Ρωσία: Οι Πυρηνικές Δυνάμεις είναι σε χώρους διασποράς - Aπέπλευσαν τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια

Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε πριν λίγο ότι τέθηκαν σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα και βρίσκονται σε χώρους διασποράς οι κινητές πυρηνικές πυραυλικές δυνάμεις της Ρωσίας ενώ το σύνολο των πυρηνοκίνητων υποβρυχίων του Βόρειου Στόλου και του Στόλου Ειρηνικού έχει αποπλεύσει.

Το Κρεμλίνο κατηγόρησε για τον πυρηνικό συναγερμό την υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, Liz Truss.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ν. Πεσκόφ, ανέφερε πως “Υπήρξαν απαράδεκτες δηλώσεις για πιθανές καταστάσεις σύγκρουσης, ακόμη και αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.

Δεν θα κατονομάσω τους συντάκτες αυτών των δηλώσεων, αν και ήταν η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας”

Από την πλευρά του ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατέκρινε την επιβολή των κυρώσεων στη Ρωσία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποκάλεσε τη Δύση «αυτοκρατορία του ψεύδους».

6 σχόλια:

ΚΑΤΑΚΟΜΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ είπε...

''Καρμπόν η περίπτωσις''


Πριν 103 χρόνια ο εβραίος Βενιζέλος έκανε κίνηση ΜΑΤ ( ηξερε τι έκανε δεν ηταν ηλίθιος)

Τα έβαλε με την Ρωσία στην Κριμαία ( Ουκρανία ) και μετά απο 4 χρόνια οι Ρώσοι για αντίποινα στήριξαν τον Κεμάλ και ειχαμε κυριολεκτικά την δεύτερη άλωση.

Σήμερα ενας αλλος εβραίος ( απο την Κρήτη κι αυτός) που ακούει στο όνομα Μητσοτάκης, κάνει κι αυτός κίνηση Ρουά Μάτ καθώς τα βάζει ομοίως με τους Ρώσους στέλνοντας βαρύ πολεμικό υλικό στην Ουκρανία γνωρίζοντας ακραιφνώς τις συνέπειες που θα εχει η Ελλάδα.

''Καρμπόν η περίπτωσις''

Αναμένουμε λοιπόν τον αφανισμό μας και τελειωτικά αυτή την φορά λαμβανουμένου υπόψιν οτι οι μισοί κάτοικοι της Ελλάδας είναι κυρίως Ασιάτες μουσουλμάνοι και άθεοι Αλβανοί...ασε τι ερχεται ακόμα

Ανώνυμος είπε...

Η "Κατακομβική Εκκλησία" είναι ο π. Γρηγόριος ή ο Μαρίνος Ριτσούδης; έχω μπερδευτεί.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΚΟΜΒΙΚΗ ειναι του π. Γρηγόριου

Υπήρχε ακομα μια σελιδα με το ιδιο ονομα εξ ου και η σύγχυσις

ΚΑΤΑΚΟΜΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ είπε...

ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ
Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία σύμφωνα με τους παπικούς ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να σκορπίσει τα λάθη της στον κόσμο....Φουντώνουν σιγά σιγά οι αναφορές και συζητήσεις γύρω από όλες τις διαστροφικές γραφές τους για την Φάτιμα, για το Γκαραμπαντάλ, τον ψευδόχριστο και την ψευδοπαρθένο....Αναμένουν δε και ταξίδι του πάπα κάπου στην Ρωσία για πρώτη φορά στην ιστορία ως ειρηνοποιού όπου και σύμφωνα με τα διεστραμμένα πιστεύω τους(αντίχριστα σχέδια) θα είναι το ορόσημο όπου και θα αρχίσει η μεγάλη αναταραχή και θλίψη μεταξύ των κρατών και που θα κορυφωθεί με την Προειδοποίηση, το Θαύμα και την Τιμωρία όπως χαρακτηριστικά λένε και πιστεύουν....Μάλλον τελικά ο κορωνοιός είχε ως μόνο σκοπό την ενίσχυση όλων των υγειονομικών συστημάτων σε όλη την γη από αυτούς που ετοίμαζαν τον επερχόμενο πόλεμο εξ ου και πλέον δεν αναφέρεται πουθενά.....Στο τέλος όμως όπως λένε και η Ρωσία θα αφιερωθεί πλήρως στην άσπιλη καρδιά της ψευδοπαρθένου και κατ επέκταση του ψευδόχριστου αν και θα είναι αργά....Ήδη στα κοινωνικά δίκτυα σε όλη την γη δίνουν και παίρνουν τα εξής σύμβολα ❤️, 💔 κλπ.....

Ανώνυμος είπε...

Νοερά προσευχή ευχή ευχή ευχή
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με
Μόνο αυτό θα σώσει το έθνος κ την πατρίδα μας...