Σχόλιο στο άρθρο της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για το συλλαλητήριο της 10/9/23 στην Αθήνα κατά της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας αποκαλούν γίδια και μας θέλουν κλεισμένους στο Δαφνί. Αν δεν πίστευα στο Χριστό πριν, θα άρχιζα να πιστεύω τώρα. Όλα αυτά που ζούμε σήμερα τα έχουν γράψει οι Γραφές 2000 χρόνια πριν και τα έχουν πει και οι Πατέρες όλων των εποχών. Στους έσχατους καιρούς, τους γνωστικούς θα τους θεωρούν τρελούς και την τρέλα θα την θεωρούν εξυπνάδα. Να λοιπόν πως όλα βγαίνουν αληθινά!!!

Και κάτι ακόμα για να μη ξεχνάνε μερικοί που φαίνεται ότι πάσχουν από επιλεκτική απώλεια μνήμης. Οι ήρωες του ‘21 που μας χάρισαν την Ελλάδα μας, είχαν για σύνθημα «Για του Χριστού τη Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την ελευθερία» Πάνω από όλα, η Πίστη στο Χριστό. Σε όποιον λοιπόν δεν του αρέσει να διαδηλώνουμε τη πίστη μας στο Χριστό, να πάει απέναντι να βάλει φέσι τούρκικο. Καληνύχτα ναιναίκια!!!

Ελπίδα Αργυρακοπούλου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θά ήταν προτιμότερο, ο αναγνώστης τής εφημερίδας "πρώτο θέμα" νά γνωρίζει ότι διαβάζει μία εφημερίδα μέ λάθος όνομα. Αυτή η εφημερίδα ονομάζεται Πρώτο Ψέμα.