Η πανδημία της Παγκόσμιας Δικτατορίας --- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Είναι πρόδηλο ότι βαίνουμε εν τω μέσω του Θέρους και βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις συρρικνώσεως των θεμελιωδών ατομικών μας δικαιωμάτων, δοθέντος ότι αδυνατούμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει περί του καινοφανούς αφηγήματος της δημόσιας υγείας εξ αφορμής της πανδημίας.

Η πτωχοποίηση της Πατρίδας, η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με επήλυδες αποτελεί μία αντικειμενική πραγματικότητα η οποία ήδη τεκταίνεται, γεγονός το οποίο πλέον ομολογείται ευθαρσώς και ανεπαισχύντως δια των επίσημων φορέων του παρόντος καθεστώτος.

Όταν η δημοκρατία υποσκάπτεται εκ βάθρων και συνιστά τυραννία καθότι οι κυβερνήσεις καθίστανται εκ των προτέρων δοτές και ελεγχόμενος και η διαδικασία των εκλογών συνιστά εξυπαρχής μία φενάκη, τούτο ουδόλως ανταποκρίνεται εις την αντικειμενική τρέχουσα πραγματικότητα περί της επιλογής της βουλήσεως του Ελληνικού Λαού.

Παρά ταύτα, ο κόσμος παρασυρόμενος εκ της αριστεράς, φρονεί ότι η αντίσταση προέρχεται εν γένει από την ίδια έχοντας αναπαράξει αλυσιτελώς την μεταπολιτευτική ρητορική, η οποία αντιμάχεται επί ήμισυ του αιώνος, ανυπόστατες, σκιές.

Η πολιτική κατάσταση σήμερα καθίσταται συγκεκριμένη, ο λαός έχει προδοθεί εσχάτως και ωθείται προς μία μορφή αδράνειας καθότι η αυθεντία της αριστεράς αιτείται υποταγή προς το κεφάλαιο και τα οργανωμένα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η ανθελληνική αριστερά, άχθος  αρούρης, επί πολλά έτη, με τεράστια ευθύνη για την μην πρόοδο της Ελλάδας καθώς και δια την κατασυκοφάντησή της εκ της ιδίας η οποία ανέκαθεν συνιστούσε μία διαχρονική Κερκόπορτα αφελληνισμού, κατόρθωσε να αποσείσει τον εγκληματικό της ρόλο εκ της Μικρασιατικής Καταστροφής και εντεύθεν, να παραχαράξει την ιστορία, να διαστρεβλώσει τα γεγονότα και διαρκούσης της επαράτου Μεταπολιτεύσεως, της φενάκης μίας ανύπαρκτης δημοκρατίας, κατ’ ουσίαν της εντεταλμένης ολιγαρχίας της ελίτ, να καταπείσει τον κόσμο περί της αγαθότητας των προθέσεων της.

Ασφαλώς με την αρωγή του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και την συμβολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, οι εγκληματίες  του εμφυλίου, καθαγιάστηκαν και αναγορεύθηκαν σε ήρωες οι οποίες κατέλαβαν καθ’ ολοκληρίαν το Ελλαδικό Κράτος, εις τέτοιο βαθμό όπου και οι ίδιοι αλλοτριώθηκαν αποδεικνύοντας διττώς την αφερεγγυότητά τους, λόγω ότι απεμπόλησαν εν ριπή οφθαλμού αυτά τα οποία πρέσβευαν και δήθεν ευαγγελίζονταν δια την σωτηρία του κόσμου.

Το ολοκληρωτικό παρελθόν του Κ.Κ.Ε το ανθελληνικό, προδοτικό αιμοσταγές αυτό κόμμα, δια μέσου της κολυμβήθρας του Σιλωάμ, μετασχηματίσθηκε εις ρυθμιστή των τεκταινομένων, αμνηστεύτηκε ο πρακτορικός του ρόλος αλλά και η διαρκή εγκληματογόνο δράση του, με αποτέλεσμα, να αποτελέσει την μήτρα των λοιπών άλλων εξ αριστερών, ομοίων κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση, κομμάτων, τα οποία κατ’ ουσίαν, προάγουν την φληναφηματολογία και την ψιμυθιωμένη ευήθεια της Νέας Τάξης πραγμάτων.

Η αριστερά λοιπόν συλλήβδην έχει διαβρώσει τους Θεσμούς, έχει εγκαθιδρύει εις όλο το ευρύτερο δημόσιο ένα ανθελληνικό και αντικληρικαλιστικό πνεύμα, διαποτίζοντας και δηλητηριάζοντα εισέτι και την παιδεία με τα μαρξιστικά ανυπόστατα και διαιρετικά μαρξιστικά ιδεολογήματα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα, εδώ και πενήντα χρόνια να μην παράγει ουδεμία πολιτική σκέψη, να διώκει δήθεν τον φασισμό του μεσοπολέμου, να αυτοαναγορεύεται σε Θρησκεία και να διαπράττει εν τη  κοινωνία ,υιοθετώντας αμιγώς ολοκληρωτικά μέσα,  κοινωνικά και πολιτικά εγκλήματα.

Επί πενήντα χρόνια τα πανεπιστήμια καθίστανται κατεστραμμένα πλήρως (λεηλασίες, αισθητικοί εκβαρβαρισμοί, βανδαλισμοί, καταλήψεις,) διαρκείς κινητοποιήσεις και πορείες, τάγματα εφόδου, απειλές, εκβιασμοί, εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες κατ’ εντολήν την αριστεράς, έχουν δημιουργήσει μία διαρκή πολεμική εντός των πόλεων.

Τα διάφορα γκρουπούσκουλα, ομοίως τελούν και αυτά, εις διατεταγμένη ιστορία, προερχόμενα και αυτά εξ αριστερών και επιστρατεύονται εμμίσθως όποτε δει.

Πέραν λοιπόν από τα  τάγματα εφόδου, η Ελλάς πέραν ότι έχει εκμαυλιστεί υπέρμετρα δυσχερώς και λίαν ανεπανορθώτως από την μιαρή και νοσηρή νοοτροπία της φερομένης ως αριστεράς, εκ παραλλήλου  έχει καταληφθεί από έερες δυνάμεις οι οποίες ελέγχουν πλήρως την νομή της εξουσίας, είτε προέρχεται εξ αριστερών ή εκ δεξιών.

Ασφαλώς τον ρόλο της εξισορρόπησης αυτής την διαδραμάτισε το Πανελλήνιο σοσιαλιστικό κόμμα, το οποίο απετέλεσε πόλο έλξης των αριστερών, ασφαλώς κατ’ εντολήν άνωθεν, ούτως ώστε να διαμορφώσει δήθεν θεωρητικά τον τρίτο δρόμο, ένα αρκούντος ικανοποιητικό εγχείρημα, το οποίο θεμελιώνει ασμένως και γηθοσύνως το ιδεολογικό άλλοθι, περί της μη ακραίας αριστεράς, αλλά μίας ενδιαμέσου ηπίως ελεγχομένης καταστάσεως.

Κατά αυτό τον τρόπο, οι μηχανισμοί δια του Ανδρέα Παπανδρέου, επέτυχαν εις το να ελέγξουν πλήρως τον Κ.Κ.Ε, να το συρρικνώσουν και να αλώσουν τον Έλληνα, εξευτελίζοντας τον με άρτον και θεάματα.

Η αγωνιστικότητα δήθεν των σοσιαλιστών με τα ευτελή και ευπώλητα συνθήμτα δήθεν κατά της «δικτατορίας των Συνταγματρχών» απετέλεσαν ένα εισιτήριο εις τον δαψιλό καταναλωτισμό της καπιταλιστικής πραγματικότητας.

Οι αγωνιστές και οι καταγέλαστοι ιδεολόγοι της ουτιδανοσύνης απεμπόλησαν παν ψήγμα αξιοπρέπειά τους, καθότι συγκρότησαν το σημερινό κατεστημένο, το οποίο συναλλάσσεται με τους κακούς Αμερικανούς ή τους Ευρωπαίους ή το Διεθνές κατεστημένο.

Τρανή απόδειξη τούτου, ήταν και είναι ότι όλη αυτή η σεσηπυία της επαναστατικής φενάκης αποτέλεσαν τα σύγχρονα τρωκτικά του κράτους, τα σημερινά ενδοτικά φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων τα οποία εκποιούν γη και ύδωρ χάριν του συμφέροντος και του κεφαλαίου, εντούτοις εις την θεωρία ακκίζονται αριστεροί, επιδίδονται εις την ρητορική κατά του φασισμού, καθίστανται ορκσμένοι ανθέλληνες και στρέφονται κατά της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως, προκαλώντας ιταμώς την συνείδηση του Ελληνικού λαού, καθυβρίζοντας αισχρώς και χυδαίως την Ορθόδοξη παράδοση.

Οι μισούντες την Ελλάδα, οι επί τη πράξει διαπλεκόμενοι, οι έμμισθοι Δούρειοι ίπποι, με ψευδεπίγραφη αριστερή ρητορική αποτελούν ανυπερθέτως εδώ και ήμισυ του αιώνος την σύνθεση του πυρήνα του Ελλαδικού Κράτους, δηλαδή άνθρωποι ευεπίφοροι εις την διαφθορά άρρηκτα συνδεδεμένοι με το παγκόσμιο κεφάλαιο και με τους παγκοσμιοποιητές οι οποίες τους χρηματοδοτούν αδρά, ίνα εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή μικροκομματικά συμφέροντά τους.

Έτι περαιτέρω, το μείζον εν προκειμένω ότι να καταδείξουμε πέραν από το απόστημα των εγχώριων και των υπερ-εθνικών πρακτόρων της αριστεράς, είναι κατ’ αντιστοιχία και η φερόμενη, ιδεολογικώς ασπόνδυλη δεξιά, η οποία εξ ιδρύσεως εκ των αλλότριων εξωθεσμικών κέντρων, τα οποία κατ’ ουσίαν κηδεμονεύουν και διοικούν αφανώς την Ελλάδα, προκειμένου να αλώσουν επί της ουσίας τους Έλληνες, κατευνάζοντας τους και συντηρώντας το επιμύθιο της ουτοπίας της αριστεράς.

Κατά αυτόν τον εύσχημο τρόπο, μεταπολιτευτικά διατηρήθηκαν οι ισορροπίες, με θύμα το έθνος, την παράδοση, την ιστορία και την γλώσσα.

Αρξαμένης της αναλύσεως μου, εν προκειμένω περί της γλώσσης, συνιστά μία χαίνουσα πληγή την οποία ίδρυσε η φερόμενη κεντροδεξιά όπου κατήργησε δια ακατάληπτους προς εμέ λόγους την καθαρεύουσα η οποία συνδεόταν με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό επιβάλλοντας την κατάπτυστη κατ’ εμέ, δημοτική όπου και εγώ, ως γεννηθείς το 1981, είχα την ατυχία, εκών άκων, να τη διδαχθώ, εις το σχολείο, πέραν των λοιπών ανθελληνικών παραληρημάτων της οιονεί εγκληματικής οργάνωσης του Πασόκ αλλά και των λοιπών ετέρων, αριστερών εμμετικών μορφωμάτων.

Άρα λοιπόν, ο Ελληνικός λαός, ως εξ ορισμού πλανημένος, καθεύδει τον νήδυμον, ύπνο, άγεται και φέρεται διαρκώς και ανηλεώς με φερέφωνα πολιτικούς οι οποίο λογοδοτούν εις την ίδια αρχή, απλώς εξαπατούν τον κόσμο εντός της Βουλής προκειμένου αφενός να διαιωνίσουν το διχοστατικό «διαίρειν και βασίλευε» και εξ ετέρου να διαιωνίζουν, εις υγεία των ανόητων Ελλήνων τα κεκτημένα συμφέροντα τους.

Επί τόσα χρόνια γίνονται κινητοποιήσεις δια επουσιώδη ζητήματα ήσσονος σημασίας αναφορικώς προς άτοπα και άσχετα πράγματα, ενώ αυτήν την περίοδο όπου διακυβεύονται θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, τίθεται σε αναστολή το δικαίωμα αυτοδιάθεσης, και αυτοκαθορισμού επί της ιδίας τη προσωπικότητάς μας να συναινέσουμε προς μία ιατρική πράξη, τιτρώσκεται ο πυρήνας του θεμελιώδους δικαιώματος της εργασίας μας, η οποία καταραθρώνται καθότι εξαρτάται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εκ της άσκησης αυτής, πράγμα άλογο και άτοπο.

Πρόκειται δια πρωτόγνωρο φασισμό όπου ο πολίτης εκβιάζεται στυγνά, αποψιλώνονται τα δικαιώματά του, και απειλείται ότι θα απολέσει το κυρίως μέσο βιοπορισμό του, εάν δεν προβεί εξαναγκαστικά και παρά την θέλησή του, προς μία υποχρεωτική ιατρική πράξη, όπως εν προκειμένω καθίσταται ο πειραματικός εμβολιασμός.

Εν άλλοις λόγοις ο Έλληνας πολίτης, αντιμετωπίζεται ως σκύβαλο και η κυβέρνηση του απειλεί ευθέως καταστρατηγώντας με μαφιόζικες πρακτικές, ότι εάν δεν υποστεί επι της υγείας του μία ιατρική πράξη, την οποία άσχετοι τρίτοι αποφασίζουν, θα στερηθεί τιμωρητικά και εκδικητικά, το στοιχειωδώς το μέσο βιοπορισμού του, το οποίο δεν καθίσταται έτερο εκ της εργασίας του, ως προς τούτου όλη η εξωνημένη θεσμική ελίτ κωφεύει, εθελοτυφλεί και στρουθοκαμηλίζει αταλάντευτα και ευθέως.

Πρώτη φορά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπου φαλκιδεύεται η άσκηση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών, διολισθαίνοντας προς ναζιστικού τύπου πρακτικές και ουδείς αντιδρά, εκ της αριστεράς, για ποιο λόγο άραγε, έχουμε φτάσει εις το σημείο όποιος δημοσία εκφέρει διαφορετική άποψη να συλλαμβάνεται και να ποινικοποιείται η άποψή του.

Η πόλις Εάλω δια της Κερκόπορτας, ποιος κυβερνά εν τέλει τούτον τον καθημαγμένο τόπο;

Ο μοναδικός τρόπος εξέλευσης μας εκ της προπεριγραφόμενης δυστοπίας είναι οι προσευχές των μοναχών του Αγίου ¨Ορους, και των εν γένει Ιερέων μας, προς τον Τριαδικό Θεό, χάριν του οποίου ημείς σήμερον δυνάμεθα να αναπνέουμε έστω και να αντιστεκόμαστε καθοιονδήποτε  πρόσφορο και ικανό τρόπο.

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: