Το Βατικανό υποκαθιστά την Βηθλεέμ και ο Παπισμός υποκλέπτει την προσδοκία!

Πρέπει να θλιβώμεθα, διότι συνεορτάζομε τα Χριστούγεννα με τους Φράγκους της Δύσεως και όχι με τους Ορθοδόξους των Αγίων Τόπων. Το Βατικανό υποκαθιστά την Βηθλεέμ και ο Παπισμός υποκλέπτει την προσδοκία! Πότε θα αντιληφθώμεν την θανατηφόρον αυτήν παγίδα εκ του οικουμενιστικού Oυνιτικού συνεορτασμού;


Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Το Βατικανό υποκαθιστά την Βηθλεέμ και ο Παπισμός ...":

Είδες τι κάνει ο πονηρός? Παντού έριδα, παντού διχοστασία και σύγχυση. Αγκάλιασαν τον οικουμενισμό που εμπεριέχει σατανισμό, μασωνισμό κι άλλες δοξασίες και καταδικάζουν την ορθό-δοξη χριστιανική παράδοση αιώνων! Γιορτάζονται τα Χριστούγεννα χωρίς τον Χριστό, με φυσιοκρατικές λατρείες οι οποίες πλέον είναι πολύ δημοφιλείς. Οι πλήστοι γιορτάζουν τα οικουμενιστικά Χριστούγεννα, και ελάχιστοι τη πραγματική γιορτή τη συγκεκριμένη ημέρα, τον άγιο Σπυρίδωνα. Και τι θαύμα... τα Χριστούγεννα γιορτάζονται όπως έκαναν οι παλιοί χριστιανοί... τότε που συνεόρταζαν μαζί με τα Θεοφάνεια, επειδή τα αληθινά Χριστούγεννα είναι Θεοφάνεια επί της γης, Θεός εν σαρκί φανερωθείς και η πλάση αγάλλεται.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες τι κάνει ο πονηρός? Παντού έριδα, παντού διχοστασία και σύγχυση. Αγκάλιασαν τον οικουμενισμό που εμπεριέχει σατανισμό, μασωνισμό κι άλλες δοξασίες και καταδικάζουν την ορθό-δοξη χριστιανική παράδοση αιώνων! Γιορτάζονται τα Χριστούγεννα χωρίς τον Χριστό, με φυσιοκρατικές λατρείες οι οποίες πλέον είναι πολύ δημοφιλείς. Οι πλήστοι γιορτάζουν τα οικουμενιστικά Χριστούγεννα, και ελάχιστοι τη πραγματική γιορτή τη συγκεκριμένη ημέρα, τον άγιο Σπυρίδωνα.Και τι θαύμα...τα Χριστούγεννα γιορτάζονται όπως έκαναν οι παλιοί χριστιανοί...τότε που συνεόρταζαν μαζί με τα θεοφάνεια, επειδή τα αληθινά χριστούγεννα είναι Θεοφάνεια επί της γης, Θεός εν σαρκί φανερωθείς και η πλάση αγάλλεται.

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ << ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ>> ΟΙ ΑΚΟΛΟΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ<>Μπορεί να συμβιβασθεί Χριστός και Βελιάρ, Χριστός και Διάβολος;

https://xristianorthodoxipisti.blogspot.com/2018/12/blog-post_76.html

Ανώνυμος είπε...

Η παλαιοημερολογίτικη πλάνη δεν είναι η πραγματική Ορθοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

Τηλέμαχε Δουμάνη μετανόησε και φύγε από τον παλαιοημερολογίτικη πλάνη.

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ποιά είναι η παλαιοημερολογίτικη πλάνη ? το ότι παραμένουμε πιστοί στούς ιερούς κανόνες και τήν ιερά παράδοση? το ότι δέν ακολουθούμε το καταδικασμένο απο 4 πανορθόδοξους συνόδους νέο ημερολόγιο ? το ότι δέν έχουμε σχέση με την παναίρεση του οικουμενισμού που απο το 1924 -1948 και εδώ συμμετέχει η λεγόμενη εκκλησία της ελλάδος ? το ότι δεν ακολουθούμε το νέο ημερολόγιο το οποίο καταστρατηγή τον κανόνα του Πάσχα και εποικοινωνη με εκκλησίες που αλλάξαν και το πασχάλιο-εκκλησια φιλανδιας- ?έχοντας τα αναθέματα της Α΄οικουμενικής αλλά και όλων των ορθοδόξων συνόδων ? ναι υπάρχουν πλανεμένοι παλαιοημερολογήτες είναι τα διάφορα πατρειαρχεια και εκκλησίες που ακολουθούν το παλαιο ,αλλά έχουν πλήρη συμμετοχή στον οικουμενισμό , όπως υπάρχουν και παλαιοημερολογητες που έχουν απο ρώσους οικουμενιστάς ,και έχουν πλήρη κοινωνία με λαϊκους που ανήκουν στις εκκλησιες του οικουμενισμού. εγώ δέν ανήκω σε καμία από αυτές τις ομάδες , αλλα εκεί που ανήκω δεν εχουν προσθέση αφαιρέση αλοιώση τιποτε απο όσα μας παρέδωσε η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , μήν εθελοτυφλείτε αγαπητέ ανώνυμε ,πιστεύω ότι γνωρίζεται πολύ καλά και τους ιερούς κανόνες και την ιστορία των τελευταιων 90 ετών ! ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΞΕΚΛΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΥΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ: 8 τῇ γὰρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διὰ τῆς πίστεως· καὶ τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, 9 οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. 10 αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπὶ ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεὸς ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν. Εφεσίους β’ 8-10

Ανώνυμος είπε...

Η εμμονή στο σχίσμα και η δογματοποίηση του ημερολογίου είναι πλάνη Τηλέμαχε.

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ανώνυμε ξέρετε τι γράφεται ? ποια δογματοποίηση του ημερολογίου ? ποιός έκανε δόγμα το ημερολόγιο ? η ενώτης της εκκλησίας ειναι ΔΟΓΜΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ομως ,και κατα ομολογία πολλών νεοημερολογητων κληρικών και θεολόγων καθηγητών , απο το 1923 έως και σήμερα ,οι νεοημερολογίτες αποσχίστηκαν απο την εκκλησία,και έγιναν σχισματικοί ! η υπακοή στουςιερούς κανόνες και την ιερά παραδοση δεν είναι δόγμα ? μπορεί κάποιος να καταργήσει κανόνες οικουμενικων συνόδων ,και πανορθοδόξων , χωρίς να γίνει αιρετικός ? δέν ξέρεται - ξερεται - ότι με το νέο ημερολόγιο καταστρατηγείται ο κανόνας του ΠΑΣΧΑ ? όσο και αν προσπαθούν κάθε χρόνο να τον προσαρμόσουν οι κληρικοί σας ? δεν γνωρίζεται τον κανόνα της Α' οικουμενικής που αναθεματίζει αιωνίως τότε αλλά και στο μέλλον όποιον τολμήση να αλλάξη τον πασχάλιον κανόνα - όπως η νεοημερολογητικη εκκλησσια της φιλανδίας- και όποιος τολμήση τότε αλλά και στο μέλλον να κοινωνει μαζί τους όπως κάνεται εσείς ? ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ? ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΙΟ που θεσπισε η εκκλησία γιατον κοινό εορτασμο των ορθοδοξων , και το νεο ημερολογιο ειναι ενα εργαλιο που εθεσπισε ο σατανας του βατικανου γιανα συνεορτάζεται μαζί του και να γίνει οπως και έγινε η αρχή της ενσωμάτωσης σας στην αντίχριστη και παμφάγο σατανική αίρεση του οικουμενισμού ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ,ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΗΣΗ !

Ανώνυμος είπε...


Άφησε τις άδειες κουβέντες, τις σαχλαμάρες και τις έωλες ψευτοδικαιολογίες. Το ημερολόγιο δεν είναι δόγμα είναι κάτι μικρό και ασήμαντο.

Τηλέμαχε ο Θεός να φωτίσει τους σχισματικούς να καταλάβουν ότι το σχίσμα είναι πολύ μεγάλη αμαρτία και η δογματοποίηση του ημερολογίου είναι πλάνη.