ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ - Η φαιά προπαγάνδα του συστήματος έχει δηλητηριάσει τη νεολαία

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η μόνιμη και πάγια στρατηγική της κατ’ ευφημισμόν «αριστερής» κυβερνήσεως είναι να καλλιεργήσει το πνεύμα της υποτέλειας στον ελληνικό λαό, αρχής γενομένης από το θεσμικό πραξικόπημα του περιλάλητου δημοψηφίσματος στις 5/7/2015, μέχρι και την άνευ όρων υπογραφή των καταφώρως αντισυνταγματικών όρων των δανειακών συμβάσεων, οι οποίες εξανδραποδίζουν εθνικά και κοινωνικά την πατρίδα μας.
Το πνεύμα της ανελευθερίας και η έλλειψη αξιοπρέπειας είναι αγαθά και αξίες άγνωστες σε μια κυβέρνηση Μπολσεβίκων, οι οποίοι γαλουχήθηκαν, εκ του σιδηρού παραπετάσματος, να επιβάλλουν την άποψή τους διά πυρός και σιδήρου στους αντιφρονούντες, ως παραδοσιακά αντίθετοι με την Αστική Δημοκρατία και τους θεσμούς μιας συντεταγμένης και ευνομούμενης Πολιτείας. Το αυτό επιχειρούν σήμερα, χειραγωγώντας τους νέους προς τον εθνομηδενισμό και το χάος.
Η αντίληψή τους περί του λαού, ως γνήσιοι «μνημονιακοί» σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας, είναι ότι πρέπει να τον αντιμετωπίζουν εκ πεποιθήσεως ως απαίδευτη μάζα, άρα και ευεπίφορη προς τη χειραγώγηση προς τις κατά το δοκούν επιδιώξεις τους.
Το αυτό και προς τη νεολαία. Τους καλλιεργούν ένα πνεύμα άκρατου υλισμού, πλήρους μηδενισμού, ενεργώντας διά του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, ως μηχανισμοί ανάφλεξης της σκέψης των νέων προς την απερίσκεπτη αφιονισμένη μονολιθική συνθηματολογία, επιβουλευόμενοι το νεανικό θυμικό τους και παρωθώντας τους εν τέλει προς ανούσιους βανδαλισμούς της δημόσιας περιουσίας, χαρακτηρίζοντας τις εγκληματικές πράξεις βίας του κοινού ποινικού δικαίου κοινωνική επανάσταση.

Η επιβολή της σύγχυσης και η χειραγώγησή τους προς τον άγονο μηδενισμό, στερώντας τους τη δημιουργία υγιών ιδεωδών και αξιών, ή η επιμελής μεθόδευση απόκρυψης της αλήθειας συνιστούν θεμελιώδεις σταθερές χειραγώγησης της νεολαίας στα κατάπτυστα εκτροφεία ρυθμισμένων υποτελών νέων, δίχως αρχές, πυξίδα και πνεύμα ανάκαμψης και αντίστασης.

Η φαιά προπαγάνδα του συστήματος έχει δηλητηριάσει τους νέους, δημιουργώντας απάτριδες, υποτελείς, ραγιάδες και ανερμάτιστους νέους, εγκλωβισμένους σε μια παρωχημένη διελκυστίνδα τυφλής βίας προς το χάος και μιας απροσδιόριστης αντίδρασης χωρίς τεκμηριωμένο αντίλογο.

Η ανοχή προς την ανομία και η εκτροφή ταγμάτων εφόδου σε εύφλεκτες βάτους των Αθηνών, οι οποίες λειτουργούν ως νησίδες ασυλίας, εμπροσθοφυλακή μιας επαίσχυντης, εξευτελισμένης κυβέρνησης, η οποία κύπτει αδιαμαρτύρητα το γόνυ στις επιταγές των εξωεθνικών συμφερόντων, πρέπει να αναχαιτιστεί.

Η ελευθερία, η ανάνηψη αλλά και ο ατελεύτητος αγώνας των Ελλήνων πρέπει να υπερβούν το ριζωμένο παρακράτος της τυχοδιωκτικής Αριστεράς, η οποία ούσα κατ’ ουσίαν μια μαριονέτα των πρεσβειών, «βρυχάται» ένδον διά να πειθαναγκάζει την ευνουχισμένη μάζα ότι μάχεται διά την ιδεολογία της, την οποία έχει ήδη απολέσει, ενώ στην ουσία απολαμβάνει τα επίχειρα ως καρπούς της προδοσίας της.



*Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: