Η λέξη ΧΑΡΑΓΜΑ στην Αγία Γραφή.(Αφιερωμένο στους σύγχρονους συνωμοσιολογους γέροντες και υποτακτικους).

Αφελώς σήμερα μερικοί συνδέουν την λέξη χάραγμα με τον γραμμωτό κώδικα (bar code) επειδή ο γραμμωτός κώδικας αποτελείται απο χαραξιές.Η ερμηνεία αυτή ειναι αντίθετη στην Αγία Γραφή. Ο Απόστολος Παύλος λέγει: "ουκ οφείλομεν νομίζειν χρυσώ η αργύρω η λίθω ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ ...το θείον είναι όμοιον .(Πραξ.17,29).Δηλ.Δεν πρέπει να δεχόμαστε ότι ο Θεός μοιάζει με τα ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ,που βλέπουμε φτιαγμένα είτε με χρυσάφι, είτε με ασήμι είτε με μάρμαρο. Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος μας λέγει ότι η λέξη ΧΑΡΑΓΜΑ σημαίνει "ΣΩΜΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ" (Ομιλία εις τις Πράξεις ΛΗ,Γ). Ο δε Π.Τρεμπέλας λέγει ότι ΧΑΡΑΓΜΑ=ΓΛΥΠΤΟΝ ΕΡΓΟΝ ΤΟΡΝΕΥΤΟΝ (Γλυπτό σκαλιστό) και ότι η λέξη χρησιμοποιείται "περι των ομοιωμάτων ειδώλων" (Υπομν.εις Πράξεις σελ.494).

Άρα ΧΑΡΑΓΜΑ ειναι:ΜΟΡΦΗ ΘΕΟΥ-ΕΙΚΟΝΑ ή ΑΓΑΛΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.

Επομένως ΧΑΡΑΓΜΑ=ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ανόητος γράφει αυτά τα πράγματα; Χάραγμα στο μέτωπο ή στο χέρι λέει στο Ιωάννης.Το χάραγμα θα είναι στο σώμα,τάλα,και θα είναι ο αριθμός του Αντιχρίστου.Το κιουαρ θα είναι το χάραγμα,σε λίγο έρχεται.Τα τετράγωνα είναι τρία στις τέσσερις γωνίες και σε λίγο θα υπάρχει φανερά το 666.Τέσσερις γωνίες υπάρχουν, αλλά μόνο τρία άδεια τετραγωνάκια. Δεν θέλει πολύ μυαλό.
Ξύπνα φίλος!

The Cave Dweller είπε...

Χαίρε αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Κωνσταντίνε.

Ειδικά οι ενοικούντες στην Ελλάδα γνωρίζουμε ότι δυστυχώς έχουμε στο σβέρκο μας μια άκρως αντίχριστη κυβέρνηση και πρωθυποργό ειδωλολάτρη (με βατράχια πάνω στο γραφείο του) ο οποίος έχει σύζυγο που ασχολείτε με τον αρχαίο Αιγυπτιακό μυστικισμό.

Προσωπικά δεν θέλω ούτε το νερό τους, πόσο μάλλον να τους παραδώσω με τα ίδια μου τα χέρια τα βιομετρικά μου στοιχεία σε ένα αντικείμενο που θα περιέχει υπολογιστική μνήμη και στο οποίο θα μπορούν να προσθέτουν και να αφαιρούν κάθε είδους δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/Jy4_FQp7n-w

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ = ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ=Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ=2483 ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΦΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΣΤΙ ΧΞς (στιγμα) με βαση τη λεξαριθμια μιλαει ο Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος
Οπου ΙΗΣΟΥΣ=888
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999
ΤΕΙΤΑΝ=ΑΡΝΟΥΜΕ=666

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ=ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦθΗΣΕΤΑΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ=Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ=
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΕΣ=ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ=2167

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ =ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ= Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ