Ο +ΙΓΖ άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Τούς αἱρετικούς τούς καθιστοῦν αἱρετικούς οἱ αἱρέσ...":

+ΙΓΖ
Τραγέλαφος φίλε, είναι να δογματίζουν κάποιοι ΓΟΧ από το ιντερνέτ, εναντίον των αποφάσεων και εγκυκλίων της Συνόδου ΓΟΧ που υποτίθεται ότι υπάγονται και εμπιστεύθηκαν την σωτηρία τους.

Τραγέλαφος φίλε είναι ο δείνα κληρικός να αποκαλεί βλάσφημους αυτούς που βαπτίζουν τους ραντισμένους, και την ίδια στιγμή να συλλειτουργεί και να μνημονεύει επίσκοπο που βαπτίζει τους ραντισμένους.

Τραγέλαφος φίλε είναι να έχεις τον γραπτό νόμο δια εγκυκλίων, και εσύ να λές αυτό είναι αίρεση, ενώ την ίδια στιγμή να κοινωνάς από το ποτήρι των αιρετικών.

Το Κατάλαβες τώρα τι θα πει κλαυσίγελος;

ΥΣ
Όσο για τον γράφοντα μόλις πριν 10 μέρες ξεκαθάρισε στην Σύνοδο τα της πίστεως, [ δια παχυλού φακέλου 80 σελίδων ] και μάλιστα ο αρχιγραμματέας επίσκοπος Φώτιος μίλησε ενώπιον της Συνόδου [για τον +ΙΓΖ] περί ορθοδοξότατου κληρικού.
1.Βαπτίζονται οι ραντισμένοι
2.Μυρώνονται εξ’ άπαντος οι Ν/τες και άπαντες οι σχισματικοί
3.Δεν υπάρχει θεία χάρι και άγιο Πνεύμα στους Ν/τες οικουμενιστές, τουτέστιν δεχόμαστε κατ’ οικονομίαν μόνο τον τύπο του μυστηρίου, εάν και εφόσον έχει γίνει.
4.Καταδίκη της Ληστρικής της Κρήτης

Εσείς οι «ΓΟΧ» που πιστεύετε το ακριβώς αντίθετο, και κοινωνάτε φόρα παρτίδα όποιον Ν/τη βρείτε μπροστά σας... γιατί δεν πάτε στην Σύνοδο να καταθέσετε επίσημα την διδασκαλία σας, και να δικαιωθείτε;;;
Ρητορικόν  το ερώτημα
+ΙΓΖ
Ποιος έγραψε για Μαξίμοβιτς;
Για Λουκά Ιατρό γράψαμε επειδή εντάχθηκε το 1942 στην κομμουνιστική εκκλησία του Στάλιν. Την Ζώσσα εκκλησία που μνημόνευε τον μεγαλύτερο σφαγέα χριστιανών.
Η εγκύκλιος ΓΟΧ με αριθμό πρωτοκόλλου 2179 [ κατόπιν δικής μας εισηγήσεως] γράφει σε καθαρά ελληνικά ότι ο Λουκάς ο Ιατρός δεν είναι άγιος, επειδή εντάχθηκε στην αίρεση του Σεργιανισμού [ κομμουνιστικής εκκλησίας ]

Τραγέλαφος λοιπόν είναι να αγιογραφούνται οι αιρετικοί και να γίνονται παρακλήσεις και Λειτουργίες στο όνομά τους φίλε.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://entoytwnika1.blogspot.gr/2017/06/blog-post_63.html

Ανώνυμος είπε...

Σε τι ακριβώς πρέπει να μετανοήσει ο +ΙΓΖ, σύμφωνα με το άρθρο στο ιστολόγιο εν Τούτω νίκα;
Αυτά που λέει, ότι άλλα λένε στα ιστολόγια οι πιστοί του παλαιού ημερολογίου και άλλα η σύνοδος στην οποία ανήκουν, είναι απόλυτα αληθινά και το γνωρίζω εκ πείρας.

Υποστηρίζει ο "δάσκαλος" ότι έχει ή ίσως έχει το νέο ημερολόγιο έχει μυστήρια, ενώ η σύνοδος ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ (όχι απλά μία παλαιά εγκύκλιο που δεν τη θυμάται κανείς) ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΡΑ ΜΥΣΤΉΡΙΑ.

Ιερείς ΓΟΧ δεν μυρώνουν, δεν βαπτίζουν εκτός εάν το ζητήσεις διακαώς. ενώ η σύνοδος στην οποία ανήκουν ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΘΕΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΥΤΑΣ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΚΑ "ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΩ" ΑΠΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗ (φυσικά και πρέπει με αγάπη και υπομονή να συμπεριφέρεσαι στους ακατήχητους νεοημερολογίτες που δεν έχουν βαπτιστεί).....ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ : "ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΑ"

Λοιπόν...σε τί από αυτά που υποστηρίζει +ΙΓΖ πρέπει να μετανοήσει;;;

Παρακαλώ απαντήστε , σας ρωτώ αδελφικά και καλοπροαίρετα.



Θ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες! Ήδη μετανόησε ο Ζιώγος:

4) Ἠσχολήθη μετὰ ζητημάτων Ἐκκλησιαστικῆς Δικαιοσύνης. Ἔπειτα ἀπὸ τὴν αἴτησιν συγγνώμης, τὴν ὁποίαν ὑπέβαλεν ὁ Ἱερομ. Γρηγόριος Ζιῶγος περὶ ἀναρτήσεών τινων εἰς τὸ ἱστολόγιον αὐτοῦ, τὸ ὁποῖον ἤδη ὁ αὐτὸς κατήργησεν, ἡ Ἱερὰ Σύνοδος ἐδέχθη τὴν ἔκφρασιν μεταμελείας αὐτοῦ καὶ ἔθεσε τὸν φακελον τῆς ὑποθέσεως εἰς τὸ ἀρχεῖον. Αἱ λοιπαὶ ὑποθέσεις ἀνεβλήθησαν, προκειμένου νὰ ἐπανακληθοῦν οἱ κατηγορούμενοι κατὰ τὰ προβλεπόμενα ἐκ τοῦ Κανονισμοῦ.

http://www.ecclesiagoc.gr/index.php/anakoinwseis/1171-07-20-06-2017

Καλή μετάνοια λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ

9.36 Εσύ δεν κατάλαβες
Ο Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος ζήτησε συγνώμη για τις βρισιές που στόλισε κάποιους απο την σελίδα του [ σαφώς εξήγησε και απο που ορμώμενος ] και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΡΑΠΤΩΣ
Αν τολμάτε καταθέστε κι εσείς στην Σύνοδο αυτά που γράφετε στο ιντερνετ

ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

αφιερωμένο στους «ΓΟΧ» που πολεμούν τους ΓΟΧ

Οἱ Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας, σὰν ἀληθινοὶ ποιμένες, μᾶς δίδαξαν μὲ ἔργα καὶ λόγους.... Πάντοτε κατονόμαζαν τοὺς αἱρετικούς γιὰ νὰ βοηθήσουν καὶ τοὺς ἴδιους νὰ συνειδητοποιήσουν καὶ νὰ κατανοήσουν τὸ λάθος τους, καὶ τὸ ποίμνιο νὰ προφυλαχθεῖ καὶ νὰ ἀπομακρυνθεῖ ἀπὸ τοὺς συγκεκριμένους αἱρετικοὺς ψευδοποιμένες καὶ λαϊκούς, τοὺς βαρεῖς «λύκους» ποὺ μὲ ἔνδυμα προβάτου θέλουν νὰ κατασπαράξουν τὰ πρόβατα.

σαιτ πατερική παράδοση

Ανώνυμος είπε...

ε ΑΥΤΌ ΛΈΜΕ! Ζήτησε συγνώμη, ε καλή μετάνοια τότε!

Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω για τους άλλους και το τι γράφουν.

Απλά με βρίσκουν σύμφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Καλή μετάνοια σε όλους μας και κυρίως να λυπηθεί ο Χριστός μας όσους ειρωνεύονται και κατηγορούν τους ιερείς Του.
Κ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ πολύ την Ιερά Σύνοδο της Μιας Αγιωτατης Εκκλησίας του Χριστού υπό τον Αρχιεπίσκοπο Καλλίνικο να εξετάσει το θέμα των γνωστών "κυπριανιτικων" ιστολογίων που μπερδεύουν, διχάζουν εμάς τους ΓΟΧ και ταυτοχρόνως απωθούν τα αδέλφια μας τους νεοημερολογητες από το να επιστρέψουν στην αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία.
Αυτά είναι γενικά συμπεράσματα από συζητήσεις με αδελφούς μας που έχουν καλή προαίρεση και ανησυχίες για την σωτηρία της ψυχής τους.
Διαφορετικά η σύγχυση παραμένει και ο αγώνας ενάντια στον οικουμενισμο τορπιλιζεται εκ των έσω...
Κ.Μ.