Συλλογή υπογραφών για νομική αντίσταση σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις | Δίκτυο Ελληνισμού (diktyoellinismou.gr)

22238 άνθρωποι έχουν υπογράψει

Κείμενο Υπογραφών

Συλλογή Υπογραφών Αντίστασης σε υποχρεωτικές νομικές πράξεις, τεστ, εμβόλια σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας.

Αγαπητοί φίλοι ζούμε κάτω από ένα δολοφονικό εγκληματικό και δικτατορικό καθεστώς. Επιβάλλει στα δικαστήρια της χώρας να παίρνουν διαρκώς αποφάσεις περί υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων. Οι πράξεις αυτές είναι δολοφονικές σαφώς και εναντίον του λαού.
Είναι Αντισυνταγματικές και άκρως παράνομες. Αντίθετες από το ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο.

Όπως αποφαίνονται ιατροί και άλλοι επιστήμονες στον ελληνικό και στον διεθνή χώρο. Τα τεστ και τα υποχρεωτικά εμβόλια πέραν του ότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι δολοφονικά για το ανθρώπινο σώμα. Οδηγούν σε πληθώρα παρενεργειών μεταλλάξεων, καρκίνων και θανάτων. Δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά και δεν έχουν επίσημη άδεια από επισήμους επιστημονικούς και κρατικούς οργανισμούς. Προφανώς ζούμε τον εφιάλτη ενός νέου είδους πολέμου που θα αφανίσει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό αν δεν αντισταθούμε με κάθε τρόπο.

Σας προσκαλούμε όλους να συμβάλλετε σε συλλογή υπογραφών και στοιχείων που θα κας αποστείλετε προκειμένου η νομική ομάδα να προχωρήσεις σε ασφαλιστικά μέτρα και άλλες νομικές ενέργειες σε ελληνικά δικαστήρια αλλά και σε ευρωπαϊκά.

Χρειαζόμαστε χιλιάδες υπογραφών για να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό και ακολούθως ένα ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο.

Αν δεν δράσουμε σήμερα αύριο θα είναι πολύ αργά για εμάς και τα παιδιά μας.
Ιδίως οι υποχρεωτικές πράξεις στα παιδιά θα σημάνουν αφανισμό των παιδιών και των νέων. Συντελείται κανονική γενοκτονία.

Παρακαλούμε όλου όσους κατανοούν τα σημεία των καιρών να δράσουν άμεσα και να συλλέξουν τώρα χιλιάδες ή και εκατομμύρια υπογραφών.
Επισυνάπτεται σχετική φόρμα συλλογής στοιχείων για να προχωρήσουμε σε μαζικές νομικές πράξεις ασφαλιστικών μέτρων και άλλων ενεργειών σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.

Βάλτε την υπογραφή σας

Top of Form

  • Όνομα*

  • Επώνυμο*

  • Πόλη*

  • Τηλέφωνο (κινητό)*

  • Email (αν δεν έχετε, γράψτε Α.Δ.Τ.)

  • Α.Δ.Τ. (Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας)

  • Συμφωνία GDPR*
    •  Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από το Δίκτυο Ελληνισμού για την επικοινωνία μου με αυτό. Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους που αναφέρονται στην Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: