Ένας δαίμονας, ντυμένος με τα ρούχα του ιερέα, κήρυττε στην εκκλησία…

https://katohika.gr/autognosia/enas-daimonas-ntymenos-me-ta-roucha-tou-ierea-kirytte-stin-ekklisia/

 

--

Dimitris Hatzinikolaou, Associate Professor

 

University of Ioannina, Dept. of Economics

 

University Campus, 45110 Ioannina

 

HELLAS

 

Tel.: +30 26510 05925, Fax: +30 26510 05092

 

E-mail: dhatzini@uoi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η έλλειψη της εν Χριστώ σταυροαναστάσιμης θυσιαστικής αγάπης και δικαιοσύνης του Χριστού ακόμη και μεταξύ των αληθινών ορθόδοξων Χριστιανών, αποτειχισμένων http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm από την αντίχριστη σιωνιστική παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού, γίνεται φανερή από την αδιαφορία μας εάν πεθαίνει ο πλησίον από ασιτία υλική και κυρίως πνευματική… αδιαφορώντας στην ουσία για την σωτηρία και της δικής μας αθάνατης ψυχής.

Από την άλλη φαίνεται πλούσια η κοσμική ψεύτικη αγάπη της ακολασίας σκλαβωμένοι στα πάθη και στην αμαρτία μέσα στην σημερινή πανδημία της αντίχριστης σιωνιστικής παναίρεσης πανθρησκείας του οικουμενισμού https://rumble.com/vhp893-29730567.html και (πνευματικού) σοδομισμού. Γιατί στο όνομα της κοσμικής ψεύτικης αγάπης σοδομίζονται οι σοδομιστές και θέλουν να επιβάλλουν με τις παρελάσεις τους χωρίς αιδώ να πέσουμε όλοι στην ίδια θανάσιμη για την αθάνατη ψυχή μας αμαρτία ως ένδειξη «κοσμικης αγαπητικής αλληλεγγύης»!… Όπως «για το καλό μας» επέβαλλαν δικτατορικά τα σατανοκορωνοεμβόλια αυτοκτονική ψυχοκτονική ρώσικη ρουλέτα θανάτου οι παγκόσμιοι αντίχριστοι δικτάτορες ψυχοκτόνοι γενοκτόνοι πρόδρομοι του αντιχρίστου και οι μαριονέτες τους στην Ελλάδα https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html .

Την ίδια «μεγαλειώδη αγάπη» δείχνουν για τα ζώα που τα ονομάζουν αδέσποτα (σκύλους - γάτες) για να τα στειρώσουν και τσιπάρουν με την βία όταν δεν είναι τσιπαρισμένα κατοικίδια... Γιατί πρώτα θα τσιπαριστούν τα κατοικίδια ζώα και μετά ο άνθρωπος όπως δήλωσε ο σατανιστής υφυπουργός Λιβάνιος στην Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2021 https://rumble.com/vnx80t--666-.html . Ωστόσο κανείς χιτλεροσταλινικός βο(υ)λευτής της σοδομιστικής παράλογης Βουλής δεν αντέδρασε! Ούτε όταν θεσμοθέτησε με νόμο την αμαρτία του σοδομισμού, την αλλαγή διαστροφή του μοναδικού βιολογικού φύλου που μας έδωσε ο Θεός ακόμα και από ανήλικα δεκαπεντάχρονα παιδιά!... Ενώ ο λαός μόνιμα κοιμάται αμετανόητος στην αγκαλιά των αντίχριστων ψυχοκτόνων δικτατόρων προδρόμων του αντιχρίστου με τα επιδόματα φτώχιας ξεχνώντας την σταυροαναστάσιμη αγάπη και πρόνοια του Θεού και αδιαφορώντας για την σωτηρία της αθάνατης ψυχής του… Γιατί μετά το πνευματικό σφράγισμα του αντιχρίστου με την αντίχριστη σιωνιστική παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού πώς θα αρνηθεί και το όποιο υλικό χάραγμα των προδρόμων του αντιχρίστου 666; https://rumble.com/v1czj7b-antichrist-rfid-chip-666-mark-of-the-beast.html . ΓΙΑΤΙ "ΜΑΡΚ. 8,35 ΟΣ ΓΑΡ ΑΝ ΘΕΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΣΩΣΑΙ, ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ· ΟΣ Δ' ΑΝ ΑΠΟΛΕΣΗ ΤΗΝ ΕΑΥΤΟΥ ΨΥΧΗΝ ΕΝΕΚΕΝ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΟΥΤΟΣ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ".

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ