Προδώσατε τον αγώνα της Μακεδονίας μας

«Φωτιά και λάβρα» οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κατά της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη: «Προδώσατε τον αγώνα της Μακεδονίας μας»

Νέο κρούσμα των αποκαλούμενων “Πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας” όπως λέγεται πλέον, είχαμε στην περιοχή των Σερρών καθώς με τον “αέρα” που έχουν πάρει” πλέον δεν τους φτάνει ούτε αυτό και θέλουν να αποκαλούνται Μακεδόνες τελεία και παύλα και τις παμμακεδονικές ενώσεις “να βράζουν” κατά της κυβέρνησης (την ίδια στιγμή που η Βουλγαρία βάζει βέτο όπου τους πετύχει) ​​​​​​.

Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν αφήσει να πέσει κάτω και οι Παμμακεδονικές οργανώσεις απανταχού που με κοινή επιστολή “καρφώνουν” την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη καθώς προεκλογικά “έκλεψε” την ψήφο των δεξιών πολιτών με την στάση που είχαν άπαντες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ίσως και η κυβερνητική αδιαλλαξία για από κοινού συζήτηση για ένταξη των αποδήμων στο εκλογικό σώμα να εδράζεται στο Μακεδονικό και τον φόβο ότι οι Έλληνες του εξωτερικού δεν θα ψήφιζαν εύκολα μια κυβέρνηση Μητσοτάκη που απλά συνεχίζει να στηρίζει την Συμφωνία.

 

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ προς Κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη:

 

Γιατί αλλάξατε στάση;

Ως Μακεδόνες ανά τον κόσμο ειλικρινά λυπόμαστε για την αλλαγή στην στάση

και συμπεριφορά σας στο θέμα που εμείς οι Μακεδόνες έχουμε δώσει αγώνες τόσα χρόνια και ιδιαίτερα τώρα τελευταία με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Τι έγινε και αλλάξατε τόσο πολύ κι από πολέμιοι της «Συμφωνίας» καταλήξατε ένθερμοι υποστηρικτές  της;

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΕΒΑΣ συζύγου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔήλωση της κ. ΜαρέβαςGrabowski-Μητσοτάκη: «Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατί! Ντροπή!».

https://www.protothema.gr/politics/article/857264/sto-sullalitirio-gia-t…Εσείς κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ γιατί στηρίζετε τώρα αυτή την επιζήμια για την Ελλάδα συμφωνία; Καταλαβαίνουμε πως είναι ωραίο το Υπουργείο Ανάπτυξης και αρκετά προσοδοφόρο…και να δούμε τι θα κάνουν οι δικοί σας ψηφοφόροι στις επόμενες εκλογές… Τελειώνοντας σας υπενθυμίζουμε πως ο ελληνισμός και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες δεν ξεχνούμε την στάση σας…Με λύπη,

 

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ

Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας

Πρόεδρος: Γεώργιος Κοσμίδης

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά

Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος

Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής

Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Οντάριο

Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Ελλάδα)

Πρόεδρος: Δημήτριος Γιουματζίδης

Παμμακεδονική Ένωση Γερμανίας

Πρόεδρος: Γιάννης Γκέγκας

Μάλιστα η ίδια η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε με λόγια δείξει την αντίθεσή της στο να δοθεί το όνομα ενώ στήριξε κα ιτα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα βρέθηκε και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

«Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατι; Ντροπή!», είχε γράψει η ίδια μετά την διάλυση του συλλαλητηρίου από τα χημικά της Αστυνομίας, χωρίς να αποκαλύψει όμως πως βρισκόταν και η ίδια εκεί.

Την «αποκάλυψη» έκανε σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, που ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της με την κυρία Καλατζάκου.

Έτσι μετά το κρούσμα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που εμφανίστηκε ως “Μακεδονία” σήμερα είχαμε νέο κρούσμα με την άρνηση της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου της “Βόρειας Μακεδονίας”(Σκόπια) να προβεί στην αλλαγή της ονομασίας της έγινε αιτία να μη διεξαχθεί στις Σέρρες ο Διεθνής Αγώνας Ταχύτητας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.  

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου της Βόρειας Μακεδονίας, παρά την ενημέρωση να προβούν στην αλλαγή της ονομασίας, επέμεναν να αναγράφεται ο φορέας στα επίσημα έγγραφα, ως «Ομοσπονδία Αυτοκινήτου Μακεδονίας». Εκτός από το θέμα της ονομασίας υπήρχαν και προβλήματα σε θέματα ασφαλιστικών καλύψεων.

"O.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια: