Εάλω η Πόλις δια της κερκόπορτας -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

H Nέα Τάξη πραγμάτων επελαύνει αμόχθως προς το αλλοτριωμένο σώμα της Ελλάδας, η οποία, καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, έχοντας απεμπολήσει πάσα δυνατότητα συνειδησιακής αφύπνισης, δεδομένου ότι ο κόσμος άγεται και φέρεται από τα εξωνημένα κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία πηδαλιουχούν την πνευματικά ευνουχισμένη μάζα προς μία ορισμένη κατεύθυνση.

Οι εύλαλες μαριονέτες των κοινοβουλευτικών κομμάτων ανεξαρτήτως της επίφασης του ιδεολογικού χρωματισμού προσποιούνται επιτηδευμένα ότι δήθεν έχουν διαφορές όμως κατ’ ουσία συγκλίνουν προς την ίδια αρχή δεδομένου ότι λογοδοτούν εις τα ίδια εξωεθνικά διευθυντήρια εξ αυτού λοιπόν του λόγου πέραν της επιδερμικής λεκτικής ρητορικής η επί του πρακτέου πολιτική καθίσταται απαράλλακτος ως προς όλα τα ζητήματα ανεξαιρέτως.

Ειδικότερον,  δρουν ως υποζύγια ετερόκλητων συμφερόντων των έξωθεν επιβούλων, οι οποίοι ενδιαφέρονται δια την πλήρη άλωση της πατρίδας μας, δια την κατάργηση του έθνους των Ελλήνων, τον ακρωτηριασμό της ιστορικής μνήμης καθώς και την ολοσχερή καταβαράθρωση της Ελληνική γλώσσας.

Η καθολική υποταγή του Έλληνα και η καλλιέργεια μίσους για τον ίδιο τον πολιτισμό του αποτελεί μία κυρίαρχη συνιστώσα ιδίως της ψευδεπίγραφης και υπερτιμημένης εν Ελλάδι αριστεράς την οποία καταφάσκει γηθοσύνως και αποδέχεται ασμένως και η Ν.Δ.

Το ιδεολόγημα του αφελληνισμού και το αφήγημα του εθνομηδενισμού έχει πολύ βαθιές ρίζες, διότι οι κοσμο-εξουσιαστές αποβλέπουν εις το να εκτραφούν και να γαλουχηθούν ολόκληρες γενιές με μίσος για την πατρίδα, για την ιστορία και να νιώθουν αδιαφορία για την Ελλάδα.

Η νοοτροπία αυτή αποτελεί την κοινή συνείδηση σήμερα του νέο-έλληνα, ο οποίος, όντας συγχυσμένος και δη εξανδραποδισμένος εις τον μηδενισμό του καταναλωτικού ευδαιμονισμού αποκηρύττει μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού ο,τιδήποτε Ελληνικό.

Η αντίληψη αυτή περί της εθνικής συνείδησης λοιδορείται ιδιαίτατα σφοδρά  από τους νέο-έλληνες και του αριστερούς-υποζύγια της Νέας Τάξης πραγμάτων, προκειμένου βαθμηδόν, ιδίως εκ της μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν να επιτύχουν να εκριζώσουν την εθνική συνείδηση.

Η έννοια του έθνους μολονότι αποτελεί μία άκρως επιστημονικά βάσιμη έννοια, και συνιστά και μέρος της Συνταγματικής εννόμου τάξεως, σήμερον κατασυκοφαντείται και έχει ταυτιστεί εσκεμμένα και δια δόλιας προαίρεσης με τον φασισμό, ούτως ώστε να κηλιδωθεί ο εθνισμός και ο πατριωτισμός.

Η διαστρέβλωση των εννοιών και η παραχάραξη της αντικειμενικής πραγματικότητας αποτελεί μία συνήθη πρακτική των εγκάθετων της Νέας Τάξης πραγμάτων, όπως είναι τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα τα οποία εν είδει μαφιόζικων καστών, ελέγχουν τα πάντα, παρεμβαίνοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή ως προς όλους αδιακρίτως τους θεσμούς με αποτέλεσμα η επίφαση της Δημοκρατίας εις την οποία αναπτυσσόμαστε να αποτελεί μία στυγνή κομματοκρατία, όπου το εκάστοτε κόμμα δύναται οποτεδήποτε και καθοιονδήποτε τρόπο να παρεμβαίνει καταλύοντας κάθε θεσμικά κρατική οντότητα.

Ο ανθελληνισμός καθίσταται χρόνια βαθύς, εισέτι και εις την ποινική νομοθεσία όπου συγχέουν την έννοια  του έθνους με το Κράτος, με αποτέλεσμα, ουδόλως να αποτελεί αυτοτελές ποινικό αδίκημα, η καταστροφή του εθνικού συμβόλου, διότι νοηματοδοτείται απλώς ως κρατικό σύμβολο, εν άλλοις λόγοις, στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα, αποκλειστικά και μόνον, όταν κάποιος καταστρέψει την Ελληνική σημαία η οποία φερειπείν επαίρεται  σε ένα κρατικό κτήριο.

Η ποινική νομοθεσία και εν γένει η νομοθεσία αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο εις τας χείρας της εκάστοτε εξουσίας να εγκαθιστά κερκόπορτες εις τους κόλπους της κοινωνίας με σκοπό τον αφελληνισμό και την εμπέδωση του μηδενισμού.

Η διάλυση αρχών και αξιών, ο σταδιακός ακρωτηριασμός από την παράδοση, η αλλοτρίωση της εκπαίδευσης, της γλώσσας, δημιουργούν κοινωνίες άνευ συλλογικού οράματος διότι καταβαραθρώνεται βιαίως και ιταμώς ο συνεκτικός ιστός, και ο λαός ελλείπουσας της εθνικής συνείδησης, αδιαφορεί για την τυχόν επανίδρυση μίας Μεγάλης ιδέας δια το έθνος, ενός συλλογικού οράματος το οποίο θα συνεγείρει το έθνος να διεκδικήσει.

Η συνθηματολογική ρητορική της αριστερής ιδεοληψίας αποτελεί πρόταγμα μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού, ο οποίος έστω και ασυνείδητα εγκλωβίζεται εις την φαιά προπαγάνδα που επιστρατεύει αλλά και την αισχρά πλύση εγκεφάλου προς μία παρωχημένη φληναφηματολογία.

Ο λαός είναι περιχαρακωμένος εις τα κύμβαλα αλαλάζοντα της αριστεράς αλλά και της συστημικής Δεξιάς, με αποτέλεσμα να μην δύναται να σκέπτεται και να παρεκκλίνει από τις επιταγές του συστήματος το οποίο βιάζει τις συνειδήσεως των πολιτών ασελγώντας εις την καθημερινότητάς τους.

Τα κόμματα αποτελούν εκφάνσεις της ελίτ όπου τυραννούν τους αδαείς κομματανθρώπους και άφρονες, με αποτέλεσμα να τους χειραγωγούν, έχοντας το καθένα τους ιδικούς του κομματικούς στρατούς τους οποίους ποδηγετεί κατά το δοκούν και περίσταση με αποτέλεσμα να συνθλίβεται οιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης, εξέλιξης και πραγματικής αντίστασης.

Απορίας άξιον είναι ότι το Σύνταγμα έχει ποδοπατηθεί τόσο με τα μνημόνια αλλά και τώρα εξαιτίας και συνεπεία των αλλεπάλληλων  εγκλεισμών μας, όπου προσβλήθηκε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας, δοθέντος ότι καταστήκαμε εκόντες άκοντες πειραματόζωα των λοιμοξιολόγων οι οποίοι απολαμβάνουν της ασυλίας περί των πράξεων και παραλείψεων τους, όπου λίαν προσφάτως θεσπίστηκε.

Εν καιρώ πανδημίας όπου θίγεται ο πυρήνας του δικαιώματος αυτοκαθορισμού, ως προς την επιβολή μίας ιατρικής πράξεως, φαλκιδεύεται δηλαδή το δικαίωμα ενημέρωσης και πληροφόρησης προ της συναινέσεως εις μία ιατρική πράξη με αποτέλεσμα να κατακρημνίζονται εν μία νυκτί κατακτήσεις νομικού πολιτισμού, διολισθαίνοντας αναπόδραστα σε μεσαιωνικές καταστάσεις, όπου το ολοκληρωτικό και πατερναλιστικό υπερ-κράτος ήλεγχε την ζωή των πολιτών δίχως αυτοί να απολαμβάνουν οιαδήποτε ασυλία του ιδιωτικού τους βίου.

Σήμερον εκβιαστικά, ασκείται συλλογική τρομοκρατία, δια της οποίας ο τολμητίας να αρθρώσει αντίρρηση περί της υποβολής του εαυτού του σε αυτό-έλεγχο διάγνωσης ιού, εξοβελίζεται από την κοινωνία, του προσάπτεται το στίγμα του αντιφρονούντα, του μιαρού, και αποκλείεται ρατσιστικά από το επάγγελμά και εν γένει από πάσα μορφής κοινωνική συναλλαγή.

Η παράδοξη, έκνομη, επιλήψιμη, αήθης  και καταχρηστική αυτή επίθεση προς την αμαύρωση του ανθρώπινου προσώπου καταδηλώνει τον βαθμό και την έκταση της κατάπτωσης του ανθρώπινου προσώπου, το μέγεθος της αλλοτρίωσης και του συνειδησιακού του εκμαυλισμού να αποδέχεται αδιαμαρτύρητα όλη αυτήν την πλύση εγκεφάλου οργανικά συνδεδεμένη με την εκπλήρωση ορισμένων παγκόσμιων πολιτικών συμφερόντων.

Δια όλα τα ως άνω κρίσιμα και ακανθώδη ζητήματα τα οποία ακροθιγώς αναφέρω, επί όλους αυτούς τους μήνες, ουδεμία πορεία διαμαρτυρίας έλαβε χώρα, δηλαδή την κρισιμότερη μεταπολιτευτικά περίοδο για τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών, όπου διακυβεύονται ευθέως, ουδείς εκ των αριστερών διαμαρτυρήθηκε, πλην όμως αντιδρούν δια ζητήματα ήσσονος σημασίας, δια τα οποία προβαίνουν σε εθιμοτυπικές πορείες απλώς και μόνον να πειθαναγκάσουν την μάζα, ότι δια των κινητοποιήσεων καθίστανται αφυπνισμένοι και πλήττουν το κατεστημένο.

Ο φαύλος αυτός χρόνιος κύκλος αποβλέπει εις την συντήρηση του κατεστημένου και την αποθάρρυνση ενασχολήσεως με την πολιτική έντιμων ανθρώπων, με σοβαρότητα και διάθεση προς προσφορά.

Εν κατακλείδι η Ελλάς πνέει τα λοίσθια ολοταχώς, πτωχοποείται έτι περαιτέρω, επικρατεί συλλογική κατάθλιψη, πλην όμως δεδομένων των δυσχερειών και των αντιξοοτήτων τις οποίες έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία 13 χρόνια, δεν έχει ακόμη ωριμάσει να αναθεωρήσει τις ιεραρχίες του σκεπτόμενος να αναζητήσει υγιή  πνευματικά κοινωνικά και αγωνιστικά πρότυπα, απλώς έχει περιέλθει εις ένα πνιγηρό αδιέξοδο ευαγγελιζόμενο την επαναφορά εις την δήθεν προηγούμενη κανονικότητα.

Η Ελλάς Εάλω, καθιστάμεθα και δια του Πτωχευτικού Κώδικα δια τους δανειολήπτες επί μάλλον και μάλλον εξαθλιωμένοι, άνευ ιδιοκτησίας, ξένοι εις τον τόπο μας, άνευ εθνικού φρονήματος διότι θα επαπειλείται η δαμόκλειος Σπάθη του στίγματος του ρατσιστική, του φασίστα του ακροδεξιού, άνευ θρησκείας και Πίστεως, διότι θα μας προσάπτουν την κηλίδα του φοντομενταλιστή συστοίχως όμως και εξ αντιδιαστολής οι μετανάστες εις την πατρίδα μας ήδη, λαμβάνουν επιδόματα, απολαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθάλψη, μετακινήσεις εις τα Μ.Μ.Ε,  επιδότηση ρεύματος, ύδατος, μισθώματος καθώς και διαδικτύου.

Η μεροληπτική μεταχείριση ως προς την λήψη προνομίων έγκειται και εις άλλα σημεία, όπως τα καταστήματα των αλλοδαπών λειτουργούν επί 24 ώρες  όλες τις ημέρες και κατά την διάρκεια των εγκλεισμών διέθεταν απρόσκοπτα και ακώλυτα προϊόντα τα οποία απαγορεύονταν βάσει νόμου να διατεθούν από άλλα  καταστήματα.

Συνελόντι ειπείν η Πόλις Εάλω, Ο θεός ας μας σκέπει !

 

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

Δεν υπάρχουν σχόλια: