Ενημέρωση

 Η Ορθόδοξη φωνή δεν καταχωρεί κείμενα με κεφαλαία γράμματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , http://www.freevolition.gr/AG%20kefalaia.7z ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, "ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ", ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΕΖΑ - ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΗΣ 7z ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΟΛΙΣ 1,7 ΜΒ. ΠΗΓΗ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ: http://www.myriobiblos.gr/bible/default.asp .
(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7-Zip , http://www.7-zip.org/ και να το διαβάσετε με το Microsoft Office Word Ή ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://el.libreoffice.org/ )

Ανώνυμος είπε...

Ίσως είναι σαφέστερο ότι απαγορεύεται πλέον εδώ (μήπως το επιβάλει η λογοκρισία της σιωνιστικής σοδομοgoogle που με αλαζονική έπαρση μισεί την αλήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού) η πρωτότυπη μορφή της Αγίας Γραφής στην κεφαλαιογράμματη γραφή και σε όποιον άνθρωπο γράφει με κεφαλαία και διαδίδει την Αγία Γραφή http://www.freevolition.gr/AG%20kefalaia.7z στην αρχική πρωτότυπη μορφή, "κεφαλαιογράμματη γραφή", που γράφτηκε η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη αφού σταδιακά και μέχρι τον έβδομο και όγδοο αιώνα μετά Χριστού επικράτησε η γραφή με πεζά - μικρά γράμματα...

Ανώνυμος είπε...

Μια ιστοσελίδα και τα κείμενά της κρίνονται μονό από το ουσία των περιεχόμενων τους και όχι από το αν ακολουθεί τα χριστεμπορικά και υποτιθέμενα συμβατικά ψευτοδημοσιογραφικά πρότυπα μορφοποίησης.

Λογοκριμένος άνομα είπε...

Σκόπιμα έχει την συγκεκριμένη μορφή για όσο υπάρχει η μη εμπορική χωρίς έσοδα ιστοσελίδα μου http://www.ελεύθερηβούληση.gr γιατί θαρρώ πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε μια ιστοσελίδα και τα κείμενά της μονό από το ουσία των περιεχομένων τους και όχι από το αν ακολουθεί τα χριστεμπορικά και υποτιθέμενα συμβατικά ψευτοδημοσιογραφικά πρότυπα μορφοποίησης. Αν δεν δημοσιευθεί ούτε αυτό το σχόλιο αποδεικνύεται τουλάχιστον συνειδησιακά ότι η μορφή του κειμένου είναι το αφανές πρόσχημα της δικαιολόγησης άνομης και άλογης λογοκρισίας που δεν ξέρω αν την επιβάλει έμμεσα ο πάροχος φιλοξενίας της σελίδας.

Καλή μετάνοια να έχουμε με ταπεινό φρόνημα που φανερώνεται αν πράττουμε τα Άγιο Θέλημα του Θεού και όχι αν γράφουμε σε μια ιστοσελίδα με πεζά ή κεφαλαία γράμματα. Γιατί γράφτηκε αρχικά με κεφαλαιογράμματη γραφή η Αγία Γραφή και έγραφαν οι πρώτοι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες της Εκκλησίας μας… Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράττει ότι θέλει ακόμη και να βγει γυμνός στα κανάλια και να προβάλλει πνευματικά γυμνός τον σοδομισμό της παναίρεσης του οικουμενισμού https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX αρκεί να μην γράφει με κεφαλαία γράμματα! Έτσι;

Ντρέπομαι για ελάχιστους που με φιλοξένησαν κάποτε διαδικτυακά.