π. Θεόδωρος Ζήσης:

«Δέν είμαι βέβαιος ότι, αν απόψε με καλέσει ο Θεός καί εκδημήσω ἀπ’ αυτή τή ζωή, δέν ξέρω αν θά βρώ δικαιολογία μπροστά στούς Αγίους, στούς Ομολογητάς, τους μάρτυρας, γι’ αυτήν τήν στάση τήν οποία κρατούμε όλοι τώρα. Η αίρεση ξεχειλίζει, οι λατινόφρονες και οι φιλο-Οικουμενιστές είναι όλοι ανάμεσά μας προβατόσχημοι λύκοι, κι εμείς κάνουμε διακρίσεις καί οικονομούμε. Προσπαθώ νά βρώ μιά δικαιολογία γιά τόν εαυτό μου...                                                                     

8 σχόλια:

O tempora, o mores! είπε...

Σας έχω μία είδηση•καλή ή κακή δεν ξέρω, όπως το πάρει κανείς.
Ο πρωτοσύγγελος του Οικουμενιστού Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτίου π.Δαμασκηνός εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας Ελλάδος νέος μητροπολίτης Αιτωλίας-Ακαρνανίας.

O tempora, o mores! είπε...

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με τον αμαρτωλό

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ανησυχητική θα την έλεγα αυτή την είδηση. Αν και δεν ξαφνιάζομαι καθόλου. Σχεδόν όλοι -9 στους 10- αρχιερείς είναι ανάξιοι κ οικουμενιστές!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7.59, είσαι υπερβολικός.
Δεν είναι όλοι οι επίσκοποι της Ελλάδος οικουμενιστές.
Οι καθαρά οικουμενιστές είναι λίγοι, οι ομολογητές δηλαδή οι άξιοι είναι κι αυτοί λίγοι. Οι περισσότεροι από τους πολλούς ,βέβαια, έχουν (επι)κοινωνία με τους οικουμενιστές αλλά δεν είναι δεδηλωμένοι οικουμενιστές• είναι κάτι-πώς να το πω- ενδιάμεσο!

ΧΑΡΙΛΑΟΣ είπε...

Από λόγια ,άλλο τίποτα ,π.Θεόδωρε.
Βρίσκεστε ανάμεσα σε οικουμενιστές ,σε Λατινόφρονες και λοιπούς αιρετικούς,αλλά παραμένετε στον αντίχριστο Νεοημερογιτισμό και τον υπηρετείτε.
Εσείς οι Νεοημερολογίτες είστε σχισματοαιρετικοί και δεν ανήκετε στην Εκκλησία του Χριστού.Έχετε εξέλθη Αυτής από το 1924.Το Νέο Ημερολόγιο είναι Παπισμός και έχει καταδικαστεί διά αναθεμάτων.


Χαρίλαος Στουρα΄ί΄της.
Θεολόγος.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.38 που μίλησες για την Αιτωλοακαρνανία, αφού έφυγε ο Κοσμάς ο Παραδοσιακός Ομολογητής Αρχιερεύς και δεν θα είναι εμπόδιο στους διαφόρους οικουμενιστές Ιερωνύμους, εξελέγη ο Δαμασκηνός πνευματικοπαίδι του Όντως Οικουμενιστή Δημητριάδος Ιγνατίου• μακάρι να βγώ ψεύτης και ο Δαμασκηνός να μην είναι οικουμενιστής και να τον αγκαλιάσει κλήρος και λαός αλλά αφού μνημόνευε οικουμενιστή αρχιερέα, λίγο δύσκολο-όχι όμως αδύνατο- να αλλάξει μυαλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τον Άξιο στον ΑΝάξιο
Από τον γνήσιο Παραδοσιακό Ορθόδοξο στον Οικουμενιστή "Προοδευτικό"
Από τον αγωνιστή επίσκοπο στον νέο Ανάξιο Οικουμενιστή επίσκοπο.
Να δούμε όμως και κάποια δείγματα γραφής και μετά να κρίνομε πιο συνετά...

Ανώνυμος είπε...

Αν βρεθεί και κανένας αληθινά αποτειχισμένος από την παναίρεση του οικουμενισμού θα τον φάμε εμείς του νέου ή του παλαιού ημερολογίου των αιρετικών παρασυναγωγών ή θα αυτοεξοντωθεί με τις ανορθόδοξες «οικονομίες του»!!! Σιγά μην ασχοληθούμε με την σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας…