Νίκος Αντωνιάδης : ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α , ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!

ΑΥΤΟ είναι το εισαγωγικό μέρος της ΜΗΝΥΣΗΣ κατά της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Όπως ΟΛΑ τα κείμενά μου, έτσι και αυτό της ΜΗΝΥΣΗΣ για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ.

Σε δεύτερη φάση θα δημοσιεύσω το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ της ΜΗΝΥΣΗΣ, χωρίς τις φωτογραφίες της φρίκης που το συνοδεύουν. Αυτές, μαζί με το σύνολο του βασικού μέρους της ΜΗΝΥΣΗΣ των 4.311 σελίδων ΚΑΙ τα ενσωματωμένα στη ΜΗΝΥΣΗ στοιχεία, θα δημοσιευτούν στο πεδίο του site του συνδρομητικού καναλιού, και τα στοιχεία, έγγραφα και οπτικοακουστικό υλικό – κόλαφο για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, σε σειρά δημοσιεύσεων.

Το site του διαδικτυακού καναλιού αναβαθμίζεται διαρκώς, το μεγάλο άλμα όμως θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση και των κινήσεων που γίνονται αυτές τις ώρες.

Σημειώνω ότι η ΜΗΝΥΣΗ των 4.311 σελίδων (το πρώτο μέρος της δηλαδή, με τα πρωτόκολλα του θανάτου και της απάτης, πριν τη συμπλήρωσή της με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού -οι 2.544 σελίδες αφορούν στο πρωτόκολλο του θανάτου) θα συμπληρωθεί, αφενός, με ιστορίες φρίκης και τρόμου που έχω στα χέρια μου και τις άφησα για τη συνέχεια και τις ανακρίσεις, αφετέρου, με όλες τις νεότερες, που, πιστέψτε με, από την ώρα της κατάθεσης της ΜΗΝΥΣΗΣ, έρχονται κατά ριπάς, και είναι η μία φριχτότερη από την άλλη (με το κολαστήριο του ΑΤΤΙΚΟΝ, του Σωτήρη Τσιόδρα, να βρίσκεται στην κορυφή…).

----------------------------

Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Συγχαρητήρια, κ. Ἀντωνιάδη! Ἡ πρᾶξις σας αὐτή εἶναι ἡ μόνη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ» ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ «ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ», οὕτως ὥστε νά ἐξολοθρεύσῃ τούς Ἕλληνας μέ τά «ἐμβόλια». Ὅλοι οἱ ἄλλοι πού ἐπίσης ἀγωνίζονται διά τήν ἀποτροπήν αὐτοῦ τοῦ πελωρίων διαστάσεων Ἐγκλήματος ὁμιλοῦν μόνον κατά τῆς ὑποχρεωτικότητος τοῦ «ἐμβολίου», ἀλλ' ἀφήνουν τόν κόσμον ἐκτεθειμένον στήν ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΑΠΑΤΗΝ, ὁπότε πολλοί ἐξαπατῶνται καί «ἐμβολιάζονται». Τό ὑλικόν πού ἔχετε καταθέσει ἐσεῖς ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ καί διά τοῦτο ὁ κόσμος πρέπει νά ἐνημερωθῇ, διά νά μήν «ἐμβολιασθῇ». Ἡ Θεία Δικαιοσύνη ὑπάρχει καί θ' ἀπονεμηθῇ σέ ὅλους μας ἐνώπιον τοῦ φοβεροῦ Κριτηρίου. Ἐάν ὑπάρχῃ ἀκόμη καί ἀνθρωπίνη δικαιοσύνη, τώρα θά φανῇ. Εἴθε ὁ Παντοκράτωρ Κύριος καί ἡ Παναγία Μητέρα Του νά προστατεύουν καί νά καθοδηγοῦν ἐσᾶς καί τήν οἰκογένειάν σας. Ἀμήν. Γένοιτο.

Κάποια αποσπάσματα της ΜΗΝΥΣΗΣ με υλικό τρόμου, θα δημοσιεύονται και στα άλλα μέσα.

ΣΗΜΕΡΑ, κάποια στιγμή (για λόγους ασφαλείας, η ανακοίνωση θα γίνει την τελευταία στιγμή), θα ανέβει στο συνδρομητικό κανάλι η εκπομπή με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ του ΣΩΤΗΡΙΑ. Της εμβολιασμένης γυναίκας που περιγράφει (και θα καταθέσει και στις ανακρίσεις) σκηνές στρατοπέδων συγκέντρωσης, με θύματα, όμως, όχι της ναζιστικής Γερμανίας και του Αδόλφου Χίτλερ, αλλά εμβολιασμένους της εγκληματικής οργάνωσης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλα αυτά, τις κρίσιμες τούτες ώρες που ολοκληρώνονται οι κολοσσιαίες κινήσεις για τα εμβόλια. ΟΧΙ, θα το τονίσω για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, για την υποχρεωτικότητά τους, αλλά για τα ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ τα εμβόλια.

Τα νοσοκομεία ΒΡΑΖΟΥΝ, και θα το δείτε, τόσο στην πρώτη φουρνιά των υγειονομικών όσο και στη δεύτερη που θα ακολουθήσει, και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, μετά την επίδοση του κειμένου – κόλαφου για την εγκληματική οργάνωση.

Είμαι σε επικοινωνία και συνεννόηση με εκπροσώπους ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ από ΟΛΑ τα δημόσια νοσοκομεία, ΚΑΙ ιδιωτικά, οι οποίες θα ενταχθούν στην τεράστια αυτή κίνηση.

Στο άρμα αυτό θα ανέβουν όλες οι ομάδες, από ΟΛΟΥΣ τους εργασιακούς χώρους.

Μαζικότητα ΚΑΙ ουσία.

ΑΥΤΟ τρέμει η εγκληματική οργάνωση.

Αυτός είναι ο ένας άξονας της μεγαλειώδους συμπληρωματικής κίνησης.

Ο άλλος είναι το αντίστοιχο υλικό και τα στοιχεία φρίκης, με αυτό του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Είναι το υλικό και τα στοιχεία φρίκης του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού.

Νομίζετε ότι δεν υπάρχει ΚΑΙ στο πρωτόκολλο αυτό τέτοιο υλικό; Τέτοιος όγκος στοιχείων;

Ότι δεν υπάρχουν άπειρες περιγραφές, επώνυμες μαρτυρίες, ακρωτηριασμοί, επιληψίες, ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ;;

Ναι, νεκροψίες.

Σε εμβολιασμένους νεκρούς.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ που ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ η εγκληματική οργάνωση, και θα φανερώσω εγώ σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Ή πιστεύει κανείς ότι όλο αυτό θα μείνει εντός των συνόρων;

Και ότι τις ίδιες αυτές ώρες δεν γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν για τη ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ των κολοσσιαίων κινήσεων που έγιναν, γίνονται, και θα γίνουν, για να σταματήσουν όλα, να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων και να τιμωρηθούν αυτή και οι συνεργοί της;

Μετά αναλαμβάνω εγώ. Να συμπληρώσω τη ΜΗΝΥΣΗ με την απόπειρα μαζικής δολοφονίας του πληθυσμού.

Είναι φοβερό, ότι στην τιτάνια αυτή μάχη, έχω συμμάχους εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια Έλληνες, αλλά ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, εκτός από την εγκληματική οργάνωση και τους πάσης

φύσεως συνεργούς της, όλες αυτές τις μικρές ομάδες της από “εδώ” πλευράς, οι οποίες, είτε επιχειρούν να μειώσουν την τιτάνια αυτή μάχη, είτε σιωπούν. Κάνουν πως δεν έχει γίνει τίποτα.

Η εξήγηση είναι πάρα πολύ απλή.

Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Στην αρχή ήλπιζαν (ναι, ήλπιζαν!) ότι δεν θα καταθέσω τη ΜΗΝΥΣΗ, μετά αμφισβήτησαν ότι την κατέθεσα (ναι, το αμφισβήτησαν!), μετά δεν διάβασαν …τον αριθμό πρωτοκόλλου (!), μετά κάποιοι, ενώ αρχικά “διαμαρτύρονταν” για την “καθυστέρηση”, όταν κατατέθηκε, άρχισαν να αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά της, “και πότε θα εκδικαστεί”, “και ποιοι δικαστές θα την κρίνουν”, και άλλα διάφορα τέτοια.

Και κάποιοι απλά κάνουν τους Κινέζους…

Και η εξήγηση της αντιμετώπισης αυτής από την “εδώ” πλευρά, της ΜΗΝΥΣΗΣ και όλης εν γένει της νομικής δράσης μου, είναι ότι αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ κατά των εγκλημάτων. Αυτοί έχουν μόνο τις επαναστατικές κορώνες από τα πληκτρολόγια των υπολογιστών τους και των κινητών τους και τα βίντεο που ανεβάζουν στα social media και στο διαδίκτυο εν γένει, και τις διαδηλώσεις στους δρόμους. Οι οποίες καλές είναι, δείχνουν ότι οι Έλληνες ξυπνάνε και αντιστέκονται, αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερο λειτουργούν ως βαλβίδες αποσυμπίεσης και εκτόνωσης της οργής. Και για τα μνημόνια κατέβηκαν χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους, και για τις Πρέσπες ακόμη περισσότεροι. Και; Άλλαξε κάτι;

‘Ωστε, ή απαξιώνουν αυτό που κάνω ή παριστάνουν πως δεν υπάρχει.

Γιατί, πολύ απλά, αν το υποστηρίξουν, ο κόσμος που τους ακολουθεί, θα συνειδητοποιήσει ότι ΑΥΤΟ είναι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αντίδραση και θα χάσουν την υποστήριξη που οι ίδιοι έχουν, αφού θα χαθεί το νόημα αυτών που οι ίδιοι κάνουν.

Και αυτό ΔΕΝ το θέλουν. Γιατί το ενδιαφέρον τους ΔΕΝ είναι η σωτηρία της Ελλάδας, αλλά η προσωπική προβολή τους και ένα μερίδιο στην πίτα της πολιτικής.

Κάτι που εγώ μετά βδελυγμίας έχω αποκηρύξει.

Την πολιτική.

Και κάπου εκεί έχουν παρεισφρύσει οι Γκεμπελίσκοι. Οι οποίοι διαδίδουν ότι, “όχι, μην τον ακούτε, θα πάει με τον Βόβολη”, “θα πάει με τον Τράγκα”, “θα πάει με τον Βελόπουλο”…

Με πολεμάνε με τα γκεμελικά “ΘΑ” (“περιμένετε και ΘΑ δείτε), γιατί είναι γυμνοί από ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Του παρελθόντος και του παρόντος.

Και “επενδύουν” στο “μέλλον”, κρίνοντας τα αλλότρια εξ ιδίων, ή συκοφαντώντας το παρελθόν, ή και “δημιουργώντας” παρελθόν, μιμούμενοι τον Γιόζεφ Γκέμπελς.

Σε όλους αυτούς θα πω, ότι ο κόσμος έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξυπνήσει.

Και καταλαβαίνει…

Για μένα, όλος αυτός ο κόσμος που με ακολουθεί, είναι το όπλο για να πολεμάω τους πολιτικούς.

Για όλους αυτούς, ο κόσμος που τους ακολουθεί, είναι το μέσο για να γίνουν πολιτικοί…

_____________________

ΠΡΟΣ:

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

Μ Η Ν Υ Σ Η

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ

ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

ΑΡΘΡΟ 187 § 1 & 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

 

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:

 

ΑΡΘΡΑ 299 & 322  ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

 

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη και της Αικατερίνης-Θέμιδος, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών 17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

 

 

Κ Α Τ Α

  1. Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού.

 

  1. Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας.

 

  1. Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

 

  1. Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου, εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον «νέο κορωνοϊό».

 

  1. Των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

 

  1. Των διοικητών των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

 

  1. Των διευθυντών των κλινικών «Covid-19» των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων

 

  1. Των ιατρών και νοσηλευτών, εντός και εκτός των κλινικών Covid-19, των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

 

  1. Των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

 

  1. Των μελών της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

 

  1. Των συνεργαζομένων με την εγκληματική οργάνωση εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ ειδικών επιστημόνων,  πέραν των μελών των ανωτέρω επιτροπών

 

  1. Βασιλείου Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

 

  1. Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

 

  1. Των διευθυνόντων τις Εισαγγελίες, στην τοπική αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

 

  1. Των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών.

 

  1. Των ιδιοκτητών, διευθυντικών στελεχών και δημοσιογράφων των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ Μ.Μ.Ε, των υπευθύνων της Εταιρείας FACEBOOK, στην έδρα της στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και των συνεργατών τους στην Ελλάδα, και των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), με την επωνυμία “ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”.

ΚΑΙ

ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

   ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

     ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

    

     Οι ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ συμμετέχουν, με διευθυντικό ρόλο, ως μέλη ή συνεργοί της, στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που συγκροτήθηκε και δρα στο πλαίσιο της “πανδημίας» που κήρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) την 11.3.2020, με σκοπό τη διάπραξη δύο κυρίων κακουργημάτων:

 

-Της αρπαγής, κατ’ άρθρο 322 Π.Κ., ήτοι της με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή αυτών σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας.

 

-Της ανθρωποκτονίας με δόλο, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., στα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

 

Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε από τους πρώτους τέσσερις μηνυόμενους, Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλειο Κικίλια, Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήριο Τσιόδρα, ήδη και τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2019,  με σκοπό την εφαρμογή τριών πρωτοκόλλων:

 

-Της απάτης.

 

-Του θανάτου.

 

-Του μαζικού εμβολιασμού.

 

Το πρωτόκολλο του θανάτου εφαρμόστηκε προκειμένου να ενισχυθεί το πρωτόκολλο της απάτης, αμφότερα δε εφαρμόστηκαν παράλληλα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εφαρμογή του τρίτου και τελικού πρωτοκόλλου, του μαζικού εμβολιασμού, με τελικό σκοπό την μαζική δολοφονία μέρους του πληθυσμού, σε ένα ξεκάθαρο σχέδιο μείωσής του.

 

Στην παρούσα ΜΗΝΥΣΗ περιγράφεται η εφαρμογή των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου, με την κατάθεση, δε, άμεσα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου κατατίθεται και η ΠΑΡΟΥΣΑ, θα συμπληρωθεί με τα στοιχεία που αποδεικνύουν την τέλεση του εγκλήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας μεγάλου μέρους του πληθυσμού, καθώς και του ίδιου εγκλήματος τετελεσμένου. Στην συμπληρωματική ΜΗΝΥΣΗ θα ενταχθούν επιπροσθέτως και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας, και της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής.

 

Απαιτείται η κατά ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ επιτάχυνση των διαδικασιών διερεύνησης των επί μέρους περιπτώσεων που αναφέρονται στη ΜΗΝΥΣΗ, τόσο σε αυτές όπου έχουν ήδη υποβληθεί μηνύσεις και έχουν σχηματιστεί δικογραφίες, όσο και σε όλες τις υπόλοιπες, των κεφαλαίων αμφοτέρων των πρωτοκόλλων.

 

Απαιτείται η διερεύνηση του συνόλου των ήδη υποβληθέντων ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ που αναφέρονται στη ΜΗΝΥΣΗ, με όποια μορφή και διαδικασία έχουν αυτά υποβληθεί.

 

Απαιτείται η διερεύνηση μίας εκάστης των νοσηλειών που κατέληξαν στον θάνατο των -μέχρι αυτή την ώρα-  12.826, πέραν δηλαδή των περιπτώσεων που αναφέρονται στη ΜΗΝΥΣΗ.

 

     Απαιτείται ο έλεγχος της περιουσιακής κατάστασης του συνόλου των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ φυσικών και νομικών προσώπων.

 

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της ΜΗΝΥΣΗΣ, θα εξεταστεί ο ακριβής ρόλος και η συμμετοχή ενός εκάστου των εμπλεκομένων στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης φυσικών προσώπων.

 

Απαιτείται, όμως, προς τον σκοπό της αποτελεσματικότερης διερεύνησης των καταμηνυομένων εγκληματικών πράξεων συνολικά, η κατ’ αρχήν κατά ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ διερεύνηση των κάτωθι περιπτώσεων ανθρωποκτονιών:

 

-Του Γεωργίου Βαρασιά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου.

 

-Του Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

 

-Του Κωνσταντίνου Αβραμίδη, στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» (κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «ΣΩΤΗΡΙΑ»).

 

-Του Δημητρίου Κασσάρ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς».

 

-Του Σπυρίδωνα Καραπιπέρη, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΤΤΙΚΟΝ» (σε απόπειρα).

 

Η άμεση διερεύνηση των περιπτώσεων αυτών, άκρως αντιπροσωπευτικών της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης στα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

 

Πρέπει άμεσα να εξεταστεί το περιεχόμενο των σχετικών δικογραφιών, οι οποίες έχουν ήδη σχηματιστεί, μετά την υποβολή μηνύσεων στις κατά τόπο αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε όλες, πλην της τελευταίας, έχουν ληφθεί αντίγραφα των ιατρικών φακέλων, ενώ στις περιπτώσεις του Γεωργίου Βαρασιά και του Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους, έχουν διενεργηθεί νεκροψίες-νεκροτομές, από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες Πατρών και Πειραιώς, αντίστοιχα, να ληφθούν καταθέσεις από τους παθόντες, να συμπληρωθούν οι δικογραφίες με τα απαιτούμενα στοιχεία, και να κληθούν οι διοικητές των ανωτέρω νοσοκομείων, οι διευθυντές των κλινικών και των Μ.Ε.Θ. «Covid-19», όπου νοσηλεύτηκαν τα ανωτέρω θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, και οι άμεσα εμπλεκόμενοι με τις συγκεκριμένες νοσηλείες ιατροί και νοσηλευτές, προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις και να διερευνηθεί ο ρόλος τους στην εγκληματική οργάνωση.

 

Με την άμεση διερεύνηση των ανωτέρω περιπτώσεων ανθρωποκτονίας, θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, αρχίζοντας από «χαμηλά» και των ήδη κατά τη ΜΗΝΥΣΗ αποδεδειγμένων ανθρωποκτονιών, και φτάνοντας στην κεφαλή, που είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Σημειώνω ότι το καταμηνυόμενο έγκλημα, της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, κατ’ άρθρο 187 § 1 & 2 Ποινικού Κώδικα, συνιστά διαρκές έγκλημα, ώστε οι συμμετέχοντες στην οργάνωση δύνανται ανά πάσα στιγμή ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ στο πλαίσιο της ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, δεδομένου, δε, ότι πρόκειται για ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ουδεμία εξαίρεση υφίσταται στην εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας, ούτε για τους εμπλεκόμενους βουλευτές, ούτε για τους εμπλεκόμενους υπουργούς, ούτε για τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει τον αρχηγικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση.

Η εγκληματική οργάνωση εφάρμοσε, και εξακολουθεί και εφαρμόζει, σε βάρος των πολιτών εντός της ελληνικής επικράτειας ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ:

 

-Το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΑΤΗΣ, σε βάρος όλων των πολιτών.

 

-ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, σε βάρος χιλιάδων πολιτών.

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

 

Το απεχθέστερο, φριχτότερο και απολύτως αναγκαίο για την εγκληματική οργάνωση, προκειμένου να εφαρμόσει τα άλλα δύο, είναι αυτό του θανάτου, με τα ακόλουθα στοιχεία/παραμέτρους:

 

  1. -Η σκόπιμη έκθεση των πολιτών, που είχαν την ατυχία να εισαχθούν στα κολαστήρια-Νταχάου των δημοσίων νοσοκομείων, στον SARS-CoV-2, ή στους ιούς της γρίπης που βαφτίστηκαν SARS-CoV-2, πρωτίστως των ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

 

Έγινε πραγματική σφαγή των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα. Άλλωστε, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ιδίου του Ε.Ο.Δ.Υ.,  96,4 % των θανάτων πρόκειται για ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα.

 

     Πρόκειται για την αποδεδειγμένη και με έγγραφες παραδοχές των ιδίων των μελών της οργάνωσης, θετικοποίηση των ασθενών, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και στους χώρους «υπόπτων κρουσμάτων», όσο και δια της μεταφοράς των ασθενών απευθείας στις κλινικές «Covid-19», χωρίς διάγνωση.

 

Εδώ, βεβαίως, περιλαμβάνονται και όλες οι περιπτώσεων ψευδών βεβαιώσεων, περί δήθεν θετικών στον SARSCoV-2 αποτελεσμάτων, ή με ψευδείς «διαγνώσεις» εν γένει, όπως αυτές με μόνο «δεδομένο» για τη «διάγνωση», τις απεικονιστικές εξετάσεις.

 

  1. -Η αφυδάτωση, η οποία οδήγησε χιλιάδες ασθενείς στην κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματός τους, στη βλάβη στα νεφρά, στις ανακοπές, στις εγκεφαλικές βλάβες, και εν τέλει στον θάνατο.

 

  1. -Η ασιτία. Τα σώματα ανθρώπων, τόσο αυτών που επέζησαν, όσο και αυτών που κατέληξαν στον τάφο, παρέπεμπαν σε εικόνες της κατοχής, στρατοπέδων συγκεντρώσεως ή αφρικανικών χωρών.

 

  1. -Η έκθεση των νοσηλευομένων στις κλινικές Covid-19, αλλά και προ της μεταφοράς τους σε αυτές, σε εχθρικές, πρωτίστως για πάσχοντες από πάσης φύσης πνευμονίες, συνθήκες.

 

  1. -Η εφαρμογή ουροκαθετήρων στην πλειοψηφία των ασθενών, δήθεν για την προστασία τους (να μη ζαλιστούν και πέσουν), στην πραγματικότητα, όμως, προκειμένου να αποκτήσουν πολύ γρήγορα τη ψυχολογία του κατάκοιτου και ανήμπορου, στο έλεος των νοσοκομείων, ασθενή, ενώ τα νοσοκομεία «εξασφάλιζαν» ταυτόχρονα στους ασθενείς ουρολοιμώξεις, οι οποίες συνέβαλαν και αυτές στη διαδικασία εξόντωσης των ασθενών.

 

  1. -Ο συνεχής βομβαρδισμός των πνευμόνων των νοσηλευομένων με οξυγόνο, ο οποίος, σε συνδυασμό με την σκόπιμη παράλειψη εφαρμογής παραδοσιακών μεθόδων αερισμού, δήθεν για την αποφυγή «διασποράς του ιού», και πρωτίστως με τη στέρηση νερού, και την αφυδάτωση που προκαλείτο από αυτήν, και την ασιτία, οδηγούσαν τους ασθενείς στην κατάρρευση και εν τέλει στον θάνατο.

 

  1. -Το bullying στους ασθενείς. Η εγκατάλειψή τους. Πάρα πολλές φορές εγκαταλείπονταν γυμνοί, μέσα στις ακαθαρσίες τους, ή τους έδεναν, χωρίς να υφίσταται επιτακτική ανάγκη, ενώ πολλές φορές, πάλι, στους ασθενείς που αντιδρούσαν, χρησιμοποιείτο ως απειλή ακόμη και η διασωλήνωση.

 

  1. -Η διακοπή των αναγκαίων για την επιβίωση των ασθενών αγωγών, για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν πριν την εισαγωγή τους στα κολαστήρια. Είναι η προαναφερθείσα σφαγή των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα.

 

  1. -Η άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις. Οι διασωληνώσεις εκτός Μ.Ε.Θ. και η, ομολογημένη, καταδικαστική για τους ασθενείς παραμονή τους στη διασωλήνωση εκτός Μ.Ε.Θ. Ο πολύ μεγάλος αριθμός διασωληνώσεων που έγιναν από ιατρούς που δεν ήταν αναισθησιολόγοι/εντατικολόγοι, ενώ μόνο ιατροί αυτής της ειδικότητας νομιμοποιούνται να διενεργούν διασωληνώσεις, ή ακόμη και νοσηλευτές ή τραυματιοφορείς.

 

  1. -Η διακοπή της επικοινωνίας των ασθενών με τις οικογένειές τους, είτε με το πρόσχημα του κινδύνου του ιού, είτε και χωρίς προσχήματα, ώστε έχασαν την αναγκαία ψυχολογική στήριξη. Η οργάνωση ξέρει πολύ καλά ότι η ψυχολογία των ασθενών παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία νοσηλείας και ανάρρωσης. Και τη χτύπησαν ανελέητα. Κινητά «χάθηκαν» ή απομακρύνθηκαν από τους ασθενείς. Ή τα έκλεισε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

 

Δεν «έπρεπε» να υπάρχει η επικοινωνία με τους συγγενείς, ώστε να εφαρμόζεται ανετότερα το πρωτόκολλο μέσα στο σκοτάδι της πληροφόρησης, η οποία και όταν υπήρχε, είναι άπειρες οι καταγγελίες των συγγενών για την απαράδεκτη, αγενή, ελλιπέστατη έως ανύπαρκτη, και αντιφατική συμπεριφορά των γιατρών στις δήθεν ενημερώσεις.

 

«Γιατρός είσαι και ρωτάς;», «και να σου πω, θα καταλάβεις;», «δεν έχουν σημασία αυτά» κ.λπ., είναι μερικά από τα «κλισέ» των απαντήσεων του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στους συγγενείς των θυμάτων, ακόμα και στα ίδια, όταν «τολμούσαν» να ρωτήσουν για την κατάστασή τους και την αντιμετώπισή τους από τα νοσοκομεία.

 

Φυσικά, όπως εξηγούσα πάντα στους συγγενείς των θυμάτων, η συμπεριφορά αυτή των γιατρών δεν οφειλόταν σε κάποιον …ιό αγένειας που χτύπησε ξαφνικά τα νοσοκομεία, ούτε στον ίδιο τον…ιό (αν και σε αυτόν απέδιδαν σχεδόν τα …πάντα που συνέβαιναν στα νοσοκομεία, άλλοτε πετυχαίνοντας να παραπλανούν τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, άλλοτε απλά εξοργίζοντάς τους), αλλά στην πλήρη άγνοιά τους για την πραγματική κατάσταση των ασθενών, αφού αυτοί το πρωτόκολλο του θανάτου εφάρμοζαν, ανεξαρτήτως της κατάστασης των ασθενών.  

 

Στην επίθεση στη ψυχολογία των ασθενών σημαντικό ρόλο βεβαίως έπαιξαν και οι υπόλοιπες κατά τα άνω παράμετροι, το bullying, η εγκατάλειψη μέσα στις ακαθαρσίες, η γύμνια, το δέσιμο, η σαδιστική συμπεριφορά γιατρών και νοσηλευτών στους ασθενείς που διψούσαν και πεινούσαν, πίνοντας νερό ή τρώγοντας μπροστά τους, ή τοποθετώντας το φαγητό σε σημείο που δεν είχαν πρόσβαση ή το φαγητό ήταν άθλιο και δεν τρωγόταν ή τα συστατικά του έβλαπταν την υγεία των ασθενών.

 

Φυσικά, υπήρχε και το φανερό πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. (τα ως άνω «προσχήματα»), σύμφωνα με το οποίο απαγορευόταν στους συγγενείς των ασθενών να επισκέπτονται τους ανθρώπους τους στα κολαστήρια, στις κλινικές και στις ΜΕΘ, δήθεν λόγω του «κινδύνου» του ιού. Οι ίδιοι όμως οι γιατροί και νοσηλευτές έχουν συλληφθεί άπειρες φορές να κυκλοφορούν μέσα στις ίδιες κλινικές και στις ΜΕΘ Covid-19 χωρίς ούτε καν μάσκα, και υπάρχουν έγγραφες σχετικές μαρτυρίες και αποδεικτικό υλικό στη ΜΗΝΥΣΗ, απόδειξη και αυτή η συμπεριφορά της απάτης και της γνώσης από πλευράς των γιατρών της πραγματικής σοβαρότητας και επικινδυνότητας του SARSCoV-2. Ενός, δηλαδή, στην πραγματικότητα, απλού αναπνευστικού ιού, όπως η κοινή γρίπη. Αλλά και στους ίδιους τους συγγενείς, όταν τους απέκλειαν τη δυνατότητα να δούνε για ελάχιστα λεπτά τον άνθρωπό τους για να του τονώσουν τη ψυχολογία, κατά την αποχώρησή τους, τους παρέδιδαν με γυμνά χέρια, τα ρούχα του ασθενή με τον … «μαύρο θάνατο», τα πυρηνικά απόβλητα δηλαδή, για να τα πλύνουν στο σπίτι, αντιμετωπίζοντας τον ιό, σχεδόν ούτε ως κοινή γρίπη.

 

Άλλωστε αυτή η αντιφατική εικόνα του μέσα και του έξω από τα κολαστήρια, είναι και αυτή απόδειξη της απάτης:

 

Χωρίς μάσκα ή με απλές προφυλάξεις, πάνω από τον ζωντανό «κοβιντά», όπως πολύ καλά γνωρίζω ότι οι ίδιοι οι δολοφόνοι αποκαλούν τους ασθενείς με Covid-19, αλλά όταν πεθαίνει ο «κοβιντάς», καταλήγει σε σακούλα σε σφραγισμένο φέρετρο, το οποίο μεταφέρουν αστροναύτες, για να το βάλουν σε τάφο ειδικού σκοπού, μακριά από τους άλλους, μη τυχόν κολλήσει ο νεκρός από Covid-19 τον διπλανό νεκρό από τροχαίο και χρειαστεί ο τελευταίος να νοσηλευτεί, να διασωληνωθεί και πεθάνει …δεύτερη φορά.

 

Το στοιχείο όμως αυτό της απάτης ήταν αναγκαίο για την εγκληματική οργάνωση στη διαδικασία τρομοκράτησης των πολιτών, με την αναγκαία συνέργεια των ΜΜΕ, προκειμένου να τους πείσουν για τη φονικότητα του ιού.

 

  1. -Η άνευ πραγματικού λόγου παράταση των νοσηλειών, ώστε να προσβληθούν με μαθηματική ακρίβεια οι ασθενείς με ενδονοσοκομειακά μικρόβια, οι οποίες και είναι σε πάρα πολλές περιπτώσεις και η πραγματική αιτία θανάτου των ασθενών, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και στις νεκροψίες-νεκροτομές που πετυχαίνω, μετά από σφοδρή μάχη με την εγκληματική οργάνωση και τους συνεργούς της στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες και στις Εισαγγελίες, να διενεργούνται σε σορούς ανθρώπων που πέθαναν με/από «Covid-19». Μικροβιακές λοιμώξεις, οι οποίες «εξαφανίστηκαν» και αυτές, όπως «εξαφανίστηκε» και η γρίπη. Μικροβιακές λοιμώξεις, στις οποίες η Ελλάδα, από πρωταθλήτρια που ήταν, κατέληξε ουραγός. Για να τις «επανεμφανίζω» εγώ στις νεκροψίες και στους ιατρικούς φακέλους.

 

  1. -Η παράταση αυτή γινόταν είτε το αποδεχόταν, εξαπατημένος, ο ασθενής, είτε του επιβαλλόταν. Όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια της ΜΗΝΥΣΗΣ, υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου ασθενείς ζητούσαν εξιτήριο και τα νοσοκομεία αρνούντο να τα δώσουν.

 

Ανατράπηκαν συμπεριφορές και πρακτικές ολόκληρων δεκαετιών. Στην προ ΑΠΑΤΗΣ εποχή, ασθενείς που ζητούσαν να παραμείνουν προληπτικά στα νοσοκομεία, εκδιώχνονταν κακήν κακώς, επί ΑΠΑΤΗΣ ασθενείς ζητάνε εξιτήρια και κατακρατούνται παράνομα.

 

Οι παράνομες αυτές κατακρατήσεις διαπράχθηκαν, αφενός, στην καλύτερη για τους ασθενείς περίπτωση, για να μην αδειάζουν οι κλινικές Covid-19 και «χαλάει» η εικόνα του τρόμου των γεμάτων κλινικών, αφετέρου, στη χειρότερη περίπτωση, διότι τα νοσοκομεία είχαν σκοπό να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο του θανάτου στους ασθενείς αυτούς και δεν «έπρεπε» να φύγουν.

 

  1.  μη αντιμετώπιση σοβαρών τραυματισμών ή άλλων προβλημάτων, που προκλήθηκαν σκόπιμα ή μη μέσα στα κολαστήρια, και οι γιατροί-δολοφόνοι δεν τα αντιμετώπισαν, προκειμένου να επιτευχθεί ή διευκολυνθεί η διαδικασία εξόντωσης των ασθενών. Εγκεφαλικά, ανακοπές, εσωτερικά τραύματα, κομμένες αρτηρίες, όλα αυτά εξυπηρετούσαν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου.

 

  1.  σκόπιμη παράλειψη της εγκληματικής οργάνωσης να προμηθευτεί φάρμακα και αγωγές, οι οποίες αν χορηγούντο στους ασθενείς στα πρώτα στάδια της νόσου, θα απέτρεπαν τις νοσηλείες στις Μ.Ε.Θ., τις διασωληνώσεις και τον θάνατό τους.

 

Και επειδή, όπως συνέβη με τις συμπεριφορές των διευθυντών και των μελών της οργάνωσης, και των συνεργών της, οι οποίες πολύ γρήγορα κατέστησαν ξεκάθαρο, ότι ο ιός δεν είχε την επικινδυνότητα που ισχυρίζονταν ότι έχει, με την παραβίαση των μέτρων από τους ίδιους, ενώ η παραβίαση αυτή τους εξέθετε, υποτίθεται, σε θανάσιμο κίνδυνο, έτσι και με το φάρμακο, με την ασφάλεια που τους παρείχε η κάλυψη της εγκληματικής οργάνωσης από τα Μ.Μ.Ε. και τη Δικαιοσύνη, δημοσιοποίησαν οι ίδιοι περιπτώσεις χορήγησης φαρμάκων σε «ημέτερους» της οργάνωσης, όπου οι θετικοί στον ιό αυτοί «ημέτεροι» θεραπεύτηκαν ταχύτατα.

 

Υπάρχουν και δύο «παράπλευρες» παράμετροι του πρωτοκόλλου του θανάτου.

 

Αυτές αφορούν, αφενός στους χιλιάδες αυτούς ανθρώπους, τα σοβαρά προβλήματα υγείας των δεν αντιμετωπίστηκαν, αναγκαία, ακόμη και προγραμματισμένα χειρουργεία, αναβλήθηκαν επ’ αόριστον ή ματαιώθηκαν, στο όνομα της «πανδημίας».

 

Αφετέρου, είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην κατάθλιψη, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αυτοκτόνησαν, από τον εγκλεισμό τους ή, κυρίως, την οικονομική κατάρρευσή τους, η οποία επήλθε, είτε δια της καταστροφής της επιχείρησής τους, είτε δια της απόλυσής τους. Οι «παράπλευρες» αυτές συνέπειες της εφαρμογής των δύο πρωτοκόλλων, ήταν «αναγκαίες», διότι αυτά «πρέπει» να συμβαίνουν όταν αντιμετωπίζουμε μία «τρομερή πανδημία».

 

     Όλοι αυτοί, όπως και το σύνολο του πληθυσμού, είναι θύματα του εγκλήματος του άρθρου 322 Ποινικού Κώδικα, το ένα από τα δύο βασικά εγκλήματα της οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Όλα τα στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου αποδεικνύονται από πολύ μεγάλο αριθμό αποδεικτικών στοιχείων και επωνύμων μαρτυριών και καταγγελιών, των ιδίων των ασθενών ή των συγγενών των θυμάτων, και του μεγάλου όγκου του αποδεικτικού υλικού, ένα μέρος του οποίου είναι ενσωματωμένο στη ΜΗΝΥΣΗ, ενώ το υπόλοιπο, που είναι και το μεγαλύτερο μέρος (στο οποίο περιλαμβάνεται, βεβαίως, και το οπτικοακουστικό υλικό), μαζί με το σύνολο και των εδώ ενσωματωμένων, θα υποβληθεί από εμένα, όταν κληθώ να καταθέσω ως πρώτος μάρτυρας κατηγορίας.

 

Πολλά στοιχεία θα κατατεθούν συμπληρωματικά μετά την κατάθεση της παρούσης, με επιπλέον περιπτώσεις εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ενώ βέβαιον είναι, ότι θα υπάρξει τσουνάμι καταγγελιών για το πρωτόκολλο του θανάτου από όλη τη χώρα, όταν γνωστοποιηθεί η κατάθεσή της.

 

Είναι αδύνατον να πιστέψει κανείς ότι τόσοι άνθρωποι από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλων των πολιτικών ιδεολογιών και προτιμήσεων, θρησκευτικών πεποιθήσεων και μορφωτικών επιπέδων, συνεννοήθηκαν για να περιγράψουν το πρωτόκολλο αυτό, όλες τις παραμέτρους του, και να επιβεβαιώσουν την εφαρμογή του στα κολαστήρια.

 

Οι μεγαλύτερες αποδείξεις όμως είναι ΤΕΣΣΕΡΙΣ, και οι οποίες καθιστούν το περιεχόμενο αυτής της ΜΗΝΥΣΗΣ εκ προοιμίου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ:

 

1η ΑΠΟΔΕΙΞΗ –Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, ούτε καν γιατρός, αλλά δικηγόρος, από το σπίτι και γραφείο του στις πλαγιές της Πεντέλης, κατάφερε με δημοσιεύσεις, εξώδικα και μηνύσεις, να αλλάξει τα ιατρικά δεδομένα δεκάδων νοσηλειών.

 

Όπως αναλυτικά περιγράφεται και αποδεικνύεται στη συνέχεια της ΜΗΝΥΣΗΣ, με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων-ΚΟΛΑΦΟ για την εγκληματική οργάνωση, με τις δημόσιες, πάντα, παρεμβάσεις μου, πέτυχα, ενώ δεν θα έπρεπε με βάση τη λογική και εφόσον η πραγματικότητα ήταν αυτή που παρουσίαζαν τα νοσοκομεία, ασθενείς για τους οποίους οι γιατροί των νοσοκομείων βεβαίωναν ότι ήταν «βαριά», να «γίνουν» καλά και να πάνε σπίτι τους.

 

Με τις παρεμβάσεις μου «αρνητικοποίησα» στα νοσοκομεία, ανθρώπους «θετικούς» στον SARSCoV-2.

 

Με τις παρεμβάσεις μου απέτρεψα διασωληνώσεις ή διέκοψα διασωληνώσεις.

 

Με τις παρεμβάσεις μου υποχρέωσα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να δώσει νερό και φαγηγό στους ασθενείς.

 

Με τις παρεμβάσεις μου άλλαξα την πορεία των φορείων μέσα στα νοσοκομεία, και στο δρόμο για την κλινική Covid-19, άλλαξαν πορεία και κατέληξαν στις κλινικές όπου εξ αρχής έπρεπε να καταλήξουν οι ασθενείς.

 

Με τις παρεμβάσεις μου, ακόμα, υποχρέωσα νοσοκομεία να αντιμετωπίσουν περιστατικά που είχαν εγκαταλείψει στο όνομα της «πανδημίας». Άνθρωπο χειρουργήθηκαν, ακόμη και μικρά παιδιά, μόνο μετά από τις δημόσιες «επιθέσεις» μου στα νοσοκομεία.

 

Με τις παρεμβάσεις μου έσωσα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είτε «θεραπεύοντάς» τους, είτε «δίνοντάς» τους εξιτήριο.

 

Άνθρωποι με ονοματεπώνυμα.

 

Με οικογένειες, γονείς, παιδιά, εγγόνια, συζύγους.

Και όχι απρόσωπες μονάδες χωρίς ταυτότητα, απλά νούμερα σε λίστες τρόμου και εξαπάτησης των πολιτών.

 

Λίστες «κρουσμάτων».

 

Λίστες νοσηλειών.

 

Λίστες διασωληνώσεων.

 

Πλην των λιστών, βεβαίως, των ανθρώπων που πέθαναν, ενώ είχαν εμβολιαστεί.   Εκεί η εγκληματική οργάνωση αποφάσισε να «προστατεύσει» τα προσωπικά δεδομένα των …αριθμών. Αλλά αυτά στη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ.

 

Είναι προφανές ότι τα νοσοκομεία δεν μου έκαναν «χάρες», όταν ματαίωσαν επικείμενες διασωληνώσεις, διέκοψαν διασωληνώσεις, ή έβγαζαν ξαφνικά αρνητικούς τους μέχρι την ώρα της παρέμβασής μου θετικούς.

 

Ούτε, βεβαίως, διαθέτω κάποιου είδους …εξωκοσμικές ικανότητες, ώστε να …θεραπεύω ασθενείς, και δη από …μακριά, και άνθρωποι που ήταν έτοιμοι για νοσηλεία, για διασωλήνωση ή ένα βήμα από τον θάνατο, να γίνονται καλά και να πηγαίνουν σπίτι τους.

 

Ούτε είμαι …εξορκιστής και διώχνω τον ιό.

 

Εγώ απλά επαναφέρω τα πράγματα στην πραγματική κατάστασή τους.

 

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

 

Από ένα σημείο και μετά, μάλιστα, έγινα ο φόβος και ο τρόμος των δολοφόνων στα κολαστήρια. Αποτέλεσμα ήταν, σε πάρα πολλές περιπτώσεις να αλλάζουν τα δεδομένα μόνο και μόνο με την επίκληση του ονόματός μου, πολλές φορές δε χωρίς καν να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με μένα, ο οποίος το μάθαινα εκ των υστέρων από τους διασωθέντες.

 

2η ΑΠΟΔΕΙΞΗ –Το γεγονός ότι, ενώ έχω καταγγείλει δεκάδες νοσοκομεία ότι δολοφονούν και βασανίζουν ανθρώπους, εφαρμόζοντας σαν νέοι Μένγκελε, και χειρότεροι από αυτόν, ένα αδιανόητο πρωτόκολλο θανάτου ,

 

έχω καταγγείλει προ πολλού την ελληνική κυβέρνηση ως εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που σχεδίασε, οργάνωσε και έθεσε σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου ,

 

έχω καταγγείλει τα μέλη των δύο επιτροπών, της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19 και της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, και τους εκτός των επιτροπών «αναγκαίους» για την οργάνωση «ειδικούς» επιστήμονες, ότι συμμετέχουν στην εγκληματική αυτή οργάνωση, παρέχοντας την επιστημονική κάλυψη για τα βασικά εγκλήματα της απάτης και των ανθρωποκτονιών ,

 

την ηγεσία της Δικαιοσύνης, τις προϊστάμενες αρχές των κατά τόπους αρμοδίων Εισαγγελιών, και συγκεκριμένους εισαγγελείς, για σωρεία εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων, και κυρίως την αναγκαία για την οργάνωση και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου ΚΑΛΥΨΗ ,

 

τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και συγκεκριμένους δημοσιογράφους, ότι παρείχαν την αναγκαία για την οργάνωση συνδρομή τους στην απάτη, τη διατήρηση και ενίσχυσή της, την στοχοποίηση και απαξίωση των αντιτιθέμενων στην απάτη φωνών, τον πλήρη αποκλεισμό της αντίθετης επιστημονικής άποψης, πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία σε «δημοκρατικά» καθεστώτα, και, βεβαίως, την αποσιώπηση των φριχτών εγκλημάτων, βασανισμών και δολοφονιών, μηδέ της εταιρείας Facebook εξαιρουμένης, καθώς και των μηχανισμών δήθεν ελέγχου των fake news, στην πραγματικότητα επιβολής απόλυτης και φασιστικής λογοκρισίας και φίμωσης της αντίθετης άποψης και της διάδοσης της αλήθειας ,

 

     ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ,

 

ΟΥΤΕ ένα από τα δεκάδες αυτά νοσοκομεία, οι διοικήσεις τους και οι εμπλεκόμενοι γιατροί και νοσηλευτές, έχουν αμφισβητήσει ποτέ, ούτε μία λέξη από τις δημόσιες, τρομακτικές, αλλά πάντα τεκμηριωμένες καταγγελίες μου. Έχω δημοσιοποιήσει όλα τα νομικά κείμενά μου, ελέγχθηκαν και εξετάστηκαν από το σύνολο του ιατρικού και νομικού κόσμου, και ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν.

 

ΟΥΤΕ η κυβέρνηση, ούτε ένας βουλευτής, υφυπουργός ή υπουργός.

 

ΟΥΤΕ τα μέλη των ανωτέρω επιτροπών ή οι «ειδικοί» επιστήμονες, συνεργάτες της-μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, παρά τις δημόσιες διαπομπεύσεις τους μέσα από το facebook και τα sites στα οποία δημοσιεύονταν οι καταγγελίες μου, παρά τα εξώδικα, τις αναφορές και τις μηνύσεις μου εναντίον τους.

 

Ούτε η Facebook ή τα Ελληνικά Hoaxes, παρά τις δημόσιες ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ καταγγελίες μου. Συνέχιζαν απλώς τους αποκλεισμούς και τη λογοκρισία.

 

ΟΥΔΕΙΣ αντέδρασε, έστω στοιχειωδώς. Με μία ανακοίνωση, μία λέξη, πολλώ μάλλον με ένα εξώδικο, μία αγωγή ή μία μήνυση.

ΟΥΤΕ, όμως, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Eνώ τους έχω προκαλέσει πολλές φορές δημόσια να το πράξουν. Την ίδια ώρα υπήρξαν «αμείλικτοι» σε κάθε άλλη περίπτωση αμφισβήτησης της «πανδημίας», της απάτης και του αφηγήματος του θανατηφόρου ιού. Τα άρθρα 183, 191 και 285 πήραν φωτιά. Η μοναδική εξαίρεση ήμουν εγώ.

 

     Δεν τόλμησαν ποτέ.

 

Ουδείς. Ούτε ένας προϊστάμενος μίας οποιασδήποτε Εισαγγελίας, από όλες αυτές τις αρμόδιες επί των καταγγελιών μου κατά των δεκάδων νοσοκομείων. Κάποιος να διατάξει μία προκαταρκτική εξέταση, έστω για το απλό πλημμέλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων του άρθρου 183 Π.Κ., για ένα έστω από τα εκατοντάδες βαρύτατα ως προς το περιεχόμενό τους κείμενά μου. Ένα αδίκημα, αυτό των «fake news», το οποίο αναδείχθηκε, δίπλα σε αυτό της παράβασης του άρθρου 285 Π.Κ. (για τους απλούς πολίτες όμως, όχι όταν το παραβίαζαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης), περίπου σε «σπορ» για τις εισαγγελικές αρχές.

 

Αντιθέτως, είμαι εγώ που έχω στραφεί, τόσο δημόσια όσο και με μηνύσεις και εξώδικα, κατά μεγάλου αριθμού εισαγγελικών λειτουργών.

 

Ήταν τόσο ξεκάθαρη η ένοχη στάση της Δικαιοσύνης, στους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθούν και διαβάζουν τις δημόσιες καταγγελίες μου, ώστε έγινε τελικά «σλόγκαν» το «ένας εισαγγελέας να τον μαζέψει». Το σλόγκαν αυτό ήταν η αυθόρμητη απάντηση του κόσμου αυτού, στις μάταιες προσπάθειες των πρακτόρων του διαδικτύου, φανερών και μη, στο τέλος και των μεγάλων Μ.Μ.Ε., να με αμφισβητήσουν, να με συκοφαντήσουν και να ανακόψουν την πορεία μου προς την απόδειξη, την αποδόμηση και το γκρέμισμα της απάτης. Πράκτορες, οι οποίοι καλούσαν τις εισαγγελικές αρχές να παρέμβουν γιατί «εκθέτω σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία», γιατί «συκοφαντώ νοσοκομεία και τους γιατρούς που …αγωνίζονται», κ.λπ, κ.λπ, και κατέληγαν στο ότι πρέπει να με «μαζέψει ο εισαγγελέας»…

 

Γρήγορα ο κόσμος επείσθη για την αλήθεια, γιατί ο εισαγγελέας ΠΡΑΓΜΑΤΙ έπρεπε να με «μαζέψει» αν όλες αυτές οι καταγγελίες ήταν ψευδείς.

 

Γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙ, στην περίπτωση αυτή, θα είχα θέσει τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο. Δεν είμαι κάποιος γραφικός, τις πράξεις, τα γραπτά και τα λόγια του οποίου, κανένας ή ελάχιστοι τα παρακολουθούσαν. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, έχουν διαβάσει αυτά που έχω γράψει και με έχουν παρακολουθήσει στις ζωντανές μεταδόσεις μέσα από τους διάφορους λογαριασμούς στο facebook.

 

Εφόσον όμως δεν με «μάζεψε» κανείς, αυτό που θα ανέμενε τότε κανείς από μία σοβαρή και έντιμη Δικαιοσύνη, θα ήταν να επέμβει, να με καλέσει, πολύ γρήγορα και πάλι, να καταθέσω το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων που είχα συγκεντρώσει για τα εγκλήματα που κατήγγειλα, και να αναλάβει δράση για την πάταξη των εγκλημάτων και την αποτροπή τέλεσης νέων.

 

Τίποτα απολύτως.

 

     3η ΑΠΟΔΕΙΞΗ –Έτσι, τελικά το ΜΟΝΟ που έκανε με μένα η οργάνωση ήταν να εξαπολύσει ένα ασύλληπτο «ανθρωποκυνηγητό» στο διαδίκτυο εν γένει, πρωτίστως δε στο facebook, με απίστευτη λογοκρισία, η οποία έφτασε έως του σημείου να κλείσει τον λογαριασμό μου η Facebook την 5.4.2021, με 5.000 «φίλους» και 145.000 ακόλουθους κατά το χρόνο αυτό, με τον συκοφαντικό ισχυρισμό ότι δήθεν κατασκεύασα το βίντεο που ανέβασα στον λογαριασμό μου με την εγκληματική συμπεριφορά του Κρατικού Νικαίας σε βάρος 78χρονου ασθενή. Βίντεο που αποτελεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία της ΜΗΝΥΣΗΣ-κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση. Μαζί με το δεύτερο βίντεο από τη Νίκαια, με τις ενέσεις που έκαναν στον άτυχο άνθρωπο.

 

Συκοφαντήθηκα, στοχοποιήθηκα, εξυβρίστηκα. Από έμμισθους ή μη πράκτορες, μεμονωμένα ή σε ομάδες, με τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς τους, από όλους τους πολιτικούς χώρους, ή με ψεύτικα στοιχεία.

 

Και μέχρι εκεί.

 

Επί της ουσίας των καταγγελιών και της δράσης μου ΜΗΔΕΝ.

 

Το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδέν.

 

Ενώ, στο τέλος, έβαλε και τα μεγάλα μέσα, γνωστούς και με μεγάλη επιρροή στο κοινό δημοσιογράφους, στα μεγάλα Μ.Μ.Ε. να μου επιτεθούν, χωρίς όμως ποτέ, ούτε ένας από αυτούς, να τολμήσουν να αναφέρουν το όνομά μου.

 

Μετά την άμεση κάθε φορά αντίδρασή μου, με εξώδικα, μηνύσεις και την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας,  όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι, και οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, δεν τόλμησαν να με πιάσουν ξανά στο στόμα τους.

 

Φυσικά, και στις νομικές αυτές κινήσεις μου κατά πρακτόρων ή επώνυμων δημοσιογράφων, οι εισαγγελείς φρόντισαν να τους παράσχουν την αναγκαία κάλυψη. Όπως έπραξαν και στις υπόλοιπες μηνύσεις μου – «ρουά ματ», οι οποίες οδήγησαν σε αδιέξοδο την εγκληματική οργάνωση και τους εισαγγελείς που την καλύπτουν. Έτσι και στην περίπτωση της αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε κατά του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL Νίκου Ευαγγελάτου, ο εισαγγελέας «φρέναρε» τα περιπολικά, τα οποία κινούντο προς το κανάλι για τη σύλληψη του δημοσιογράφου, μετά τη μήνυσή μου εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, για την ακτινογραφία του 2015 ασθενούς, που παρουσίασε στην ενημερωτική εκπομπή του, και η οποία ισχυρίστηκε ψευδώς, εξαπατώντας το τηλεοπτικό κοινό, ότι ήταν δήθεν του 2020, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους πολίτες για τις βλάβες που προκαλεί ο ιός στους πνεύμονες.

 

4η ΑΠΟΔΕΙΞΗ –Το «κερασάκι στην τούρτα» των μεγάλων, και με βάση την απλή λογική, αποδείξεων για το αληθές περιεχόμενο της ΜΗΝΥΣΗΣ, ήταν η άνευ προηγουμένου αντίδραση ολόκληρου κυριολεκτικά του συστήματος στα αιτήματα για νεκροψίες, σε ποινικές διαδικασίες που κινήθηκαν μετά από μηνύσεις από τις οικογένειες θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης.

 

Η μη διενέργεια νεκροψιών ήταν το ένα από τα δύο δίχτυα ασφαλείας της εγκληματικής οργάνωσης στα νοσοκομεία.

 

     Η μη χορήγηση των ιατρικών φακέλων ήταν το άλλο. Αμφότερα τα παρείχε η εγκληματική οργάνωση στους συνεργούς της στα νοσοκομεία, για να καλύψουν την εγκληματική δράση τους.

 

Οι συγγενείς των νεκρών έπεφταν σε τοίχο. Οι δικαιολογίες για να μη χορηγούν τους φακέλους ή να καθυστερούν την παράδοσή τους, ώστε να εξαντλήσουν τους αιτούντες, με την ελπίδα ότι θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια, ήταν αντίστοιχης σοβαρότητας με αυτήν της απάτης εν γένει.

 

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τα νοσοκομεία επικαλούντο …μόλυνση των φακέλων από τον …εξωπραγματικό ιό.

 

Άλλα νοσοκομεία ζητούσαν, εκτός από την ταυτότητα των αιτούντων και το πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών, διαθήκες ή πιστοποιητικά περί μη δημοσιεύσεως διαθήκης !! Ωσάν οι ιατρικοί φάκελοι να συνιστούν …περιουσιακά στοιχεία.

 

Ακόμη και όταν οι συγγενείς προσκόμιζαν τα απίστευτα δικαιολογητικά που απαιτούσαν τα νοσοκομεία, αυτά καθυστερούσαν επί μήνες τη χορήγηση των φακέλων ή δεν τους έδιναν ποτέ.

 

Φυσικά, τα ίδια αυτά νοσοκομεία, όταν εξόντωναν τα θύματά τους, παρέδιδαν τα …προσωπικά αντικείμενα των νεκρών στους συγγενείς, χωρίς να ζητήσουν ούτε καν ταυτότητα, ενώ είναι αυτονόητο ότι αν οι ιατρικοί φάκελοι ήταν …μολυσμένοι, κατ’ εξοχήν μολυσμένα θα έπρεπε να ήταν τα προσωπικά αντικείμενα των νεκρών με τον «μαύρο θάνατο», όπως παρουσιάζει στους πολίτες τον ιό η εγκληματική οργάνωση και οι συνεργοί της. Πλην όμως, τα ρούχα των νεκρών, τα πορτοφόλια τους, τα κινητά τηλέφωνά τους, και άλλα αντικείμενα, παραδίδονταν κανονικά στους συγγενείς. Όταν ερχόταν όμως η ώρα των ιατρικών φακέλων, άρχιζαν τα «προβλήματα».

 

Αυτό συμβαίνει, επειδή τα νοσοκομεία είναι πρακτικά αδύνατον να ελέγξουν τους ιατρικούς φακέλους και να αλλοιώσουν το περιεχόμενό τους, ώστε να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου. Ούτε ήταν δυνατόν να μην διενεργούν όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις. Αντιθέτως, όπως αποδεικνύεται από την εικόνα των ασθενών, όχι απλά τους κάνουν π.χ. αιματολογικές εξετάσεις, αλλά τους εξαντλούσαν, με τις βελόνες να καρφώνονται στα σώματά τους κατά ριπάς.

 

Ήταν αδύνατον να αλλάξουν τη δραματική εικόνα των ασθενών, να αφαιρέσουν ή να προσθέσουν ιατρικές πράξεις και αγωγές. Πρόκειται για χιλιάδες ανθρώπους, χιλιάδες φύλλα λογοδοσίας και νοσηλείας, χιλιάδες τεστ, χιλιάδες ακτινογραφίες και αξονικές.

 

Την ίδια ώρα, είχαμε το τεράστιο ψέμα, ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. δήθεν απαγόρευε στους συγγενείς να δουν τους νεκρούς τους στο νοσοκομείο. Ούτε στα γραφεία τελετών.

 

Πλην όμως, σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές, οι συγγενείς μπορούσαν να δουν τους νεκρούς τους κανονικά, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. Ενώ τα γραφεία τελετών επιτρεπόταν κανονικά να πλένουν, λούζουν, χτενίζουν και ντύνουν τους νεκρούς.

 

Ο Ε.Ο.Δ.Υ. κρατούσε κάποια προσχήματα στα έγγραφά του, προφορικά όμως η οργάνωση είχε δώσει εντολή στα νοσοκομεία να παραβιάζουν τις οδηγίες του σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Είναι προφανές ότι οι συγγενείς δεν «έπρεπε» να βλέπουν σε τι κατάσταση βρίσκονταν οι νεκροί τους. Όταν φτάσουμε στην περίπτωση της Αντωνίας Δημητρίου και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, θα καταλάβετε σε τι κατάσταση βρισκόταν το πτώμα και γιατί και εκεί το Κ.Α.Τ., το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο εισαγγελέας Νικόλαος Ορνεράκης μπλόκαραν τη νεκροψία.

 

Το βασικό δίχτυ ασφαλείας όμως ήταν αυτό της απαγόρευσης των νεκροψιών. Και εδώ έχουμε παραβίαση των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ., ο οποίος, τόσο στις οδηγίες του 2020 όσο και σε αυτές του 2021, δεν απαγορεύει τις νεκροψίες, οι οποίες διενεργούνται όπως σε κάθε άλλη περίπτωση λοιμωδών νόσων.

 

Όμως, όπως συνέβη και με την απαγόρευση στους συγγενείς να βλέπουν τους νεκρούς τους στα νοσοκομεία, έτσι και με τις νεκροψίες, έπεισαν τον κόσμο ότι απαγορεύονταν λόγω δήθεν κινδύνου διασποράς του ιού. Στην πλάνη αυτή συνέβαλαν, βεβαίως, και τα Μ.Μ.Ε., και μέχρι πρότινος και οι ίδιοι οι ιατροδικαστές.

 

Εγώ είχα αντιδράσει από την πρώτη στιγμή, τονίζοντας ότι οι νεκροψίες δεν απαγορεύονται, διατύπωνα δε το απολύτως λογικό επιχείρημα ότι τα νοσοκομεία και η κυβέρνηση, όχι απλώς δεν έπρεπε να τις απαγορεύουν, αλλά έπρεπε να τις επιδιώκουν, αφενός για να γνωρίσουν οι επιστήμονες τη νέα «άγνωστη» και «θανατηφόρα» ασθένεια, όπως έλεγαν, αφετέρου, και από ένα χρονικό σημείο και μετά, όταν εγώ κατήγγειλα τη μία δολοφονία μετά την άλλη, και αποδείκνυα την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου στα νοσοκομεία, για να μην μένουν οι σκιές των καταγγελιών μου στα νοσοκομεία.

 

Ήταν απολύτως ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, αλλά και αναμενόμενο, ότι η οργάνωση θα εμπόδιζε τις νεκροψίες. Το έκανε, και συνεχίζει να το κάνει μέχρι την τελευταία στιγμή,  ακριβώς επειδή αυτές δεν θα αποδείκνυαν την αθωότητα των νοσοκομείων αλλά την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.

 

     Απλή λογική.

 

Άλλωστε, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, όταν άρχισε να παρακολουθεί με απόγνωση εμένα να σκίζω το δίχτυ ασφαλείας των ιατρικών φακέλων και να πετυχαίνω τη διενέργεια νεκροψιών, σε μία ξεκάθαρη ομολογία ενοχής, ζήτησε …ασυλία για τους γιατρούς από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, επικαλούμενος την «παντελώς άγνωστη ασθένεια» !!

 

Αν ήταν «παντελώς άγνωστη ασθένεια», το λογικώς αναμενόμενο θα ήταν να ζητήσουν όχι ασυλία για τους δολοφόνους, αλλά τη διενέργεια νεκροψίας ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ από/με Covid-19, ώστε να γνωρίσουν την …άγνωστη αυτή ασθένεια, αντί να την επικαλούνται για να καλύψουν τα βασανιστήρια και τις ανθρωποκτονίες.

 

Όταν, λοιπόν, στις αρχές του τρέχοντος έτους, και τη χρονική περίοδο λίγο πριν, κατά τη διάρκεια, και αμέσως μετά το Πάσχα, άρχισαν η μία οικογένεια μετά την άλλη να καταθέτουν στα οικεία αστυνομικά τμήματα μηνύσεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια (κατ΄ αρχήν), με αιτήματα για νεκροψίες-νεκροτομές, για τους θανάτους των ανθρώπων τους στα κολαστήρια, η αντίδραση της εγκληματικής οργάνωσης ήταν σφροδρή.

 

Επίορκοι εισαγγελείς, συνεργοί της εγκληματικής οργάνωσης, στον Πύργο, στην Αθήνα, στην Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη, παρείχαν την αναγκαία συνδρομή στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες ιατροδικαστικές υπηρεσίες, στην με κάθε τρόπο παρεμπόδιση των νεκροψιών.

 

Μόνο στον Πειραιά δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Μία μάλιστα από τις νεκροψίες που διενεργήθηκαν από την  Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, μετά από τη σχετική εντολή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά, παρείχε την απόδειξη της εντός του πρωτοκόλλου του θανάτου παραμέτρου της μη αντιμετώπισης από τα νοσοκομεία των τραυμάτων που προκαλούνται εντός των νοσοκομείων, κατά τη νοσηλεία των ασθενών. Είναι η περίπτωση του πατρός Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους, την οποία θα δούμε αναλυτικά, βεβαίως, στο οικείο κεφάλαιο, στη συνέχεια της ΜΗΝΥΣΗΣ (και είναι η μία από τις περιπτώσεις, για τις οποίες αναφέρω εισαγωγικά ότι απαιτείται να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες κατά απόλυτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο της ένταξης πλέον, των δικογραφιών αυτών, στην εδώ ποινική διαδικασία για την συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση), ο οποίος πατήρ Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους πέθανε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, δήθεν από Covid-19, πλην όμως, η νεκροψία απέδειξε ότι ο άτυχος αυτός άνθρωπος είχε κομμένη κοιλιακή αορτή, την οποία οι δολοφόνοι του νοσοκομείου σκόπιμα δεν αντιμετώπισαν ποτέ.

 

Πετυχαίνοντας την έκδοση του υπ’ αριθμ. 77/2021 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πατρών, το οποίο μίλησε τη γλώσσα της επιστημονικής και νομικής λογικής, το «κάστρο» της Πάτρας έπεσε. Η Θεσσαλονίκη «έπεσε», αφού χρειάστηκαν και εκεί δημόσιες επιθέσεις στα νοσοκομεία και στην Εισαγγελία, ενώ στην Αθήνα έχουν διενεργηθεί τρεις νεκροψίες, στη δε τελευταία, αφού πρώτα διασύρθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Διαφορετικοί επίορκοι εισαγγελείς μπλόκαραν αιτήματα για νεκροψίες, αντιμετωπίζοντας τις σχετικές δικογραφίες σαν κοινές ποινικές διαδικασίες, με τις σορούς να παραμένουν στα ψυγεία των νεκροτομείων. Και εδώ, όμως, είχαμε, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, αντίστοιχο με το 77/2021 βούλευμα της Πάτρας, βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση και τους συνεργαζόμενους με αυτήν εισαγγελείς, το οποίο διατάσσει την εκταφή στη σορό της Αντωνίας Δημητρίου και την εν συνεχεία διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ ήδη υποχώρησε και η εισαγγελέας που χειρίζεται την δικογραφία της μήνυσης για ανθρωποκτονία του Νικολάου Σταύρου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», και διέταξε τελικά νεκροψία, η οποία διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, με την παρουσία του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η χήρα, και έδειξε ότι υπήρχε μεγάλη ποσότητα υγρού στον πνεύμονα, η οποία δεν έπρεπε να υπάρχει, και εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, για μία ακόμη φορά οι ιατροδικαστές αναγκάστηκαν να γράψουν «αδιευκρίνιστο».

 

Όπως είπαμε, το πρωτόκολλο αυτό του θανάτου, το οποίο συνοπτικά περιγράφεται ανωτέρω, ουσιαστικά εμπεριέχεται στο πρωτόκολλο της απάτης, και εφαρμόστηκε προκειμένου να «κλειδώσει» την ΑΠΑΤΗ. Μία πραγματική πανδημία, δεν αρκεί να έχει μόνο αριθμούς «κρουσμάτων» και νοσηλειών. Όσο και αν «απογείωσαν» τους αριθμούς των «κρουσμάτων», με τα ιδιαίτερα τεχνάσματα που χρησιμοποίησαν οι συμμετέχοντες στην οργάνωση.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.

 

Και επειδή, όπως έχει αποδειχθεί, ο ιός SARS-CoV-2 δεν είναι φονικός, ώστε να δύναται η εγκληματική οργάνωση να εμφανίσει ικανό αριθμό θανάτων, προκειμένου να πείσει τους πολίτες για τον «κίνδυνο», και να περιαγάγει έτσι αυτούς σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, κατ’ άρθρο 322 Π.Κ., με τελικό σκοπό την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού, το οποίο θα είναι αντικείμενο της ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ, «έπρεπε» να εκτελεστούν χιλιάδες άτυχοι άνθρωποι στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία μεταμορφώθηκαν σε κολαστήρια, κάνοντας το Νταχάου και το Άουσβιτς να φαντάζουν μαγευτικοί τόποι διακοπών.

Εκτελέστηκαν άνθρωποι και «χρεώθηκαν» οι φόνοι αυτοί στον ιό, ενώ κατ’ εφαρμογή αμιγώς του πρωτοκόλλου της απάτης ως προς τους θανάτους, μεγάλος αριθμό θανάτων, που δεν προκλήθηκαν από δολοφονικές ενέργειες, «χρεώθηκε» και αυτός στον ιό, ενώ ήταν άλλες οι πραγματικές αιτίες των θανάτων αυτών. Οι δύο εκ των δέκα οκτώ νεκροψιών που έχουν διενεργηθεί, ενώ εκκρεμούν αυτή τη στιγμή τέσσερις, απέδειξαν αυτή ακριβώς τη διάσταση, της απάτης εντός της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου. Παρασκευή Κότσιφα, Φίλιππος Καλλιγέρης. Θα τα δούμε και αυτά στο οικείο κεφάλαιο του πρωτοκόλλου του θανάτου.

 

Πρώτα ήρθα αντιμέτωπος με το πρωτόκολλο της απάτης, και τα στοιχεία εκείνα που με «ξύπνησαν» και με έπεισαν πολύ γρήγορα ότι η «πανδημία» ήταν μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ.

 

Όταν ο Π.Ο.Υ. κήρυξε την πανδημία την 11.3.2020, η ελληνική κυβέρνηση πρωταστατούσε ήδη από τον Αύγουστο του 2019 στη μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια ιστορία και κατ’ επέκταση της ιστορίας του ελληνικού έθνους, πολύ πριν καν γνωστοποιηθεί η ύπαρξη του ιού από τις κινεζικές αρχές, ενώ την 25.2.2020 είχε προβλέψει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ακόμη και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον SARS-CoV-2, πριν καν κηρυχθεί κατά τα άνω η «πανδημία» από τον Π.Ο.Υ., με το πρώτο «κρούσμα» να ανακοινώνεται μόλις την επομένη της πράξης.

 

Τόσο κακοστημένη είναι αυτή η απάτη, πλην όμως όταν σε αυτή συμμετέχει όλο το σύστημα, με την αναγκαία στήριξη των Μ.Μ.Ε., την οργανωμένη φασιστική λογοκρισία στο διαδίκτυο, και την ακόμη πιο αναγκαία κάλυψη της Δικαιοσύνης, ακόμη και μία τόσο πρόχειρα στημένη απάτη έχει εξασφαλισμένη επιτυχία.

 

Μέχρι τώρα…

Πολύ γρήγορα, λοιπόν, κατάλαβα ότι πρόκειται για ΑΠΑΤΗ. Στην αρχή είχα παραπλανηθεί και εγώ. Λογικό. Δεν ήταν δυνατόν να πιστέψω ότι είχε στηθεί μία τέτοια κολοσσιαία απάτη σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Σημειώνω, εξ αρχής, ότι μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο ιός προήλθε από τη φύση ή έχει κατασκευαστεί και ξέφυγε, σκόπιμα ή μη, από το εργαστήριο της Γιουχάν. Ούτε με ενδιαφέρει αν πρόκειται για έναν κορωνοϊό, νέο ή παλιό, με την ονομασία SARS-CoV-2 ή αν είναι στην πραγματικότητα μετάλλαξη του ιού Η3Ν2 της γρίπης, όπως είναι επίσης σφόδρα πιθανό.

 

Θα τα δούμε όλα αυτά στην παράμετρο του πρωτοκόλλου της απάτης που αφορά στην τεχνητή εξαφάνιση της γρίπης. Μίας γρίπης, όμως, η οποία πριν «εξαφανιστεί» στην 14η εβδομάδα, συντονισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο, συνυπήρχε με τον SARS-CoV-2. Πλην όμως, ενώ τα το πρώτο τεστ που ξεχώριζε τους ιούς της γρίπης από τον SARS-CoV-2 κυκλοφόρησε μόλις τον Σεπτέμβριο, το πρώτο lock down επιβλήθηκε στους πολίτες με βάση αριθμό «κρουσμάτων» SARS-CoV-2, τα οποία αποδεδειγμένα η εγκληματική οργάνωση δεν μπορούσε να γνωρίζει αν ήταν γρίπη ή SARS-CoV-2.

 

Φυσικά, στο σκηνικό της απάτης με τα «κρούσματα» SARS-CoV-2, σε συνδυασμό με την «εξαφάνιση» της γρίπης, όπως και αυτήν των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, εντάσσεται τόσο η διενέργεια τεραστίου αριθμού τεστ στον υγιή πληθυσμό, για πρώτη επίσης φορά στην παγκόσμια ιστορία, όσο και ότι τα «θετικά» αποτελέσματα των τεστ αυτών καταγράφηκαν ως «κρούσματα», ενώ η έννοια του κρούσματος προϋποθέτει οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού.

 

Στους ψευδείς αριθμούς συμπεριλαμβάνονται επίσης τα πολλαπλά «κρούσματα» του ιδίου ατόμου, η μη διαγραφή «κρουσμάτων» που είχαν άμεσα ανατραπεί, η μη καταχώρηση των εξιτηρίων στο σύστημα των νοσοκομείων, η παράνομη κατακράτηση ασθενών, τα ανύπαρκτα τεστ του Ε.Ο.Δ.Υ. στους δρόμους και τις πλατείες.

 

Ενώ η απλή λογική και ιατρικά δεδομένα και πρακτικές δεκαετιών, σε μερικές περιπτώσεις αιώνων, ανατράπηκαν για τις ανάγκες της ΑΠΑΤΗΣ, αφού δεν αρκούσε στην εγκληματική οργάνωση το «μαγείρεμα» κατά τα άνω των «κρουσμάτων», αλλά δεν ήταν, κατά παράβαση κάθε έννοια λογικής και επιστημονικής σοβαρότητας, ποτέ σταθερός ο αριθμός των τεστ που διενεργούντο καθημερινά από την αρχή της ΑΠΑΤΗΣ μέχρι σήμερα.

 

Ενώ είναι παγκοίνως γνωστό ότι μία πραγματική πανδημία την ελέγχεις με σταθερό αριθμό τεστ καθημερινά, η εγκληματική οργάνωση αυξομείωνε τον αριθμό των τεστ που διενεργούντο (πραγματικά ή όχι) καθημερινά, δίνοντας με την πρακτική αυτή σε όσους σκέπτονται στοιχειωδώς, μία ακόμη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι πρόκειται περί απάτης.

 

Η οργάνωση, δηλαδή, ήλεγχε πάντα το ύψος κάθε φορά του «ιικού φορτίου», ήλεγχε κάθε φορά τον αριθμό των «κρουσμάτων» που «έπρεπε» να ανακοινώνονται, ώστε να προσαρμόζονται τα δεδομένα αυτά στις αποφάσεις της κυβέρνησης και όχι οι αποφάσεις στα δεδομένα, όπως είναι το ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ.

 

Με τα «κρούσματα» αυτά όμως εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, του στέρησαν την ελευθερία, κατέστρεψαν χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, οδήγησαν πολίτες στην κατάθλιψη και στις αυτοκτονίες, και σκότωσαν χιλιάδες στα δημόσια κολαστήρια για να «κλειδώσουν» την εξαπάτησή του για τον δήθεν θανατηφόρο ιό.

 

Τεράστια σημασία έχει και τι τεστ ήταν αυτά, τα οποία υποτίθεται ανίχνευαν όλη αυτήν την περίοδο τον SARS-CoV-2. Η αποδόμηση των τεστ γίνεται στο οικείο κεφάλαιο της ΜΗΝΥΣΗΣ, εντός του πρωτοκόλλου της απάτης.

 

Άλλωστε, κατέστη γρήγορα ξεκάθαρο ότι όχι μόνο τα δεδομένα αυτά, αλλά και οι εισηγήσεις των επιτροπών, ήταν και αυτές προσαρμοσμένες στις αποφάσεις που επρόκειτο να λάβουν οι διευθυντές της οργάνωσης.

 

Κατέστη, δηλαδή, συνολικά, απολύτως ξεκάθαρο στον υγιώς σκεπτόμενο πληθυσμό, ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν είχαν καμία σχέση με τη διαχείριση μίας πραγματικής πανδημίας.

 

Ήταν ξεκάθαρο αυτό, όταν π.χ. απαγορεύτηκαν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου 2020, αλλά λίγες μέρες μετά επετράπησαν οι εκδηλώσεις για την 17η Νοεμβρίου 2020, με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να δηλώνει ευθαρσώς ότι «δεν είναι δυνατόν να μένει κλειστή η Αθήνα την 17η Νοεμβρίου». Ήταν δυνατόν όμως να μένει κλειστή την 28η Οκτωβρίου. Είχα γράψει τότε, ότι αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί μόνο αν ο κορωνοϊός είναι της …γενιάς του Πολυτεχνείου, ενώ αντιθέτως διακατέχεται από ανθελληνικά αισθήματα.

 

Τα παραδείγματα της διαχείρισης της «πανδημίας» με κάθε άλλο παρά πραγματικούς επιστημονικούς όρους, αλλά με όρους ΑΠΑΤΗΣ, είναι άφθονα.

 

Αντιμετωπίσαμε έναν «θανατηφόρο» ιό, έναν «μαύρο θάνατο», με ωράρια. Ένα ιό που «επέλεγε» ποια μέρη θα επισκέπτεται και ποια όχι. Έναν ιό, από τον οποίο έπρεπε, για να προστατευτούμε, να φοράμε μάσκα έως και μόνοι μας στην κορυφή του βουνού. Έναν ιό που τους «χτύπησε» όλους, δεν χτύπησε, όμως, «περιέργως» ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από τους συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση. Κάποιοι έπαιξαν το ρόλο του διασωθέντος από τον «ιό», και περιέγραψαν στους εξαπατηθέντες πολίτες τη «φρίκη» που βίωσαν από τον ιό, ενώ ενεργό ρόλο στην εξαπάτηση των πολιτών και του επηρεασμού τους στη φάση της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού, έπαιξαν κέντρα επιρροής της κοινής γνώμης, της ηγεσίας της Εκκλησίας πρωτοστατούσης.

Ουδέν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης πέθανε από/με «Covid-19». Παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους βασικούς συμμετόχους στην εγκληματική οργάνωση, μηδέ του ιδίου του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη εξαιρουμένου (το αντίθετο), εξετέθησαν πολλαπλώς και πολλάκις στον «θανατηφόρο ιό.

 

Ουδόλως, λοιπόν, με ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός ο ιός και πώς προέκυψε. Με ενδιαφέρει ότι εμφανίστηκε ένας ιός, ο οποίος μας έπεισαν ότι είναι θανατηφόρος και άκρως μεταδοτικός. Και μας έπεισαν ότι έπρεπε να περιοριστεί στον έσχατο βαθμό η ελευθερία μας, προκειμένου να προφυλαχθούμε από τον φοβερό αυτό ιό. Να περιοριστούν και σε κάθε περίπτωση να ελέγχονται μετακινήσεις μας, να υποστούμε συνεχή lock down, και να ακολουθούμε μέτρα «ασφαλείας», τα οποία διαφοροποιούντο διαρκώς.

 

Ήταν τα μέτρα εκείνα, που επιβάλλονται «υποχρεωτικά» και «νομοτελειακά», όταν ένα κράτος αντιμετωπίζει μία πραγματική πανδημία. Αυτά είναι το lock down ή ο περιορισμός των μετακινήσεων, η τήρηση αποστάσεων και η χρήση μάσκας, αλλά και πλήθος άλλων επί μέρους περιορισμοί. Φυσικά, κανένα δεν εφαρμόστηκε με βάση πραγματικά επιστημονικά κριτήρια και, κυρίως, δεδομένα. Τα lock down επιβάλλονταν ή διακόπτονταν, αφενός επί τη βάσει αριθμού «κρουσμάτων», τους οποίους η εγκληματική οργάνωση ήλεγχε απόλυτα κατά τα ανωτέρω, αφετέρου η συνεχής εναλλαγή μεταξύ ελευθερίας και της στέρησης αυτής, σκοπό είχε την εξουθένωση των πολιτών, ώστε να εφαρμοστεί ευκολότερα το τελικό πρωτόκολλο, αυτό του μαζικού εμβολιασμού.

 

Με δύο λόγια, η εγκληματική οργάνωση, ξεπέρασε κάθε αναγκαίο, λογικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο μέτρο, ακόμη και στην υποθετική περίπτωση που υφίστατο πραγματική πανδημία. Ο σκοπός της ήταν να εξαντλήσει τους πολίτες, να τους εξουθενώσει οικονομικά και ψυχολογικά, ώστε να αποζητήσουν οι ίδιοι ως «λύτρωση» τον εμβολιασμό τους. Όσοι δεν πείστηκαν για την «πανδημία», και όσοι δεν προσέφυγαν στον εμβολιασμό ως «λύτρωση», υπήρξαν εν συνεχεία θύματα εκβιασμών στους εργασιακούς χώρους, θύματα πρωτοφανών διακρίσεων μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, εσχάτως δε η εγκληματική οργάνωση προσέφυγε στην «τελική λύση», μιμούμενη τον Αδόλφο Χίτλερ και  την ναζιστική Γερμανία, ήτοι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Αυτά, όμως, όλα τα περί του τρίτου πρωτοκόλλου, του μαζικού εμβολιασμού, θα βρίσκονται στη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ. Εκεί που όλα εξηγούνται. Γιατί αυτή η αφύσικη εμμονή της κυβέρνησης να εμβολιάσει τον πληθυσμό, για την προστασία του από έναν ιό, για τον οποίο αποδεικνύω, στην πραγματικότητα έχω ήδη αποδείξει, κατά τα ανωτέρω, ότι ενεργοποίησε το φριχτό πρωτόκολλο του θανάτου, προκειμένου να εξοντωθούν χιλιάδες άνθρωποι στα Νταχάου των δημοσίων νοσοκομείων-κολαστηρίων, για να «πείσει» τους πολίτες ότι είναι φονικός, και ότι χρήζουν προστασίας από αυτόν μέσω του εμβολιασμού τους, η μόνη λογική εξήγηση θα μπορούσε να ήταν αυτή που αποδεικνύεται με την ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ: Ότι σκότωσαν χιλιάδες, όχι για να σκοτώσουν μερικές χιλιάδες ακόμη, αλλά εκατομμύρια, δια της μαζικής δολοφονίας μεγάλου μέρους του πληθυσμού επί τω σκοπώ της μείωσής του.

 

Φτάνοντας στο τέλος του εισαγωγικού μέρους της ΜΗΝΥΣΗΣ για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, το περιεχόμενο της οποίας είναι ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΜΕΝΟ, σύμφωνα με τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, όπως αυτά συνοπτικά εκτίθενται ανωτέρω, και αναλυτικά αναπτύσσονται στο βασικό μέρος της ΜΗΝΥΣΗΣ των 4.300 σελίδων,

 

1-ότι, δηλαδή, ένας άνθρωπος μόνος του, ούτε καν γιατρός, αλλά δικηγόρος, ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ,

 

είτε ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ,

 

είτε, από ένα σημείο και μετά, όταν έγινε ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ,

 

2-ότι ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, τα οποία ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,

 

ΟΥΤΕ από το ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ,

 

ΟΥΤΕ από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,

 

ΟΥΤΕ από την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,

 

ΟΥΤΕ από τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και τους υπόλοιπους «ΕΙΔΙΚΟΥΣ»,

 

ΟΥΤΕ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,

 

ενώ τον ακολουθούν, τον διαβάζουν και τον ακούν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,

 

3-ότι ο άνθρωπος αυτός λογοκρίθηκε, κυνηγήθηκε και στοχοποιήθηκε ΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ την ΑΠΑΤΗ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ διαδικτύου, αλλά ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,

 

4-ότι ο άνθρωπος αυτός ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, στο τέλος της πρώτης αυτής διαδρομής των δέκα τριών μηνών, της απόδειξης και αποδόμησης της ΑΠΑΤΗΣ και της αρχής της τελικής διαδρομής, που αρχίζει με την ΚΑΤΑΘΕΣΗ της ΜΗΝΥΣΗΣ, του ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ της ΑΠΑΤΗΣ και της ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ, δια της ΣΦΟΔΡΗΣ, ΑΥΤΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ,

 

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,

 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ,

 

στα αιτήματα για ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ/ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ,

 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 18 ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ,

 

αλλά και δια του ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ,

 

ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ,

 

και πριν αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι του φριχτού ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, περάσουμε εν συνεχεία σε αυτό της ΑΠΑΤΗΣ, για τις ανάγκες του οποίου εφαρμόστηκε παράλληλα αυτό του ΘΑΝΑΤΟΥ, στη συμμετοχή των συστημικών Μ.Μ.Ε. και δημοσιογράφων, των ομάδων λογοκρισίας και των πρακτόρων του διαδικτύου, και την ΚΑΛΥΨΗ της ΑΠΑΤΗΣ, των ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ και των ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ από τη Δικαιοσύνη, και καταλήξουμε στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, στο οποίο ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και για τις ανάγκες του οποίου εφαρμόστηκαν αυτά της ΑΠΑΤΗΣ και του ΘΑΝΑΤΟΥ,

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 

Θα αρκούσε να καταθέσω το παρόν εισαγωγικό της ΜΗΝΥΣΗΣ και να ζητήσω να κληθώ από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, να προσκομίσω το αποδεικτικό υλικό, να προτείνω μάρτυρες και να υποβάλω τα αιτήματα.

 

Θα αρκούσε η παράθεση των στοιχείων του πρωτοκόλλου του θανάτου με τις φριχτές παραμέτρους του.

 

Γιατί και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ για να αποδειχθεί ότι αυτή η ιστορία είναι ΣΤΗΜΕΝΗ.

 

Ότι αυτή η ιστορία είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

 

Γιατί και τα διπλά νούμερα «κρουσμάτων» να μας είχε παρουσιάσει η εγκληματική οργάνωση, ακόμη και τα τριπλά,     αν δεν είχε ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ, όλα αυτά θα ήταν ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,          ΧΩΡΙΣ πρακτική αξία για την οργάνωση.

 

Eνώ η απάτη είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, και έχουν γίνει πολλές νομικές προσπάθειες και σε άλλες χώρες, όπως στις Η.Π.Α. και στη Γερμανία, προς την κατεύθυνση της αποδόμησής της ,

ΜΟΝΟ ΕΔΩ, στην ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι υπήρξαν ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ για να «κλειδώσει» η απάτη.

 

Και αυτό συνέβη, όχι γιατί εγώ είμαι ευφυέστερος ή ικανότερος δικηγόρος από τους συναδέλφους μου στις άλλες αυτές χώρες, αλλά διότι ΜΟΝΟ ΕΔΩ διαπράχθηκαν τα εγκλήματα αυτά με ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΡΟΠΟ.

 

ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ στον κόσμο οι δολοφόνοι δεν άφησαν ΤΟΣΑ ΙΧΝΗ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ των εγκλημάτων αυτών.

 

Και κάπου εκεί, βρέθηκα εγώ στο δρόμο τους, και επί δέκα τρεις μήνες, νύχτα μέρα, χιλιάδες ώρες και με ατελείωτα ξενύχτια, ακυρώνοντας την επαγγελματική και προσωπική ζωή μου, ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑ αυτά τα ίχνη και ΜΑΖΕΨΑ τις αποδείξεις, τις οποίες σήμερα παρουσιάζω στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 

Τη ΜΗΝΥΣΗ αυτή θα τη χειριστούν ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΜΗΝΥΟΜΕΝΩΝ.

 

Εισαγγελείς, οι οποίοι καλούνται να γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

 

Εγώ, το ΧΡΕΟΣ μου στην πατρίδα μου το έκανα και θα εξακολουθήσω να το κάνω μετά την κατάθεση της ΜΗΝΥΣΗΣ, στη δεύτερη και ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ φάση αυτής της τιτάνιας μάχης μου εναντίον της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μου.

 

Εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης που καταδυνάστευσε και εξόντωσε χιλιάδες συνανθρώπους μου μέσα στην ελληνική επικράτεια.

 

Εναντίον, εν τέλει, του ίδιου του κακού…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΩΝ 4.311 ΣΕΛΙΔΩΝ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... - Nikos Antoniadis TV

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Συγχαρητήρια, κ. Ἀντωνιάδη! Ἡ πρᾶξις σας αὐτή εἶναι ἡ μόνη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ» ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ «ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ», οὕτως ὥστε νά ἐξολοθρεύσῃ τούς Ἕλληνας μέ τά «ἐμβόλια». Ὅλοι οἱ ἄλλοι πού ἐπίσης ἀγωνίζονται διά τήν ἀποτροπήν αὐτοῦ τοῦ πελωρίων διαστάσεων Ἐγκλήματος ὁμιλοῦν μόνον κατά τῆς ὑποχρεωτικότητος τοῦ «ἐμβολίου», ἀλλ' ἀφήνουν τόν κόσμον ἐκτεθειμένον στήν ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΑΠΑΤΗΝ, ὁπότε πολλοί ἐξαπατῶνται καί «ἐμβολιάζονται». Τό ὑλικόν πού ἔχετε καταθέσει ἐσεῖς ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ καί διά τοῦτο ὁ κόσμος πρέπει νά ἐνημερωθῇ, διά νά μήν «ἐμβολιασθῇ». Ἡ Θεία Δικαιοσύνη ὑπάρχει καί θ' ἀπονεμηθῇ σέ ὅλους μας ἐνώπιον τοῦ φοβεροῦ Κριτηρίου. Ἐάν ὑπάρχῃ ἀκόμη καί ἀνθρωπίνη δικαιοσύνη, τώρα θά φανῇ. Εἴθε ὁ Παντοκράτωρ Κύριος καί ἡ Παναγία Μητέρα Του νά προστατεύουν καί νά καθοδηγοῦν ἐσᾶς καί τήν οἰκογένειάν σας. Ἀμήν. Γένοιτο.