Ο χρήστης Σταύρος σχολίασε την ανάρτηση "Ερωτήσεις προς Αποτειχισμένους Dim Athan"

Ο Ιερώνυμος καταδίκασε λεκτικά, χωρίς να αφορίζει ή να να αποκόπτει με άλλο τρόπο την σαρκική ανηθικότητα, και αυτό είναι το πρώτο βήμα αποδοχής. Κατέστησε το θέμα στη προσωπική επιλογή του καθενός, αφήνοντας τους πιστούς που τον ακολουθούν μόνους και να αποφασίζουν ως άτομα.


Το Δόγμα στη μία περίπτωση και η ηθική στην άλλη, δεν είναι αντικείμενο θύραθεν παιδείας αλλά πρωτίστως βίωμα. Η Εκκλησία πάλι δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά Κοινωνία. Η κοινωνία αυτή, έχει ως Κεφαλή τον Χριστό και οφείλει να είναι καθαρή.

Σήμερα ξέρουμε ότι η νέα τάξη ομολογεί συστηματικά και κάθε φορά το επόμενο βήμα της. Η απλή λεκτική καταδίκη κάθε σχεδίου τους, χωρίς να σηκώνεται ο σταυρός από μέρους μας, είναι συμβατή και στερεώνει το σχέδιο τους ...

3 σχόλια:

sotirio είπε...

Μετά την μνημόνευση του Πάπα , την εξ αιτίας αυτής την μνημόνευσης απώλεια της χριστιανικής ιδιότητας των κατοίκων της που δεν μείνανε ουτε 5 χριστιανοί στην πόλη και την πτώση της απροστάτευτής απο τον Θεό πλέον πόλης ο τελευταίος Μέγας Δουξ ο Νοταρας αποκεφαλίστηκε μαζί με το γαμπρό του και το μικρότερο γιό του. Αρνήθηκε να παραχωρήσει οικειοθελώς τον τρίτο και νεώτερο γιο του ηλικίας 14 ετών στο σουλτανικό χαρέμι .
Μεχρι το 1821 που λευτερωθήκαμε η κρατική εξουσία ήταν σε χέρια παιδεραστών και ομοφυλοφίλων και η μόνη άμυνα στις ορέξεις τους ήταν η επιλογή του μαρτυρίου . Τώρα μετά την μνημόνευση του Παπα . μετα την αποστασία της ληστρικής ... κτλ πόσοι χριστιανοί είναι στην Ελλάδα ? Δεν ξέρετε τι λέει ο απόστολος για τους αιρετικούς και την ομοφυλοφιλία ?

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀγαπητέ μου Σταῦρε, πολύ φοβοῦμαι ὅτι καί αὐτή ἡ λεκτική καταδίκη δέν εἶναι κἄν εἰλικρινής, διό καί ὅλοι αὐτοί κάμνουν «κωλοτοῦμπες» μετά ἀπό λίγο! Ἐάν ἦτο εἰλικρινής, θά εἶχε κάποιαν ἀξίαν. Ἐπειδή, ὅμως, ἔχουν ὅλοι τους φανερωθῆ τί «κουμάσια» (διάβαζε «τέκνα τοῦ Διαβόλου») εἶναι, οἱ δηλώσεις τους δέν ἔχουν καμμίαν ἀπολύτως ἀξίαν.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΔΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ... «ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ» (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v41hin7-the-antichrist-sodomist-heretic-archbishop-of-athens-anieronymos.html https://www.brighteon.com/ba3d0d36-e5e8-41ca-b3e4-eda2df2a40d2 , https://ugetube.com/watch/14TpNG7n9XXVY7A .