Μας αντιμετωπίζουν ως ζώα και διεξάγουν επάνω μας πειράματα

 Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Έχουμε παγκόσμια υγειονομική δικτατορία, ένα πρωτοφανές φαινόμενο» τόνισε προσθέτοντας ότι σε μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ με τίτλο «Lockstep» που εκδόθηκε το 2010 «φανερώνονται τα σημερινά γεγονότα που είχαν προβλέψει τόσο την επιδημία όσο τις μάσκες αλλά και τις αυταρχικές μεθόδους».

Επιπλέον, αναφέρθηκε «στο περίφημο συμπεριφορικό πείραμα του Σκίνερ με τους σκίουρους, το οποίο απέδειξε ότι εάν χρησιμοποιήσουμε το δίπολο επιβράβευση-τιμωρία μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα ζώα με τον τρόπο που θέλουμε».

«Μας έχουν ξεφτιλίσει. Μας αντιμετωπίζουν ως ζώα, μας το δείχνουν. Είστε οι σκίουροι του Σκίνερ, σας εκπαιδεύαμε χρόνια, σας εθίσαμε στην εργασία, στη διασκέδαση, στο ποτό, στο φαγητό, στην καθημερινή γυμναστική, να μάθετε να λατρεύετε το σώμα σας αλλά να ξεχνάτε την ψυχή σας. Και αφού μας εκπαίδευσαν τόσες δεκαετίες, ήξεραν ότι μόλις μας αφαιρέσουν τις παραδεδομένες ελευθερίες μας, θα κάναμε ό,τι μας ζητούσαν», σημείωσε ο κ. Βαθιώτης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:

focusfm.gr  /  "O.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια: