Ο Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "Μήνυμα τοῦ Ηγουμένου τῆς Ι.Μ. Εσφιγμένου π. Μεθοδί...":

Κάνω μία παρέμβαση αδελφέ μου ορμώμενος από το σχόλιό σου άσχετη από το θέμα των Γοχ το οποίο προφανώς και είναι απογοητευτικό με βάση τα όσα όλο αυτό τον καιρό μας καταθέτεις και διαβάζω για να επισημάνω να μην είστε τόσο απόλυτοι στο θέμα τσιπ και κάρτας....χρειάζεται εγρήγορση και φυσικά προσπάθεια αποφυγής όλων όσων φαντάζουν ως ύποπτα αλλά ας μην είναι αυτό το μόνο μας κριτήριο όπως κάποτε το δίπολο μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί. Σκεφτείτε ότι το Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ελέγχεται ήδη από μεγαλοτραπεζίτες και δεν επηρεάζεται άμεσα από ηγέτες και αρχηγούς κρατών αλλά παρ'όλα αυτά και παρά την μεγάλη κρίση ακόμα δεν έχει επιβάλλει κάποιο τσιπ πουθενά. Πριν έρθει ο Αντίχριστος ως γνωστόν θα έρθουν οι δύο Προφήτες έχοντες μεγάλη εξουσία. Αν όταν εμφανιστούν οι δύο προφήτες οι κυρίαρχοι τραπεζίτες προσπαθήσουν να επιβάλλουν παντού την κάρτα και το τσιπ ώστε να τα ρίξουν στους δύο Προφήτες και να πουν να αυτοί επιβάλλουν το χάραγμα? Αν οι δύο Προφήτες που ως γνωστόν ο ένας ή και οι δύο θα είναι Εβραίοι και με μεγάλη ισχύ και είναι στην ευρύτερη περιοχή του Ισραήλ μας πουν ότι δεν είναι αυτό το χάραγμα αλλά ούτε έχει και κάποια σχέση με τον Θεό το όλο θέμα αλλά ισχύει το "τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ" και μας καταδείξουν άλλο πράγμα ως χάραγμα που πρέπει να το αρνηθούμε εσείς τότε θα είστε έτοιμοι να τους πιστέψετε και να ακούσετε την διδασκαλία τους με καθαρό μυαλό η λόγω των απόλυτων θέσεων που τώρα έχετε θα πλανηθείτε? Αυτό σκεφτείτε στο μυαλό σας. Δεν το λέω αυτό ώστε να επιχειρηματολογήσω υπέρ της κάρτας ή του τσιπ που μπορεί να έχουν σχέση με το χάραγμα αλλά να καταδείξω ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, πολύ μεγάλη μελέτη επί του θέματος και φυσικά σύνεση και όχι απόλυτες θέσεις του στυλ χάραγμα = κάρτα = τσίπ καθότι αυτό είναι μέγα λάθος και ίσως εν τέλει να είναι και αιρετική διδασκαλία! Προσοχή αδελφοί μου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ
Η δική μας θέση είναι οτι αυτό το ηλεκτρονικό λούκι θα μας οδηγήσει στο τελικό σφράγισμα -χάραγμα
Η κάρτα πολίτη είναι η θύρα για να εισέλθουμε, και αν δεν μπορούμε να αντισταθούμε σήμερα... τότε πως θα αντισταθούμε όταν θα εχουμε γίνει ενα σώμα με τα RFID??

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όσον αφορά το θέμα "Χάραγμα και δύο Προφήτες" θεωρώ πως μέλημά μας ως Ορθόδοξοι πρέπει να είναι πρωτίστως Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΑΚΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΛΘΟΥΝ! Πολύ μεγάλο ζήτημα και το κλειδί για να μην πλανηθούμε! Αυτό πρέπει πρωτίστως να επισημαίνουμε σε όλους όσους ρωτάνε για το χάραγμα!