Εγκληματίες Σκέψης -- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

 Ο Χριστός Αναστήθηκε την Τρίτη ημέρα κατά τας γραφάς, όπως συνάγεται από την παράδοσή μας, (από την Α’ Οικουμενική Σύνοδο, από τον Ευαγγέλιο του Λουκά και του Μάρκου, από τις πράξεις των Αποστόλων), παρά ταύτα, εισέτι και ως προς τούτου υπήρξε έκπτωση εκ της πλευράς της επισήμου Εκκλησίας, καταπείθοντας μας ότι επιτάσσεται, ο εορτασμός της Αναστάσεως κατά την δεύτερη ημέρα, δια λόγους υγειονομικούς.

Ο παραλογισμός αυτός της πραξικοπηματικής αυθαιρεσίας των πάντων πλέον προσκρούει εις την κοινή λογική και ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι αντιμετωπίζεται εφεξής ως μία μορφή υδαρής μάζας, άγεται και φέρεται αγεληδόν, από αποφάσεις οι οποίες καθίστανται ανορθόλογες και αναιτιολόγητες.

Βεβαιωτικό στοιχείο αυτής της νοοτροπίας και της αντιλήψεως, ασφαλώς είναι το προ ολίγων ημερών, εν κρυπτώ και παραβύστω, το θρασύτατο «ακαταδίωκτο» ως προς την επιτροπή Λοιμοξιολόγων, όπου ενταφιάζει οιαδήποτε μορφή Δημοκρατίας εις αυτόν τον τόπο.

Η πεποίθηση η οποία πλανάται είναι ότι η Πόλις Εάλω, οι θεσμοί έχουν καταρρακωθεί, η Δημοκρατία κλυδωνίζεται εκ βάθρων, το Σύνταγμα ποδοπατάται και άπαντες υπηρετούν την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης πραγμάτων, όπου ο άνθρωπος θα καθίσταται πειραματόζωο και έρμαιο, των άνωθεν βουλών των κοσμο-εξουσιαστών.

Η ανθελληνική μανία, καθώς και η απόπειρα υποβάθμισης του γεγονότος της Αναστάσεως του Θεανθρώπου, δομικό στοιχείο της εθνικής μας παραδόσεως, κατατείνει καθάπερ, εις το να δημιουργηθεί σύγχυση και λήθη περί των παραδόσεων αλλά και των δομικών στοιχείων της εθνικής μας ταυτότητας.

Τρανή απόδειξη τούτου η κατάργηση της υποδοχής αφίξεως του Ζώπυρου και Ζείδωρου Αγίου Φωτός με τιμές Αρχηγού Κράτους, έμπρακτη έκφανση απόσχισης της Εκκλησίας από το Κράτος και συνάμα το έθνος, γεγονός το οποίο αντιβαίνει προδήλως εις την Συνταγματική και Ιστορική μας Παράδοση.

Φρονώ ότι η Ελλάς έχει καταληφθεί εκ της Κερκόπορτας, εξ αφορμής του «επάρατου» ιού, υπό τις ερπύστριες της επελαύνουσας παγκόσμιας δικτατορίας και επίκειται να βιώσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις δια την επιβίωσή μας.

Η κανονικότητα ομοιάζει με χίμαιρα καθότι έχουμε καταστεί, υποχείρια, αιχμάλωτοι και όμηροι ενός σιδηρούν ολοκληρωτικού συστήματος, όπου βιαζόμαστε συνειδησιακά, διωκόμαστε δια τα φρονήματα μας, ως οιονεί εγκληματίες σκέψης, και η ελεύθερη εκφορά των ιδεών και των εν γένει απόψεών μας, λογοκρίνεται, υπό τους μηχανισμούς ελέγχους αστυνομεύσεως της σκέψεώς μας.

Η Βουλή, αποτελεί, κατά σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας, ένα μηχανισμό ο οποίος νομιμοποιεί άνωθεν εντολές, εξυπηρετεί «ρουσφέτια» δια τους ημέτερους, καταλύοντας την Συνταγματική έννομη τάξη και καταβαραθρώνοντας παν ψήγμα ηθικής και νομιμότητας.

Η πραξικοπηματική κατάλυση του Συντάγματος δια ασκήσεως θεσμικής βίας, συνιστά ανυπερθέτως μία ορισμένη στυγνή πραγματικότητα, η οποία οδηγεί νομοτελειακά τους πολίτες, προς τον πλήρη εξανδραποδισμό και εις τον πλήρη έλεγχο όχι μόνον της ελεύθερης μετακίνησής τους, αλλά εν ταυτώ και της ιδίας της ζωής τους.

Η επαναφορά εις την πραγματικότητα, συνιστά μία βραχεία περίοδο, ανάπαυλας δια το σύστημα, το οποίο θα επανέλθει λίαν δριμύτερο και ισχυρότερο, προς ολοκλήρωση των σχεδιασμών-εντολών των υπερ-εθνικών δομών και διευθυντηρίων των ελίτ, εξ αφορμής του πρόσφορου εργαλείου της δημόσιας υγείας, αλλά και του εξοντωτικού οικονομικού στραγγαλισμού των διανοητικώς λοβοτομημένων, μαζών.

Η καλλιέργεια συλλογικού φόβου δια την υγεία μας εν συνδυασμώ, προς την οικονομική καταβαράθρωση και την φαλκίδευση της ελευθερίας μας συνιστά μία κατακερματισμένη κοινωνία, «έναν κρανίου τόπο», όπου κυριαρχεί η συλλογική θλίψη, η διάρρηξη των ανθρώπινων σχέσεων, η πενία, με αποτέλεσμα ο λαός, όντας καθυποταγμένος εις τα  ως άνω κελεύσματα, καταπεισθείς περί της αυθεντίας και της εγκυρότητας τους, θα άγεται και θα φέρεται γηθοσύνως, ως πειθήνιο άθυρμα εκτελώντας ασυνείδητα και ανεπίγνωστα τα ανθρωποκτόνα σχέδια των παγκοσμιοποιητών.

Η πόλις εάλω, τούτο καθίσταται απόλυτο σαφές, διότι ο Έλλην έχει απεμπολήσει, παν ψήγμα ηθικής και ευαισθησίας, έχει καταστεί επί πολλά έτη έρμαιο του καταναλωτισμού και αδυνατεί να αντιληφθεί εκ βαθέων τι τεκταίνεται παρασκηνιακά.

Ενόψει της εγκαθιδρυθησομένης παγκοσμιοποιήσεως, οι παραδοσιακές αρχές και αξίες υποχωρούν και βάλλονται πανταχόθεν, ακριβώς για να επιβληθεί η σύγχυση και να εδραιωθεί μια συλλογική μορφή απαγοήτευσης και αποθάρρυνσης για την προοπτική ανατροπήw ή ουσιαστικής επί τα βελτίω αλλαγής.

Παρά ταύτα, είναι πρόδηλο ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες, επιβάλλεται και ημείς καθάπερ να αντιδράσουμε και ούχ ήττον δυναμικά από ότι αρμόζει εις τον Ελληνο-ορθόδοξο φρόνημα το οποίο μας διέπει ως Χριστιανούς Ορθοδόξους.

Καθίσταται πράγματι σαφές, ότι βιώνουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με ειρηνικά μέσα, δηλονότι έναν υβριδικό πόλεμο, μία ασύμμετρη απειλή, την οποία οφείλουμε και έχουμε χρέος να αντιμετωπίσουμε λυσιτελώς και ουχί μεμψιμοιρικά με παν πρόσφορο μέσο και εάν διαθέτουμε, διότι ναι μεν οι εωσφορικοί σχεδιασμοί, οι οποίοι διαπνέουν τους κοσμο-εξουσιαστές φέρονται και φαίνονται παντοδύναμοι και ανυπερθέτως ισχυροί, πλην όμως εις τον αντίποδα, οι ίδιες δυνάμεις αυτές, καθίστανται διάτρητες και ατελέσφορες ενώπιον της Δυνάμεως του Παντεπόπτη Τριαδικού μας Θεού και του Αναστάσντος Χριστού, του Θεανθρώπου μας, εις το Όνομα του οποίου έχουμε Βαπτισθεί και Χριστεί, καθότι ο Ίδιος ο Ιησούς Εκουσίως ενδύθηκε την ανθρώπινη σάρκα, δια την άρση των ιδικών μας αμαρτιών από παράφωρη δια ημάς Αγάπη.

Ο πραγματικός αληθινός Θεός, ο Ιησούς, κατέλυσε δια του Εκουσίου Θανάτου τον Θάνατο, το συνέτριψε κατά κράτος, τον πάταξε εκκωφαντικά, εξ αυτού του λόγου η πολύκροτος Ανάσταση του Κυρίου μας την Τρίτη Ημέρα κατά τας Γραφάς, κλυδωνίζει του εχθρούς του Θεού.

Οι ημέρες τις οποίες ζούμε καθίστανται δυσχερείς, εγκιβωτισμένοι ανήμποροι εις την κατασκευασμένη αυτή σκευωρία και συνωμοσία της παγκόσμιας δικτατορίας δια μέσου της οποίας απεργάζονται την εγκαθίδρυση μίας Νέας Τάξης πραγμάτων, επεμβαίνοντας ιταμώς εις το κτιστό της φύσης μας, επιχειρούν εν άλλοις λόγοις δια του προσχήματος της υγείας μας, να μας πλήξουν συλλήβδην καθιστώντας μας «ψηφιοποιημένα παρά φύσιν ρομπότ» αλλοιώνοντας και ευτελίζοντας το κατ’ εικόνα πρόσωπό μας.

Η επιβολή αυτής της φυλακής, δια των σιδηρών κρατικών μέσων, η αναστολή της επαγγελματικής δραστηριότητας προς τους πολίτες αλλά και η κατάφωρη μεροληπτική μεταχείριση υπέρ των αλλοδαπών με παροχή επιδομάτων καθώς και υλικοτεχνικής υποστήριξης, αποτελούν σημεία των καιρών τα οποία χρήζουν τις κατάλληλης ερμηνείας.

Η αφετηρία ήτο, η επαχθής περίοδος των μνημονίων και ο αντίκτυπος αυτών, δύο έτη αργότερα επήλθε, επί μάλλον και μάλλον η ψυχική καταρράκωση και η περαιτέρω ηθική εξόντωση μας ως πολίτς, δίκην του επάρατου ιού, ενώ παραλλήλως η Πολιτεία, δρα με γεωμετρική ακρίβεια με γνώμονα της εξυπηρέτηση των συμφερόντων των υπερ-εθνικών διευθυντηρίων και ουχί τα ιδικά μας ως πολιτών.

Ενώ ο Έλλην πνέει τα λοίσθια, βαίνοντας προς μία κινούμενο άμμο, εν ταυτώ ολισθαίνει όμως ιλιγγιωδώς  προς το κράσπεδο μίας χαοτικής κοινωνικής αβύσσου (πανδημία, καλπάζουσα ανεργία, πενία, δυσοίωνη προοπτική) το σύστημα προλειαίνει εκ κρυπτώ και παραβύστω, το έδαφος προς εφαρμογή του δεύτερου τμήματος του σχεδίου του.

Μετά το αφήγημα της πανδημίας και του στιγματισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού, της περιθωριοποιήσεως και εν της γένει της οιονεί φυλάκισης οιουδήποτε σκεπτικιστή περί του εμβολίου, η κοινωνία παγκοσμίως διχάζεται και βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις Ναζιστικού χαρακτήρα με νεοπαγείς στρατόπεδα συγκέντρωσης αυτά της πολιτικής ορθότητας όπου ο μιαρός αρνητής των εμβολίων, θα αντιμετωπίζεται ρατσιστικά ανισότιμα και θα απομονώνεται αναιτιολόγητα, άκριτα και άκρατα, ακριβώς επειδή μόνον τόλμησε και άρθρωσε  αντίρρηση προς το ισχυρό και παντοδύναμο σύστημα, το οποίο δεν επιζητά οξύνους πολίτες, αλλά μία υδαρή, πειθήνια και άβουλη μάζα, η οποία θα άγεται και θα φέρεται από την κίβδηλη πληροφόρηση των εξωνημένων Μ.Μ.Ε

Η οδός προς την σωτηρία και την ανάνηψη καθίσταται ακανθόσπαρτη,  αυτά τα οποία βιώνουμε συνιστούν ασκήσεις επί χάρτου αντοχής από το σύστημα, ενόψει της ελεύσεως της Βασιλείας των Εωσφορικών Δυνάμεων των Κοσμοεξουσιαστών,το γε νυν έχον,  ας αντλήσουμε δύναμη από το ανέσπερο φως της ζωηφόρου Αναστάσεως του Θεανθρώπου, διότι ο αγών και η σκληρή μάχη του συστήματος, ήδη αρχίζει να αχνοφαίνεται εις τους χαλεπούς καιρούς τους οποίους βιώνουμε, Ας νήφουμε και ας αγρυπνούμε, Ελλήνων ανάνηψις.

 

 Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

 Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: