Νέες ταυτότητες και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ -- Dim Athan

 

Νέες ταυτότητες και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Α.Η ταυτότητα είναι έγγραφο με το οποίο ο πολίτης συναλλάσεται με το κράτος. Άρα πρόκειται για κρατικό έγγραφο. Επίσης το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ είναι δύο αριθμοί απαραίτητοι για τις συναλλαγές πολίτη-κράτους. Έτσι ο αριθμός ταυτότητας-ΑΦΜ και ΑΜΚΑ (αριθμοί δικαιωμάτων και υποχρεώσεων) αποτελούν την επίσημη αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου απέναντι στο κράτος. Το κράτος αναγνωρίζει αριθμούς και ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ..Η αριθμοποίηση επομένως αποτελεί υποβιβασμό του ανθωπίνου προσώπου γιατί ο άνθρωπος πλάστηκε «κατ΄εικόνα» Θεού και όχι ως ένας ΑΨΥΧΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. Οπότε το πρώτο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα με τους αριθμούς δικαιωμάτων και υποχρεώσεων απέναντι από το κράτος είναι .ο υποβιβασμός του ανθρωπίνου προσώπου σε αριθμό.

Β.Η αριθμοποίηση είναι επιλογή του κράτους και βασίζεται σε νόμους που ψηφίζουν οι εκλεγμένες δημοκρατικά κυβερνήσεις. .Έτσι η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση (δια του λαού που την εξέλεξε) νομοθετεί. Οι νόμοι ψηφίζονται στην Βουλή και εφαρμόζονται από όλους.

Γ. Αν οι νόμοι που ψηφίζονται είναι αντισυνταγματικοί τότε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ή οργανωμένες ομάδες πολιτών καταφεύγουν στα αντίστοιχα ελληνικά, ευρωπαϊκά ή διεθνή δικαστήρια και ακυρώνονται.

Δ. Το ελληνικό κράτος επειδή είναι υποχρεωμένο πλέον να ακολουθήσει το νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 1986 αρχίζει να ψηφίζει σχετικούς νόμους. Έτσι ψηφίζεται ο νόμος 1599/1986 για την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητος με την ονομασία Ειδικός Κωδικός Αριθμός Μητρώου (ΕΚΑΜ). Τότε άρχισε και η σφράγιση των προιόντων με τον γραμμωτό κωδικό (bar code) ΕΑΝ 13, ο οποίος ενεργοποιείται με την ηλεκτρονική ανάγνωση τριών καθέτων γραμμών( «μπάρες») που εξέχουν από τις υπόλοιπες γραμμές.

Μετά τον έλεγχο των προιόντων ακολουθεί η απόπειρα ελέγχου της ζωής μας. Η ελληνική Βουλή επικυρώνει τη συνθήκη Schengen(1997) η οποία με την πρόφαση της ασφάλειας επέτρεπε την ανταλλαγή και επεξεργασία πληροφοριών που αφορούν τους πολίτες των κρατών που είχαν επικυρώσει τη συνθήκη αυτή. Για να εφαρμοσθεί και στην Ελλάδα η συνθήκη Schengen ψηφίζεται ο Ν. 2472/1997 : Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ο νόμος αυτός ουσιαστικά δεν προστάτευε κανέναν από τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων δηλ. πληροφοριών που αφορούν στην προσωπική του ζωή και δράση, γιατί περιείχε τόσες εξαιρέσεις που ακύρωναν αυτή την προστασία, ενώ υπό όρους το άρθρο 8 επέτρεπε τη διασύνδεση αρχείων 3655/2008 (ΦΕΚ Α΄58),

Το 2009 καθιερώθηκε ο A.M.K.A ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της χώρας και τη δημιουργία προσωπικού «προφίλ» των πολιτών.

Παρενθετικά αναφέρουμε ότι ο νόμος 2472 αντικαταστάθηκε προ δύο ετών από τον Νόμο 4624/2019 : Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ο οποίος με τα 87 άρθρα του και τις υπερεξουσίες της ανεξάρτητης Αρχής παραδίδει ολόκληρη τη ζωή των πολιτών στον πλήρη έλεγχο δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.

Στις διαμαρτυρίες τότε είχαν υποστηριχθεί τα παρακάτω.(από ζηλωτικούς κύκλους).

1. Η ταυτότητα έλεγαν (πριν μερικές δεκαετίες) έχει το 666, μην την πάρετε.

2. Ο γραμμωτός κώδικα (bar code) στα τρόφιμα-προιόντα έχει το 666, μην παίρνετε τρόφιμα με το bar code.

3. Τα κομπιούτερ και τα κινητά έχουν WWW που ισοδυναμεί με το 666 και το χάραγμα, συνέχιζαν.

4. Το Α.Μ.Κ.Α. και η Κάρτα αποτελεί σφράγισμα, μην το πάρετε, είπαν κατόπιν οι ίδιοι κύκλοι.

5. Δεν το έχει μεν το 666 (ο Α.Μ.Κ.Α η η Κάρτα, είπαν στη συνέχεια), αλλά αποτελούν προδρομικό χάραγμα, αρραβώνα κ.λπ., χωρίς πουθενά να μιλά για κάτι τέτοιο η ιερή Αποκάλυψη.

6. Είπαν, επίσης, πως πρόκειται για χάραγμα προ χαράγματος

Οι παραπάνω νόμοι όμως έγιναν αποδεκτοί από όλους και εφαρμόστηκαν. Οι διαμαρτυρίες από εκκλησιαστικούς κύκλους (σχετικά με τον ΕΚΑΜ και το χάραγμα) γρήγορα εξαφανίστηκαν ως αβάσιμοι και θεολογικά διάτρητοι. (Απλά ο ΕΚΑΜ έγινε ΑΜΚΑ περίπου 10 χρόνια΄αργότερα)

Δ. Πολύ αργότερα το 2018 εκδίδεται κοινή υπουργική απόφαση για την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που τροποποιείται από άλλη απόφαση το 2019 κατά την οποία στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης (microchip) εκτός από τα συνήθη στοιχεία του κατόχου … «θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εάν αποφασισθεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω μέσο».

Τον Ιούλιο του 2022 ψηφίστηκε ο νόμος για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες για χρήση στο κινητό.

Μέχρι σήμερα κανένα κόμμα ή ομάδα διαφωνούντων πολιτών δεν κατέφυγε στα αντίστοιχα όργανα για προσβολή και κατάργηση του νόμου (ΣτΕ,Ευρωπαϊκο δικαστήριο κ.α).Οπότε αναγκαστικά ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Ε.Ο συγκεκριμένος νόμος συμπληρώνει τους προηγούμενους και φυσικά περιορίζει περισσότερο την ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου.Έτσι προκύπτει η ερώτηση. Δεν θα αντιδράσουμε; Το πρόβλημα είναι ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Ή αποψη να μην παραλάβουμε την ταυτότητα ισοδυναμεί με την ΑΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΥ με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Προτείνουμε η αντίδραση να γίνει με νόμιμους τρόπους προσβολής του νόμου, όπως έγραψα παραπάνω. Όμως δεν θα πρέπει να συνδέσουμε την αντίδραση για λόγους προδοσίας της Πίστεως ή εσχατολογικό, αλλά για λόγους ελευθερίας και για λόγους καταπάτησης των δικαιωμάτων μας, που στις μέρες μας είναι φανερό ότι ηδη καταπατούνται και θα συνεχίσουν με διάφορους τρόπους να καταπατούνται ολο και περισσότερο.

Αν ο Αγώνας μας εναντίον της Κάρτας γίνεται γι αυτόν τον λόγον και μόνο, είμαστε σύμφωνοι.Αν είναι για φαντασίες και για φαντάσματα, για παρερμηνείες και για πλαστογραφίες, της Ιερας Αποκαλύψεως, ΌΧΙ, μύριες φόρες ΌΧΙ.

Λυπούμαστε που διαφωνούμε με όσους πλάθουν και δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, αλλά και αρνούνται να ρωτούν τους ειδικούς και τους ειδήμονες για να έχουν εκείνοι τον πρώτο λόγο, τον οποίο και δικαιούνται και που έχουν την ικανότητα και να τα τεκμηριώνουν.

Οι ρασοφόροι δεν είναι πια και παντογνώστες και καλά θα κάνουν να ασχολούνται μόνο με τα χωράφια τους και να μην εισέρχονται στα οικόπεδα των άλλων.

Το ΔΟΓΜΑ  της Πίστεως δεν έχει καμία σχέση με την Κάρτα του Πολίτη, ούτε με τους διάφορους αριθμούς που κατανέμει η κρατούσα Πολιτεία, για την στοιχειώδη παρακολουθηση της κάθε μορφής εγκλήματος. Έτερον εκάτερον.

Ας μην εξευτελιστή για μία ακόμη φορά η Εκκλησία και η Πίστη μας, με τις μυθοπλασίες για δήθεν "σφραγίδες του αντιχρίστου" στις νέες ταυτότητες. Διότι, σε ελάχιστα έτη, όταν όλοι θα έχουμε πάρει τις νέες ταυτότητες και οι αντιχριστολάγνοι θα έχουν διαψευσθεί για μια ακόμη φορά, το μόνο που θα παραμείνει θα είναι ο περίγελως της Εκκλησίας από τους κοσμικούς. Όπως παρέμεινε και η χλεύη κατά της Εκκλησιας και όλων των Χριστιανών, μετά από τις διαψεύσεις για τα δήθεν "χαράγματα" και "σφραγισματα" του αντιχρίστου στα bar-codes των προιόντων, τις προβλέψεις για "συντέλεια του κόσμου" κλπ.

3 σχόλια:

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΔΟΜΟΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ https://www.brighteon.com/dca61668-31cb-4951-ad21-2dd2357f379f , https://ugetube.com/watch/a6VZKP3CgoMt8fo , https://rumble.com/vnx80t--666-.html . ΚΑΝΕΙΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO) https://rumble.com/v2z86u6-saint-paisios-the-true-prophecy-about-the-mark-of-the-antichrist-666.html , https://www.brighteon.com/b1814c5d-1235-42a1-be5e-22cea4ce7e27 , https://ugetube.com/watch/F4SZghzlbRuFGi5 .

Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, papandreou vs clegg. ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2z72o4-england-abolished-digital-citizenship-id-with-antichrist-informant-chip-666.html , https://www.brighteon.com/10b2b210-9d79-49d5-9683-f8613a26b572 , https://ugetube.com/watch/gzHwMFok4UTXhSo .

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666; (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2pz4sj-rfidchip-666-from-world-antichrist-genocidal-dictatorship.html , https://www.brighteon.com/57275d88-116e-4777-9da9-9861dd912c4f , https://ugetube.com/watch/11JXRPoe5H9zw3P .

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, papandreou vs clegg. ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2z72o4-england-abolished-digital-citizenship-id-with-antichrist-informant-chip-666.html , https://www.brighteon.com/10b2b210-9d79-49d5-9683-f8613a26b572 , https://ugetube.com/watch/gzHwMFok4UTXhSo .