Το Iσπανικό Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσισε την ακύρωση του νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού!!! Πλέον υπάρχει δεδικασμένο!

 


Το ισπανικό συνταγματικό δικαστήριο αποφάσισε την ακύρωση του νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού της Γαλικίας που ήταν

και η μόνη περιφέρεια της Ισπανίας που τον είχε επιβάλει. Η απόφαση φέρει ημερομηνία 22Ιουλίου 2021.Δημιουργείται ισχυρή νομολογία μέσα στην Ευρώπη στην Ευρωπαική Ένωση. Δεν θα περάσουν….No pasarán! Το σκεπτικό της απόφασης τονίζει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί ”καταναγκαστική σωματική παρέμβαση και ασκείται παρά τη βούληση του πολίτη”..

”ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Γραφείο Τύπου της Προεδρίας
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ αριθ. 76/2021 Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ Συντ. Δικαστηρίου ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Το Συνταγματικό Δικαστήριο συμφώνησε με την αναστολή του υπ. αριθ. 38.2 β) του νόμου 8/2008, της 10ης Ιουλίου, για την υγεία στη Γαλικία, ο οποίος εξουσιοδοτεί τις περιφερειακές υγειονομικές αρχές να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες της Γαλικίας, προκειμένου να ελέγχουν τις μεταδοτικές μολυσματικές ασθένειες ( όχι μόνο Covid-19) σε καταστάσεις σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Η απόφαση, της οποίας ο εισηγητής ήταν δικαστής Andrés Ollero, αιτιολογεί ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι προληπτικό μέτρο που προβλέπεται ρητά στον Οργανικό Νόμο 3/1986, για ειδικά μέτρα σε θέματα δημόσιας υγείας, και συνεπάγεται καταναγκαστική σωματική παρέμβαση και ασκείται παρά τη βούληση του πολίτη, ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε εμβολιασμό εάν το μέτρο αυτό εγκριθεί, υπό την επιβολή ποινής λόγω κύρωσης, σε περίπτωση αδικαιολόγητης άρνησης εμβολιασμού. Η αμφισβητούμενη εντολή θα μπορούσε να προκαλέσει ορισμένες και αποτελεσματικές βλάβες που μπορεί να είναι ανεπανόρθωτες ή δύσκολες σ΄επανόρθωση, στο βαθμό που ο εμβολιασμός μπορεί να επιβληθεί παρά τη βούληση του πολίτη. Αντίθετα, το Συνταγματικό Δικαστήριο δεν άρει την αναστολή που επηρεάζει τις υπόλοιπες διατάξεις του άρθρου. 38.2 του εν λόγω νόμου. Μαδρίτη, 22 Ιουλίου 2021.”

Μέχρι τη νίκη πάντα (Hasta la Victoria siempre). Το 4ο κύμα είμαστε εμείς!!

 

Ενημέρωση kaiomenivatos.blogspot.com

Πηγή:  dimpenews.com

________________________________

Δείτε επίσης

Απαγορεύεται και ο έμμεσος εξαναγκασμός του εμβολίου κατά του κορωνοϊού! Νέο ψήφισμα (22.6.2021 )του Συμβουλίου της Ευρώπης

Λάβαμε το παρόν κείμενο από τον αδελφό μας Σπύρο Αρναούτογλου, τον οποίο και ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: