Ο νήδυμος ύπνος της καθημαγμένης Πατρίδος --- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ο κλοιός προς την πρωτόγνωρη αντιδημοκρατική κατάσταση και δη την επιβαλλόμενη δικτατορία, η οποία, κείται επί θύραις, ιδίως μετά τις νέες εγκυκλίους του Αρείου Πάγου δια την διαφορετική μεταχείριση, προς τους ιατρούς και τους εκπαιδευτικούς, εις περίπτωση όπου υποβάλλονται εις βάρος τους μηνύσεις, από τρίτα πρόσωπα, οι θεσμοί καταλύονται ωμά και η Δικαιοσύνη, μετατρέπεται ιταμά και κυνικά εις θεραπανίδα και εργαλείο της Κρατικής εξουσίας.

Το ασύλληπτο αυτό γεγονός, κατακρημνίζει εκ βάθρων παν ψήγμα νομικού Πολιτισμού, και κατακερματίζει την αρχή της  λαϊκής κυριαρχίας, εν ονόματι της «Σταυροφορίας» της πανδημίας.

Εν άλλοις λόγοις έρχεται δια πυρός και σιδήρου, η κυβέρνηση και λέγει, όποιος πρόσκειται προς τις απόψεις της κυβερνήσεως και τις εφαρμόζει απαρεγκλίτως και άνευ ετέρου τινός  προς το Δημόσιο, επιβραβεύεται και απολαμβάνει δια της Κρατικής παρέμβασης ασυλίας και ακαταδίωκτο ενώ όποιος τίθεται εις τον αντίποδα ανεξαρτήτως αν είναι και αυτός φορολογούμενος πολίτης, στερείται αυτοδικαίως οιασδήποτε δυνατότητας να προβεί σε μήνυση κατά των ημέτερων της κυβερνήσεως.

Το εξωφρενικό είναι το ευτελές θράσος της κυβερνήσεως να παρεμβαίνει απερίφραστα προς την κατάλυση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης κατά πανηγυρικό τρόπο, δημιουργώντας μία Δικαιοσύνη «Ιανό με δύο πρόσωπα», αυτή των κομματικών ημέτερων οι οποίοι απολαμβάνουν σκανδαλωδώς προνομιούχας ασυλίας και εξ ετέρου της μάζας η οποία δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να στραφεί κατά των «ημετέρων» προσώπων, της διεφθαρμένης κυβερνήσεως, παρά το γεγονός ότι «οι εν λόγω ημέτεροι», εκδηλώνουν παράνομα και υπαίτια συμπεριφορά προς τους τρίτους- την μάζα.

Η κατάπτωση αυτή του Πολιτεύματος, εξ αφορμής της πανάκειας του ιού,  αποτελεί το αίσχιστο παράδειγμα πραξικοπηματικής καταλύσεως την Θεσμών και τον ευτελισμό της Δικαιοιοσύνης, η οποία δρα ως μίσθαρνο όργανο της εξουσίας απεμπολώντας στυγνά οιαδήποτε μορφή θεωρητικής τουλάχιστον λειτουργικής ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης καθότι πλέον δεν υπηρετεί την αλήθεια και τον ελληνικό λαό, αλλά καθ’ υπαγόρευση συμφέροντα των άνωθεν επιβαλλόμενα και δη εις βάρος του φορολογούμενου Ελληνικού Λαού.

Η θεσμική αυτή εκτροπή, δεν καταδείχθηκε από ουδέναν ακαδημαϊκό, δικαστικό ή συστημικό νομικό, οι οποίοι λύουν την σιωπή τους, μόνον όταν λαμβάνουν τριάκοντα αργύρια να τελέσουν ορισμένη αποστολή σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Επομένως  συντελέστηκε το μεγαλύτερο ανοσιούργημα εκ της ιδρύσεως του Ελλαδικού Κράτους, να παρεμβαίνει ωμά η κυβέρνηση εις την Δικαιοσύνη να παρεμβαίνει ευθέως υπερασπιζόμενη μία συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών, επειδή πρόσκεινται τοιουτοτρόπως προς την κυβέρνηση.

Αυτήν την πολιτειακή ανωμαλία και θεσμική «σφαγή» την ονομάζει η κυβέρνηση προφανώς αναγκαία παρέμβαση, για ποιο λόγο, ποιο φοβάται και καταστέλλει τους πάντες και τα πάντα, για ποιο λόγο διαιρεί την κοινωνία και περιφρουρεί τους ημέτερους ενώ εξοβελίζει τους αντιφρονούντες.

Η νοεοπαγής αυτή πιστοποίηση φρονημάτων των κυβερνητικών και των αντιφρονούντων διωκομένων, συνιστά μία πρακτική διχασμού του Ελληνικού λαού αλλά και της εν γένει αντίληψη την οποία έχει η κυβέρνηση για τον Ελληνικού λαό, τον οποίο λοιδορεί και τιμωρεί ευθέως επειδή δεν ευθυγραμμίζεται με τις επιταγές της.

Έτι περαιτέρω, το μείζον ζητούμενο, εν προκειμένω έγκειται για ποιο λόγο λυσσάει εις την κυριολεξία η κυβέρνηση με τα εμβόλια, καθότι για το μόνον το οποίο ενδιαφέρεται παντί τρόπω, σύμπασα η πολιτεία όχι μόνο η κυβέρνηση καθώς και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως είναι τα εμβόλια και ουδαμώς η δημόσια υγεία.

Είναι πρόδηλο ότι η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της πανδημίας, εξυπηρετεί αλλότρια υπερεθνικά συμφέροντα, όπου δια του καθολικού εμβολιασμού θα υποταγεί πλήρως ο Ελληνικός λαός, υπό το φόβο να μην απολέσει την ζωή του από την κατασκευασμένο μεν πλην όμως ιδιαίτατα ισχυρό και επικίνδυνο ιό.

Ο εωσφορικός σχεδιασμός της Παγκοσμιοποίησης ήδη τεκταίνεται ανά τον κόσμο, προκειμένου να επιτύχει καθολικά τον εξανδραποδισμό της παγκόσμιας κοινότητας, συρρικνώνοντας γεωμετρικά κάθε μορφή ελευθερίας και δικαιώματος της.

Ήδη δηλαδή υφιστάμεθα μία βάναυση διαστρέβλωση της ζωής μας, η οποία επικυρώνεται δια του Νόμου, περί της  πλήρους υποταγής προς τον ιό αλλά και τον εμβολιασμό μας, επί ποινή  αποκλεισμού εκ της εργασίας αλλά και εν γένει κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού.

Η κατάσταση έχει εκτραχηλιστεί, επικρατεί πλήρες χάος, η δημοκρατία έχει καταλυθεί εκ βάθρων, το Σύνταγμα  έχει ποδοπατατηθεί η κυβέρνηση διοικεί με το παράρτημά της ήτοι τα Δικαστήρια, αλλά και την Εισαγγελία όπου επιστρατεύει κατά το δοκούν προς εξυπηρέτηση των αλλότριων υπερεθνικών μηχανισμών.

Μία ρητορική ερώτηση η οποία αναφύεται εν προκειμένω είναι η εξής :

Για ποιόν άραγε λόγο η περίπυστη «ανεξάρτητη» Εισαγγελική αρχή δεν παρενέβη για την μονομερή απαγόρευση της Λιτανείας της εικόνας της Παναγίας την 15η-08-2020, προς αποφυγή διασποράς του ιού, ενώ την ίδια ώρα και την ίδια στιγμή επετράπη η περιφορά της κούκλας «Αμάλ», αλλά και το κτηνώδες θέαμα της εορτής των Σιιτών Μουσουλμάνων την «Ασούρα» με αιματηρά αυτό-μαστιγώματα.;;;;;;;;;;;;;

Βεβαίως δεν υπάρχει ιός ή συνωστισμός δια τις παραδόσεις των Μοσουλμάνων, μόνον οι Χριστιανοί διώκονται και δη εις την ίδια την Πατρίδα τους, με την συνέργεια της θεσμικής ελίτ της Ελλαδικής Εκκλησίας η οποία έχει προδώσει εσχάτως τον Ελληνικό λαό, πλην όμως τούτο αποτελεί αντικείμενο ξεχωριστής συζήτησης, επανέρχομαι επί του νομικού ζητήματος.

Η Εισαγγελία διατί δεν παρενέβη για αυτή την μονομέρειας καθόσον αφορά την παραβίαση της οικείας νομοθεσίας δια την διασπορά του ιού υπό των Μουσουλμάνων εις βάρος των Χριστιανών, όπως και σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις η Εισαγγελία καθεύδει τον νήδυμον ύπνο.

Για να έχουμε καλό ερώτημα, πέραν του εκτρώματος της παρακμιακής αποσύνθεσης της Εισαγγελίας και εν γένει της Δικαιοσύνης, η κυβέρνηση πόθεν μας αγαπάει και ενδιαφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο, αίφνης δια την υγεία μας εκβιάζοντας τους πολίτες, στερώντας τους θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες, καταργώντας το δικαίωμα εις την εργασίας τους κατά τρόπο τυραννικό προκειμένου να τους επιβάλλουν «ξύλοις και ροπάλοις» τον εμβολιασμό.

Άρα τι υποκρύπτεται πίσω από όλο αυτό; Μας αγαπά η κυβέρνηση; Για ποιο λόγο δρα και συμπεριφέρεται αυταρχικά και άκρως δικτατορικά, προσβάλλοντας την ανθρώπινη νοημοσύνη και τις προσωπικότητας των πολιτών.

Είναι αδιανόητο να ποινικοποιείται η διαφορετική άποψη και να διώκεται κανείς παντοιοτρόπως επειδή τόλμησε ευθαρσώς και ανενδοιάστως να διατυπώσει την επιστημονική του γνώση.

Η φαιά αυτή κατάσταση καθίσταται πρωτοφανής όπως επίσης πρωτόγνωρη είναι η έμμεση σύμπραξη των ψευδεπίγραφης αριστεράς όπου, ενώ διακυβεύεται η ιστορία, ο πολιτισμός και οι θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών,  δεν λαμβάνει καμία πορεία, πέραν αυτή περί των ομοφυλοφίλων.

Η σήψη δεν είναι τυχαίο γεγονός, το δοτό κράτος παρακράτος των Ελληνόφων το οποίος μας διοικεί, δέχεται όπως πλειστάκις έχω θίξει δια του βήματος αυτού εντολές από τα διεθνή διευθυντήρια προκειμένου να αφανίσει τον Ελληνισμό και να νοθεύσει το έθνος των Ελλήνων, αντικαθιστώντας τους πολίτες από λαθρομετανάστες, οι οποίοι ήδη δια των αλληλέγγυων έχουν αποικήσει την πατρίδα μας,

Ο Ελληνικός λαός δεν σκέπτεται με οξυμμένη κριτική σκέψη προκειμένου να εξάγει  κανείς γόνιμα σφαιρικά συμπεράσματα περί του τι τεκταίνεται και η πανδημία αυτή εις ποιο ακριβώς τμήμα της ιστορίας ευρίσκεται. Ο κόσμος σκέπτεται χωρίς να έχει πληροφορηθεί και επεξεργαστεί δεδομένα, με αποτέλεσμα να εθίζεται προς την παραπληροφόρηση, προς μία κατασκευασμένη ή μεμονομένη είδηση, δια μέσω των συστημικών τηλεοπτικών διαύλων, μα αποτέλεσμα να έχει αποκρυσταλλώσει έναν ορισμένο τρόπο σκέψης, όντας εθισμένος να ερμηνεύει, κατακερματισμένα, επιδερμικά και αποσπασματικά τα γεγονότα καθώς και να άγεται και να φέρεται από την φαιά προπαγάνδα του εκάστοτε συστήματος, δίχως να έχει αναπτύξει εμβριθή ικανότητα ενδελεχούς, πολυσχιδούς και πολύπτυχους ανάλυσης της σκέψεως του ούτως ώστε να θεαθεί επισκοπικά όλη την βάση του προβλήματος και ποιοίο είναι οι πραγματικοί αρχιτέκτονες της κατάστασης.

Εν κατακλείδι, η Ελλάς σήπεται, βαίνει εις Κρημνόν, υπό τους κοσμο-εξουσιαστάς, η μόνη μας ελπίς καθίσταται ο Τριαδικός Θεός, οι παρακκλήσεις και οι Προσευχές μας προς Αυτόν, μήπως και ανανήψουμε ακροποδητί!!!

 

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: