Κωνσταντίνος Βαθιώτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης : Διαισθητικά φοβάμαι πάρα πολύ ότι μία χώρα που έχει βρεθεί σε κατάσταση διανοητικής μόλυνσης, θα πληρώσει βαρύ τίμημα

 “Η ακρίβεια είναι ο καινούργιος μπαμπούλας” υποστήριξε ο πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Αυτοί οι Έλληνες οι οποίοι περπατούν στο δρόμο σαν υπνωτισμένοι και εκτελούν τις δουλειές τους σα να βρισκόμαστε υπό κανονικές συνθήκες ελευθερίας, μόνο με ένα πολύ γερό τράνταγμα θα ξυπνήσουν. Και αυτό το τράνταγμα θα είναι φυσικά ένας πόλεμος με τη Τουρκία” συνέχισε.

“Μήπως δεν αντιδρούμε σε τίποτα γιατί έχουμε χρεοκοπήσει σαν έθνος; Εδώ δεν αντιδράσαμε επι κορονοιού που έγινε η μετατροπή του ανθρώπου σε μασκοφορεμένο ζώο, όταν ακυρώθηκε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια”.

“Αναρωτιέμαι εάν έχουμε σκυταλοδρομία, ή δέκαθλο κρίσεων. Γιατί από την υγειονομική κρίση, περάσαμε στην γεωπολιτική κρίση. Έχουμε την κλιματική κρίση, την επισιτιστική, την ενεργειακή κρίση, δηλαδή, η μία κρίση μετά την άλλη”, σημείωσε.

Αναφορικά με την προσωπική του δικαστική περιπέτεια και το γεγονός που τον οδήγησε εκτός Πανεπιστημίου, ο κος Βαθιωτης ανέφερε ότι πρόσφατα η εισαγγελία Ροδόπης απέρριψε την αίτηση του, να του γίνουν γνωστά τα στοιχεία του φοιτητή που τον κατήγγειλε ως προπαγανδιστή, διασπορέα ψευδών ειδήσεων και μη αντικειμενικό κριτή.

“Αυτό σημαίνει ότι η εισαγγελία μαζί με το Πανεπιστήμιο τα έχουν κάνει πλακάκια, η κατάσταση αυτή είναι μπετόν αρμέ, αλλά δεν θα καταθέσω τα όπλα, θα υπάρξει συνέχεια. Σύμφωνα με στοιχεία που έχω στην κατοχή μου, ο συγκεκριμένος φοιτητής είναι φοιτητής της ΔΑΠ και υποκινήθηκε από πολύ ψηλά, δηλαδή από κάποια κυβερνητικά στελέχη”, υπογράμμισε.

“Νομίζω ότι πλέον δεν μπορούμε να αφυπνίσουμε άλλους, όποιοι αφυπνίστηκαν, αφυπνίστηκαν. Αυτή τη στιγμή η δική μας αποστολή συνίσταται στο να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα των ανθρώπων που έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει”, επισήμανε.

“Διαισθητικά φοβάμαι πάρα πολύ ότι μία χώρα που έχει βρεθεί σε κατάσταση διανοητικής μόλυνσης, θα πληρώσει βαρύ τίμημα. Φοβάμαι ότι θα έχουμε κάποια πολύ κακή εξέλιξη”, κατέληξε ο κ. Βαθιώτης.

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: