Στη Βουλή η σκοτεινή ΜΚΟ του Σόρος που έκανε «δουλεμπόριο»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε ότι θα απευθύνει ερώτηση προς τους συναρμόδιους υπουργούς σχετικά με τη δράση της ΜΚΟ ERCI, 30 μέλη της οποίας κατηγορούνται για την εμπλοκή τους σε οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο διακίνησης μεταναστών.

Οπως αποκάλυψε χθες η «δημοκρατία», τα ίχνη των υποστηρικτών της ΜΚΟ οδηγούν στον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλά.. επικίνδυνα σχέδια σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με στόχο τον πλουτισμό του.

«Ανέκαθεν είχα την πεποίθηση ότι ο ρόλος κάποιων τουλάχιστον ΜΚΟ είναι (το λιγότερο) αμφιλεγόμενος και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις κατάπτυστος και απάνθρωπος. Από την αρχή τόνισα μέσα και έξω από τη Βουλή, κραύγασα και βροντοφώναξα σε “ώτα μη ακουόντων”, πως ανάμεσα στην παροχή βοήθειας από τη μία πλευρά και τη διευκόλυνση - διακίνηση λαθρομεταναστών από την άλλη τα όρια δεν ελέγχονται γιατί είναι πλημμελής ή και ανύπαρκτος ο σχετικός έλεγχος από τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος.

Ο βουλευτής στις 9 Αυγούστου 2017 είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να μάθει αν ευσταθούν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο ιδιοκτήτης της ΜΚΟ ERCI «είναι και ιδιοκτήτης της εταιρίας ενόπλων μισθοφόρων Aspida, που συνοδεύουν πλοία στη Σομαλία, στην Ερυθρά Θάλασσα, στον Ινδικό Ωκεανό και αλλού»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: