Καθηγητής Άρης Πατρινός : ο προσεχής μεγάλος πόλεμος σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι εργαστηριακός.

...Οταν μαθαίνουμε από επίσημα χείλη ότι στον κόσμο μας λειτουργούν 59 εργαστήρια που επιδίδονται σε απίθανα πειράματα γενετικής, βακτηριολογίας και μοριακής αναζήτησης, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι η νόσος Covid-19 δεν είναι το προϊόν ενός άτυπου επίσης διεθνούς βακτηριολογικού πολέμου, ο οποίος ως φαίνεται έχει κάποιες δεκάδες χρόνια προϊστορία. Ο διάσημος Έλληνας γενετιστής καθηγητής Άρης Πατρινός, 74 ετών, ήταν αυτός που πριν λίγα χρόνια στην Αθήνα μου είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ο προσεχής μεγάλος πόλεμος σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι εργαστηριακός.

Προφανώς δε, αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες κυβερνήσεις διεθνώς αντέδρασαν ακαριαία στην πανδημία,Covid-19 κινητοποιώντας επίσης και το περίφημο ελικόπτερο ρίψεως χρήματος. Σίγουρα κάποιες από αυτές γνώριζαν η υποψιάζονταν τι κρυβόταν πίσω από τον ιό και θέλησαν να μειώσουν στο ελάχιστο το κόστος της ζημιάς.Το θέμα όμως δεν έχει λήξει

Κατά την εκτίμησή μας ο πανδημία θα έχει συνέχεια και δεν είναι λίγοι πλέον οι ειδικοί που πιστεύουν ότι ο ιός επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες και αύριο μπορεί να επανέλθει μεταλλαγμένος. Δεν αποκλείεται δε να γίνει και μπούμερανγκ για τους εμπνευστές του.

https://www.ot.gr/2021/06/08/apopseis/opinion/mipos-vionoume-ton-trito-pagkosmio-polemo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: