Μήνυμα τοῦ Ηγουμένου τῆς Ι.Μ. Εσφιγμένου π. Μεθοδίου στην διαμαρτυρία στη Βουλή την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017:

«Προετοιμάζουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γι’ αυτό και οι εξοντωτικές αυτές ποινές, που στοχεύουν να μας κάνουν να λυγίσουμε και να υποταχθοῦμε εις την θρησκεία τοῦ Αντιχρίστου, τον Οικουμενισμό. Δεν θέλουν αντιδράσεις για να φαίνονται ότι όλα βαίνουν καλῶς. … Ουδεμία υποχώρηση σε θέματα Πίστεως. Μην παραλαμβάνετε κάρτες με τσίπ και barcode, μή συμφωνεῖτε στην αχρήματη κοινωνία, μη παίρνετε βιομετρικές ταυτότητες, διότι αυτά μᾶς αναγκάζουν να μπούμε στη δουλεία τοῦ Αντιχρίστου. Καιρός ομολογίας. Ου χωρεῖ συγκατάβασις εις τα θέματα τῆς Πίστεως.
Έχουμε μάθει, ότι από 1η Ιουνίου σύμφωνα με το Υπερμνημόνιο πρέπει να καταργηθῆ το άβατο. Γι’ αυτό ο διωγμός αυτός, για να μην υπάρχει αντίδραση από πουθενά. …» 

(https://www.youtube.com/watch?v=Ab4Q6swOceQ&feature=youtu.be)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω βγάλει κάλους στα δάχτυλα να γράφω ότι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι ΓΟΧ (ουδεμία σχέση με το λογότυπο ) έχουν αδειάσει τον Μεθόδιο, επειδή οι ίδιοι είναι υπέρ, διότι πως ν’ αρνηθούν τα πάντα και να ζήσουν στην φτώχεια χωρίς την κάρτα;;
Τα προηγούμενα 25 χρόνια όμως πουλάγανε ομολογία καθώς ήταν εναντίον, και ξαφνικά κολοτούμπααααααααα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάνω μία παρέμβαση αδελφέ μου ορμώμενος από το σχόλιό σου άσχετη από το θέμα των Γοχ το οποίο προφανώς και είναι απογοητευτικό με βάση τα όσα όλο αυτό τον καιρό μας καταθέτεις και διαβάζω για να επισημάνω να μην είστε τόσο απόλυτοι στο θέμα τσιπ και κάρτας....χρειάζεται εγρήγορση και φυσικά προσπάθεια αποφυγής όλων όσων φαντάζουν ως ύποπτα αλλά ας μην είναι αυτό το μόνο μας κριτήριο όπως κάποτε το δίπολο μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί. Σκεφτείτε ότι το Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ελέγχεται ήδη από μεγαλοτραπεζίτες και δεν επηρεάζεται άμεσα από ηγέτες και αρχηγούς κρατών αλλά παρ'όλα αυτά και παρά την μεγάλη κρίση ακόμα δεν έχει επιβάλλει κάποιο τσιπ πουθενά. Πριν έρθει ο Αντίχριστος ως γνωστόν θα έρθουν οι δύο Προφήτες έχοντες μεγάλη εξουσία. Αν όταν εμφανιστούν οι δύο προφήτες οι κυρίαρχοι τραπεζίτες προσπαθήσουν να επιβάλλουν παντού την κάρτα και το τσιπ ώστε να τα ρίξουν στους δύο Προφήτες και να πουν να αυτοί επιβάλλουν το χάραγμα? Αν οι δύο Προφήτες που ως γνωστόν ο ένας ή και οι δύο θα είναι Εβραίοι και με μεγάλη ισχύ και είναι στην ευρύτερη περιοχή του Ισραήλ μας πουν ότι δεν είναι αυτό το χάραγμα αλλά ούτε έχει και κάποια σχέση με τον Θεό το όλο θέμα αλλά ισχύει το "τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ" και μας καταδείξουν άλλο πράγμα ως χάραγμα που πρέπει να το αρνηθούμε εσείς τότε θα είστε έτοιμοι να τους πιστέψετε και να ακούσετε την διδασκαλία τους με καθαρό μυαλό η λόγω των απόλυτων θέσεων που τώρα έχετε θα πλανηθείτε? Αυτό σκεφτείτε στο μυαλό σας. Δεν το λέω αυτό ώστε να επιχειρηματολογήσω υπέρ της κάρτας ή του τσιπ που μπορεί να έχουν σχέση με το χάραγμα αλλά να καταδείξω ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, πολύ μεγάλη μελέτη επί του θέματος και φυσικά σύνεση και όχι απόλυτες θέσεις του στυλ χάραγμα = κάρτα = τσίπ καθότι αυτό είναι μέγα λάθος και ίσως εν τέλει να είναι και αιρετική διδασκαλία! Προσοχή αδελφοί μου!