ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 Δηλώσεις των επαγγελματιών υγείας μεταξύ των οποίων είναι διάσημοι και θαρραλέοι γιατροί, επιστήμονες, ιολόγοι, βιολόγοι, ψυχίατροι, ανοσολόγοι, μικροβιολόγοι, γενετιστές, επιδημιολόγοι και επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο, μεταξύ περισσότερων από 100.000 ειδικών, οι οποίοι χωρίς φόβο να εκφράσουν την ιατρική τους γνώμη και να προειδοποιήσουν για τους σοβαρούς κινδύνους των πειραματικών και αναποτελεσματικών εμβολίων με τα οποία εμβολιάζουν τον πληθυσμό και παρέχουν αντίθετα επιστημονικά στοιχεία για την εξαπάτηση και τη χειραγώγηση στην οποία υποβαλλόμαστε.

Επαγγελματίες που καταγγέλλουν τον καταστροφικό χειρισμό της κρίσης στην υγεία, την διαμόρφωση της θεωρίας του φόβου, την πίεση και τις βλάβες των λανθασμένων εμβολίων, όλα ως πρόσχημα για να δικαιολογήσουν τη στέρηση των ελευθεριών, καθώς ο Covid είναι ένα χιμαιρικό και ασυμπτωματικό παθογόνο που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο για να μας μολύνει με διαγονιδιακές ουσίες σε ένα υποτιθέμενο εμβόλιο που θα αλλάξει το DNA μας, παρότι δεν θέλουν να μας το πουν.

Μαχητές της αντίστασης που νοιάζονται για μια ανυπεράσπιστη και απροσδιόριστη ανθρωπότητα, αλλά που δεν εμφανίζονται στα επίσημα μέσα ενημέρωσης αφού λογοκρίνονται στην επίσημη τηλεόραση σε γενικό επίπεδο.

---------------------------
Ο/Η Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἐδῶ βλέπουμε τήν ἀντιπαράθεσιν ἀληθινῶν ἐπιστημόνων μέ τούς πολιτικούς ἀπατεῶνες πού «κυβερνοῦν» τήν ἀνθρωπότητα καί τούς «γιατρούς» - πλασιέ ἐμβολίων.

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἐδῶ βλέπουμε τήν ἀντιπαράθεσιν ἀληθινῶν ἐπιστημόνων μέ τούς πολιτικούς ἀπατεῶνες πού «κυβερνοῦν» τήν ἀνθρωπότητα καί τούς «γιατρούς» - πλασιέ ἐμβολίων.