Η ΚΟΡΩΝΟ-ΨΥΧΩΣΗ κατέστρεψε την Ευρώπη

Λευκορωσία – LUKASHENKO: “Η ΚΟΡΩΝΟ-ΨΥΧΩΣΗ κατέστρεψε την Ευρώπη. Η μαφία των δισεκατομμυριούχων της τεχνολογίας και της φαρμακοβιομηχανίας δεν θα εγκαταλείψει τα τρισεκατομμύρια κέρδη της”. Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του προς τον λαό της Λευκορωσίας και την Εθνοσυνέλευση στις 28 Ιανουαρίου 2022, δήλωσε ότι η Δύση έχει εξαπολύσει έναν πραγματικό πόλεμο για τα εμβόλια. Για τον Λευκορώσο πρόεδρο, ο κορωνοϊός έχει γίνει ένα διαχειρίσιμο φαινόμενο και ο εμβολιασμός συνδέεται με μεγάλες επιχειρήσεις.

Αλεξάντερ Λουκασένκο:

“Η Λευκορωσία μαθαίνει γρήγορα, αποκτά εμπειρία και προσφέρει το δικό της μοντέλο για την καταπολέμηση αυτής της μόλυνσης. Και τι συμβαίνει εν τω μεταξύ στην παγκόσμια πολιτική; Επισημαίνω μια τέτοια τάση προς τον κραυγαλέο εθνικό εγωισμό, η οποία ήταν ήδη εμφανής στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Η “ΚΟΡΩΝΟ-ΨΥΧΩΣΗ” έκανε κυριολεκτικά κουρέλια την Ευρώπη. Οι χώρες, αντί να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ενήργησαν παρορμητικά, χαοτικά, προσπάθησαν να επιβιώσουν και να διασωθούν η μία μετά την άλλη. Φτύνοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωατλαντική ένωση.

Σήμερα ο κορωνοϊός έχει γίνει ένα διαχειρίσιμο φαινόμενο. Πριν από δύο και πλέον χρόνια σας είπα ότι αυτό θα συνέβαινε. Έχει τους ωφελημένους της: οι δισεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο, είναι ήδη γεγονός, έχουν αυξήσει σημαντικά τις περιουσίες τους, το χάσμα μεταξύ των πολύ πλουσίων και του υπόλοιπου πληθυσμού έχει διευρυνθεί σημαντικά. Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Σύμφωνα με το Φόρουμ του Νταβός, οι ιδιοκτήτες των βιομηχανιών πληροφορικής και φαρμάκων έχουν λάβει τα μεγαλύτερα κέρδη. Είναι πλέον συνδεδεμένες επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια, τους έβαλαν όλους να μείνουν στο σπίτι, τους έδωσαν τα gadgets τους, αντικατέστησαν την πραγματικότητα με το metaverse και τους γέμισαν με ναρκωτικά.

Θα παραιτηθεί αυτή η μαφία από τρισεκατομμύρια κέρδη; Εξακολουθεί, λοιπόν, να καλλιεργεί τον πανικό και τα εμβόλια να αποτελούν σημαντικό πολιτικό παράγοντα. Στη Δύση υπήρξαν πραγματικοί πόλεμοι για τα εμβόλια.

Δεν αναγνωρίζουν το Sputnik V, είναι επιφυλακτικοί απέναντι στη Sinopharm, ενώ ταυτόχρονα επιβάλλουν το δικό τους προϊόν όπως της Pfizer. Στην πραγματικότητα όμως χωρίζουν τις αγορές σε σχέση με τους ανθρώπους.

Η πανδημία έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σε ένα ισχυρό κράτος για την καταπολέμηση της κρίσης και των συνεπειών της.

Η Λευκορωσία δεν υπέκυψε στην τεχνητά διογκωμένη μαζική υστερία, δεν σταμάτησε την οικονομία, δεν έκλεισε τα σύνορά της, δεν στηρίχθηκε αποκλειστικά σε εξωτερική βοήθεια.

Το πλεονέκτημά μας ήταν το αποτελεσματικό σύστημα υγείας, το οποίο προστατεύσαμε σαν κόρη οφθαλμού. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του γεγονότος ότι εμείς, ως ανεξάρτητη χώρα, αφήσαμε ό,τι καλύτερο υπήρχε εκεί.

Οι καταστάσεις με τον απόλυτο αποκλεισμό των συνόρων για το Covid 19 δείχνουν το βάθος του χάσματος μεταξύ των δυτικών ελίτ και του λαού. Μάθαμε να ζούμε με την πανδημία χωρίς να λαμβάνουμε μέτρα έκτακτης ανάγκης”.

“Και σήμερα όλος ο κόσμος ακολουθεί το δρόμο της Λευκορωσίας. Και δεν μπορούν να μας συγχωρήσουν το γεγονός ότι σήμερα οι ίδιοι αναγκάζονται να επαναλάβουν αυτή την πορεία, αναγνωρίζοντας έτσι ότι είχαμε δίκιο. Αλλά με τι κυνισμό: παρουσιάζοντας την εμπειρία της Λευκορωσίας στην καταπολέμηση του ιού και συνεχίζοντας να μας πιέζουν για αυτόν τον ειδικό τρόπο αντιμετώπισης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για την πίεση που μας ασκείται.

Η αντίδρασή μας στην πανδημία Covid 19 δείχνει σαφώς ότι μπορούμε όχι μόνο να βγούμε από τις δυσκολίες με αξιοπρέπεια, αλλά και να δώσουμε νέο τόνο στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων. Αυτό αποτελεί επιβεβαίωση της κυρίαρχης πολιτικής της Λευκορωσίας. Πάντα παίρναμε μόνοι μας τις αποφάσεις, καθορίζαμε τους δρόμους της ανάπτυξης. Και έτσι θα κάνουμε πάντα, με βάση τις πεποιθήσεις και τις αξίες μας”.

ΠΗΓΗ: https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13552981

ethnegersis.blogspot.com   ----     "Ο.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: