, όπου το σύστημα σπεύδει παρανόμως να απαλείψει βιαίως για τους εξής λόγους :
Πρώτον, διακρίνουμε με σαφήνεια και πληρότητα την έννοια του πρόσφυγα, ήτοι του αιτούντος ασύλου, ο οποίος υπόκειται εις την συνθήκη της Γενεύης από τον οικονομικό μετανάστη τρίτης χώρας ο οποίος διέπεται από το δίκαιο των αλλοδαπών, τούτο δε καταφάσκει και η  υπ΄αρ. 120/2015 (Β' Τμήμα Διακ.) απόφαση το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η οποία διαλαμβάνει ότι σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, πρόσφυγας είναι μόνο όποιος φεύγει από εμπόλεμη ζώνη (χώρα) και μεταφέρεται στην πρώτη ασφαλή χώρα.
Εις τον αντίποδα το άρθρο 83 του Ν. 3386/2005 τιμωρεί την παράνομη είσοδο αλλοδαπών με φυλάκιση από τα μήνες μέχρι 5 χρόνια και με χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, εν συνδυασμό και προς το ν Ν. 4251/2014 όπου προβλέπονται άλλου  είδους κυρώσεις.
Ως εκ τούτου γίνεται μνεία δια παράνομους μετανάστες, ή άλλως λαθρομετανάστες, διότι δια της παρανόμου εισόδου τους, εις την χώρα μας, επιβάλλονται ποινικές κυρώσεις, όπως και σε κάθε εν γένει παράνομη πράξη, όπως ο παράνομος έμπορος, ήτοι λαθρέμπορος και ο παράνομος επιβάτης, άρα λαθρεπιβάτης.
Η έννοια λοιπόν του λαθραίου προσαρτάται εις την ποινικά κολάσιμη, έκνομη, επιλήψιμη πράξη αυτή καθ’ αυτήν ήτοι εις την μη νόμιμη δηλαδή μετανάστευση η οποία διώκεται εκ του νόμου, όπως και η παράνομη πράξη του εμπόρου τσιγάρων, ποτών υγρών κ.α.
Εις επίρρωσιν της απολύτου επιστημονικής ορθότητας ως προς τον ως άνω όρο λαθρομετανάστης επιβεβαιώνει πανηγυρικώς και το άρθρο 79 παρ. 2 εδάφιο γ κεφάλαιο 2-Πολιτικές Σχετικά με τους ελέγχους στα Σύνορα, το Άσυλο και την Μετανάστευση- της Συνθήκης δια την λειτουργία της Ευρωπαϊκής ένωσης, η οποία δυνάμει του άρθρου 28 παρ. 1 του Συντάγματος, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικό Ελληνικού Δικαίου, το οποίο διαλαμβάνει, επί λέξει :
«λαθρομετανάστευση και παράνομη διαμονή, καθώς και απομάκρυνση και επαναπατρισμός των παρανόμως διαμενόντων»
Εν κατακλείδι, Ελλήνων Ανάνηψις, ας απελάσουμε ανεκκλήτως, την αντι-επιστημονική προπαγάνδα των μίσθαρνων ανθελληνικών οργάνων, της «Σταλινοφασίζουσας» πολιτικής ορθότητας της Νέας Τάξης πραγμάτων, αποκρούοντας την εσκεμμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Κατσιβαρδάς ξυπνάει τους Ελληνες για να καταλάβουν πού πηγαίνουν!