Εθνική Αναγέννηση --- Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

«Χρωστούμε σ’ αυτούς που ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι και οι νεκροί» Κωστής Παλαμάς

Η κατάσταση ομοιάζει ανεξέλεγκτος και η Ελλάς ανυπερθέτως, δυνάμεθα μετά βεβαιότητας να είπωμεν ότι βαίνει εις κρημνόν, μόνον ένα θαύμα, ίσως θα μεταλλάξει άρδην την κατάσταση, εντούτοις όμως η Ελλαδική κοινωνία, τουλάχιστον δεικνύει ότι ευρίσκεται, εις τοσούτον ανυπέρβλητο λήθαργο, όπου ουδείς γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι.

Άπαντες είναι αυτοπαραδομένοι, δίχως ουδεμία ικμάδα ουσιαστικής αντίστασης, δεν υφίστανται αρχές, αξίες και ιδανικά, μία κοινωνία η οποία καταβαραθρώνεται οσημέραι με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Το αφήγημα του ιού μετά των καινοφανών μεταλλάξεων αποτελεί, πλέον σήμερα, την εξακολούθηση της ποδηγετήσεως από τα εξωνημένα, αργυρώνητα και τελούντα εις διατεταγμένη υπηρεσία μέσα μαζικής ενημερώσεως, τα οποία εξαπατούν την πνευματικά ευνουχισμένη μάζα, η οποία φοβούμενη, άγεται και φέρεται υπό την απειλή της δημόσιας υγείας.

Η αισχρά αυτή προπαγάνδα, δια της αποκρύψεως και παραχαράξεως της αλήθειας περί του ιού, συνιστά την χειροτέρα μορφή, πολιτικής βίας, όπου το ίδιο το κράτος δρα, σφετεριζόμενο της λαϊκή κυριαρχία, ως δυνάστης και δήμιος κατά την ελευθέρας αναπτύξεως της προσωπικότητας των πολιτών, προς όλες του τις εκφάνσεις.

Ήδη συμπληρώνουμε 13 μήνες πλήρους εγκλεισμού μας με καθολική αναστολή της επαγγελματικής μας δραστηριότητας της, άνευ ουδεμίας οικονομικής υποστηρίξεως ή οικονομικής μέριμνας.

Εκ παραλλήλου όμως, οι έλεγχοι δια την εφαρμογή της μασκοφορίας, περιορίζονται μεροληπτικά και ρατσιστικά μόνον προς τους Έλληνες Πολίτες κα όχι προς τους αλλοδαπούς, οι οποίοι, κινούνται απρόσκοπτα και αδιατάρακτα, εντός των πόλεων, ανά την Επικράτεια, απολαμβάνοντας τις παχυλές επιδοτήσεις από τις «αμαρτωλές» Μ.Κ.Ο, οι οποίες δρουν εντός των κόλπων της Πατρίδας μας ως μηχανισμοί  εθνοτικής αλλοίωσης και εθνικής αναδιάταξης, ενόψει των ήδη εν εξελίξει σχεδίων της παγκοσμιοποιήσεως.

Η ζωή μας έχει αμαυρωθεί πλήρως και έχει αλλοιωθεί εκ βάθρων η συμπεριφορά μας, με αποτέλεσμα, να εκζητούμε μία εις την κυριολεξία σανίδα, σωτηρίας καθότι, ο κλοιός σφίγγει έτι περαιτέρω προς πάσα κατεύθυνση.

Εις τα πλαίσια αυτής της πλήρους φαλκίδευσης των θεμελιωδών ελευθεριών μας, η αξιοπρέπειά μας συνθλίβεται υπό τον κρατικό πατερναλισμό, ο οποίος υποκαθιστά την βούλησή μας δια του εύσχημου τρόπου της δημόσιας υγείας, ακκιζόμενο, ότι μας επιβάλλει τα Δρακόντεια μέτρα, των αλλεπάλληλων εγκλεισμών προς το καλό μας.

Απορίας άξιον είναι ότι, εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, εις βάρος των Ελλήνων, υπέρ των αλλοδαπών και ειδικότερον επιβάλλει τα εξοντωτικά μέτρα προς ορισμένες κατηγορίες πολιτών, δεδομένου ότι επί καθημερινής βάσεως έχουμε πολυπληθείς πορείες, υποστηρικτών ενός κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος είχε αφαιρέσει εν ψυχρώ την ζωή 11 ανθρώπων.

Η όζουσα αυτή αποσύνθεση του Ελλαδικού κράτους είναι πρωτοφανής, ακατάληπτος και άλογος, μία θνήσκουσα κοινωνία, σε αναστολή, η Δημοκρατία σε γύψο, μία κυβέρνηση η οποία πνέει τα λοίσθια επενδύοντας μονομερώς εις την διάχυση της φοβίας προς τους πολίτες, με μόνιμη και επαναλαμβανόμενη προπαγάνδα περί του ιού, και τους αστυνομικούς να επιβάλλουν αδιακρίτως αφειδώς πρόστιμα προς τους καθημαγμένους οικονομικά πολίτες.

Η εν λόγω κυβέρνηση, ομοιάζει με ακυβέρνητο πλοίο ενός εσμού αλαζόνων οι οποίοι αφίστανται της τρεχούσης πραγματικότητας, αφενός σκληραίνουν δήθεν τα μέτρα, με την προβολή αναξιόπιστων στοιχείων και αφετέρου εκδικούνται δίχως οικονομική αρωγή τις κοινωνικές ομάδες, οι οποίες πένονται, εξαιτίας και συνεπεία, της εξ υπαιτιότητας της κυβερνήσεως, αναστολή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Μία λαομίσητη κυβέρνηση η οποία, έχει εγκαταλείψει την κοινωνία, εις το έλεος του μηδενισμού της, των θεσμικών αβελτηριών,  εις την κρατική καχεξία και την εν γένει απροσδιόριστη και αόριστη πολιτική επικρατούσα δυστοπία.

Παρά ταύτα, όμως εν τω πλαισίω ταύτης της ασθμαίνουσας κοινωνίας, το ίδιο το Κράτος την εκδικείται, ως χειροτέρα δικτατορία, η οποία, ανεδνοίαστα και ανεπαίσχυντα, μέσω της περιλαλήτου «πανδημίας», εφαρμόζει αμελλητί, τον Πτωχευτικό Κώδικα, προς άμεση υφαρπαγή της περιουσίας των πολιτών, πλην όμως, ενώ επιτίθεται τοιουτοτρόπως προς τους πολίτες καταλύοντας το Σύνταγμα και κλυδωνίζοντας την νομιμότητα εκ βάθρων, παραμένει αμήχανο και επιτρέπει, επί καθημερινής βάσεως πολυπληθείς πορείες, αφενός δια τον ισοβίτη, πρώτυπο της νεολαίας και της μεταπολιτεύσεως και αφετέρου για το Πανεπιστημιακό άσυλο, ή για οποιονδήποτε έτερο λόγο.

Ζούμε σε μία άφατη, παράλογη πραγματικότητα, όπου ημείς αντιμετωπιζόμεθα ως ασπάλακες-τρωκτικά-άχθος αρούρης, άνευ ουδεμίας προοπτικής, με παρηκμασμένο φρόνημα, κατάθλιψη, έλλειψη ανατάσεως, προσανατολισμό και ασφαλώς πελιδνοί και πτωχοποιημένοι.

Η μόνιμη αυτή κατάσταση εξαίρεσης, παγιώνεται ως μία σταθερά, υποσυνείδητα προς την κοινωνία, με αποτέλεσμα ο κόσμος προϊόντος του χρόνου, θα αποδέχεται αδιαμαρτύρητα την κατάσταση αυτή, διότι θα έχει προσαρμόσει την ίδια την ζωή του και δεν θα αντιστέκεται ή δεν θα διεκδικεί κάποια ανατροπή για την εξέλιξη και πρόοδο της ζωής του.

Ασφαλώς βιώνουμε σε οιονεί καταστάσεις πολιορκίας, δηλαδή αναστολής των θεμελιωδών δικαιωμάτων, λόγω ότι έχουμε περιαχθεί εκ των περιστάσεων σε κατάσταση ανάγκης, δηλαδή θυσιάζουμε ένα έννομο αγαθό δίκην ενός υπέρτερου δηλαδή εν προκειμένω, της υγείας, όμως παντελώς απατηλώς, αισχρώς και αναληθώς, διότι ουδέποτε η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την υγεία μας αντικειμενικά, την στιγμή την οποία δεν στηρίζει στοιχειωδώς οικονομικά τις πληττόμενες και οικονομικώς ευάλωτες ομάδες εξαιτίας και συνεπεία της παρατεταμένης αναστολής της επαγγελματικής μας δραστηριότητας και κατ’ επέκταση της επί μακρόν φαλκίδευση της ιδίας της ζωής μας.

Η παγκόσμια δικτατορία αναδύεται, μία νεοπαγής μορφή ολοκληρωτισμού διαχέεται ανά την ανθρωπότητα, όπου ο άνθρωπος, πλήρως ρομποτοποιημένος, καθολικώς εξαρτημένος από τις βουλές της εξουσίας, άνευ ελευθεριών και δικαιωμάτων,  θα άγεται και θα φέρεται, επί διοικητικών ή ποινικών κυρώσεων, εκτελών μετά προθυμίας και άνευ αντιλογίας, τις άνωθεν εντολές, λαμβάνοντας πενιχρά αμοιβή δια την παρεχόμενη εργασία, ίσα ίσα δια τα χρειώδη προς επιβίωση.

Οι πρακτικές αυτές υποταγής δια των μασκών ήδη ευρίσκονται επί θύραις, την στιγμή την οποία, ο ελληνικός λαός δεν αντιστέκεται, δεν αντιδρά προκειμένου ναι περιφρουρήσει την αξιοπρέπειά του διαφυλάττοντας την ανθρώπινη πλέον φύση του.

Η βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μας, η ταπεινωτική αυτή μεταχείριση, της ψυχολογικής βίας και του επιβεβλημένου εγκλεισμού μας, αντίκειται εις την ανθρώπινη φύση μας και την διεκδίκηση της θεμελιώδους αξίας της ελευθερίας, σύμφυτο στοιχείο με την ανθρώπινη φύση.

Την κυβέρνηση την φοβίζει η συμπλήρωση των 200 χρόνων εκ της 25ης Μαρτίου καθότι ο κόσμος πέραν από τους υπερεθνικούς εγκαθέτους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ήτοι τα έμμισθα φερέφωνα και τους Δούρειους Ίππους του συστήματος, οι οποίοι τελούν εις διατεταγμένη υπηρεσία των διευθυντηρίων,  υπάρχει και μία μερίδα ενεργών σκεπτόμενων πολιτών, οι οποίο ανθίστανται, αντιδρούν και  είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των προγόνων μας.

Η ως άνω δυναμική των εθνικοφρόνων καθίσταται καταγεγραμμένη ανά την Επικράτεια σε διαφόρους ετερόκλητους θύλακες, με αποτέλεσμα, δοθέντος ότι είναι δύο έτη, δίχως εθνικές επετείους  αλλά και σκόπιμη υποτίμηση της επετείου των 200 χρόνων εκ της εθνικής μας παλιγγενεσίας, υπάρχει ένταση και δικαιολογημένη αγανάκτηση, πράγμα το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί με την έτι περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων, να αποτρέψει τυχόν στάση των πολιτών.

Ωσαύτως φοβάται το Χριστό και τον Τριαδικό μας Θεό, καθότι επίσης συμπληρώνονται 2 χρόνια με κλειστές Εκκλησίες, με το πρόσχημα του ιού, την ίδια στιγμή την οποία η κυβέρνηση, επέτρεψε τον Οκτώβριο εν μέσω πανδημίας 30.000 κόσμο έξω από το Εφετείο, επέτρεψε την πορεία της 17ης Νοεμβρίου και συγχρόνως δεν απαγορεύει καθημερινές σχεδόν επί τρεις μήνες κινητοποιήσεις για τον ισοβίτη της εγκληματικής οργάνωσης «17ης Νοέμβρη».

Η δομή της κοινωνίας έχει αλλοιωθεί, βιώνουμε μία σκανδαλώδη κατάλυση απάντων των αξιών, η Πολιτεία κλονίζεται εκ βάθρων, καθίσταται αδύνατη να αντιδράσει και να πηδαλιουχήσει την έκρηξη σοβαροτάτων προβλημάτων, με αποτέλεσμα να μετέρχεται την ψυχική βία και την παρελκυστική πρακτική δια της σεσηπυίας ύλη των τηλεοπτικών σκυβάλων προς έτι περαιτέρω βύθιση της κοινωνίας προς την πυορροούσα αποσύνθεση.

Ελλάς ώρα μηδέν, η μοναδική λύση αντίβαρο, προς την κατάσταση την οποία βιώνουμε, η κατάδυση προς τις παραδόσεις μας, τις αρχές του έθνους, τις αξίες της ζώσης Ορθοδόξους παραδόσεως, το γε νυν έχον αντίσταση, Προσευχή, Πίστη και Μελέτη, νύν, εν παντί και πάντοτε και υπέρ πάντων ο αγών, πάλαι τε και επ’ εσχάτων άχρι εσχάτων.

 

 

 

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

6944-938836

www.katsivardas-dimitriadou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: