ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ --- ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Αθήνα 13η Νοεμβρίου 2021

«Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου….»

Αποκάλυψις Ιωάννου 3:20

Για όσους ακόμα αγωνίζονται με κόπους και θυσίες για ανθρωπιά ενάντια στην φυματίωση της πνευματικότητας και του εμβολιαστικού φονταμενταλισμού, για όσους αντιστέκονται σθεναρά στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης.

         ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα συνημμένα έγγραφα αφορούν τους τεθέντες σε αργία ή αναστολή άσκησης καθηκόντων και τους διωκόμενους για άρνηση εμβολιασμού.

************

Σε μιά χώρα που ο στοχασμός μεταβάλλεται σε αδίκημα, που θεσμοθετούνται και καθαγιάζονται τα προσχήματα και η υποκρισία και νομιμοποιείται η λογοκρισία, η δυστυχής και αιμορραγούσα Ελλάς άκουσε τον παρανόμως εκλεγέντα πρωθυπουργό, ο οποίος όσο βουλιάζει τόσο πιό χυδαίος γίνεται, στην κατάφωρα αντιφατικής προσέγγισης στομφώδη συνέντευξή του της 3ης Νοεμβρίου 2021 στον δίαυλο Mega, να δείχνει το προκλητικό του πρόσωπο και την απέχθειά του προς την ελεύθερη έκφραση και εθελοτυφλώντας, με τον πιό απροκάλυπτο τρόπο, να λέει κατά λέξη: «Βρισκόμαστε, λοιπόν, αντιμέτωποι, σήμερα, με μία πανδημία των ανεμβολίαστων», στέλνοντας εμμέσως πλήν σαφώς το εσφαλμένο μήνυμα στους εμβολιασμένους ότι το πρόβλημα δεν αφορά τους ίδιους. Όμως, με το μήνυμα που στέλνεται σε όλη την κοινωνία, ότι δηλαδή είμαστε χωρισμένοι στα δύο, «εμείς και αυτοί», οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι, αποπροσανατολίζει τους πολίτες και υπονομεύει την συνολική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Σε αυτή του την ανερμάτιστη θέση, που παίζει με την φωτιά του διχασμού, εμείς αντιτάσσουμε την ρήση του Γερμανού φιλόσοφου Φρίντριχ Νίτσε: «η εξουσία αποβλακώνει», προκαλεί ανήκεστες βλάβες στον εγκέφαλο και είναι γνωστό ότι η βλακεία είναι η πιό επικίνδυνη δύναμη του κόσμου. Είναι ανίκητη. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Τα άτομα που έχουν εξουσία τείνουν να πιστεύουν ότι, είναι οι καλύτεροι, οι πιό ικανοί, οι πιό έξυπνοι, οι πιό σοφοί από όλη την ανθρωπότητα. Η αξία όμως της ηγεσίας αποτελεί σηματωρό για την προοπτική μιάς χώρας. Αποτελεί το εχέγγυο της ομαλής οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Αντιθέτως, η απαξία της και οι κατά καιρούς αγύρτες ηγετίσκοι είναι απλά ανίκανοι διαχειριστές που μόνο δεινά μπορούν να συσσωρεύσουν.

Η «πανδημία», αυτοχριζόμενε διαγγελέα-προφήτη, δεν είναι πόλεμος όπου χωριζόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Είναι ασθένεια την οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με συνεργασία, αλληλεγγύη, ορθό λόγο και διάχυση της επιστημονικής γνώσης και όχι με θεωρίες αφορισμού και εξυπνακιδισμούς που διαβρώνουν την εμπιστοσύνη στην ορθοτόμο ιατρική γνώμη και ενισχύουν τις αντιδράσεις.   

Η επαίσχυντη ερμαφρόδιτη Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οδαλίσκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ως ο απηνής διώκτης, κατά δήλωση του πορφυρογέννητου «Ηλιογάβαλου», του αταβισμού και υπέρμαχος του νοσηρού «δικαιωματισμού», που δυστυχώς κυριαρχεί αφού επιτρέψαμε να εδραιωθεί και στην χώρα μας, και της «σεξουαλικής ταυτότητος» των παρά φύση διαβιούντων δολοφόνων ψυχών και συνειδήσεων, λάβρος και άνευ όρων «λάτρης» και υπερασπιστής των (Gay pride) «παρελάσεων υπερηφάνειας» των ΛΟΑΤΚΙ ήτοι των: λεσβιών, γκέι, αμφιφυλόφυλων (μπάι), τρανς (διεμφυλικών), κουήαρ (ανώμαλων), σε αναζήτηση και ίντερσεξ (διαφυλικών), βουλιάζει μέσα στην αναξιοπρέπεια και στην παρακμή. Αποτελεί όνειδος και αποκαλύπτει μία κατάσταση σήψης που έχει επικαθήσει στους ανάξιους κυβερνώντες την χώρα, το φρικιαστικό νομοθέτημα (ΦΕΚ Β΄ Νο 2611/08 Νοεμβρίου 2011) που μοριοδοτεί τους πλέον στυγερούς εγκληματίες, τους παιδεραστές, ως ανάπηρους, τοποθετώντας τους σε μία κατηγορία «προστατευόμενου» είδους και  με την προνομιακή αντιμετώπισή τους από τα ελευθεριακά μέσα καταστρατηγεί βασικούς αξιακούς κανόνες οι οποίοι συγκροτούν την κοινωνία μας την οποία έχουν εκπορνεύσει και εκπουστεύσει για να την ρίξουν βορά στην Νέα Τάξη Πραγμάτων ως και η ΚΥΑ 2945/2020 περί Σύστασης Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, που εγκαθιδρύει ισλαμικές πόλεις παραστρατιωτικών οργανώσεων ντυμένων ως μετανάστες, ενώ ωθεί τον ανθό του Έθνους σε έναν βίαιο εκτοπισμό προς μία σαθρή ελπίδα διαλύοντας την πολιτιστική μας συνέχεια και συνοχή και εκ του γεγονότος της υπό εκκόλαψη δημογραφικής εκρήξεως και κυριαρχίας του ισλαμικού στοιχείου που θα επιφέρει αποσταθεροποιητικές συνέπειες μόνιμες και μη αναστρέψιμες, να επέλθει η αποκοπή από τις ρίζες μας και η αλλοίωση της υπαρξιακής φυλετικής υπόστασης του Εθνικού ιστού που θέτει πλέον ζήτημα κοινωνικής συνοχής και αποσύνθεσης της οικονομικής και κοινωνικής προόδου από την οικουμενικότητα του Ελληνικού και Χριστιανικού πολιτισμού, προκειμένου να δοθεί «Η τελική Λύση του Ελληνικού Ζητήματος», είναι γεγονός που αποτελεί έγκλημα γενοκτονίας και ως εκ τούτου απαράγραπτο εις το διηνεκές.

Με τις επικοινωνιακές καταιγίδες και τον έλεγχο των χειραγωγούμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης και των, με κρατικό χρήμα, διαδικτυακών ποδηγετούμενων καθεστωτικών ορδών επιδίδεται στην κατασκευή εσωτερικών εχθρών στοχεύοντας στην οικονομική εξόντωσή τους, στην λαϊκή διάβρωση και στον διχασμό του λαού και κατακερματίζοντας την ελληνική κοινωνία επενδύει στην βιομηχανία του φόβου, της τρομολαγνείας και της ανασφάλειας για να επικρατεί µε τρόπους εκτός του πλαισίου των νόµων και της δημοκρατίας.

Η μεγάλη ιδέα που έχει το καθεστώς για τον εαυτό του αποτελεί την πλήρη ηθική και πολιτική χρεοκοπία του Ελλαδικού κράτους, του επιτελικού αυταρχικού κράτους των κουμπάρων και των παραφυάδων τους ως και μιάς σειράς σκανδάλων διαφθοράς όπως της Simens, των Panama, των Paradise και των Pandora papers, της λίστας Λαγκάρντ, της Novartis, του πλυντηρίου του προϊόντος εγκλήματος των σκιωδών Offshores (υπεράκτιες εταιρείες) στα «εξωτικά νησιά» και των μαύρων τρυπών στα πόθεν έσχες.

Οι 187.706 απευθείας αναθέσεις, σύμφωνα με το Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων, κατά την διάρκεια του 18μήνου Ιανουαρίου 2020 – Ιουνίου 2021, προϋπολογισμού 1,88 δισ. ευρώ, αναδιανέμουν σκανδαλωδώς τον πλούτο σε ακόμη λιγότερα χέρια μετατρέποντάς τον σε πηγή μισαλλοδοξίας, θρέφοντας την ανικανοποίητη δίψα του Μινώταυρου για αίμα, διευρύνει το οικονομικό χάσμα μεταξύ των πολιτών και οδηγεί προς την τραγωδία απειλώντας να βυθίσει πλήθος ανθρώπων στην ένδεια, ένα πλήθος που αιωνίως ουρλιάζει, υπόκωφα, την επιθυμία για έναν καλύτερο κόσμο.

Οι άνθρωποι, βιώνοντας την φρίκη που νοιώθουν απέναντι στην φθορά και διαβιούντες σε συνθήκες ανέχειας, ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγη τροφή ενώ τα ωφελήματα της καταστροφικής λαίλαπας των επιδρομέων που διέλυσαν Άμυνα, Οικονομία και Υγεία, ξεπούλησαν την Εθνική μας Κυριαρχία, καταρράκωσαν την Εθνική μας Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια και αφού λεηλάτησαν ανεξέλεγκτοι το Δημόσιο χρήμα και το νέμονται οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι ασύδοτοι απατεώνες ομοτράπεζοί τους, οδήγησαν την Χώρα και τον Λαό στην φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην δυστυχία, προκαλώντας, εν καιρώ ειρήνης, την μοναδική στα παγκόσμια χρονικά πτώχευση, ενός ολόκληρου Έθνους...

Υπό τον μανδύα της «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας», η οποία εξελίσσεται σε ανεξέλεγκτο, αυταρχικό δυνάστη μαυροεκατονταρχίτες, και με την ανοχή σύσσωμης της «αντιπολίτευσης», εξυφαίνεται ένας ολέθριος διωγμός (πογκρόμ) κατά των ανεμβολίαστων πολιτών, στους οποίους, με ακραίους χαρακτηρισμούς, χρεώνεται η κυβερνητική ανεπάρκεια, τα λάθη και οι ελλείψεις στην διαχείριση της «πανδημίας», η αποτυχημένη πολιτική από το γαϊτανάκι των λανθασμένων επιλογών, επιδιώκοντας να τους μετατρέψει σε υπηκόους άνευ πολιτικών δικαιωμάτων, και με την επιστράτευση μέτρων ποινικής καταστολής των, κλιμακώνει την αντιπαράθεση θραύοντας την συνοχή του κοινωνικού ιστού. Αλλά σύμφωνα με το δίκαιο δεν υπάρχει νομοθετικά κατοχυρωμένη βεβαιότητα (επίσημη αλήθεια) στο απυρόβλητο της αμφισβήτησης. Η ποινικοποίηση όμως των «αιρετικών γνωμών και απόψεων», ως προς την ερμηνεία μιάς επικίνδυνης πραγματικότητας ενός νοσηρού αφηγήματος, οδηγεί σε «δογματικές αλήθειες», τελείως ασυμβίβαστες με το πολίτευμα της δημοκρατίας, μη συμβατές με την ελευθερία της έκφρασης και πληροφόρησης και την ανεπιφύλακτη προστασία της επιστημονικής έρευνας (άρθρα 5Α, 14 και 16 του Συντάγματος και άρθρο 10 ΕΣΔΑ). Αναπτύσσεται έτσι το σύστημα του κοινωνικού διαχωρισμού και εφαρμόζοντας την προσφιλή μέθοδο της συλλήβδην απαξίωσης όποιων δεν συμφωνούν προς την στρεβλή Νεοποχίτικη ομολογία του παγκόσμιου καπιταλισμού, τους σφυροκοπούν μέχρι να τους λυγίσουν, να σπάσουν το πνεύμα τους, να τους εξαναγκάσουν και να τους διώξουν μέχρι να παραδώσουν οικειοθελώς την αυτονομία τους, να γονατίσουν και να παρακαλέσουν για έλεος.

Ένα καθεστώς αγκαλισμένο με την πολιτική διαστροφή, την διαφθορά, την διαπλοκή, την δυσωδία της ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής σήψης, θεσπίζει παντού, ως καθαρτήριο, ακαταδίωκτα για να θωρακίσει την έλλειψη επιχειρημάτων και να ανακόψει την σηψαιμία του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού, ως οι οικονομικοί δωσίλογοι, με σειρά νόμων και βουλευμάτων, εξασφάλισαν την νομιμοποίηση των «κατοχικών» κερδών και την πλήρη ατιμωρησία, αφήνοντας τους εαυτούς τους στο απυρόβλητο μη αναλογιζόμενοι ότι μελλοντικώς ίσως βρεθούν ενώπιον των στρατιωτικών δικαστηρίων, ως εκείνα της Νυρεμβέργης βάσει του υπ’ αριθμό 10  νόμου του Συμβουλίου Ελέγχου. «Νυρεμβέργη, Οκτώβριος 1946-Απρίλιος 1949. Ουάσινγκτον, DC: U.S. G.P.O, 1949-1953». 

O πραγματικός λόγος της εμβολιαστικής υστερίας δεν είναι υγειονομικός. Είναι προϊόν νομικών ακροβατισμών και αλμάτων που αντίκεινται στην κοινή λογική. Είναι προϊόν αόρατης «ασύμμετρης απειλής». Πρόκειται για «προσχεδιασμένο, εσκεμμένο και προμελετημένο έγκλημα» της συμμορίας των παγκόσμιων καπιταλιστικών δυνάμεων που υπαγορεύουν την αποδυνάμωση της Δημόσιας Υγείας και άπαντα τα εμπλεκόμενα στρατευμένα φερέφωνα, είναι ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σημερινής ζοφερής περιόδου, οι αρνητές της δημοκρατίας που στο κυνικό αφήγημά τους επιδίδονται στον πολιτικό διχασμό των Ελλήνων, ως τα «βαποράκια»- πελάτες, ως οι αχθοφόροι πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων της τουρκικής Βiontech και λοιπών εταιρειών, έχουν ένα πριν που καθορίζει το τώρα τους και θα χαρακτηρίζει και το αύριό τους.

Με ένα ακατάσχετο παραλήρημα συκοφαντίας του νέο-Γκεμπελικού ζυγού της Οργουελιανής προπαγάνδας μιάς μαζικής υστερικής και σαδιστικής συμπεριφοράς του φασιστικού διευθυντηρίου της Νέας Τάξης, αδράχνοντας την σκυτάλη της γελοιότητας και του φαρισαϊσμού, υποκαθιστώντας την Ιερά Εξέταση του Μεσαίωνα και υιοθετώντας τα υποστηριζόμενα υπό του Ζαν-Πωλ Σαρτρ «Η κόλαση είναι οι άλλοι», εξαπολύουν μύδρους και επιτίθενται εις βάρος των ανεμβολίαστων τους οποίους, για να καλύψουν το δικό τους απύθμενο εσωτερικό κενό, τους προσβάλουν, τους ταπεινώνουν, τους απαξιώνουν, τους λοιδορούν, τους διαπομπεύουν, τους απομονώνουν και τελικά τους «στοχοποιούν» στο κοινωνικό σύνολο και τους δαιμονοποιούν ως «κίνδυνο για την κοινωνία», ή ως «ακροδεξιούς εξτρεμιστές» χαρακτηρίζοντάς τους ως «ψεκασμένους», ανυπότακτους, αντικοινωνικούς, συνωμοσιολόγους, παλαβούς, ανεύθυνους, ανθέλληνες κλπ, όπως αρέσκονται να τους παρουσιάζουν, τα κομματικά «ασπόνδυλα» πιόνια και ο κάθε υποστηρικτής της κυβερνητικής διαστροφής και του παρασιτισμού, που δεν καταλαβαίνουν ότι όποια εξουσία τους δίνει αυθαίρετες εξουσίες, δεν νοιάζεται γιαυτούς αλλά για την δική της διαιώνιση.

Όσοι λοιπόν απεργάζονται το κακό της Ελλάδας υπηρετώντας ξένες δυνάμεις και συμφέροντα, ας πολεμήσουν με τους φοβισμένους που τους παραπλάνησαν θεωρώντας τους ως άτρωτους και που νοιώθουν ευτυχείς να παρουσιάσουν το πιστοποιητικό ιδεολογικής συμμόρφωσης και υπακοής τους σε όποιον απαιτεί να το δει υπηρετώντας τις αντίπαλες παγκόσμιες καπιταλιστικές άρχουσες τάξεις και όχι την ειρήνη, αποπροσανατολίζοντας τελικά ακόμα κι αυτούς που αναζητούν την αλήθεια αφού τα μέτρα διαδέχονται το ένα το άλλο κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των χυδαίως υβριζομένων πολιτών οι οποίοι απευθυνόμενοι προς την Πολιτεία διαμηνύουν: «αν θες να με πείσεις, μη με προσβάλλεις».

Οι θιασώτες του φαύλου Ολοκληρωτισμού, ένας κόσμος χαλασμένος, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι κατά τον Σοβιετικό δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν «χρήσιμοι ηλίθιοι», οι κήρυκες του μίσους, τροφοδοτούν την κοινή γνώµη µε ψέµατα που ακυρώνουν τα ανθρώπινα όνειρα, εξακολουθώντας, σαν τους κατοχικούς μαυραγορίτες, να κατασκευάζουν μιά άνιση κοινωνία, είναι ο θανάσιμος κίνδυνος που την απειλεί. Η Νέα Τάξη αποκάλυψε τον φασισμό της και τώρα είναι η δική μας σειρά, ανυποχώρητοι να πάρουμε «θέση» διδάσκοντας τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας αντιστεκόμενοι στην μπότα των διεστραμμένων περιούσιων τυράννων της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης που ευαγγελίζονται έναν μετασχηματισμένο κόσμο μισώντας τον άνθρωπο, γιατί απλά δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι!!!

Πίσω από την επέλαση της κορωναϊκής «φρενίτιδας» και την βουή των μαχών του υβριδικού πολέμου, η πείνα εξαπλώνεται σιωπηλά και η κοινωνία, ευρισκόμενη σε κατάσταση κρίσεως, έχει χάσει το χαμόγελό της. Οι ανεμβολίαστοι, ως κοινωνικά μιάσματα, υπόκεινται σε έναν εκ των πραγμάτων (de facto) αποκλεισμό ώστε να μην αμφισβητούν τους εξουσιαστές. Ο «καταστροφικός» διαχειριστής, το υποπαράγωγο της οικογενειοκρατίας, ο εκσυγχρονιστής και εκπρόσωπος του κερδοσκοπικού νεοφιλελευθερισμού, χωρίς Στρατηγική Πυξίδα, με εμμονή στα μέτρα για τον κορωνοϊό δίνει πλήρη ελευθερία μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και όχι στους προβάλλοντες σκεπτικισμό και αμφισβητούντες πώς και γιατί εφαρμόζονται αυθαίρετοι κανόνες για τα εμβόλια και τον φόβο τους απέναντι στα προϊόντα εταιρειών, καθώς «δεν έγιναν μελέτες τρίτης φάσης, όπως απαιτείται», και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τις παρενέργειές τους, οι οποίοι υφίστανται αποκλεισμούς από την ελληνική κοινωνία, θυμίζοντάς του την ρήση του Ρωμαίου κωμωδιογράφου Τίτου Μάκκιου Πλαύτου: «Homo homini lupus est» «Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λύκος».

Έχοντας πάντα ως όραμά μας την ρήση του Θουκυδίδη: «Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ´ ελεύθερον το εύψυχον» (Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι), εκφράζουμε «μετά παρρησίας και άνευ φόβου και πάθους» τις απόψεις μας, επισημαίνοντας, με αγανάκτηση και θλίψη, ότι είμαστε η τελευταία γενιά η οποία έχει ακόμα την ευκαιρία να επιβάλλει μιά αλλαγή πορείας Η θεραπεία για την απελπισία είναι η δράση. Και εάν μπορείτε να μπείτε στην πρώτη γραμμή, ποιός ξέρει ποιόν μπορείτε να εμπνεύσετε;

Οι Γότθοι ήλθαν, οι Άβαροι ήλθαν, οι Φράγκοι ήλθαν, οι Τούρκοι ήλθαν, οι Γερμανοί ήλθαν, οι «Σύμμαχοι» ήλθαν, οι Γερμανοί ξανά ήλθαν, προδότες ήλθαν, χρεοκοπίες ήλθαν, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ήλθαν…. Η ευθύνη όμως του να είσαι Έλληνας έχει πολλά επίπεδα και η Πατρίδα είναι μία από τις πλέον απαραίτητες σταθερές στην ζωή των ανθρώπων, στο διηνεκές που κάποιοι ονειρεύτηκαν παθιασμένα να την καταργήσουν. Απέτυχαν, γιατί την έχει ανάγκη η ψυχή μας και σε πείσμα όλων αυτών, φωτίζοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και τις κάθε µορφής επιδιώξεις, με στεντόρεια φωνή τους διαμηνύουμε: «Ασκός Κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος».

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      

                                         2103250220                    6944325056


-------------------------------------

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ - ΔΗΛΩΣΙΣ

 

Αθήνα 11 Αυγούστου 2021

Προς:

Την κυρία Πρόεδρο του Αρείου Πάγου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1781/11-09-2021)

Τον κύριο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7130/11-09-2021)

Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 114252/11-09-2021)

 

Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών παρατηρείται στην πατρίδα μας μία πρωτοφανής και τεράστια κινητοποίηση των «αρμοδίων» υγειονομικών αρχών και κυβερνητικών οργανισμών για τον εμβολιασμό του ελληνικού πληθυσμού κατά του SARS- CoV-2 προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «πανδημία» της ασθένειας COVID-19.

Παρακολουθούμε την συνολική και βίαιη παραβίαση του Συντάγματος, των Διεθνών Κωδίκων, των Συνθηκών και των αποφάσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης και αφουγκραζόμενοι τον βρυχηθμό της κοινωνίας που, αν και, υπό το κράτος ενός αχαλίνωτου ψυχοπνευματικού βιασμού, οδηγείται σε διαβίωση υπό καθεστώς φόβου, εν τούτοις διατηρεί τις επιφυλάξεις της για τα εμβόλια της πειραματικής περιόδου, των οποίων τις επιπτώσεις δεν γνωρίζουν ούτε οι κατασκευαστές τους γεγονός που φανερώνει την έλλειψη αισθήματος ασφάλειας και αξιοπιστίας των, την ασύμμετρο σχέση μεταξύ ίασης και κινδύνου, κυρίως δε την ελλιπή υποχρέωση πληροφόρησης για τις ενδεχόμενες παρενέργειες του εμβολιασμού κατά του Covid-19, ως Συνταγματικός θεσμός, έχουμε ιερό καθήκον να συνταχθούμε με την κατά κόρον ασελγούμενη νομιμότητα.

Διά της παρούσης, εκφράζοντας τις απόψεις του, κατά το Σύνταγμα, κυρίαρχου λαού και ως θεματοφύλακές του προασπιζόμεθα το αυτοπροαίρετο της βουλήσεως του ανθρώπου να αρνείται ιατρικές πράξεις στο σώμα του, το οποίο δικαίωμα, η δύναμη της αμετροεπούς υλακτούσης «κυβέρνησης», των συνοδοιπόρων της, των φερέφωνων, των αργυρώνητων στρατευμένων γραφίδων και της μηρυκάζουσας ανεκδιήγητης μιντιακής κυριαρχίας που αποτελείται από συντάκτες και στελέχη αμφιβόλου δημοσιογραφικού υποβάθρου, δεν είναι δυνατόν υβρίζοντας, χλευάζοντας και απειλώντας να εξαϋλώσει.

Όθεν, αρνούμενοι να συμπράξουμε στην επιβολή αντισυνταγματικών μέτρων, αρνούμενοι να αποδεχθούμε την καταστρατήγηση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, επισημαίνουμε προς Υμάς τους «επαΐοντες», που ως υποπόδια μιάς εχθροπαθούς και παρανόμου κυβερνήσεως η οποία, βάσει της υπαριθμό Cs 402 Js 3943/09 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου του Μονάχου και του εντάλματος επιβολής ποινής στον κύριο Μιχάλη Χριστοφοράκο, για την υπόθεση της SIEMENS, ως δωροδοκηθέν κόμμα αποτελεί εγκληματική οργάνωση, την οποία, διά καταχρήσεως εξουσίας ασμένως υπηρετείτε, συμμετέχοντες σε ένα επικίνδυνο και ανήθικο πείραμα, το της αυθαιρεσίας, του υποχρεωτικού εμβολιασμού, της κοινωνικής εκτροπής, της οικονομικής εξαθλίωσης, της αφαίρεσης του δικαιώματος της εργασίας, της ασφαλιστικής κάλυψης, την οποία έχουν πληρώσει οι ίδιοι οι πολίτες, και της στερήσεως του δικαιώματος στην ζωή, οδηγώντας ενσυνειδήτως ένα ολόκληρο Έθνος στην καταστροφική πορεία της μετάλλαξης του πολιτικού του πολιτισμού υπακούοντας υποτακτικά στις ανερμάτιστες, αψυχολόγητες και παραληρηματικές αποφάσεις μιάς «κυβέρνησης» που σκούζοντας διαβιβρώσκει την κοινωνία με το δηλητήριο του διχασμού σπέρνοντας ανέμους από τους οποίους θα θερίσει θύελλες, για τα αποτελέσματα των οποίων θα είσθε και Υμείς υπόλογοι, ως άμεσοι συνεργοί των τεκταινομένων στην Χώρα μας.

Ειδικότερα:

Μετά λόγου γνώσεως, ως Έλληνες πολίτες το γένος, σας γνωστοποιούμε και σας δηλώνουμε την σαφή και απαρέγκλιτη εναντίωσή μας στην καταστρατήγηση των ατομικών μας δικαιωμάτων και των του Λαού, τα οποία απορρέουν εκ των:

1ον της 1ης παραγράφου του 2ου άρθρου του Συντάγματος σε συνδυασμό με το άρθρο του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, του 1ου άρθρου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και του 5ου άρθρου αυτής.

2ον της 1ης παραγράφου του 4ου άρθρου του Συντάγματος, σε συνδυασμό με το 20° άρθρο του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και το 14° άρθρο της ΕΣΔΑ.

3ον της 1ης και 2ας παραγράφων του 5ου άρθρου του Συντάγματος, σε συνδυασμό με την 1η παράγραφο του 5ου άρθρου ως και του 6ου άρθρου της ΕΣΔΑ.

4ον της 1ης παραγράφου του 22ου άρθρου του Συντάγματος, σε συνδυασμό με το 15° άρθρο της ΕΣΔΑ.

5ον του 1ου άρθρου του Ν. 3418/2005 «Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας» (ΚΙΔ).

6ον του 6ου άρθρου επόμενα, της Οικουμενικής διακήρυξης της UNESCO, για την βιοηθική και τα δικαιώματα του Ανθρώπου.

7ον του 25ου άρθρου του Συντάγματος.

8ον του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) (GDPR).

9ον του 24ου άρθρου του Νόμου 3528/2007 «Υπαλληλικός Κώδικας».

10ον τις διατάξεις του Νόμου 4624/2019 γιά την Ευρωπαϊκή Σύσταση CM/Rec (2019) 2 και την προστασία των δεδομένων υγείας.

11ον τον Διεθνή Κώδικα Ιατρικής Ηθικής του WMA (Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου) της Λισαβόνας για τα Δικαιώματα του Ασθενούς όπου περιλαμβάνεται και το δικαίωμα του αυτοκαθορισμού, σύμφωνα με το προοίμιο της οποίας: «Οι γιατροί και άλλα άτομα ή φορείς που εμπλέκονται στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης, έχουν κοινή ευθύνη να αναγνωρίζουν και να διατηρούν αυτά τα δικαιώματα. Κάθε φορά που η νομοθεσία, η κυβερνητική δράση ή οποιαδήποτε άλλη διοίκηση ή ίδρυμα αρνείται αυτά τα δικαιώματα στους ασθενείς οι γιατροί πρέπει να αναζητήσουν τα κατάλληλα μέσα για να τους εξασφαλίσουν ή να τα αποκαταστήσουν».

12ον το άρθρο (περί προστασίας του ιδιωτικού βίου) της Σύμβασης για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών.

13ον την υπ αριθμό C/09/604963/KGZA/20-1256/31 Δεκεμβρίου 2020 απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (Υπόθεση Jeroen Poels κατά Ολλανδίας), με βασικό επιχείρημα, την έλλειψη συναίνεσης και την άρνηση παρουσίασης ή υποβολής δήλωσης σχετικά με το test PCR.

14ον την 3η παράγραφο του 21ου άρθρου του Συντάγματος, κατά την οποία: «Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων».

15ον το 168° άρθρο της Συνθήκης για την Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασία της υγείας (Title XIV of Part Three) και το 35° άρθρο του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007/C303/01) που ορίζει: «Κάθε πρόσωπο δικαιούται να έχει πρόσβαση στην πρόληψη σε θέματα υγείας και να απολαύει ιατρικής περίθαλψης, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στις εθνικές νομοθεσίες και πρακτικές.

Κατά τον καθορισμό και την εφαρμογή όλων των πολιτικών και δράσεων της Ένωσης, εξασφαλίζεται υψηλό επίπεδο προστασίας της υγείας του ανθρώπου».

16ον τον Καταστατικό Χάρτη της Παγκοσμίου Οργανώσεως Υγείας, που κυρώθηκε από το ελληνικό κράτος με το ν.δ. 436/1947 (Α' 238) και ορίζει ότι: «Η υγεία είναι κατάστασις πλήρους σωματικής ευεξίας πνευματικής και κοινωνικής τοιαύτης, δεν συνίσταται δε μόνον εις την μη ύπαρξιν ασθένειας ή αναπηρίας».

17ον το 12° άρθρο του Διεθνούς Συμφώνου για τα οικονομικά, κοινωνικά και μορφωτικά δικαιώματα που ορίζει ότι: «1. Τα συμβαλλόμενα Κράτη αναγνωρίζουν το δικαίωμα κάθε προσώπου να απολαμβάνει την καλλίτερη δυνατή σωματική και ψυχική υγεία.

2. Τα μέτρα που θα λάβουν τα συμβαλλόμενα Κράτη, για την εξασφάλιση της πλήρους άσκησης του δικαιώματος αυτού πρέπει να περιλαμβάνουν επίσης και τα απαιτούμενα μέτρα για τη διασφάλιση:

γ) Της προφυλάξεως και θεραπείας επιδημικών, ενδημικών, επαγγελματικών και άλλων ασθενειών και της καταπολέμησης αυτών,...».

18ον το 11° άρθρο του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη που ορίζει ότι: «Με σκοπό τη διασφάλιση της αποτελεσματικής άσκησης του δικαιώματος στην προστασία της υγείας, τα Μέρη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να λαμβάνουν, είτε απευθείας είτε σε συνεργασία με δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, κατάλληλα μέτρα, τα οποία, μεταξύ άλλων, αποσκοπούν: 3. στην πρόληψη, στο βαθμό που είναι δυνατό, των επιδημικών, ενδημικών και άλλων ασθενειών, καθώς και των ατυχημάτων».

Ειρήσθω εν παρόδω ότι, οι διατάξεις της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αντλούν την θέσπισή τους από το 539 π.χ εμπεριεχόμενες στον Κύλινδρο του βασιλιά της Περσίας Κύρου και μεταφρασθείσες υπό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών προσιδιάζουν στα τέσσερα πρώτα άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τηρουμένων των ανωτέρω κανόνων και γιά λόγους που άπτονται της προστασίας της υγείας του κοινωνικού συνόλου, σε συνδυασμό με την κείμενη νομοθεσία και την ευθύνη μας ως Συνταγματικού θεσμού, για τους κάτωθι ουσιώδεις και νόμιμους λόγους, ενστάσεις και αιτίες τις οποίες εκθέτουμε, ως έχουμε υποχρέωση, υπεραμυνόμεθα τόσον των ημετέρων Συνταγματικών δικαιωμάτων όσον και των του Ελληνικού Λαού, αφού:

1ον Δεν διασφαλίζεται το απόρρητο των αποτελεσμάτων των τεστ, ζήτημα που άπτεται της προσωπικής υγείας ενός εκάστου πολίτη και αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό του δεδομένο, προστατευόμενο ρητώς από την κείμενη νομοθεσία ενώ περαιτέρω επιχειρείται αθέμιτη καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω της δήλωσης του αποτελέσματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

2ον Στους επιστημονικούς κύκλους επικρατεί έντονη αμφισβήτηση και διχογνωμία για την επιστημονική εγκυρότητα και τεχνική αρτιότητα τόσον των τεστ ανίχνευσης SARS-CoV- 2 όσον και του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δεδομένου ότι, επί των τέστ έχουν αναφερθεί περιπτώσεις υγιών ανθρώπων που καταγράφονται ως ψευδώς θετικοί, επί των εμβολίων δε, έχουμε κρούσματα θανάτου εκ των εμβολιασθέντων.

Με τον τρόπο αυτό βρισκόμαστε μπροστά σε έναν διχασμό του ιατρικού κόσμου, ως προς την διαχείριση της ιώσεως, που αποκαλύπτει στοιχειώδες δημοκρατικό έλλειμμα στην αναζήτηση της αλήθειας.

3ον Όσον αφορά τα τέστ, σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ), την 20η Ιανουάριου 2021, τονίζεται ότι είναι απαραίτητη η προσεκτική ερμηνεία των «αδύναμων» θετικών αποτελεσμάτων δεδομένου ότι ο αριθμός των κύκλων μεγέθυνσης που απαιτείται για τον εντοπισμό του ιού είναι αντιστρόφως ανάλογος του ιϊκού φορτίου του ασθενούς, (σχετικώς: https://www.who.int/news/item/ 20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-202005?fbclid=lwAR3oTJizLfwUru4v3WXS)

Επιπλέον, ο Π.Ο.Υ επισημαίνει ότι τα τεστ αντιγόνου δεν πρέπει να εφαρμόζονται σε άτομα χωρίς συμπτώματα, εκτός αν υπάρχει ιστορικό επαφής και σε χαμηλή επίπτωση της νόσου, διότι στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ είναι αξιόπιστα (σχετικώς-

https://www.ethnos.gr/ellada/132437_koronoios-kathigitria-apthpote-einai-anaxiopista-ta-rapid-test)

4ον Χωρίς την ρητή και έγγραφη συγκατάθεση του πολίτη (informed consent), που αποτελεί την θεμελιώδη αρχή του Δικαίου και της Ιατρικής Δεοντολογίας, είναι αθέμιτη η συλλογή, επεξεργασία και καταχώριση του DNA του σε βάση βιομετρικών δεδομένων (σχετικώς-https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/278890_o-eody-synelexe-paranoma- prosopikadedomena).

5ον Ειδικότερα, η Σύμβαση του ΟΒΙΕΔΟ της 4ης Απριλίου 1997 «Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοϊατρική» που κυρώθηκε από την Ελληνική Πολιτεία με τον Νόμο 2619/1998 (Α' 132) και έχει, κατά το άρθρο 28 § 1 του Συντάγματος, υπερνομοθετική ισχύ, του 1ου και του 2ου άρθρων της που ορίζεται ότι: «Τα συμφέροντα και η ευημερία του ανθρωπίνου όντος θα υπερισχύουν έναντι μόνου του κοινωνικού συμφέροντος ή της επιστήμης», το δε άρθρο αυτής προβλέπει ότι: «Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του»«Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του».

Στην 1η δε παράγραφο του 26ου άρθρου αυτής ορίζεται ότι: «Δεν τίθενται περιορισμοί στην άσκηση των δικαιωμάτων και προστατευτικών διατάξεων της παρούσας Σύμβασης πλην όσων ορίζονται δια νόμου και είναι αναγκαίοι σε μια δημοκρατική κοινωνία προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας, την πρόληψή του εγκλήματος, την προστασία της δημόσιας υγείας ή την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των άλλων».

6ον την 1η παράγραφο του 1ου άρθρου του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Νόμος 3418/28-11-2005) που ως ιατρική πράξη ορίζει: «εκείνη που έχει ως σκοπό τη με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου», η υποχρεωτική υποβολή τόσο σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, όσο και στον εμβολιασμό του πολίτη, για την αντιμετώπιση της ίωσης COVID-19, ως ιατρική πράξη, συνιστά βιοϊατρική παρέμβαση και κατά τις διατάξεις του 338°υ άρθρου του Νόμου 4512/2018: «οποιαδήποτε απόφαση αντίθετη με τις διατάξεις του Νόμου 3418/2005 είναι άκυρη. Αν στη λήψη των αποφάσεων αυτών έχουν συμμετάσχει ιατροί, υπέχουν πειθαρχικές ευθύνες», κατά την 1η δε παράγραφο του 11ου άρθρου: «Ο ιατρός έχει καθήκον αλήθειας προς τον ασθενή. Οφείλει να ενημερώνει πλήρως και κατανοητά τον ασθενή για την πραγματική κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της προτεινόμενης ιατρικής πράξης, τις συνέπειες και τους ενδεχόμενους κινδύνους ή επιπλοκές από την εκτέλεσή της, τις εναλλακτικές προτάσεις, καθώς και για τον πιθανό χρόνο αποκατάστασης, έτσι ώστε ο ασθενής να μπορεί να σχηματίζει πλήρη εικόνα των ιατρικών, κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων και συνεπειών της κατάστασής του και να προχωρεί, ανάλογα, στη λήψη αποφάσεων».

Τα αυτά προβλέπει και η 1η παράγραφος του 12ου άρθρου του ανωτέρω Κώδικα, το οποίο ορίζει ότι: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιοσδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενούς».

Κατόπιν των ανωτέρω, προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενούς είναι οι ακόλουθες:

α) Να παρέχεται, μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση.

β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.

γ) Αν ο ασθενής δεν διαθέτει ικανότητα συναίνεσης, η συναίνεση για την εκτέλεση ιατρικής πράξης να δίδεται από τον δικαστικό συμπαραστάτη, εφόσον αυτός έχει ορισθεί.

Αν δεν υπάρχει δικαστικός συμπαραστάτης, η συναίνεση να δίδεται από τους οικείους του ασθενή. Σε κάθε περίπτωση, ο ιατρός πρέπει να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την εκούσια συμμετοχή, σύμπραξη και συνεργασία του ασθενή, και ιδίως εκείνου του ασθενή που κατανοεί την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο της ιατρικής πράξης, τους κινδύνους, τις συνέπειες και τα αποτελέσματα της πράξης αυτής.

δ) Η συναίνεση να μην είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής και να μην έρχεται σε σύγκρουση με τα χρηστά ήθη, να καλύπτει δε πλήρως την ιατρική πράξη και κατά το συγκεκριμένο περιεχόμενό της και κατά τον χρόνο της εκτέλεσής της.

Η αρχή της συναίνεσης του ενημερωμένου προσώπου είτε του ασθενούς ήτοι του προσώπου του οποίου η υγεία έχει αποδεδειγμένα διαταραχθεί, είτε του προσώπου που είναι απολύτως υγιές (όπως ο υποψήφιος προς εμβολιασμό) είναι θεμελιώδους αξίας για την επέμβαση στο σώμα του για κάθε ιατρική πράξη.

Η αρχή αυτή σχετίζεται με το θεμελιώδες δικαίωμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα της προστασίας της αυτοδιάθεσης και της αυτονομίας του ατόμου, της σωματικής ακεραιότητας, της ελευθερίας ανάπτυξης της προσωπικότητας, της υγείας (ιδίως όταν ο εμβολιαζόμενος ενδέχεται να παρουσιάσει ανεπιθύμητες παρενέργειες) και της προστασίας έναντι βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

ε) Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης (Neuberger Kodex) της 20ης Αυγούστου 1947, που λογίζεται ως το σημαντικότερο κείμενο στην ιστορία της ηθικής δεοντολογίας της κλινικής έρευνας μαζί με την Δήλωση του Ελσίνκι του 1964, αποτελεί την ιστορική καταγωγή του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα της 16ης Δεκεμβρίου 1966 της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με τον Νόμο 2462/1997 ΦΕΚ Α' 25/26-2-1997, στο άρθρο αυτού, ως πρώτος κανόνας αναγνωρίζεται ρητά ότι: «η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως ουσιώδης» (The voluntary informed consent of the Human Subject is absolutely essential…..       «Κανείς δεν υποβάλλεται σε βασανιστήρια ούτε σε ποινές ή μεταχειρίσεις σκληρές, απάνθρωπες ή εξευτελιστικές. Ειδικότερα, απαγορεύεται η υποβολή προσώπου, χωρίς την ελεύθερη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα», στο δε άρθρο αυτού κατοχυρώνεται το δικαίωμα του ατόμου στην ελευθερία και στην ασφάλεια του προσώπου του, ενώ το άρθρο της ΕΣΔΑ αλλά και το άρθρο του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ ορίζουν, ότι κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί σε βασανιστήρια, ούτε σε απάνθρωπες ή εξευτελιστικές ποινές ή μεταχείριση, η 2α δε παράγραφος του 7ου άρθρου του Συντάγματός μας ορίζει: «Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται...»

στ) τις, κατά την 21η Μαΐου 2021 στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ του διαύλου OPEN, δηλώσεις της Ανωτάτης Δικαστικού και πρώην Πρωθυπουργού κυρίας Βασιλικής Θάνου, κατά την οποία, όσον αφορά τον εμβολιασμό; «...σε καμία περίπτωση, ούτε υπό την επίκληση της προστασίας της δημόσιας υγείας, μπορεί να παραβιαστεί η Συνταγματική βάση της προστασίας της προσωπικότητας η οποία αποτελεί την βάση και για όλα τα λοιπά θεμελιώδη δικαιώματα...».

ζ) το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης στην συνεδρίασή του της                    21ης Ιανουάριου 2021, κατά το οποίο: «Οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί. Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί».

Συμπερασματικώς κάθε κρατική επιδίωξη για την άμεση ή έμμεση επιβολή του εξαναγκασμού του Λαού σε διαγνωστικά τεστ ή σε εμβολιασμό του για την αντιμετώπιση της ίωσης που προκαλεί ο κορωναϊός SARS-CoV-2, παραβιάζει απροκάλυπτα τις αρχές και το πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικαίου, της Ιατρικής Δεοντολογίας, των Διεθνών Συμβάσεων και Συμφώνων, του Κώδικα της Νυρεμβέργης, ως απάνθρωπη μεταχείριση και ψυχικός βασανισμός του πολίτη, το Συμβούλιο δε της Ευρώπης με το ψήφισμά του 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

7.3.1.         να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα για να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί,

7.3.2.         να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή για το γεγονός ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί. Το πλήρες κείμενο του Ψηφίσματος είναι διαθέσιμο εδώ https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Για το δε «Πιστοποιητικό Εμβολιασμού» αναφέρεται:

7.5.2.         Χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνο για τους εξής καθορισμένους σκοπούς: α) παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, β) των πιθανών παρενεργειών και γ) των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Ένεκα των ανωτέρω, θέτουμε προς Υμάς, διά της παρούσης ΔΗΛΩΣΕΩΣ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ μας, η οποία έχει τα στοιχεία δημοσίου εγγράφου βεβαίας χρονολογίας, τα κατωτέρω ερωτήματα, προκειμένου να σταθμίσετε τις αποφάσεις σας περί των υφ ημών αιτουμένων:

1ον ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ;

Είναι προϊόν της φύσης ο ιός, είναι δηλαδή ένας ζωντανός οργανισμός ή ένα παρασκευασμένο ανόργανο δημιούργημα εργαστηρίου; Είναι προϊόν της Βιοτεχνολογίας και της Γενετικής Μηχανικής;

2 ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ:

*   Ποιά είναι η ακριβής χημική του σύσταση;

*   Ποιά είναι η μοριακή του σύσταση;

*   Πώς μεταφέρεται;

*   Ποιό είναι το περιβάλλον που αναπαράγεται και πώς διασπάται;

*   Γιατί, ως ιός, δεν αντιμετωπίζεται με την δοκιμασμένη φαρμακευτική αγωγή;

3ον ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ:

*   Ποιά είναι η μηχανική του δομή;

*   Και εάν είναι όντως ανόργανο δημιούργημα, τί πρόγραμμα το υποστηρίζει;

*   Και η προγραμματισμένη παθολογική του αποστολή που σχεδιάστηκε για να εισβάλλει δια της αναπνευστικής οδού και να προσκολλάται στον πνεύμονα, πώς ενεργοποιείται;

*   Σε ποιό εργαστήριο έχει παραχθεί και σε ποιόν ανήκει το εργαστήριο;

*   Με ποιά άδεια έχει παραχθεί;

*   Πότε, πού και από ποιόν δόθηκε η άδεια;

*   Τι ισχύ έχει αυτή η άδεια σε σχέση με τα κράτη;

*   Πώς διασπείρεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου;

*   Πώς μπορεί να έχει την ίδια συμπεριφορά σε ζεστά και ψυχρά κλίματα;

4ον ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

Γνωρίζετε ότι για να βρεθεί λύση προστασίας και αντιμετώπισης, χρειάζεται πρώτα εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων, που έχει τις εμπειρίες για έργα υψηλής νοημοσύνης και ειδικών τεχνολογιών για τα βιολογικά όπλα τεχνοποιημένων ιών, τεχνητής νοημοσύνης και νανοτεχνολογίας, όσο και από γιατρούς, βιολόγους και λοιμωξιολόγους;

Γνωρίζετε ότι απαιτείται να εμπλακεί ο στρατός διότι αποτελεί θέμα βιολογικής επίθεσης με μέσα που δεν ελέγχονται με μάσκες και λοιπά ευτελή κατασκευάσματα;

5ον ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

*   Τότε η πρώτη φάση ήταν προσομοίωση;

*   Και εάν ναι, αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι η επόμενη;

*   Και αν ναι, τότε ποιος ευθύνεται για όλα αυτά; πώς προστατεύεται πραγματικά ο άνθρωπος και τί κάνει η κυβέρνηση για όλα αυτά;

*   Ποιά η σχέση του ιού με το σύστημα 5G;

*   Ποιά η σχέση των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails) με την διάδοση του ιού;

*   Τα εμβόλια πριν από την παράδοσή τους στα κέντρα διανομής, ερευνήθηκαν από ειδικούς για την ασφάλειά τους και ενδεχόμενες επιμολύνσεις τους;

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πόσο διαρκεί η ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο έναντι του νέου κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν νέο ιό και ένα νέο εμβόλιο και με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τις κλινικές δοκιμές δεν γνωρίζουμε την διάρκεια προστασίας που προσφέρει...

Ο εμβολιασμός κατά του ιού διεξάγεται με τα κατωτέρω εμβόλια:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414) Άδεια στις 6-1-2021

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH Άδεια στις 21-12-2020

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S) Άδεια στις 11-3-2021

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19) Άδεια στις 1-2-2021 (δεν έλαβε ποτέ άδεια από την «FDA» Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ)

Τα ως άνω εμβόλια έχουν άδεια κυκλοφορίας υπό όρους με την διαδικασία της χρήσης έκτακτης ανάγκης, ήτοι, άδεια προσωρινής χρήσης μη εγκεκριμένου εμβολίου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κατόπιν θετικής σύστασης του ΕΜΑ (European Medicine Agency-Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων). Επομένως δεν μπορούμε να έχουμε επιστημονικά τεκμηριωμένα συμπεράσματα για την διάρκεια και την ασφάλεια της παρεχόμενης προστασίας στους ήδη εμβολιασθέντες την στιγμή που συνεχώς έρχονται στο φως νέα επιστημονικά δεδομένα, που καταδεικνύουν ότι η επιστημονική κοινότητα δεν γνωρίζει τις μελλοντικές επιπτώσεις που θα έχουν τα εμβόλια αυτά στους ανθρώπους.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Με τα ως άνω δεδομένα, νοείται σε ένα κράτος δικαίου οι πολίτες του να υποχρεώνονται άμεσα ή έμμεσα να υποβληθούν σε εμβολιασμό με εμβόλια πειραματικά όταν ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει την αναλυτική χημική σύστασή των;

Και κατ’ επέκταση, υπάρχει έγγραφη απόφαση του Ε.Ο.Φ και του Υπουργού Υγείας που εγκρίνει την χρήση των εμβολίων;

Γνωρίζετε τα στοιχεία της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχετικά με τις κατωτέρω προκαλούμενες, από τον εμβολιασμό, παθήσεις;

·        Σύνδρομο Guillain Barré

·        Οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα

·        Εγκάρσια μυελίτιδα

·        Εγκεφαλίτιδα - μυελίτιδα - μηνιγγοεγεφαλίτιδα - μηνιγγίτιδα εγκεφαλοπάθεια

·        Σπασμοί-επιληπτικές κρίσεις

·        Εγκεφαλικό

·        Ναρκοληψία και καταπληξία

·        Αναφυλαξία

·        Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

·        Μυοκαρδίτιδα-περικαρδίτιδα

·        Αυτοάνοση ασθένεια

·        Θάνατο

·        Επιπλοκές εγκυμοσύνης και γέννησης

·        Άλλες οξείες απομυελινωτικές ασθένειες

·        Μη αναφυλακτικές αλλεργικές αντιδράσεις

·        Θρομβοπενία

·        Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη

·        Φλεβικό θρομβοεμβολισμό

·        Αρθρίτιδα και αρθραλγία-πόνο στις αρθρώσεις

·        Νόσος Kawasaki

·        Φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων στα παιδιά

·        Ενίσχυση νόσου λόγω εμβολίου (http://www.fda.gov/media/143557/download)

Πέραν των ανωτέρω, γνωρίζετε ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες αρνούνται νά καλύψουν τούς ασφαλισμένους, σέ περίπτωση τυχόν ανεπιθύμητων παρενεργειών;

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι τόσο η αυτοδιάγνωση όσο και η εμβολιαστική διαδικασία αφορά αποκλειστικά και μόνο την παρούσα κρίση της δημόσιας υγείας που έχει προκληθεί από την επιδημία της COVID-19 και δεν διακατεχόμεθα γενικά από αντιεμβολιαστικές πεποιθήσεις επί δοκιμασμένων εμβολίων, αφού αναγνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός αποτελεί σημαντική κατάκτηση της ιατρικής επιστήμης, συνιστά καίρια προληπτική ιατρική πράξη που συμβάλλει στην προστασία των ανθρώπων από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα, αποτελεί το αποτελεσματικό μέσο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και το κυριότερο παρεμβατικό μέτρο για την πρωτογενή πρόληψη των μεταδοτικών και θανατηφόρων ασθενειών και τελούν υπό την έγκριση των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών, που όσον αφορά εν προκειμένω τους ελληνικούς τοιούτους, τονίζουμε συνοπτικά τα ακόλουθα:

α) Η εγκριτική απόφαση των αρμοδίων φορέων δεν αναφέρεται στην έκδοση νόμιμης άδειας κυκλοφορίας του εμβολίου, αλλά μόνο στην χορήγηση άδειας κατεπείγουσας χρήσης έκτακτης ανάγκης.

β) Εκ της 22μελούς επιτροπής των εμπειρογνωμόνων της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, τέσσερα μέλη της τοποθετήθηκαν αρνητικά στην χορήγηση άδειας χρήσης του εμβολίου καθώς επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ασκήθηκαν από τις κυβερνήσεις προς τους ως άνω οργανισμούς ασφυκτικές πιέσεις για την επιτάχυνση των διαδικασιών λήψης αποφάσεως.

γ) Οι φαρμακευτικές εταιρείες αξιώνουν από τις κυβερνήσεις των κρατών να υπάρχει νομική ρήτρα απαλλαγής αδικοπρακτικής ευθύνης τους, αναφορικά με την καταβολή αποζημιώσεων σε περίπτωση προσβολής και βλάβης της υγείας των πολιτών εξ αιτίας των παρενεργειών από το εμβόλιο.

δ) Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ζητά, από τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας, την υιοθέτηση μέτρων απαλλαγής ή περιορισμού της ιατρικής ευθύνης κατά την διαχείριση της επιδημίας, γιατί; (σχετικώς- https://www.skai.qr/news/qreece/anaqki-asvlias-apo-iatriki-evthvni-stin-pandimia- epistoli-qiatron-se-kvvernisi) και

ε) Εμποδίζουν τα εμβόλια την μετάδοση του κορωνοϊού και την εξάπλωση της Covid-19;

Όσον αφορά το ανωτέρω, προς Υμάς, ερώτημά μας, επικαλούμεθα τις δηλώσεις του Καθηγητού Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics (LSE) κυρίου Ηλία Μόσιαλου: «Τα εμβόλια προστατεύουν εμάς, δεν γνωρίζουμε αν εμποδίζουν την διασπορά της νόσου»          «Ενώ έχουμε προστατευτεί, μπορεί να μεταδίδουμε τον κορωνοίό στους διπλανούς μας, οι οποίοι είναι στις ευπαθείς ομάδες». (σχετικώς: https://www.pronews.gr/ygeia/944878 imosialos-paramenei-aqnosto-ean- emvolio-empodizei-tin-diaspora-tov-iov)

Ο ανοσολόγος J. Bart Classen, διερευνώντας τις επιπτώσεις του εμβολιασμού, αποφαίνεται πως ο εμβολιασμός μπορεί να οδηγήσει σε χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 1 και τύπου 2 όχι αμέσως, αλλά σε τρία ή τέσσερα χρόνια αργότερα.

στ) Η ασάφεια στις ιατρικές οδηγίες, από την αρχή της εμφάνισης της ιώσεως sars-cov-2 και οι αντιφατικές δηλώσεις των ίδιων των μελών της επιτροπής, που συνέστησε η Πολιτεία.

ζ) Η έλλειψη δημοσίου διαλόγου και η ατολμία των μελών της κρατικής Επιτροπής να αντιπαραταχθούν επιστημονικά και να διαφωτίσουν τον λαό, σε δημόσιο διάλογο, με ομολόγους συναδέλφους τους, οι οποίοι προτείνουν διαφορετικές στρατηγικές από τις εφαρμοσθείσες μέχρι σήμερα.

η) Τα αναγραφόμενα στο φυλλάδιο αυτοδιάγνωσης είναι ψευδή ως προς την μετάφρασή τους. ΔΕΝ υπάρχει, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους ισχύοντες με αυτό νόμους, νόμιμη τεκμηρίωση και ΔΕΝ διευκρινίζεται ρητώς ότι, συμπτώματα ρινίτιδας, καταρροής, συναχιού, πονοκεφάλου, πονόλαιμου, καταβολής δυνάμεων, μυαλγίας, ΔΕΝ πληρούν από μόνα τους κριτήρια για διενέργεια διαγνωστικού τεστ εάν δεν συνυπάρχει πυρετός άνω των 37,5 βαθμών ή κάποιο άλλο κλινικό κριτήριο για ύποπτο κρούσμα. Όπως αναγράφεται δε ειδικότερα στο Κεφάλαιο που αφορά την «Ερμηνεία των αποτελεσμάτων», «ακόμη κι αν το αποτέλεσμα του τεστ είναι αρνητικό, ενδέχεται να υφίσταται λοίμωξη», ενώ περαιτέρω μνημονεύεται ότι «... ο κορωνοϊός δεν μπορεί να ανιχνευθεί ακριβώς σε όλες τις φάσεις της λοίμωξης». Τούτο σημαίνει ότι, ακόμη κι αν το τεστ έχει αρνητικό αποτέλεσμα, ενδέχεται να υφίσταται λοίμωξη και να διασπαρεί ο ιός, στις δε προφυλάξεις, αναγράφεται ότι περιέχονται ουσίες τοξικές και καρκινογόνες, ιδιαίτερα για την αναπαραγωγή.

Σημειωτέον, στα ξενόγλωσσα φύλλα οδηγιών χρήσης του παρεχόμενου τεστ αναγράφεται ότι τούτο προορίζεται για χρήση σε εργαστήριο ή για αυτοδιάγνωση υπό την επίβλεψη όμως επαγγελματία υγείας. Η ανωτέρω κρίσιμη αναφορά έχει παραλειφθεί εντελώς στο φύλλο οδηγιών χρήσης που είναι συντεταγμένο στην ελληνική γλώσσα, αν και αυτό περιλαμβάνεται στην ίδια συσκευασία με τα ξενόγλωσσα φύλλα οδηγιών, αναγραφομένου μόνο ότι: «Το τεστ προορίζεται για αυτοδιάγνωση από τον ίδιο τον ασθενή». Συνεπώς, παραλείπεται εντελώς η μνεία περί προορισμού του τεστ για χρήση από εργαστήριο ή υπό την επίβλεψη επαγγελματία υγείας, πράγμα που καθιστά ελεγκτέα από ποινικής απόψεως την επίμαχη συμπεριφορά, αφού το παρεχόμενο προϊόν, αν και προορίζεται για χρήση από επαγγελματίες υγείας (ή υπό την επίβλεψη αυτών), παρουσιάζεται ως προοριζόμενο για χρήση από πολίτες, γεγονός που δημιουργεί εύλογες υπόνοιες υπέρ της επικινδυνότητας της χρήσης του από τους τελευταίους.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) υπογράμμισε σε σχετική νομολογία του την σημασία της πρόσβασης σε πληροφορίες σχετικά με κινδύνους της υγείας. Όπως έχει κριθεί από το ΕΔΔΑ, τα συμβαλλόμενα κράτη υποχρεούνται να υιοθετούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί ότι οι γιατροί λαμβάνουν υπ’ όψιν τις προβλεπόμενες συνέπειες μιας ιατρικής διαδικασίας και ότι θα ενημερώσουν τους ασθενείς τους εκ των προτέρων για ενδεχόμενες παρενέργειες. Η μη δέουσα ενημέρωση του ασθενούς συνιστά παράβαση του 8ου άρθρου της ΕΣΔΑ (δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής).

Περαιτέρω, υπό τις διαγραφόμενες κοινωνικές συνθήκες της ασκούμενης έντονης ψυχολογικής τρομοκρατίας, της διαρκούς αργυρώνητης τηλεοπτικής προπαγάνδας, της παραπληροφόρησης και της έλλειψης αντικειμενικής και πολυφωνικής ενημέρωσης, του εκφοβισμού του Λαού με τον αποκλεισμό του από την κοινωνικοοικονομική ζωή, στην περίπτωση που πολίτης αρνηθεί να υποβληθεί τόσο σε τεστ ανίχνευσης όσο και σε εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, έχει ως συνέπεια, βάσιμα και δικαιολογημένα να υποστηρίζουμε ότι, με την άσκηση ψυχολογικής καταπίεσης και τον διαρκή εργασιακό εκφοβισμό, επιδιώκεται η συστηματική καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας. Τέτοιος αποκλεισμός καθίσταται έτι περαιτέρω ανεπίτρεπτος όταν το μέτρο που επιλέγεται είναι αμφίβολης αξιοπιστίας και απρόσφορο να επιφέρει τον επιδιωκόμενο σκοπό, εν προκειμένω την αναχαίτιση της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, παραβιαζομένης έτσι ευθέως της θεμελιώδους συνταγματικής αρχής της αναλογικότητος του 25ου του άρθρου του Συντάγματος, αποσκοπώντας στην κάμψη του αυτοπροαιρέτου της βουλήσεως του πολίτη, τακτικές που μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους.

Οι συνθήκες μαζικού εμβολιασμού που επικρατούν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και η βιασύνη που επιδεικνύουν τόσο η πολιτεία όσο και οι υγειονομικές αρχές ώστε να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αντενδείκνυνται για την τήρηση της υποχρέωσης δέουσας ενημέρωσης σχετικά με πιθανές παρενέργειες των εμβολίων δεδομένου ότι το κράτος δεν παρέχει στους πολίτες ένα ασφαλές και απόλυτα ελεγμένο προϊόν όταν οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν αυτοκτονία τον θάνατο από το εμβόλιο και γιά αυτό δέν πληρώνουν τις ασφάλειες θανάτου/ζωής!

Συνεπώς, αφού αφ ενός μεν ΟΥΔΕΙΣ, ευπροσώπως και ενυπόγραφα, εγγυάται τήν ασφάλεια του εμβολίου για τους ως άνω λόγους και αιτίες που θα καθιστούν επισφαλή την υγεία του Λαού, αφ ετέρου δε ΟΥΔΕΙΣ αναλαμβάνει την ευθύνη οιασδήποτε επιγενόμενης οργανικής βλάβης, εκ παρανόμων πράξεων, διεργασίες που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αναιρούν το υπέρτατο αξίωμα «η βούληση του ασθενούς είναι ο υπέρτατος νόμος» voluntas aegroti supreme lex»), που ως ηθική επιταγή χαρακτηρίζει το σύνολο των ιατρικών πράξεων και καθορίζει τα θεμιτά όρια της ιατρικής παρέμβασης στην ζωή και στην υγεία του ανθρώπου ενώ αντιθέτως η πειθώ γιά το εμβόλιο στηρίζεται στήν άγνοια, στόν φόβο, στήν έλλειψη δημοσίου διαλόγου, τήν πληρωμένη προπαγάνδα και την συκοφάντηση, όσων έχουν αντίθετη άποψη. Το μόνο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη είναι ότι οι ανεμβολίαστοι θα διαπομπεύονται δημόσια και θα μαστιγώνονται στο Σύνταγμα ή θα ρίπτονται στην πυρά. Ας ελπίσουμε, οι ανεμβολίαστοι να μην εγκλειστούν σε γκέτο, διχάζοντας έτσι τον Ελληνικό Λαό και δηλητηριάζοντας επικίνδυνα την κοινωνία.

Κατά την διάρκεια της ναζιστικής θηριωδίας οι κρατούμενοι ήταν αναγκασμένοι να φορούν σήματα με ειδικά χρώματα πάνω στα ρούχα τους, έτσι ώστε οι υπεύθυνοι των στρατοπέδων να μπορούν να αναγνωρίζουν εύκολα τον λόγο εγκλεισμού του κάθε κρατουμένου. Οι πολιτικοί κρατούμενοι, όπως οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές και οι συνδικαλιστές, έφεραν κόκκινα τρίγωνα, οι κοινοί εγκληματίες φορούσαν πράσινα, οι Γύφτοι και όλοι όσοι κατά τους Γερμανούς ήταν «αντικοινωνικοί» ή «αδιόρθωτοι» φορούσαν μαύρα τρίγωνα, οι Μάρτυρες δε του Ιεχωβά φορούσαν μοβ και οι ομοφυλόφιλοι ροζ τρίγωνα.

Όταν κάποιος πιστεύει σε ένα δόγμα ή θρησκεία που το δέχεται η πολιτεία και του αναγνωρίζει ακόμη και το δικαίωμα να μην υπηρετήσει στον στρατό με τον τρόπο που υπηρετούν οι υπόλοιποι, λόγω της πίστης του, πώς η πολιτεία θα του επιβάλει να κάνει το εμβόλιο;

Ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις αποτελούν παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ειρήνη ενώ υποσκάπτουν τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος και του κράτους δικαίου.

Η απαγόρευση των διακρίσεων κατοχυρώνεται με το 14° άρθρο της ΕΣΔΑ, το οποίο διασφαλίζει την ίση μεταχείριση όσον αφορά την απόλαυση των λοιπών δικαιωμάτων, που αναγνωρίζει η σύμβαση. Το 12° (2000) πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ επεκτείνει ακόμη περισσότερο το πεδίο εφαρμογής της απαγόρευσης των διακρίσεων, διασφαλίζοντας την ίση μεταχείριση όσον αφορά την απόλαυση όλων ανεξαιρέτως των δικαιωμάτων. Είναι πολύ εύκολο να καλλιεργήσουμε μεταξύ μας εχθρούς και η ευθύνη είναι της κυβέρνησης της οποίας ο τελικός στόχος είναι η εξόντωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Τα πειραματικά εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderna και J&J είναι πολιτικά εργαλεία κοινωνικού διαχωρισμού και είναι ντροπή η επιδίωξη ακόμα και η παρότρυνση επιβολής εμβολιασμού σε ανθρώπους χωρίς την θέλησή τους αμέσως ή και εμμέσως απειλώντας τα συνταγματικά τους δικαιώματα.

Ο πολίτης, ιδίως σε ειδικά θέματα για τα οποία δεν μπορεί να έχει γνώση, έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για όλες τις σχετικές παραμέτρους αναφορικά με τα μέτρα που αφορούν την υγεία του, να κάνει τις επιλογές του, να νιώθει ασφαλής σε ζητήματα που αφορούν την υγειονομική του φροντίδα και να λάβει διαβεβαιώσεις, ότι η θεραπεία που θα ακολουθήσει ή η ιατρική πράξη, που θα λάβει χώρα σε σχέση με αυτόν, στην προκειμένη περίπτωση ο εμβολιασμός, θα είναι η κατάλληλη και η αποτελεσματικότερη.

Το δικαίωμα στην προηγούμενη ενημέρωση εμπεριέχεται στο δικαίωμα της υγείας, το οποίο ως κοινωνικό αγαθό προστατεύεται από της 5η παράγραφο του 5ου άρθρου του Συντάγματος και την 2α παράγραφο του 7ου άρθρου αυτού. Η υγεία κατοχυρώνεται όμως όχι μόνο ως αγαθό, αλλά και ως δικαίωμα, ενώ στην 1η παράγραφο του 4ου άρθρου του Συντάγματος ορίζεται ότι: «οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου» και στο άρθρο καθορίζεται, ότι «καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από την συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως ο νόμος ορίζει» (Νόμος 2472/1997).

Το δικαίωμα πληροφόρησης που συνίσταται ειδικότερα στο δικαίωμα πρόσβασης του ασθενούς σε κάθε είδος πληροφορίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, τις υπηρεσίας υγείας και τον τρόπο χρήσης τους καθώς επίσης και σε κάθε διαθέσιμη επιστημονική έρευνα και τεχνολογική καινοτομία, αποτελεί ένα από τα 14 δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Χάρτας Δικαιωμάτων των Ασθενών, που αποτελεί ευρωπαϊκό δίκαιο.

Το δικαίωμα ενημέρωσης για πιθανές παρενέργειες φαρμάκου ή εμβολίου αποτελεί πτυχή του δικαιώματος στην προστασία της υγείας που κατοχυρώνεται στο 35° άρθρο του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με αυτό, «κάθε πρόσωπο δικαιούται να έχει πρόσβαση σε θέματα υγείας και να απολαύει ιατρικής περίθαλψης, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στις εθνικές νομοθεσίες και πρακτικές. Κατά τον καθορισμό και την εφαρμογή όλων των πολιτικών και δράσεων της Ένωσης εξασφαλίζεται υψηλού επιπέδου προστασία της υγείας του ανθρώπου».

Επίσης, σύμφωνα με το Άρθρο του Ψηφίσματος 1946 (2013) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ίση πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, η Συνέλευση καλεί τα κράτη μέλη του Συμβουλίου, να διασφαλίσουν την προσβασιμότητα πληροφοριών σχετικά με το σύστημα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων εμβολιασμού και διαλογής, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπ’ όψιν τις ειδικές ανάγκες των διαφόρων ευάλωτων ομάδων. Περαιτέρω, η Οδηγία 2001/83/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 6ης Νοεμβρίου 2001, περί κοινοτικού κώδικα για τα φάρμακα που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση, αποβλέπει στην ταυτόχρονη κοινολόγηση των πληροφοριών σχετικά με τις παρενέργειες φαρμάκων που κυκλοφορούν στην αγορά της Κοινότητας, το άρθρο δε 101 της παραπάνω Οδηγίας προβλέπει, τα κράτη μέλη να λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να ενθαρρυνθούν οι γιατροί και οι άλλοι επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να γνωστοποιούν στις αρμόδιες αρχές τις πιθανολογούμενες παρενέργειες.

Περαιτέρω, με το Άρθρο 102 της Οδηγίας τα κράτη μέλη μπορούν να επιβάλουν ειδικές υποχρεώσεις στους απασχολούμενους στον τομέα, όσον αφορά στην γνωστοποίηση ύποπτων σοβαρών ή απροσδόκητων παρενεργειών. Επίσης, η καθιέρωση του λεγάμενου «συστήματος φαρμακοεπαγρύπνησης» έχει σκοπό την συλλογή πληροφοριών που είναι χρήσιμες για την εποπτεία των φαρμάκων στην έννοια των οποίων υπάγονται και τα εμβόλια και ιδίως σχετικά με τις παρενέργειες των φαρμάκων στον άνθρωπο καθώς και την επιστημονική αξιολόγηση των πληροφοριών αυτών.

Ειδικό μηχανισμό πρόληψης της κακομεταχείρισης έχει συστήσει η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την πρόληψη των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας (Νόμος 1949/1991).

Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και οι νομικά μη δεσμευτικές, αλλά περικλείουσες την ουσία του νομικού μας πολιτισμού Βασικές Αρχές των Ηνωμένων Εθνών καθώς και ο Κώδικας Αρχών για την Προστασία όλων των Προσώπων, που στερούνται την προσωπική τους ελευθερία, ο οποίος υιοθετήθηκε με την υπ αριθμό 43/173 από              9-12-1988 Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Η αρχή της αναλογικότητας της 1ης παραγράφου του 25ου άρθρου του Συντάγματος σε συνδυασμό με τις αρχές της ανθρώπινης αξίας της 1ης παραγράφου του 2ου άρθρου του και της ισότητας της 1ης παραγράφου του 4ου άρθρου αυτού καθορίζουν και νοηματοδοτούν το κράτος δικαίου και την υποχρέωση σεβασμού του πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων, πολύ δε περισσότερο, όταν η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με βάση τους παραδεδεγμένους κανόνες ιατρικής έρευνας προϋποθέτει την δοκιμή του εμβολίου και την πιστοποίησή του κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο από τις αρμόδιες επιστημονικές αρχές για την ασφάλεια αυτού, όπως άλλωστε έχει γίνει μέχρι σήμερα με όλα τα γνωστά και διαχρονικώς δοκιμασμένα εμβόλια, που χωρίς δεύτερη σκέψη οι πολίτες έχουν σπεύσει να κάνουν για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

Σε κάθε περίπτωση, ακριβώς επειδή ο εμβολιασμός συνιστά ιατρική επεμβατική πράξη, η επιλογή της υποχρεωτικής επιβολής του θα πρέπει να συνοδεύεται από την παράθεση όχι μόνο των πορισμάτων των «ειδικών επιτροπών των επιστημόνων», τινές των οποίων, διαστρεβλώνοντας και παραποιώντας την αλήθεια για να συγκαλύψουν την ανικανότητα ή την υστεροβουλία των κυκλικά «αρμοδίων», φιλοδοξούν να γίνουν ο Fritz ter Meer της Bayer, επί των οποίων στηρίχθηκε η απόφαση περί της υποχρεωτικής επιβολής του αλλά και των πορισμάτων εκείνων των ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι επικαλούμενοι επιστημονικά επιχειρήματα και πορίσματα της ιατρικής μελέτης και έρευνας αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου για την συγκεκριμένη νόσο.

Η 12η Ιουλίου 2021 αποτελεί την αποφράδα ημέρα για την Ελλάδα γιατί άνοιξε την Κερκόπορτα, στα σχέδια και την υλοποίηση του ανθελληνισμού. Δεν θα μπορούσε να καταρτιστεί πιό σατανικά και καλύτερος εκτελεστής δεν θα μπορούσε να βρεθεί, από τον Πρωθυπουργό της χώρας που δίκην ολοκληρωτικού καθεστώτος προσπαθεί να επιβάλλει στους Έλληνες τα όσα έωλα διαλαμβανόμενα στο διάγγελμά του, εστιάζοντας στην φενάκη της ατομικής ευθύνης, που τελευταία ως όρος έχει πάρει μία ειρωνική χροιά, για να ξεπλύνει ευθύνες.

Επί πλέον, από τα κυβερνητικά κλιμάκια στόχος πλέον είναι να αφαιρεθεί το δικαίωμα επιλογής του πολίτη στο εμβόλιο. Πως; Με το να μετατρέπει τους πολίτες αυτούς σε απόκληρους της κοινωνίας αποκλείοντάς τους από την κοινωνική και οικονομική ζωή κραδαίνοντας το ακραίο μέτρο της απειλής της απόλυσης πάνω από τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, όταν το Σύνταγμα και οι διεθνείς συμβάσεις που δεσμεύουν την χώρα δεν επιτρέπουν αυτά τα ανερμάτιστα που υποστηρίζονται.

Η Κυβέρνηση και οι συν αυτής να μας εξηγήσουν πότε δεν ισχύει το Σύνταγμα των Ελλήνων. Να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες που καλούνται να το υπερασπιστούν με το αίμα τους αν χρειαστεί, τι να πράξουν αν κινδυνεύει η υπόστασής του;

Κανένας πολίτης δεν νιώθει ευχάριστα όταν η χώρα του συγκαταλέγεται στη χορεία αυταρχικών και ανελεύθερων καθεστώτων που καταπατούν δικαιώματα και ελευθερίες με διαγγέλματα και «Αποφάσεις που αποδίδουν ελευθερίες σε εκείνους που το δικαιούνται». Καμία αναφορά σε θεραπείες, ενίσχυση των νοσοκομείων, οργάνωση της Πρωτοβάθμιας, όπως τόσο καιρό επισημαίνουν φωνές της λογικής και της μετριοπάθειας.

Ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να πετύχει ισάξιο συντριπτικό χτύπημα στις Ένοπλες Δυνάμεις με το από 12ης Ιουλίου 2021 διάγγελμα διαμελισμού του Έθνους από τον Πρωθυπουργό των Εμβολιασμένων.

Οι στρατηγοί των δεξιώσεων, των θεατρινισμών και των κομπασμών, υπό την κάλυψη των τηλεοπτικών διαύλων, οι στρατηγοί της διαχείρισης κονδυλίων της παράνομης μετανάστευσης, οι στρατηγοί της μίας και μοναδικής Μακεδονίας που σκύβουν το κεφάλι και γυρνάνε την πλάτη στον Παύλο Μελά, δεν γνωρίζουν άραγε το έγκλημα που διαπράττεται, εις όφελος του κάθε εχθρού;

Ντροπή σε όσους ορίστηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες. Η σιωπή τους και η ανοχή τους σε μία απόφαση που μόνο όποιος επιδιώκει την μείωση του αξιόμαχου του πυρήνα της Ελλάδας θα μπορούσε να επιβάλλει, τους καθιστά υπόλογους.

Δεν υπάρχει άνθρωπος, με έστω στοιχειώδη αξιοπρέπεια, που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό το εκβιαστικό έκτρωμα, είτε η συμμετοχή είναι ενεργή είτε δια της σιωπής.

Όλα όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα είναι άσκηση βίας. Λυπούμεθα που αντί να ασχολούμαστε με την δημόσια υγεία και την σωστή, τεκμηριωμένη και ψύχραιμη ενημέρωση του πληθυσμού πάνω στα ζητήματα της πανδημίας, του ιού, της νόσου και του εμβολιασμού, επενδύσαμε σε ένα κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο όχι μόνο συνεχίζεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο αλλά πλέον εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο ακραίο. Τελικά είναι ακριβώς αυτή η τακτική που σαμποτάρει τον εμβολιασμό και οδηγεί όχι μόνο σε ακόμη μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα αλλά και σε ακραίο αρνητισμό. Αυτές οι τακτικές διογκώνουν τον κλίμα αμφισβήτησης, οδηγούν σε απώλεια εμπιστοσύνης, προκαλούν αποστροφή σε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας και διεγείρουν αντανακλαστικά άμυνας και αντίδρασης που ήδη έχουν οδηγήσει στα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Οι κοινωνικές αντιπαλότητες, ο στιγματισμός και η γκετοποίηση δεν οδήγησαν ποτέ σε ενιαίες και συγχρονισμένες συμπεριφορές κοινωνικής ευθύνης. Αντίθετα, δημιούργησαν πεδία σύγκρουσης, επιδεινώνοντας, αντί να λύσουν, προβλήματα. Το κλίμα τρομοκρατίας για την νόσο μετατράπηκε σε κλίμα τρομοκρατίας για το εμβόλιο. Υπεύθυνοι είναι εκείνοι που επένδυσαν και επενδύουν στην τρομοκρατία, τον φόβο και την παραπληροφόρηση.

Ζούμε σε εποχές που για πολλούς ήταν αδιανόητο ότι θα βιώναμε τον 21° αιώνα. Εποχές άσκησης βίας, προσωπικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και ψυχολογικής με πρόσχημα την δημόσια υγεία. Αυτό δεν είναι δημόσια υγεία. Η δημόσια υγεία είναι ασύμβατη με την βία, την αναξιοπρέπεια και τον εκβιασμό.

Με άσκηση βίας, εκβιασμούς, τρομοκρατία και πολλά λάθη, διαχειρίζεται πλέον η κυβέρνηση την «πανδημία» και το πρόγραμμα εμβολιασμού ενώ μεθοδεύεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειρίζεται το σώμα του).Τρομακτικό να μαθαίνουμε ότι η ελευθερία αποτελεί προνόμιο ορισμένων, με απόφαση ελάχιστων.

Η κυβέρνηση, διά των απειλών που εξακοντίζει, της ανευθυνότητός της αντί μιάς υπεύθυνης εμβολιαστικής πολιτικής, συμβάλλει σε έναν επικίνδυνο διχασμό της κοινωνίας την στιγμή που δεν υπάρχει ένα αξιόπιστο σύστημα υγείας το οποίο έχει εξαθλιωθεί ώστε, μετά την «πανδημία», να προχωρήσει στην μαζική ιδιωτικοποίησή του.

Πέραν των τεράστιων ζητημάτων Βιοηθικής, οιαδήποτε μέτρα ενέχουν χαρακτήρα άμεσου ή έμμεσου καταναγκασμού για εμβολιασμό κατά του ως άνω ιού, κατ επίκληση της προστασίας της δημόσιας υγείας, συνιστούν ευθεία παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τούτο διότι, στην πράξη θα καταστήσουν εκείνους τους ανθρώπους που δεν συναινούν στην επέμβαση επί του σώματός τους σε άνευ βουλήσεως υποκείμενα πειραματισμού.

Η παροχή δε «διευκολύνσεων» στους εμβολιασμένους ή «κινήτρων» στους ανεμβολίαστους είναι ένας τρόπος άσκησης πίεσης του κοινωνικού συνόλου, ενάντια στα χρηστά ήθη, ώστε να αποδεχθεί τον εμβολιασμό, προκειμένου να του επιτρέπεται να απολαμβάνει στοιχειώδη ατομικά του δικαιώματα.

Στην 1η παράγραφο του 2ου άρθρου του Συντάγματος, ορίζεται ότι: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας», στην 5η δε παράγραφο του 5ου άρθρου ορίζεται ότι: «Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων» και στην παράγραφο του 7ου άρθρου του Συντάγματος, ορίζεται ότι: «Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει», στην 3η δε παράγραφο του 21ου άρθρου του Συντάγματος, ορίζεται ότι: «Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών...».

Κατόπιν των ανωτέρω, εκφράζουμε την δικαιολογημένη απορία μας προς τους αξιότιμους κ.κ Δικαστές, Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: Όταν και εφ όσον κληθείτε να εκτελέσετε το έργο σας κατά τις «κυβερνητικές» υποδείξεις και απαιτήσεις, ήτοι όταν θα καταλήξει κάποια καταγγελία στα χέρια σας δήθεν περί συνωμοσιολογίας γύρω από τον μεταλλασσόμενο κορωνοϊό.,. πώς θα καταστείτε αρμόδιοι για να κρίνετε εάν αυτά που θα διαλαμβάνονται στην δικογραφία αποδεικνύονται;

Ποιανού ιατρού θα λάβετε την γνώμη; Βάσει ποιών αδιαμφισβήτητων αποδείξεων και τεκμηρίων θα μπορέσετε να είστε σίγουροι για την αλήθεια, όταν ο μισός πλανήτης λέει είναι μαύρο και ο άλλος μισός άσπρο;

Όταν η παγκόσμιος ιατρική κοινότης δεν συμφωνεί μεταξύ της, όταν οι βιολόγοι δεν συμφωνούν μεταξύ τους, όταν οι λοιμωξιολόγοι, οι μοριακοί βιολόγοι δεν συμφωνούν μεταξύ τους; Όταν οι «επαΐοντες» συγχέουν την νόσηση με την μόλυνση; Πώς θα επιλέξετε κύριοι ποιά στοιχεία από τα όσα θα σας φέρουν και οι δυο πλευρές είναι όντως αλήθεια; Βάσει ποιάς πείρας; Βάσει ποιάς εμπεριστατωμένης έρευνας; Βάσει ποιάς στοιχειοθετημένης μαρτυρίας;

Πώς θα μπορέσετε, κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς, να γνωμοδοτήσετε επί της δικογραφίας και να λάβετε δίκαια θέση για ένα τόσο λεπτό και πολύπλοκο θέμα, εάν είναι δηλαδή ο Covid-19 ένας φυσικός ιός ή ένα βιολογικό όπλο (bioweaponized); Εάν έχει ή όχι παραχθεί σε εργαστήρια; Εάν όλο αυτό είναι ή όχι εκβιαστικό σχέδιο καλά μελετημένο; Εάν έχει ή όχι σχέση με την ατζέντα id 2020 του Μπίλ Γκέϊτς;

Οι μηχανοποιημένοι ιοί, υποστηρίζεται από τους ειδικούς, ότι είναι Βιολογικά Όπλα τα οποία έχουν εξελιχθεί από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο με υπερτεχνολογία υψηλής νοημοσύνης που ακόμα σήμερα δεν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Όπως δηλώθηκε εκ μέρους της ΝΑΣΑ κατά το συνέδριο του 2001 ενώπιον της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Τμήματος Αμύνης της Αμερικής, εξηγώντας τους «Σιωπηρούς Οπλισμένους ιούς», η μηχανοποιημένη «Έξυπνη Σκόνη» θα «Ψεκάζεται» (Αεροζόλ), θα εισχωρεί στην αναπνευστική οδό, θα προσκολλάται στον πνεύμονα και θα εκτελεί την «αποστολή» που της ανατέθηκε βάσει του λογισμικού με το οποίο προγραμματίστηκε, προσβάλλοντας, μέσω του αναπνευστικού, τα ανθρώπινα όργανα. Μάλιστα ελέχθη ότι ήταν έτοιμη να χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο στο Ιράκ!!!! δηλώνοντας, με υπερηφάνια, ότι θα είναι μάρτυρες μαζικών εξοντώσεων πληθυσμών απλά καθήμενοι μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή!!!

Ο όρος «έξυπνη σκόνη» αναφέρεται σε μικροσκοπικές ασύρματες συσκευές ημιαγωγών υψηλής νοημοσύνης που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας τεχνικές από την βιομηχανία της μικροηλεκτρονικής, της μικρορομποτικής και της νανοτεχνολογίας.

Πρόκειται περί πολύπλοκων συνθέσεων λειτουργικών φωτονικών κρυστάλλων, κατασκευασμένα από πορώδες πυρίτιο και οξείδιο του γραφενίου, κατά τις οποίες αξιοποιούν διάφορες οπτικές, χημικές και μηχανικές ιδιότητες για την εκτέλεση λειτουργιών ανίχνευσης, επεξεργασίας σήματος, επικοινωνίας, κίνησης και άλλων.

Οι ψεκασμοί της τεχνοποιημένης «έξυπνης σκόνης» ως αερολύματα (αεροζόλ) εμφανίζουν κάλυψη ευρείας περιοχής και το μικρό τους μέγεθος σωματιδίων τους επιτρέπει να εναποτίθενται βαθιά στον πνευμονικό ιστό προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη, με αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος»; Δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας; Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας που θα υποχρεώνει το στρατιωτικό δυναμικό της χώρας σε εμβολιασμό προκαλώντας εθνική τραγωδία, σε περίπτωση πολεμικής συρράξεως; Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο οποίος προσφέρει τον ανθό του Έθνους βορά στον Μινώταυρο των δυνάμεων του σκότους; Δεν γνωρίζετε την αμαρτωλή ιστορία των φαρμακευτικών εταιρειών τις οποίες, διά των ενεργειών σας, ένας έκαστος, κατ εντολή του ιεροεξεταστή, θα νομιμοποιήσει νομιμοποιώντας πρωτίστως τους εαυτούς σας; Εάν όχι, τότε Ουαί!

Επειδή πάντα τα ανωτέρω ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ... θέτομεν υπό την εχέφρονα κρίση σας τις εμπεριστατωμένες μας θέσεις, διά τα καθ’ Υμάς... ελπίζοντας ότι ο καθ’ εις, εφ’ ω ετάχθη, θα δράσει σύμφωνα με τον όρκο του να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗΈΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Οι εκ της ΠΟΛΙΊΓΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ

 

Οδυσσέας Τηλιγάδας             Στέργιος Σμυρλής

       2103250220                          6944325056

Δεν υπάρχουν σχόλια: