Αναστολή λειτουργίας λόγω υγείας

Το Ορθόδοξο ιστολόγιο   «Ορθόδοξη Φωνή»  αναστέλλει την λειτουργία του, «άχρι καιρού».

Κάθε Πέμπτη ο  ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑOY

-----------------------------------------------Ανώνυμος
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, μια προσευχή για τον θανατοποινίτη αντώνιο (frank atwood, βαπτισμένος ορθόδοξος χριστιανός).
Βρίσκεται στις φυλακές της Αριζόνα και καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ( κατηγορείται ότι σκότωσε ένα 8χρονο κορίτσι).
Η εκτέλεσή του θα γίνει 8 Ιουνίου. Προσευχηθήτε για να αλλάξει η ποινή του ή να αθωωθεί.
ΥΓ. Επειδή τον βάφτισε ο αρχιμ. Παΐσιος ηγούμενος της Ι.Μ στην Αριζόνα του γέροντα Εφραίμ, να προσευχηθούν οι του νέου -αλλά και του παλαιού-
Οι "Γ.Ο.Χ." ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά και μια προσευχή από αυτούς πιστεύω ότι θα ωφελήσει...
Ψάξτε στο youtube σχετικά με αυτόν και πως γνωρίστηκε με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτην Λεμεσού πατέρα Αθανάσιο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

65 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τί κρῖμα! Ὑπό τόν διαχειστήν κ. Κωνσταντῖνον Ἀργυρακόπουλον, ἀπετέλεσεν λιμάνι Ὀρθοδοξίας καί Ἑλληνισμοῦ. Εὔχομαι ν' ἀνακληθῇ αὐτή ἡ ἀπόφασις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτό; Ασθένεια; Διακοπές;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λόγο;
Αν είναι θέμα αρρώστιας, περαστικά...

Ανώνυμος είπε...

Οὐ σιωπήσωμέν ποτε, Θεοτόκε, τὰς δυναστείας σου λαλεῖν οἱ ἀνάξιοι· εἰμὴ γὰρ σὺ προΐστασο πρεσβεύουσα, τὶς ἡμᾶς ἐρρύσατο ἐκ τοσούτων κινδύνων; Τὶς δὲ διεφύλαξεν ἕως νῦν ἐλευθέρους; Οὐκ ἀποστῶμεν, Δέσποινα, ἐκ σοῦ· σοὺς γὰρ δούλους σῴζεις ἀεί, ἐκ παντοίων δεινῶν.

Ευχέτης
Κυπριανός Χ.

Ελάχιστος αδελφός είπε...

Δεν γνωρίζω τον λόγο της διακοπής του ιστολογίου αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ σοβαρός. Τόσα χρόνια γράφτηκαν τόσα γύρω από τους πνευματικούς προβληματισμούς μας, ώστε ρίχναμε συχνά έστω μία ματιά για κάτι νεώτερο ή πιο παλιό που δεν το είχαμε προσέξει καλά όταν κάπου αλλού πρωτογράφτηκε. Σήμερα σε αυτή την πιθανώς τελευταία επικοινωνία θα ήθελα και εγώ να καταθέσω ένα " μαργαριτη " που ανακάλυψα αυτές τις μέρες σαν ελάχιστο μνημόσυνο σε ένα αληθινό αγωνιστή της Πίστεώς μας τον γνωστό θεολόγο Νικόλαο Σαββόπουλο που έφυγε από κοντά μας για τον Ουρανό πριν λίγο καιρό. Ένα μικρό κείμενό του που δίνει τη λύση στους προβληματισμούς μας https://blogs.sch.gr/savvop-nik/2018/02/23/%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5%ce%bd/ (Πολυμενόπουλος Διονυσιος Πατρα)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα αδερφε Κυριε κωνσταντινε ευχομαι περαστικα μας εφαγαν οι οικουμενιστες και εμεις βγαινουμε σε ολιγοημερες διακοπες....'
Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΟΣ είπε...

Ξέρει κάποιος τόν λόγον της αναστολής λειτουργίας τού χριστιανικού τούτου ιστολογίου; ελπίζω νά μήν είναι κάτι σοβαρόν...
Γερ. Βασιλείου

Silver είπε...

Αδελφέ μου δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το δεξιό μου χέρι. Έχει πρηστεί και πονάει. Παίρνω φάρμακα και περιμένω αποτελέσματα από τις ακτίνες που έκανα. Τώρα γράφω με το αριστερό μου χέρι.

Σας ευχαριστώ όλους σας!

Silver είπε...

Ζητώ συγνώμη που δεν καταχωρώ όλα τα σχόλια, για να μην απαντήσω, μην έχω πρόβλημα και με το αριστερό μου χέρι.....

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ Κωνσταντίνε, περαστικά.
Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Κ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
ΕΛΛΗΝ ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΟΣ- ΓΕΡ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀγαπητέ μου Κωνσταντῖνε, γνωρίζω περιπτώσεις φοιτητῶν πού, μετά ἀπό κοπιαστικήν καί πολυήμερον ἐργασίαν στόν ὑπολογιστήν, «πιάστηκε» πολύ τό χέρι τους καί χρειάστηκε νά τό δέσουν. Συνεπῶς, νομίζω ὅτι πρέπει ν' ἀπόσχῃς τελείως μέχρις ὅτου σοῦ ἐπιτρέψῃ ὁ γιατρός. Περαστικά σου! Ἡ Κυρία Θεοτόκος νά εἶναι Προστάτις;καί βοηθός σου.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ είπε...

Περαστικά σας,κ.Κωνσταντίνε.Ταχεία ανάρρωση.

Ανώνυμος είπε...


Περαστικά σας!
Γερός, δυνατός να είστε. Η Παναγία και
οι αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ να σας προστατεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Με τις πρεσβείες των Αγίων Αυγουστίνου, Ισαάκ Σύρου, Ιωάννου Μαξίμοβιτς και όλων των άλλων Αγίων που πολέμησες, εύχομαι να γίνεις καλά.

Ανώνυμος είπε...

Πως πολέμησε τον Άγ. Ιωάννη Μαξίμοβιτς; είναι γοχ κ γι'αυτό τον πολεμά; γιατί κάποιος να πολεμά αυτόν τον τόσο σπουδαίον άγιον?

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση θα ήθελα να θέσω-υποβάλω στον αξιότιμο κύριο κύριο διαχειριστή.
Όταν αναρρώσετε και αντιμετωπίσετε επιτυχώς αυτό το θέμα υγείας (να σας πω και περαστικά) θα ξαναλειτουργήσετε το ιστολόγιο ή αυτή η αναστολή θα είναι επ'αόριστον;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
Μιχ. Παπαδόπουλος

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Μια ερώτηση θα ήθελα να θέσω-υποβάλω στον αξιότιμο κύριο κύριο διαχειριστή.
Όταν αναρρώσετε και αντιμετωπίσετε επιτυχώς αυτό το θέμα υγείας (να σας πω και περαστικά) θα ξαναλειτουργήσετε το ιστολόγιο ή αυτή η αναστολή θα είναι επ'αόριστον;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
Μιχ. Παπαδόπουλος


Σας γράφω με το αριστερό μου χέρι...
Τι μας λέγει ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης; Μην πεις ότι μόνο το αριστερό σου χέρι μπορεί να γράφει λίγο, ενώ το δεξιό σου αδυνατεί λόγω ασθενείας και δεν ξαναλειτουργήσεις το ιστολόγιο. Κάνε τα πάντα εν καιρώ αιρέσεως. Εάν δεν το κάνεις εσύ θα το κάνουν οι λίθοι! (Σε ελεύθερη μετάφραση του γνωστού κειμένου του Αγίου).

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Αγαπητέ αδελφέ μας Κωνσταντίνε ο Χριστός και η Παναγιά να σου δίνουν πνευματική και σωματική υγεία.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

ΥΓ. Συγγνώμη για το θάρρος αλλά δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθάει στην ιστοσελίδα; Ένας μοναχός μου είχε πει όταν βρίσκομαι σε δύσκολη πνευματική ή σωματική κατάσταση να λιώνω το κομποσκοίνι μου με την νοερά προσεχή... «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ». ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ…

Silver είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μας Ευστάθιε!

Ανώνυμος είπε...

Και πολεμά ως τις μέρες μας (βλέπε Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη)...

Silver είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Και πολεμά ως τις μέρες μας (βλέπε Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη)...



Ὁ ἅγ. Θεόδ. ὁ Στουδίτης «ὡς ἀκριβὴς τηρητὴς τῶν ἱ. Κανόνων… ἀπέφευγε μέχρι θανάτου τὴν ἐκκλησιαστικὴ κοινωνία μὲ τοὺς αἱρετικοὺς καὶ τὸ μνημόσυνο τῶν αἱρετικῶν ἐπισκόπων. Πίστευε καὶ ἐκήρυττε, ὅτι ἡ μνημόνευση καὶ μόνο τοῦ αἱρετικοῦ ἐπισκόπου ἀποτελεῖ “μολυσμὸν” καὶ στερεῖ τὴν Ὀρθοδοξία σ’ αὐτὸν ποὺ τὸν μνημονεύει, ἐνῶ ἡ ἐκκλησιαστικὴ κοινωνία μὲ τοὺς αἱρετικοὺς μᾶς χωρίζει παντελῶς ἀπὸ τὸν Χριστό. Ἐπίσης ὅτι, κατὰ τὸν ἱ. Χρυσόστομο, ὄχι μόνο οἱ αἱρετικοί, ἀλλὰ καὶ ὅσοι κοινωνοῦν μαζί τους εἶναι ἐχθροὶ τοῦ Θεοῦ, ἐνῶ, κατὰ τὸν μ. Ἀθανάσιο, πρέπει νὰ ἀποφεύγουμε ὄχι μόνο τοὺς πρώτους, ἀλλὰ καὶ τοὺς δεύτερους» (ὅπ. παρ., σελ. 193).

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ) ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL stmos@otenet.gr … ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ Καινή Διαθήκη, Α΄ Πέτρου, 1:16 «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι». ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά.
Καλή Μετάνοια!
Θεόδωρος από Γερμανία

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Περαστικά.
Καλή Μετάνοια!
Θεόδωρος από Γερμανία

Ευχαριστώ πολύ!
Η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Ανώνυμος είπε...

Αμήν!!
Θεόδωρος από Γερμανία

Ανώνυμος είπε...

Επειδή λοιπόν αποδεικνύεται ότι είσαι αμετανόητος αγιομάχος, όχι μόνο δεν θα γίνει καλά το χέρι σου, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα σου ξεραθεί και το άλλο. Εύχομαι να μετανοήσεις για να μη χάσεις και τη φωνή σου, πριν χάσεις την ψυχή σου, το οποίο και απεύχομαι!

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Επειδή λοιπόν αποδεικνύεται ότι είσαι αμετανόητος αγιομάχος,....



Θα προσπαθήσω με το αριστερό μου χέρι να σου απαντήσω.
Ενδέχεται η γραφίδα μου να είναι λίγο σκληρή, έξω από ευγένειες και τυπικότητες, αλλά νομίζω αυτή είναι κατάλληλη στην περίπτωσή μας.

Έχεις μπροστά σου ένα βίο Αγίων που με την διαβεβαίωση της Κυρίας Θεοτόκου για την ορθότητα της Ορθοδόξου πράξεώς των, κόβουν το μνημόσυνο και την κοινωνία του λατινόφρονα Πατριάρχη Βέκκου. Η Εκκλησία αναγνωρίζει την Ορθόδοξη ενέργειά τους και τους κάνει την Αγιοκατάταξη.

Αφήνοντας όμοια Ορθόδοξα μαρτύρια, θα αναφερθούμε για συντομία, στην εποχή μας. Έχουμε επανάληψη των ιδίων προδοσιών της Ορθοδόξου Πίστεως από τους Ουνίτες οικουμενιστές Αθηναγόρα και Βαρθολομαίο. Αφού λοιπόν έχουμε επανάληψη ιδίας προδοσίας από τους Προκαθήμενους δεν θα αναμένετο να έχουμε την ιδία αντίδραση από αυτούς που εμφανίζονται ως Ορθόδοξοι ποιμένες-αγωνιστές διαφύλαξης της Ορθοδόξου Πίστεως όπως έκαναν οι Άγιοι της διαχρονικής εκκλησιαστικής ιστορίας; Βεβαίως αυτό θα έπρεπε να πράξουν, αλλά δεν το έπραξαν. Οι παμπόνηροι οικουμενιστές δεν χάνουν την ευκαιρία και τους κάνουν Αγιοκατάταξη! Τα δε κουτορνίθια τσιμπάνε χωρίς να προβληματίζονται. Και δεν προβληματίζονται διότι δεν μελετούν μέρα νύκτα την Αγία Γραφή, τους Βίους των Αγίων και τα Ορθόδοξα κείμενα. Αν δεν αναγνωρίζεις ότι δεν άφησαν τίποτε Ορθόδοξο όρθιο οι οικουμενιστές, τότε είσαι αξιοθρήνητος…

Κουράστηκε το αριστερό μου χέρι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεσαι; ίχνος τσίπας πάνω σου δεν έχεις; αυτή είναι η χριστιανική αγάπη; παρόλο που ναι είναι αγιομάχος (ειδικά κατά του Αγ.Παϊσίου αγιορείτη) πρέπει όλους να τους περιβάλλουμε με αγάπη και κατανόηση και σεβασμό)
Φώρης

Ανώνυμος είπε...

Φώτης*(λάθος κατά την πληκτρολόγηση)...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ προσβάλλεις εμμέσως όλους όσοι θεωρούν ως αγίους όλους αυτόυς τους σπουδαίους αγίους των ημερών μας πχ αγ.νεκτάριο πενταπόλεως αγ.αρσένιο καππαδόκη αγ.παΐσιο αγ.ιωσήφ ησυχαστή αγ.εφραίμ κατουνακιώτη αγ.σωφρόνιος έσσεξ αγ.ιερώνυμο σιμωνοπετρίτη αγ.ευμένιο σαριδάκη και πολλούς άλλους αμέτρητους αγίους...
Ένα από τα πολλά "κουτορνίθια"...

Silver είπε...

Άλλο ένα παράδειγμα πως ενεργούν οι αντίχριστοι οικουμενιστές:

Για να καθυποτάξουν τα 18 Μοναστήρια του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη έκαναν αγιοκατάταξη του Ιωσήφ του Ησυχαστή και τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Στην ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ κατά του οικουμενισμού που υπέγραψαν αρχικά ο Γόρτυνος Ιερεμίας, ο πατέρας Γεώργιος Μεταλληνός, ο πατέρας Θεόδωρος Ζήσης και χιλιάδες άλλοι κληρικοί Μοναχοί και λαϊκοί, από τα 18 μοναστήρια, από ότι γνωρίζω, δεν υπέγραψε κανείς!

Έκαναν αγιοκατάταξη του αρχικά ορθόδοξου, μετά Βουδιστή και τελικά πάλι "ορθόδοξου" Σωφρόνιου του Έσσεξ με το μικτό μοναστήρι, επειδή το κράτησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και όχι με το Πατριαρχείο Μόσχας!

Αγιοκατάταξαν τον γέροντα Παΐσιο για να εξαπατήσουν τα κουτορνίθια. Αφού ο γέροντας μνημόνευε και είχε κοινωνία με τους οικουμενιστές του φαναρίου, δεν χρειάζεται να κάνουν αποτείχιση τα πρόβατα ούτε να πηγαίνουν στους παλαιοημερολογίτες. Η αγιοκατάταξη το ...επιβεβαιώνει!

Ανώνυμος είπε...

Όλους αυτούς τους αγίους τους ανέφερα σε σχόλιό μου το οποίο απ' ότι βλέπω δεν το δημοσιεύσατε ω αξιότιμε διαχειριστά...
Ανεβάστε το αν είστε δημοκράτης κ όχι χουντικός και αν σέβεστε την δεοντολογία αλλά και την γνώμη των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρέπεσαι ρε σχισματικά αιρετικέ...
Άκου ο πιστός λαός να είναι κουτορνίθια επειδή αποδέχονται ως άγιο τον άγιο παΐσιο και τους άλλους που αγιοκατέταξε το οικουμ.πατριαρχείο..
Τότε εσύ είσαι προβατόσχημος λύκος

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Εδώ προσβάλλεις εμμέσως όλους όσοι θεωρούν ως αγίους όλους αυτόυς τους σπουδαίους αγίους των ημερών μας πχ αγ.νεκτάριο πενταπόλεως αγ.αρσένιο καππαδόκη αγ.παΐσιο αγ.ιωσήφ ησυχαστή αγ.εφραίμ κατουνακιώτη αγ.σωφρόνιος έσσεξ αγ.ιερώνυμο σιμωνοπετρίτη αγ.ευμένιο σαριδάκη και πολλούς άλλους αμέτρητους αγίους...
Ένα από τα πολλά "κουτορνίθια"...


Όταν δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις για ποίους "αγίους" γράφω, άρα είσαι κουτορνίθη, με το συμπάθιο..

Έγραψα ποτέ ότι δεν δέχομαι τον Άγιο Νεκτάριο ή τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη κλπ; Έγραψα τόσες φορές ότι όσοι εν γνώσει κοινωνούσαν με τους αντίχριστους οικουμενιστές Αθηναγόρα Βαρθολομαίο δεν είναι άγιοι διότι είναι καταδικασμένοι από την Αγία Γραφή από τους Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων κλπ.

Αυτά προς το παρόν.Γράφω με το αριστερό μου χέρι.

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Όλους αυτούς τους αγίους τους ανέφερα σε σχόλιό μου το οποίο απ' ότι βλέπω δεν το δημοσιεύσατε ω αξιότιμε διαχειριστά...
Ανεβάστε το αν είστε δημοκράτης κ όχι χουντικός και αν σέβεστε την δεοντολογία αλλά και την γνώμη των άλλων.



Ανεβάζω όλα τα σχόλια που εκφράζονται με ευγένεια. Είσαι σίγουρος ότι το έγραψες εδώ ή σε άλλη καταχώρηση;

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

ο παϊσιος άγιος ??ο συμπορευόμενος με τους αντιχρίστους οικουμενιστάς ?? ΔΙΑΤΑΓΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ «να φυλάγεστε, επίσκοποι, από τις τρομερές και επικίνδυνες και αθέμιτες αιρέσεις, αποφεύγοντάς τις σαν φωτιά που καίει όσους τις πλησιάζουν.» (ΕΠΕ 1,275 (1-5)
«… πιο ασεβείς από τους Ιουδαίους και πιο άθεοι από τους Έλληνες» (ΕΠΕ 1, 303)
«ας αποφύγουμε τους πολύθεους και χριστοκτόνους και καταραμένους και άθεους αιρετικούς» (ΕΠΕ 1, 321). ΠΟΛΥ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ .

Silver είπε...

Που βαδίζουμε αλήθεια, οι σημερινοί Ορθόδοξοι;

Ο χριστιανός ο οποίος θέλει να είναι ευθύς απέναντι του Θεού, οφείλει να διερωτηθή: Μήπως υπηρετώ το κακώς εννοούμενο προσωπικόν μου συμφέρον και όχι αυτό που ορίζει η Εκκλησία μου; Μήπως υπηρετώ άθελά μου τις σκοτεινές δυνάμεις και όχι την αλήθεια; Απάντηση εις το ερώτημα αυτό θα μπορέση να πάρη, αν αφήση ελεύθερη τη συνείδησίν του να ομιλήση ανεπηρέαστη από το πάθος και την πλάνη, με βάσιν την αλήθειαν και τον Νόμον του Θεού. Νοείται άραγε ένας χριστιανός να ενεργή εις την ζωήν του με κριτήρια αντίθετα προς το Νόμον και τας εντολάς του Θεού, αντίθετα προς τας Παραδόσεις και τους Ιερούς Κανόνας που εστήριξαν δια μέσου των αιώνων την Πίστιν μας; Κενοί περιεχομένου λοιπόν είναι εις την εποχήν μας οι Ιεροί Κανόνες και Παραδόσεις της Εκκλησίας μας; Που βαδίζουμε αλήθεια, οι σημερινοί Ορθόδοξοι; Μήπως στήνεται ήδη ο τάπης δια την υποδοχήν του Αντιχρίστου; Μήπως επαληθεύονται εις τας ημέρας μας τα λόγια του Προφήτου: «Τετύφλωκεν αυτών τους οφθαλμούς και πεπώρωκεν αυτών την καρδίαν, ίνα μη ίδωσι τοις οφθαλμοίς και νοήσωσι τη καρδία και επιστραφώσι και ιάσομαι αυτούς»; Θα αγνοήσουμε λοιπόν, αδελφοί αυτά που γίνονται από τους Οικουμενιστές, γεγονότα καταλυτικά της Πίστεώς μας, και δια της σιωπής και αδιαφορίας θα επιβραβεύσουμε την προδοσία της Πίστεώς μας;

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

δυστυχώς ο οικουμενισμός κατατρώγει τις σάρκες των ορθοδόξων πάρα πολλά χρόνια ! πολύ κρυφά προσωπικά σε επισκόπους επί τουρκοκρατίας , ποιο ανοικτά μετά την κατοχή της πατρίδας μας στους αγγλοσάξονες με τις διάφορες <> θέσεις των οργάνων των κατακτητών , φανερά με την εφαρμογή της σατανικής εγκυκλίου του 1920 και την παράνομη -πραξικοπηματική αλλαγή του ημερολογίου , και ξεκάθαρα και αποκαλυπτικά το 1948 με την ίδρυση του Π.Σ.Ε. από εκεί και πέρα το ψεύδος νομιμοποιήθηκε και ο κατήφορος δεν είχε σταματημό , τα δε φερόμενα εκ της δύσεως ( αρτο και θεάματα ) σιγά σιγά έφθειραν τα χριστά ήθει και έθιμα των ελλήνων και άμβλυναν με την φιλελευθεροποίηση των ηθών και την σχετική οικονομική άνεση το ορθόδοξο φρόνημα , μεγάλο ρόλο πρός έπαιξαν και οι προτεσταντικού τύπου οργανώσεις που δίδασκαν στον λαό μια δυτική αγαπολογία - ηθικολογία και καθόλου περι ΠΙΣΤΕΩΣ ! έτσι σήμερα ο έλληνας είναι πιο ακατήχητος - και με την συμβολή των γεροντο-αγίων πρακτόρων - και απο την εποχή της ειδωλολατρίας ΔΥΣΤΗΧΩΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ήταν σε άλλη καταχώρηση.

Ανώνυμος είπε...

Με την δική σας και μόνο με την δική σας λογική θα απαντήσω.
Γιατί ο βρεσθένης μαθιός ή ο πρ.φλωρίνης χρυσόστομος να είναι άγιοι αφού παραβίασαν σωρεία ιερών εκκλησιαστικών κανόνων;

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Με την δική σας και μόνο με την δική σας λογική θα απαντήσω.
Γιατί ο βρεσθένης μαθιός ή ο πρ.φλωρίνης χρυσόστομος να είναι άγιοι αφού παραβίασαν σωρεία ιερών εκκλησιαστικών κανόνων;


Αν ρωτάς εμένα, δεν έχω σχέση με αυτά. Είμαι του νέου σε Αποτείχιση σύμφωνα με την διαχρονική διδασκαλία της Εκκλησίας.

Γράφω με το αριστερό χέρι και ο πόνος συνεχίζεται...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΡΩΤΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ; ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟ...
Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟ 2006 https://www.brighteon.com/1a8ba984-1252-4f8a-ac3c-a3e5f409ec49 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΑΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994... ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1920!!!!!

ΥΓ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι του νέου λέει, δηλαδή έχει πάνω του τα αναθέματα των Πανορθοδόξων συνόδων και τολμάει να κριτικάρει τους Αγίους! Ε βέβαια θα συνεχίζεται ο πόνος αφού όπως είπε και ο προλαλήσας είσαι αμετανόητος!!!

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Είμαι του νέου λέει, δηλαδή έχει πάνω του τα αναθέματα των Πανορθοδόξων συνόδων και τολμάει να κριτικάρει τους Αγίους! Ε βέβαια θα συνεχίζεται ο πόνος αφού όπως είπε και ο προλαλήσας είσαι αμετανόητος!!!


Οι άγιοι του νέου δεν είχαν τα αναθέματα των Πανορθοδόξων συνόδων αφού κοινωνούσαν με αυτούς που τα είχαν;

Σαν να μη μας τα λες καλά Γιώργο...

Σταύρος είπε...

Το Πρώτο κριτήριο αγιοκατάταξης πρέπει να είναι ο σταυρός. Πρέπει να εξετάζουμε τον πόλεμο που του έκανε ο διάβολος, τις άδικες κατηγορίες εναντίον του, τις εξορίες, τις σωματικές στερίσεις. Όταν τα βλέπουμα αυτά στον Χριστό ποιος μπορεί να τα αποφύγει; Αυτά όντος τα βλέπουμε στον άγιο Νεκτάριο. Αντίθετα ο Γέροντας Παΐσιος φαίνεται ήταν ήσυχος από πολέμους. Επιπλέον επειδή τον γνώρισα εν ζωή, χόρταινε από τους καλεσμένους του... Μιλούσε και του άρεζε πολύ αυτό. Ακόμα στην αίρεση δεν έκθεσε το όνομα του, γιατί θα είχε π-ό-λ-ε-μ-ο. Δεν πείραζε κανένα (είναι αλήθεια) για να μην τον πειράξουν.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ... https://www.brighteon.com/b1814c5d-1235-42a1-be5e-22cea4ce7e27 ...

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησα το xristianorthodoxipisti.blogspot.gr.
Φιλική συμβουλή: να δέσετε με γάζα ή κάτι άλλο το χέρι που σας πονάει ή να το βάλετε σε νάρθηκα ΚΑΙ να περιορίσετε την χρήση του άλλου χεριού για να μην πάθετε τα ίδια διότι Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν. Περαστικά!

Ανώνυμος είπε...

Από ποιον φαίνεται ότι ο άγιος Παΐσιος ήταν ήσυχος από πολέμους και ότι χόρταινε από τους καλεσμένους του; από σένα; ρώτα τους συγγενείς του στην κόνιτσα, αγιορείτες που τον γνώρισαν, τυχαίους ανθρώπους που ζήτησαν την βοήθειά του για ένα θαύμα...
Δεν μπορείς να έχεις γνώμη για τον γέροντα και νύν άγιο της εκκλησίας μας από 1μόνο φορά που τον είδες και τον συνάντησες(εκτός αν πήγες περισσότερες... πήγες περισσότερες;?). Ο διαχειριστής του ιστολογίου αποδέχεται την αγιότητα του αγ. Παϊσίου και των άλλων αγίων που αγιοκατάταξε ο Βαρθολομαίος -αλλά και ο αοίδιμος προκάτοχός του ο Δημήτριος-(πχ Άγ. Ευμένιος Σαριδάκης, Άγ. Αρσένιος Καππαδόκης κά);

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ρώτησα το xristianorthodoxipisti.blogspot.gr.
Φιλική συμβουλή: να δέσετε με γάζα ή κάτι άλλο το χέρι που σας πονάει ή να το βάλετε σε νάρθηκα ΚΑΙ να περιορίσετε την χρήση του άλλου χεριού για να μην πάθετε τα ίδια διότι Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν. Περαστικά!


Σε ευχαριστώ αδελφέ μου!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Υπάρχει μόνο η Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού και όχι του νέου ή του παλαιού ημερολογίου και δεν θα ήταν δυνατόν να καταδικαστεί ποτέ το νέο ημερολόγιο σαν να αποτελεί το παλαιό ημερολόγιο ένα αμετάβλητο άγιο πάτριο Δόγμα, που δήθεν παρέδωσε η Α΄Οικουμενική Σύνοδος...
Γιατί μόνο τον Πασχάλιο Κανόνα μας παρέδωσε ως «όρο» της η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος που προσδιορίζει ότι πρέπει να εορτάζουμε το Άγιο Πάσχα πάντα μετά το Πάσχα των Εβραίων που τηρείται και με τα δύο ημερολόγια αλλά δεν τηρείται ο Πασχάλιος κανόνος από τον αντίχριστο "αλάθητο" Πάπα της Ρώμης, κοσμικό μονάρχη του Βατικανού, που πρόσθεσε άλλη μία στις τόσες πολλές αιρέσεις του, φιλιόκβε, πρωτείο, "αλάθητο", μαριολατρία, ραντισμό αντί για βάπτιση και πολλές άλλες… Οπότε δεν θα μπορούσε Συνοδικά να καταδικαστεί απλώς για την αστρονομική διόρθωση του κοσμικού ημερολογίου ο αντίχριστος αιρετικός Πάπας της Ρώμης αν δεν είχε καταπατήσει τον Πασχάλιο Κανόνα…

ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΘΑΒΩΡ, ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε! Ιδού και μια λογική άποψις...

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ! Φάρμακα ή κρέμες μόνο μετά από συμβουλή του θεράποντος γιατρού. Επίσης βοηθά να βάζετε πάγο ή/και να κάνετε ελαφριές ήπιες ειδικές ασκήσεις τύπου διατάσεις κλπ για να το γυμνάζετε...

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Παρακαλώ! Φάρμακα ή κρέμες μόνο μετά από συμβουλή του θεράποντος γιατρού. Επίσης βοηθά να βάζετε πάγο ή/και να κάνετε ελαφριές ήπιες ειδικές ασκήσεις τύπου διατάσεις κλπ για να το γυμνάζετε...


Ακριβώς αυτό είναι η οδηγία του ιατρού έως την επόμενη φορά που θα με δει!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Χρόνια πολλά και ευλογημένα εν Χριστώ αδελφέ Κωνσταντίνε (Silver) με πνευματική και σωματική υγεία και κυρίως με αγάπη και αλήθεια Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά! Ό,τι επιθυμείτε. Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι ισαπόστολοι να σας προστατεύουν!!
Και του χρόνου χωρίς τον ιό!!

Silver είπε...

Ο/Η Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...
Χρόνια πολλά και ευλογημένα



Aδελφέ μας Ευστάθιε σε ευχαριστώ πολύ!

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Χρόνια πολλά! Ό,τι επιθυμείτε. Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι ισαπόστολοι να σας προστατεύουν!!
Και του χρόνου χωρίς τον ιό!!


Σας ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σας κύριε Κωνσταντίνε! Ταχεία ανάρρωση και ευχόμαστε θερμά να επανέλθετε σύντομα !
Η Παναγία μαζι σας!
Βασιλική Γερμανία

Ανώνυμος είπε...

S.O.S...ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

https://agiooros.org/viewtopic.php?f=30&t=17576

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Περαστικά σας κύριε Κωνσταντίνε! Ταχεία ανάρρωση και ευχόμαστε θερμά να επανέλθετε σύντομα !
Η Παναγία μαζι σας!
Βασιλική Γερμανία

Σε ευχαριστώ πολύ αδελφή μας Βασιλική!
Γράφω λίγο με το αριστερό μου χέρι...
Πονάω, παίρνω χάπια, κάνω ακτίνες, και επισκέπτομαι ιατρούς...
Έχεις τα χαιρετίσματα της Ελπίδας!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Όταν γίνετε καλά και γιατρευτείτε κ αναρρώσετε πλήρως θα μας ενημερώσετε ότι γίνατε καλά;; περιμένουμε με αγωνία να δημοσιεύσετε στο ιστολόγιο... διψάει ο κόσμος για ανόθευτη ορθοδοξία κ ελληνισμό...

Silver είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Όταν γίνετε καλά και γιατρευτείτε κ αναρρώσετε πλήρως θα μας ενημερώσετε ότι γίνατε καλά;; περιμένουμε με αγωνία να δημοσιεύσετε στο ιστολόγιο... διψάει ο κόσμος για ανόθευτη ορθοδοξία κ ελληνισμό...


Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να μην εισακουστούν οι προσευχές σας από την Κυρία Θεοτόκο μας και τον Άγιο Νικόλαο.

Ό,τι έχει ανέβει στην κύρια σελίδα της "Ορθόδοξης Φωνής" είναι όλα από την Αγία Γραφή και την διδασκαλία των Πατέρων της Ορθοδοξίας μας.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, μια προσευχή για τον θανατοποινίτη αντώνιο (frank atwood, βαπτισμένος ορθόδοξος χριστιανός).
Βρίσκεται στις φυλακές της Αριζόνα και καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ( κατηγορείται ότι σκότωσε ένα 8χρονο κορίτσι).
Η εκτέλεσή του θα γίνει 8 Ιουνίου. Προσευχηθήτε για να αλλάξει η ποινή του ή να αθωωθεί.
ΥΓ. Επειδή τον βάφτισε ο αρχιμ. Παΐσιος ηγούμενος της Ι.Μ στην Αριζόνα του γέροντα Εφραίμ, να προσευχηθούν οι του νέου -αλλά και του παλαιού-
Οι "Γ.Ο.Χ." ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά και μια προσευχή από αυτούς πιστεύω ότι θα ωφελήσει...
Ψάξτε στο youtube σχετικά με αυτόν και πως γνωρίστηκε με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτην Λεμεσού πατέρα Αθανάσιο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:
ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666. ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v168d87-antichrist-rfid-chip-666.html , https://www.brighteon.com/9908b29e-4cf0-44cb-af25-fcd31422857d , https://ugetube.com/watch/wvW7O3LlVQCrzmk .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε μοσχοβίτη, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Πρέπει εννοείται να είμαστε ομολογητές της πίστεως και να προσευχόμαστε για όλο το κόσμο αλλά να προσευχόμαστε για τους θανατοποινίτες λίγο περισσότερο σε σχέση με τους άλλους διότι η θανατική ποινή διακόπτει βίαια και απότομα την μετάνοια του κάθε ανθρώπου. Για τον στρατιωτικό που αναφέρετε, θα τον έχουμε όλοι στις προσευχές μας όπως και τους απολυμένους γιατρούς που έδιωξε αντισυνταγματικά κ παράνομα ο "ερίτιμος αξιότιμος" πλεύρης, "υπουργός" "Υγείας"