Η χρόνια σοβούσα Κερκόπορτα του αφελληνισμού -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

“Έλληνες

Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.”

Iωάννης Μεταξάς

Η Ελλάς τιμωρεί τα τέκνα τους αγωνιστάς και επιβραβεύει τους προδότες, τούτο αποτελεί μια ακατάληπτη διαχρονική πρακτική ιδίως, εξ ιδρύσεως του Ελλαδικού Κράτους, αρχής γενομένης εκ της, υπό ασαφείς συνθήκες και αίτια, δολοφονία του Μεγάλου Καποδίστρια, γεγονός που μεθ’ ερμηνεύεται ότι εν τη Πατρίδι μας, ήδη εκ των ενόντων και εντός των πυλών, κατοικοεδρεύουν, οι κηδεμόνες του Ελληνισμού, οι οποίοι αναπαράγονται από την σύμπηξη εις το Ελλαδικό Κράτος μίας διαχρονικής κερκόπορτας.

Η εν λόγω συμβολικώς τεθείσα και διατυπωθείσα κεκρόπορτα, υποδέχεται και αναδεικνύει υπερ-εθνικά εγκάθετους ιδίως ορισμένης εθνικής καταγωγής και προέλευσης, η οποία, κεκαλυμμένα, σκοπεί εις την υπονόμευση εξέλιξης του έθνους και της Πατρίδας, εις το όριο το οποίο της αρμόζει κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με την εμβέλεια και το Ιστορικό διαμέτρημα της Αρχαίας Ελλάδας αλλά και της κλαίουσας καθημαγμένης εν γένει Ρωμιοσύνης.

Η πραγματικότητα αυτή, χωρεί ιδιάζουσας εμβριθούς αναλύσεως με ιστορικά πειστήρια και εν γένει τεκμήρια, προς την κατεύθυνση αυτή τα οποία θα αποδείξουν τους πασίδηλους πρωταίτιους ακρωτηριασμού της συνέχειας του ελληνισμού, τους ατιμωτικούς συκοφάντες αλλά και τους προβατόσχημους λυκοποιμένες, οι οποίοι επιβουλεύονται να ιδιοποιηθούν την ακατάσβεστη λάμψη του μεγαλείου του Ελληνισμού.

Η σοβούσα αυτή διαχρονική εμπαθή πρακτική αποτυπώνεται εις την Συνταγματική Ιστορία, εκ της δολοφονίας του Καποδίστρια και εντεύθεν και εξικνείται μέχρι και σήμερον, όπου πλέον η κατάσταση απροσχημάτιστα έχει επί τα χείρω μετεξελιχθεί, ένεκεν των ανυπέρβλητων και αναπόδραστων δυσμενών διεθνών πολιτικών εξελίξεων, της εγκαθιδρυθησομένης Νέας Τάξης πραγμάτων παντί τρόπω.

Η εν λόγω περίπυστη και περιλάλητη κερκόπορτα εκτρέφει τους προσφυείς προς όλους μας προδότες εσχάτως, πλην όμως φέρονται ως αξιοπρεπείς περισπούδαστοι φωστήρες, οι οποίοι δια πράξεων και παραλείψεων ποδηγετούν τον ελληνισμό προς τον όλεθρο εποφθαλμιώντας καταδήλως το μεγαλείο του Ελληνικού Πολιτισμού, την στιγμή την οποία ο μέσος, εκμαυλισμένος κομματάνθρωπος έλληνας, ουδόλως τον απασχολεί πέραν από την αποκατάσταση του απολεσθέντος ονείρου του ψευδεπίγραφου καταναλωτικού ευδαιμονισμού της πλασματικής μάταιης υλικής δαψιλότητας.

Οι εγκατεστημένοι ανθελληνικοί αυτοί μηχανισμοί κατατείνουν ακριβώς εις την καλλιέργεια λήθης του πολιτισμού, της απομείωσης της εθνικής συνειδήσεως, μετερχόμενοι διάφορες πρακτικές αλλοίωσης της αλήθειας και παραχαράξης της εξέλιξης του Ελληνισμού.

Το πρώτο ανόσιο έγκλημα ανάγεται εις την κατακρεούργηση της Ελληνικής γλώσσας, ούτως ώστε να μην συνδέεται με την ιστορία, να μην παράγει πολιτισμό να συνιστά τον άρρητο ομφάλιο λώρο με τον παρελθόν του ελληνισμού, αλλά δημωδώς έναν ξύλινο τρόπο επικοινωνίας.

Μετά ταύτα, η ιστορία και η Ελλάδα ταυτίστηκε με τον ολοκληρωτισμό ακριβώς δια κατασυκοφανήσουν τα ιερά και τα όσια του ΄Γένους ωθώντας την νεολαία προς την έτοιμη ανθελληνική συνταγή των υποζυγίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του ψευδεπίπλαστου διεθνισμού, ήτοι του επάρατου κομμουνισμού, ο οποίος συνιστά ανυπερθέτως ιστορικά και επιστημονικά αποδεδειγμένα Δούρειο ίππο, του ανθελληνισμού.

Η εσχάτη προδοσία κατά του Ελληνισμού ενδημεί σήμερον απαράλλακτος, ως προς ο,τιδήποτε σχετίζεται με την νόθευση του έθνους, την καταστροφή της Ελλαδικής ιστορίας και την προώθηση του σχεδίου περί της αντικατάστασης του Πληθυσμού.

Μία ευσύνοπτη αναγωγή του σήμερα, περί της δικτατορίας της πραξικοπηματικής επιβολής των πειραματικών εμβολίων εν είδει θέσφατου και πανάκειας, συνίσταται εις το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ομίλησε ευθαρσώς και απεριφράστως πλην ανερυθρίαστα και επονείδιστα, περί της λύσεως του δημογραφικού με τους μετανάστες, συν το γεγονός ότι επικρατεί σιγή ιχθύος περί της εμβολιασμού των μεταναστών.

Σήμερον διωκόμεθα έμμεσα αλλά και άμεσα από την Ελλάδα, πτωχοποίηση, καλπάζουσα ανεργία, ανέχεια, ένδεια, πλειστηριασμοί, δέκα έτη οικονομική και εθνική αφαίμαξη εκ των μνημονίων, υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας δια εκατό χρόνια, και σήμερον βιώνουμε μέρος του τεκταινόμενου σχεδίου, εξόντωσης των εθνών , εν είδει γενοκτονίας με το κατασκευασμένο αφήγημα της πανδημίας από τα γνωστά προς άπαντες υπερ-εθνικά διευθυντήρια τα οποία, επιδιώκουν να ιδρύσουν μία νέα μορφή αυτοκρατορίας και ελέγχου των λαών.

Η γεωμετρική αυτή ακρίβεια των γεγονότων καθίσταται σαφής, πασίδηλη, κατάδηλη και πρόδηλη, διότι εκβιάζουν και στραγγαλίζουν οικονομικά τους Έλληνες και επιδοτούν προνομιακά τους αλλοδαπούς, τους χρηματοδοτούν, οι οποίοι κυκλοφορούν απρόσκοπτα και έχουν δωρεάν πρόσβαση εις τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εις τα νοσοκομεία, δεν τους εμβολιάζουν με τα πειραματικά εμβόλια διότι κατά δήλωση της Προέδρου, αποτελούν τους μελλοντικούς Έλληνες.

Αντί να δίδονται κίνητρα προς τους Έλληνικές οικογένειες να τεκνοποιήσουν τα παιδιά αποτελούν φορολογικό τεκμήριο, ενώ οι αλλοδαποί κυκλοφορούν με τέσσερα τουλάχιστον παιδιά ανέλεγκτα ανάμεσά μας, πέραν της έξαρσης της εγκληματικότητας.

Εις επίρρωση των ως άνω καθίσταται και το ζήτημα ότι νομοτελειακά οι αλλοδαποί αριθμητικά θα είναι έτι περισσότεροι εκ των Ελλήνων, οι οποίοι, ελλείψει γεννήσεων, αλλά και αφελληνισμένης νοοτροπίας πνέουν τα λοίσθια, έχουν αυτοπαραδοθεί και ψηφίζουν κατ’ ουσίαν τους βιαστές τους, αυτούς οι οποίοι τους έχουν εξαπατήσει κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Τηρουμένων των αναλογιών, έκφανση εσχάτης προδοσίας προς τον Ελληνικό συρρικνούμενο και διανοητικά λοβοτομημένο Ελληνικό λαό, καθίσταται νυν και ανυπερθέτως το θέμα άσκηση τρομοκρατίας και ρητορικής μίσους προς όσους αντιδρούν προς μία υποχρεωτική ιατρική πράξη.

Ενώ εάν μιλήσεις για τον αλλοδαπό καταδιώκεσαι ως φασίστας, ρατσιστής, όποιος  μιλήσει απαξιωτικά για τους Έλληνες επιβραβεύται και προάγεται όπως οι δικαστές των μνημονίων.

Όποιος στρέφεται κατά της Ελλάδας επιδοτείται και προάγεται, οι ίδιοι οι πολιτικοί απαξιώνουν τους αντιφρονούντες περί του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ως «ψεκασμένους, σεσημασμένους, τσαμπατζήδες συνομωσιολόγους, και ουτιδανούς» άτιμα υβριστικές και απαξιωτικές εκφράσεις δια έναν λαό όπου εντελώς σύννομα αντιδρά, περί της υγείας τη προσωπικότητας του και της Ελευθερίας.

Ως εκ τούτου έχουμε να κάνουμε μία στυγνή δικτατορία όπου οι ανθελληνικές μαριονέτες πολιτικοί μας, τελούν εν πλήρη διατεταγμένη ιστορία, αποτελούν εύλαλα έμμισθα φερέφωνα των υπερεθνικών διευθυντηρίων τα οποία προσκυνούν αντί τριάκοντα αργυρίων.

Οι προδότες δεν ευρίσκονται επί θύραις, κείνται ήδη εις την θεσμική Ιεραρχία του Κράτους, υπονομεύοντας το έθνος και επιδιώκοντας ξύλοις και ροπάλοις να επιβάλλουν ένα ουδετερόθρησκο και ουδετερο-εθνές Κράτος.

Το μείζον λοιπόν το οποίο αναφύεται εν προκειμένω, έγκειται αμιγώς εις την απελευθέρωση του έθνους από το καθημαγμένο Κράτος, το οποίο έχει καταληφθεί από πολιτικά ανθελληνικά ανδρείκελα τα οποία σφετερίζονται τα ελληνικά σύμβολα, διότι στόχος είναι η κατάληψη της Ελλάδας προς εξυπηρέτηση ιδικών τους αλλότριων σκοπιμοτήτων (…).

Βαίνουμε ιδιαίτατα δύσκολες στιγμές, το εμβόλιο και εν γένει η παραφυάδα του υγειονομικού αυτού «Αουσβιτς» που ζούμε, καθίσταται ενδεικτικό δια τα μελλούμενα καθώς και δια το τέξεται η επιούσα, ενόψει της σκλήρυνσης της πολιτικής του «Θηρίου» της παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σήμερον, υπό το πρόσχημα της υγείας, σφραγιζόμαστε με τα εμβόλια, ζώντας εις τα έσχατα, αύριο, πώς θα κινηθούμε, με ποιόν θα πάμε, προς ποία κατεύθυνση της ιστορίας θα ταχθούμε, φρονώ ότι ήγγικεν η ώρα δια να διαρρήξουμε τα στεγανά κλισέ των αυτονόητων συνειρμών και να προτάξουμε τα Ιερά και ¨Όσια του Γένους και της Φυλής μας συν Θεώ, προκειμένου να τιμήσουμε τους προγόνους μας αιτούμενοι επιμόνως, έλεος και εξ ουρανού αρωγή καθώς και Θεία Φώτιση, το γε νυν έχον γρηγορούμε και οδυνώμεθα, φρυκτωρούντες την ακεραιότητα της αληθείας.

 

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: