Από τον Δρ Σουσαρίτ Μπακντί, τον καθηγητή Μισέλ Τσοσουντόφσκι και τον

«Στις 15 Δεκεμβρίου, περίπου τρεις εβδομάδες μετά την τρίτη αναμνηστική δόση της Pfizer, η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha Narendira Debyavati κατέρρευσε με καρδιακά προβλήματα και έπεσε σε κώμα.

«Η 44χρονη μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά στην Ταϊλάνδη και πιθανότατα διάδοχος του θρόνου, είχε αναφέρει ότι ήταν σε άριστη υγεία πριν από τον εμβολιασμό και την κατάρρευση ενώ εκπαίδευε τα σκυλιά της.

Τα μέσα ενημέρωσης φάνηκαν γενικά να χάνουν το ενδιαφέρον τους μετά από μια ενημέρωση της 9ης Ιανουαρίου στην οποία αναφέρθηκε ότι η πριγκίπισσα παρέμεινε σε κώμα και, σύμφωνα με το παλάτι, έχει πλέον διαγνωστεί με «σοβαρή καρδιακή αρρυθμία που προκύπτει από φλεγμονή μετά από λοίμωξη από μυκόπλασμα».

Μια αρχή πρότεινε πρόσφατα ότι η Ταϊλάνδη ετοιμαζόταν να κηρύξει τα συμβόλαιά της για το εμβόλιο της Pfizer «άκυρα και άκυρα» και να κυνηγήσει τον κατασκευαστή του εμβολίου για ζημιές.

Οι προπαγανδιστές στα μέσα ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει για να προσπαθήσουν να απαξιώσουν τέτοιες ειδήσεις και να ισχυριστούν ότι «δεν υπάρχουν αποδείξεις» για ένα εμβόλιο που συνδέεται με την ξαφνική ασθένεια της πριγκίπισσας (χωρίς να αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να απαλλάσσουν το εμβόλιο).

Η Google και άλλες εταιρείες Big Tech, καθώς και οι "ελεγκτές γεγονότων" τους έχουν επανειλημμένα διαδώσει παραπληροφόρηση και έχουν λογοκρίνει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον Covid και τα εμβόλια για λογαριασμό συμφερόντων της βιομηχανίας εμβολίων». (Σέριλ Άττικσον)

«Μια κόρη του σημερινού βασιλιά Ράμα Χ κατέρρευσε και βρίσκεται σε κώμα... μέσα σε 23 ημέρες μετά τον τρίτο πυροβολισμό, 44 ετών, δεν ήταν ποτέ σοβαρά άρρωστος, κατέρρευσε και τώρα βρίσκεται σε κώμα.

Η διάγνωση που δόθηκε από τις αρχές και από το πανεπιστήμιο είναι τόσο γελοία - υποτίθεται ότι έχει βακτηριακή λοίμωξη που δεν θα κάνει ποτέ αυτό από το οποίο υπέφερε.

Και έτσι είμαστε αποφασισμένοι, και οι ακτιβιστές στην Ταϊλάνδη που έχουν περάσει τόσους πολλούς μήνες τώρα - σπουδαίοι τύποι, επίσης καθηγητής από το Πανεπιστήμιο της Μπανγκόκ, έχει έρθει σε επαφή με τη Βασιλική Οικογένεια και στέλνουμε πληροφορίες στη Βασιλική Οικογένεια για να τους ειδοποιήσουμε για το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα η πριγκίπισσα υποφέρει ως θύμα αυτού του τρυπήματος, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν.

Sucharit Bhakdi, καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Mainz, Γερμανία

 

Κορυφαίοι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι βγάζουν τα γάντια τους εναντίον της Pfizer Bio N Tech και θα μπορούσαν να γίνουν η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα ακυρώσει τα συμβόλαια μεταξύ της κυβέρνησης και της Pfizer.

Αυτό θα σήμαινε ότι η Pfizer θα έπρεπε να επιστρέψει δισεκατομμύρια δολάρια λόγω των εμβολίων της στον λαό της Ταϊλάνδης.

Βίντεο

Σχόλιο του καθηγητή Μισέλ Τσοσουντόφσκι

Οι σκέψεις μας είναι με την πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης Bajrakitiyabha

Η απόφαση της Ταϊλάνδης να καταργήσει τη συμβατική της σχέση με την Pfizer πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά. Αυτό που αντιμετωπίζουμε από την πλευρά της Pfizer είναι μια εγκληματική προσπάθεια που εφαρμόζεται παγκοσμίως.

Η βασιλική κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα πρέπει να «ακυρώσει» τις συμβάσεις της με την Pfizer, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο μιας επίσημης ποινικής νομικής διαδικασίας κατά της Pfizer, (η οποία παρεμπιπτόντως έχει ήδη ποινικό μητρώο για δόλιο μάρκετινγκ με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ) (2009).

Δεν βρισκόμαστε πλέον στη σφαίρα του "δόλιου μάρκετινγκ".

Το εμβόλιο κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Μια εμπιστευτική έκθεση της Pfizer που δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο της Ελευθερίας της Πληροφόρησης τον Οκτώβριο του 2021, επιβεβαιώνει κατηγορηματικά με βάση τα δεδομένα που καταγράφηκαν από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 ότι το εμβόλιο είναι τοξική ουσία που οδηγεί σε θνησιμότητα και νοσηρότητα.

Η Έκθεση που είναι πλέον δημόσια. Θα πρέπει να ζητηθεί η γνώμη της από τη βασιλική κυβέρνηση της Ταϊλάνδης:

«Η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που φέρεται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 23 περιπτώσεων αυτόματων αμβλώσεων από 270 εγκυμοσύνες και περισσότερες από 2.000 αναφορές καρδιακών διαταραχών».

Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά την «Ανθρωποκτονία». Με βάση αυτά τα στοιχεία, η Pfizer είχε την ευθύνη να ακυρώσει και να αποσύρει αμέσως το «εμβόλιο».

Η παγκόσμια εμπορία του εμβολίου Covid-19 από την Pfizer μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2021, δεν αποτελεί πλέον «Πράξη ανθρωποκτονίας».

Η δολοφονία σε αντίθεση με την ανθρωποκτονία συνεπάγεται «εγκληματική πρόθεση».

Το εμβόλιο covid 19 της Pfizer αποτελεί ποινικό νόμο. Από νομική άποψη πρόκειται για μια «Πράξη Δολοφονίας» που εφαρμόζεται παγκοσμίως σε έναν πληθυσμό-στόχο 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι ένα έργο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό που περιέχεται στην «εμπιστευτική» έκθεση της Pfizer είναι λεπτομερή στοιχεία για τις επιπτώσεις του «εμβολίου» στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα.

Αυτά τα δεδομένα που προέρχονται από το «Στόμα του Αλόγου» μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση αλλά και τη διατύπωση ποινικών νομικών διαδικασιών κατά της Pfizer.

Δείτε το αναλυτικό άρθρο παρακάτω

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/11/covid-19-vaccine-51x46.jpg

Βίντεο: Η «μυστική» έκθεση της Pfizer για το εμβόλιο Covid. Πέρα από την ανθρωποκτονία. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Το εμβόλιο πρέπει να αποσυρθεί αμέσως παγκοσμίως

Από τον καθηγητή Μισέλ Τσοσουντόφσκι, 31 Ιανουαρίου 2023

Δείτε επίσης

 https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/11/Covid-19-Coronavirus-Pfizer-Syringe-Vaccine-Vial-51x46.jpg

Απόρριψη εγγράφου βόμβας στα δεδομένα εμβολίων της Pfizer

Από τον καθηγητή Μισέλ Τσοσουντόφσκι, 29 Απριλίου 2022

Μεταξύ όλων των μεγάλων παραγόντων της Big Pharma, η Pfizer έχει ποινικό μητρώο στις ΗΠΑ. (Απόφαση DoD 2009)

 

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2015/10/FDA-building-jpg-51x46.jpg

Βίντεο: Η Pfizer έχει ποινικό μητρώο. Έχει σημασία;

Του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ,

Το εμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο έγγραφο της Pfizer 5.3.6

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Παγκόσμια Έρευνα

Πνευματικά δικαιώματα © Δρ Sucharit BhakdiΚαθηγητής Michel Chossudovsky, και Αναδιατύπωση, Παγκόσμια Έρευνα, 2023


Σχολιάστε τα άρθρα παγκόσμιας έρευνας στη σελίδα μας στο Facebook

Γίνε μέλος της παγκόσμιας έρευνας

Σχετικά άρθρα

 

Γραφένιο COVID Kill Shots: Αφήστε τα στοιχεία να μιλήσουν από μόνα τους

Δεκ 5, 2021

 

Το εμβόλιο της Pfizer Bonanza επιβραδύνεται - Αλλά ο Μπιλ Γκέιτς πούλησε νωρίς, έκανε τεράστια κέρδη

Φεβ 3, 2023

 

Εμβόλια covid-19: Απόδειξη θνησιμότητας. Πάνω από χίλιες επιστημονικές μελέτες

Ιαν 21, 2022

 

Αγαπητοί φίλοι, λυπούμαστε που ανακοινώνω μια γενοκτονία: Η Δρ Naomi Wolf για την «Εμπιστευτική Έκθεση» της Pfizer

31 Μαΐου 2022

 

Βρέφη και παιδιά κάτω των 12 ετών έλαβαν το «εμβόλιο» covid mRNA της Pfizer επτά μήνες πριν από την παιδιατρική έγκριση. Το 71% υπέστη σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Φεβ 1, 2023

 

Η πανδημία COVID και το εμβόλιο mRNA: Ποια είναι η αλήθεια; Δρ Ράσελ Μπλέιλοκ

14 Μαΐου 2022

Σχετικά άρθρα από το Αρχείο μας

Τα πιο δημοφιλή άρθρα αυτής της εβδομάδας10 Φεβρουαρίου 2023

5χρονος πέθανε 4 ημέρες μετά τη λήψη της Pfizer, δείχνουν τα στοιχεία του CDC VAERS6 Δεκεμβρίου 2021

«Παρωχημένο, άστοχο»: Οι επικριτές καταγγέλλουν το σχέδιο της Pfizer για δισθενή ενισχυτική δόση για παιδιά κάτω των 5 ετών8 Δεκεμβρίου 2022

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ὁ Ἐπιστήμων καί ἄνθρωπος S. Bhakdi δέν εἰσακούεται παρά μόνον ἀπό ἐλαχίστους ἀνθρώπους πού ἔχουν ἀπομείνει εἰς τόν πλανήτην. Μόνον οἱ δαιμονόπληκτοι πληρωμένοι ψευδο-επιστήμονες ἔχουν βῆμα παντοῦ νά προπαγανδίζουν ὑπέρ τῶν «θανατηφόρων ἐνέσεων» (V. Zelenko). Καί βεβαίως οἱ ψευδο-επίσκοποι, οἱ ὁποῖοι στηρίζουν καί προπαγανδίζουν κάθε ἔργον τοῦ Σατανᾶ, ὡς γνήσια ὄργανά του! «Ἀπ' ἐδῶ τό ἐμβόλιο ἀπ' ἐκεῖ ὁ τάφος», ἔλεγεν ὁ ψευδο-αρχιεπίσκοπος κ. Ἰ. Λιάππης! «Ἐκτός ἐκκλησίας ὅσοι δέν δέχονται τό ἐμβόλιον», ἔλεγεν ὁ ψευδο-επίσκοπος κ. Σ. Μεντζελόπουλος! «Ναζί εἶναι ὅσοι δέν δέχονται τό ἐμβόλιον», ἔλεγεν ὁ ἐπίσης ψευδο-επίσκοπος Ναυπάκτου κ. Ἱ. Βλάχος! Κ.ο.κ.