...γράφουν για τους προσερχομένους του Ν.Η. ότι θα πρέπει να μυρωθούν, και στην πράξη ΔΕΝ μυρώνουν Κανέναν

SCRIPTA MANENT άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ψευδείς δηλώσεις των Γ.Ο.Χ. ως προς την Εγκυρότητα...":


Τα δύο ιστολόγια έγραψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, καθώς τα υπογεγραμμένα κείμενα των ΓΟΧ, περί ακύρων μυστηρίων στο Νέο…. οι πρώτοι που δεν τα πιστεύουν είναι οι ίδιοι οι ΓΟΧ.
Τα δυο ιστολόγια έγραψαν την αλήθεια χωρίς να προσπαθούν να αποσπάσουν κάποια δήλωση απο απο τους αποτειχισμένους. Εδώ ο π. Ευθύμιος κάνει λάθος.
Εγραψαν αυτό που πιστεύουν οι ΓΟΧ στην πραγματικότητα λόγω και έργω.

Π.χ. γράφουν για τους προσερχομένους του Ν.Η. ότι θα πρέπει να μυρωθούν, και στην πράξη ΔΕΝ μυρώνουν Κανέναν - ζήτημα να έχει μυρωθεί το 1%.

Αυτό λοιπόν τι σημαίνει;;

Σημαίνει ότι αναγνωρίζουν άγιο Πνεύμα στην εκκλησία του Ν.Η. γι αυτό και δεν μυρώνουν.

Τότε γιατί έγραψαν κάτι που δεν πιστεύουν;

Αυτή την παράδοση τους άφησε ο Πατέρας τους ο Φλωρίνης.... όπως τότε με την εγκυκλιο του 1950 να γράφουν πράγματα που δεν πιστεύουν για να εχουν μαζί τους και τους ζηλωτές.

Ο γράφων διαχώρισε την θέση του από τους ΓΟΧ ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, επειδή οι γοχ υπέγραψαν το άλφα, ενώ πιστεύουν και πράττουν το όμικρον.

Ξαναγράφω: τα δύο ιστολόγια έγραψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ τούτο σημαίνει ότι από την στιγμή που οι αποτειχισμένοι του νέου έχουν την ίδια πίστι με τους γοχ, θα πρέπει να γίνουν πνευματικώς συνοδοιπόροι.

Τα υπόλοιπα είναι του Διαβόλου για να συνεχίζεται η εκκλησιολογία της Αναρχίας.

ΥΣ

Μην ζηλεύετε την δόξα των γοχ Ματθαικών Μαριάμ και Τόμπρου, οι οποίοι φρόντισαν να παγιωθεί το πρώτο σχίσμα των γοχ πριν απο 70 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: