Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλη, Από το αφτί έπρεπε να πιάσει τον Βαρθολομαίο ο Ιερώνυμος [ΒΙΝΤΕΟ 2017] -- σχόλιο του αδελφού μας Ιουστίνου

 Αγαπητέ μου πάτερ Νικόλαε, δράττομαι της ευκαιρίας να σας υπενθυμήσω, ότι υπάρχουν  αυτιά διαφόρων μεγεθών και ικανοτήτων, όπως τα ώτα ακουόντων, ώτα μη ακουόντων, ώτα λαγωών και ώτα γαϊδάρων!

Εις τας εποχάς μάλιστα της αγρίας δύσεως, λίαν  εφημίζοντο τα ώτα των ινδιάνων ερυθροδέρμων, ως εξόχως ικανά του ακροάζεσθαι τας επελάσεις του ιππικού των "μεγάλων μαχαιριών" , ήτοι των γενοκτονιστών απογόνων του Τραμπ και του Ομπάμα. Περιβόητος μάλιστα δια τα ώτα του και την εξ αυτών ικανότητά του να διαφεύγη των εχθρών του,  ήτο και ο μάγος της φυλής των Απάτσι, ο ονομαστός ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ!
 Ούτος ο μάγος όταν έβλεπε τους εχθρούς να πλησιάζουν εγένετο ΑΦΑΝΤΟΣ, χωρίς να πή κουβέντα! Έτσι η ΑΟΡΑΣΙΑ του ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ, σε συνδυασμό με την ΑΛΑΛΙΑ του, τον κατέστησε λίαν περιζήτητο εις τους εχθρούς του, οίτινες και τον έβλεπον  ουχί ως εχθρόν αλλά ως μελλοντικόν σύμμαχον, με δόλιον σκοπόν να χρησιμοποιηθή ως μεσάζων, για την τελεία εξουδετέρωση των ινδιάνων συμφυλετών του απο τα "μεγάλα μαχαίρια". Και ούτως και εγένετο.
Ο Τζερώνυμο συνελήφθη και δια να γλυτώση την κρεμάλα, επειδή πολλά είχε κάνει και αυτός, επρόδωσε τον λαόν του. Εις το τέλος όμως ο προδότης  ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ επλήρωσε την εγωπάθειάν του οικτρώς, επειδή εφονεύθη με τον τρόπο που η Ιουδήθ εξόντωσε τον Σισσάρα. Εις ένα παιγνίδι "πόκερ", δηλονότι ένα  πολιτικής ορθότητος παίγνιον, εις το οποίο σημειωτέον ο θρυλικός ινδιάνος επρώτευε, κάποιος συμπαίκτης του έλαβε εξοργισμένος ένα σφυρίον και ένα καλέμι και ετρύπησε πέρα για πέρα το εξακουστόν ωτίον του Τζερώνυμο!  

Σήμερα το διατρηθέν   κρανίον του ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ το κατέχει η σατανιστική στοά  "Κρανία και κόκκαλα" του εβραϊκού πανεπιστημίου Γιέϊλς, όπου και καλούν το "πνεύμα"του Τζερωνυμο εις τας δαιμονικάς τους τελετάς. Προφανώς πάτερ μου, το συμπέρασμα είναι ότι  τα ώτα του ΤΖΕΡΩΝΥΜΟΥ ΔΕΝ του εχρησίμευσαν τελικά   εις τίποτε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
Ο αντιρατσιστικός νόμος και η ΜΗ καταδίκη των οικουμενιστών

Η αποφυγή της καταδίκης των οικουμενιστών, από ΓΟΧ [γενικώς από όλους] και από τους αποτειχμένους, μου κάνει κλίκ τον αντιρατσιστικό νόμο, όπου οι δαιμονισμένοι έχουν δικαίωμα να εγκληματούν και να βιάζουν και, και ,και, και συν τοις άλλοις όλα πληρωμένα…. Ενώ οι νομοταγείς πολίτες απαγορεύεται να υπερασπιστούν τις ζωές τους, για να μην τους πουν ρατσιστές.

Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ:
Απαγορεύεται να καταδικαστούν οι δολοφόνοι ψυχών – οικουμενιστές, για να μην χρεωθούν οι ορθόδοξοι τον τίτλο μνησίκακοι, αδιάκριτοι και αθεολόγητοι.
Ωστόσο το θηρίο καταπίνει εκατομμύρια ψυχές κάθε χρόνο, και η ευθύνη είναι όλων αυτών που σιωπούν.